Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
-
orrlyuk
aktív tag
Üdv, hölgyek-urak!
A délután nagy gyalulást tartok. Kérnék javaslatot olyantól, akinek 2-3 napnál hosszabb ideje van fenn FROYO, melyiket válasszam! A stabilitás a lényeg, 3D, quadrant rekord meg ilyenek nem lényegesek, a rádió sem kell.
Ja, a Blade a magyar, T-s.
Köszönöm!!!
-
FarkasAmelia
csendes tag
Nah... Egészen jó hangokat is kilehet csikarni a készülékből...
Nagyon örülök ám 
Köszi annak aki szólt az ezzel kapcsolatosan

-
sto1911
veterán
Valoban, ott 8 nap all rendelkezesre! Es a 72h is all. Valaki mar linkelte korabban, en most nem keresem meg, hogy a webes rendelesnel uazok a feltetelek illetik meg a vasarlot, mint szemelyesen. Egy okot mondj, hogy miert lenne megkulonboztetes.
(#6293) philoxenia: en mindharmon kepen latom a power widgeten levo kek felkorivet. Nagyon halvany, eloben lehet, h meg ennyire sem latszik, de ott van.
-
piroe
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
nekem SE c902-m volt elötte, és az a vége felé fél óra beszélgetés után szinte ráégett a fülemre, de semmi baja nem lett. ennél tegnap óta nem volt még hosszabb beszélgetésem, de majd figyelek rá. a simről még mindig nem tudom letörölni a neveket. tudja valaki miért?
-
philoxenia
MODERÁTOR
A Te kijelződ rossz, de ez garanciális probléma leginkább....
Nem a Blade kijelzője általában, hiszen sokunknál szinte tökéletes....Csak a Te kedvedért három friss kép, az exifet bennehagytam, csak leméreteztem, aki ért valamelyest a fotózáshoz, az látja, hogy az első két képen látható eltérések tükröződésből adódnak, a harmadikon ez sem látszik.... [link][link][link] Itt a gyári szürke háttereknél nem látszik a gradiens hiba például egyáltalán....
Telefonhoz képest, természetesen. A Blade legnagyobb problémája nálam a melegedés /telefonhoz képest/ és az akku használati idő relatív rövidsége /készenlétben semmi baj/ gondolom ezek összefüggenek. Ellenben ezt más androidos készülékkel még nem hasonlítottam össze... Pláne hasonló paraméterekkel rendelkezővel...
-
árulo
csendes tag
sziasztok..
ujra egy apró kérdés-
) 
Bemegyek pld a mekibe..wifi totál jó...andrid market......free letöltés.....és kiirja download és semmi..a csik nem indul meg...semmit nem tölt le le amarketról..vajon miért??????Mégegy a rádiót nem lehet kihangositani?
Ja ma elszállt az egész telokönyv.....de visszahoztam az 500 nevet
a gyári T romot használom
a telo amugy jó..Istenem ..mit meg nem adnék egy profi..élő bladessel..találkozni.....Győr belvárosába egy sör mellett-:
)
..vágyálom 
-
Saccco
nagyúr
A ZTEnél patinásabb cégeknél is előfordul a terület vs kijelző probléma:
-
Davidka0716
csendes tag
basszus én azt nem tudtam, hogy a 2.2-ben nem jó az fm-rádió,
csak ezért kell visszaraknom a 2.1-et 
-
-
Gekki
csendes tag
Sziasztok!
Elég sok hozzászólást elolvastam, de valami nem tiszta.
Nem találtam egyértelmű leírást felmegy-e a 2.2 a Bladre?
Az 1. Hozzászólásban szereplő asturel ROM-okra gondolok, és azok magyarok-e?
Vagy, ha azok nem magyar nyelvűek akkor más magyar 2.2 fut-e rajta?Nem San Franciscóm van! BLADE.
Köszönöm.
-
gabaglukk
csendes tag
model numbernel nektek is orange san francisco van?
-
csoke28
csendes tag
dobjátok ki ez 1 nagy rakat kaki.....én is ezt tettem mert felidegesített a képernyő ocsmány minősége...ez kéremszépen Magyarország..ócsó vegyétek!!!!:-)És előre is elnézést kérek mindenkitől akit megsértek ezzel s akinek ilyen van,ez az én egyéni véleményem..
-
Tomate
veterán
válasz
Davidka0716
üzenetére
Akkor ezt megpróbálom én is. Össze tudsz dobni egy kis leírást, hogy csináltad? Miért kellett újratenned az összes progit??

-
Ren Hoek
veterán
válasz
Davidka0716
üzenetére
Hát reménykedjünk benne...
"you, sir, are my hero. this fix is way better than the stock sound or Louder Volume Hack 3.6. great for music. it is louder, more bass added and the distortion is just tiny little one. tnx again"
Elvileg valakinek működött... Gondolom ez SF-re vonatkozik nem?
-
piroe
csendes tag
újabb gondom van. átmásoltam a sim kártyáról a telefonomra a neveket, viszont a sim kártyámról nem tudom eltávolítani őket. ezt írja ki: sim kártya információ törlési hiba. mit kell beállítani, vagy csinálni, hogy engedje a törlést? köszi
-
kovi82
tag
válasz
FarkasAmelia
üzenetére
Samsung Monte ? 240x400 as felbontással ? Na ne viccelj már.. Galaxy 3 akartam venni anno, de pixelesek a betűk uh. akár mit is tud akármilyen is a teló 240x400 as felbontás pocsék.. akkon inkább a Blade feketefehérben..
-
-
Davidka0716
csendes tag
na csináltam egy wipe data/factory reset -et, aztán felraktam az audio boost-ot, megint wipe data/factory reset és sokkal jobb lett a hang minőség a fülesen.
nagyobb a hangerő és nem torzít, poweramp eq-val tisztességes minőséget lehet kicsikarni belőle így.
legalább is az lg arena agybadugós fülesemen.csak most rakhatom újra az összes programot.

Ren Hoek:
fateromnak van eten x800 pda-ja ennél sokkal szarabbul szólt, amíg nem csináltak hozzá egy audio patch-t. és az 140.000 ft. volt pár évvel ezelőtt. -
litter
tag
válasz
Glatius
üzenetére
Igen ám, de a modacon olyan ember is írt, akinek az Orange eladó nem tudta megmondani milyen kijelző van a SF-ban, sőt azt sem tudta mi fán terem az OLED vs TFT.
Amúgy nem magának veszi, nekem hozná haza, de ha TFT-vel adják ott, akkor azonnal indulok a legközelebbi T-be.. -
Glatius
őstag
Tényleg létezik az AMOLED sznobizmus?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Glatius
üzenetére
Jah csak szomorú, hogy beletolnak egy 800x480-as kijelzőt, meg egy csomó jó dolgot... és pont egy olyan dolog trágya benne, ami még az utolsó szar kínai mp4 lejátszóban is megoldott... egy hangos jack kimenet. Ez nem plusz pénz kérdése... Akkor minek tettek bele olyan felbontású kijelzőt, ami 100K-s telókban van?
Több kínai cuccot is próbáltam, és átlagos emberi füllel teljesen jó volt pc hangkártyához képest. MÁR FELE HANGERŐN!...
-
-
gabaglukk
csendes tag
válasz
Davidka0716
üzenetére
igazabol nem nagyon hasznalok GPS-t, engem zavar valahogy... max a cimet nezem meg, hogy hova kell menni es kesz

-
Glatius
őstag
Egy qwertz billentyűzetet nem tud valaki?
-
tildy
nagyúr
@tildy_UK Hi, it is indeed an OLED screen, it's a great phone! ^Andy
about 1 hour ago via CoTweet -
gabaglukk
csendes tag
válasz
Davidka0716
üzenetére
nekem epuletek nem is voltak a pakkban, csak jarmuvek. 8.4.2... ezt talaltam hirtelen

-
Davidka0716
csendes tag
válasz
agressor12
üzenetére
köszi!
értem, hogy nem zavarnak be a partíciók, de végül is az érdekelne, hogy 2.2-höz kell-e egyáltalán különböző partíciókat csinálni, vagy mehet fat32-be az egész?
kell-e itt swap-el valamit csinálni, meg a heap size-al, és rootolva van-e?
gabaglukk:
én kikapcsoltam benne a 3D épületek megjelenítését és úgy már villám
-
gabaglukk
csendes tag
a nagy izgalomra valo tekintettel kiprobaltam en is a 3 betus navit.
hat nem egy villam, a meg eppen hasznalhato kategoria... :/ -
marcitp
őstag
http://android.modaco.com/content-page/318822/how-can-we-make-the-music-louder/page/20/#
Itt is taglalják a hangerő problémát, és mintha meg is oldották volna!
-
istnag
addikt
válasz
Aftereffect
üzenetére
Nincs mit egyébként fogalmam sincs sosem használtam,nekem megfelel a kicsi kép is

-
asturel
őstag
válasz
Glatius
üzenetére
Nemhiszem, hogy 2010-ben normalis jack kimeneten torteno hangkeltesnek alomnak kene lennie, azt pl. megertenem ha a handset recsegne, stb..
Levelezes, fenykepezes, zene minden telefonnal alap dolog mar.
btw.: attol ha normalis hangeron szolna, ketlem, hogy 100%os hangminoseget produkalna, de legalabb hallanam, hogy osszevissza torzit akkor. -
Saccco
nagyúr
Az új Paul féle romok mennek a bladen? Próbálta már valaki?
Láttam pár hszt a témában, de mivel van egy-két sf is nem voltam biztos.
-
Glatius
őstag
válasz
asturel
üzenetére
A mit kapok és mennyit kapok dolognál számold össze az az árakat:
Legolcsóbb lábbalhajtós telefon+legolcsóbb fényképezőgép+GPS AGPS támogatással+levelezésre alkalmas palmtop, MP4 lejátszó és még egy táska, amiben ezeket magaddal viheted... balgaság feltételezni, hogy mindez belefér 130g-ba, és a zsebedbe, valamint hogy minden funkció 100%-os lesz. -
Saccco
nagyúr
válasz
Aftereffect
üzenetére
Egy példa: Full Screen Caller ID Free.
Egyébként egy hasznos oldal, ha valaki még nem ismerné:
Market asztali gépen: www.androidzoom.com -
marcitp
őstag
Sziasztok!
Ezt vki próbálta már a hangerőre?Én egyelőre nem nyúltam a telóba, azért nem állok neki...
[link]roy8846 hsz-a
-
asturel
őstag
Hogy kell szervizmenube belepni (alap android 'kodok' kozul egyik sem mukodik) ? Amugy en is PowerAMP-t hasznalok.
Glatius: Szerintem attol, hogy nem felsokategorias telefon jack kimeneten szolhatna normalisan (jelzem, hogy meg mindig nem a hangminoseggel van bajom, hanem a hangerovel!! (ezzel a gondolkodasmoddal amugy az osszes also-kozep kategorias multimedias eszkoznek egy kalap ***nak kell lennie?)
-
hibu
csendes tag
...igazad van, köszi...
-
Saccco
nagyúr
Legalább ne mondj már saját magadnak ellent légy szíves!
"Szürke képes hiba nálam is látszik, megerősíteném azt is, hogy ha nem mondjátok nem veszem észre. Vibrálás nincs."
Nem nem azért mert ez engem annyira zavar, hanem azért mert így félrevezetsz másokat!Ezt rosszul értelmezted, vagy nem követted a topicot. Úgy kellett djozsi hszét érteni, hogy ha előzőleg nem emlegeti mindenki a kékesedést, akkor észre sem veszi mikor kézhez kapta az eszközt.
-
hibu
csendes tag
közben meglett nekem is, de azért sem értem mint írtam, mert a fehérre is ki van írva, az meg nem is kapható még...
-
hibu
csendes tag
Csak azért kérdezem, mert mondjuk a fehér még nem is kapható, de ennyi áron van az is hirdetve: http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-white
közben megvan a 48 órás banner jobb oldalt
de akkor sem értem... -
Glatius
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
A marketing ugye.... ;-)
-
hibu
csendes tag
Köszi az infot...
Lehet, hogy kiböki a szemem, de hol van, hogy 48 óráig tart ez a 15%?
Valamint, akkor azt is kijelenthetjük, hogy ezek már TFT-sek biztosan, mivel múltkor volt hiánykészlet (OLED-esek el lettek adva), most meg újra lehet kapni kedvezménnyel... Nem?
Szerintetek? -
sto1911
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha megerkezik az OSF-em, akkor nekem lesz.
(#6228) istnag: az elso okostelom, a Nokia 3650 se tudta nagyban megjeleniteni, ez kb. 6-8 eve volt :S szuper, hogy igy fejlodik a technika DDD
-
atillaahun
veterán
válasz
Glatius
üzenetére
Éppen OLED vs. TFT témában akartam érdeklődni, mikor olvastam a hozzászólásod és belenéztem a linkbe. Nem vagyok valami nagy szakértő, én is csak egy hete tudok ezekről a technológiákról, de eddig a legtöbben az alacsonyabb fogyasztást hozták fel az OLED előnyeként, mert ugye a fekete színt nem jeleníti meg. Ehhez képest a wiki ezt írja:
"Power consumption: While an OLED will consume around 40% of the power of an LCD displaying an image which is primarily black, for the majority of images it will consume 60–80% of the power of an LCD - however it can use over three times as much power to display an image with a white background[67] such as a document or website. This can lead to disappointing real-world battery life in mobile devices."
Szóval igazad lehet, hogy nem rossz ez a TFT.
Jut eszembe, van még itt valakinek eladó Blade-je? Mert olvastam korábban pár hozzászólást, de most sehogy sem találom őket.
-
-
Glatius
őstag
-
istnag
addikt
válasz
Aftereffect
üzenetére
kicsiben,de van rá progi, ha full screen -re akarod
-
Aftereffect
tag
A hívóképet mekkorában jeleníti meg? Ki és bejövő hívás esetén?
-
sto1911
veterán
Nyugodtan vidd vissza, ki fogjak cserelni, a Webshoposra uazok a feltetelek vonatkoznak, mintha szemelyesen vetted volna. Ha epp nincs raktaron, akkor majd szolnak, ha lesz. Csere utan gondolom ujraindul a 2 ev gari. + webshopnal 8 napig elallhatsz az egesz veteltol, de olvass utana.
-
-deer-
csendes tag
Tegnap én is megkaptam, webshopos. Bejönne nagyon, de fél nap használat után olyan pixelhibákat vettem észre, amik eléggé gázak, rendesen kisütik a szememet. (van több kevésbé látható is, azok nem érdekelnek.) Ilyenkor visszavihetem a helyi szervizbe is? Mi van, ha nincs nekik raktáron (Szegeden eléggé valószínű) - ilyenkor hogyan működik a 72 órás dolog?
-
jatfield
csendes tag
Sziasztok! Túl sok reményt nem fűznék az újabb szállítmányhoz. Én az értékesítési szünet után, múlt hét végén kaptam az értesítést, hogy érkezett telefon, hétfőn kaptam kézbe és a szürkeárnyalat hiba ezen is észrevehető. Ami változtatásnak tűnik a topikban a korábbi szállítmányból származó telefonokról olvasottakhoz képest, az az, hogy nálam eddig teljesen stabil volt a wi-fi kapcsolat. Pixelhibám nincs, por se szivárog egyelőre és extrém melegedést sem észleltem.
A kék szürkétől eltekintve (ami egyébként egyetlen helyen látványos, a bejövő hívások képernyőjén) én elégedett vagyok a telefonnal. -
Reverting
őstag
Call meter ng-ben a hivasdij penznemet at lehet valahogy irni dollar-rol huf-ra?
) jelenleg ez zavar legjobban a teloban...
)) -
sto1911
veterán
válasz
Davidka0716
üzenetére
Koszi a kritikat, a lekerdezesek szama meghaladta a 30.000-et, koszonom mindenkinek!

Amugy ez benne van: "A BV 1.1.0 már tartalmazza az A2SD-t, csak épp sehol nem tesznek róla említést! A kártya partícionálása ettől még szükséges!", kicsit tovabbgondolom: nyilvan az en leirasom nem fog az osszes letezo ROM-ra kiterni, van mar kismillio, amik csak 1-2 apk-ban kulonboznek, de az ilyen kerdesekre a valaszt a ROM leirasaban kellene megtalani. Amennyiben beletette a keszitoje a szukseges infot. Plusz: ezek a ROM-ok valamelyik ismertebb kulfoldi ROM alapjan lettek modositva, amiknek a leirasat is el lehet olvasni.
A 3D-vel kapcsolatban a helyzet uaz. Le van irva a leirasban is, de ha nem vagy biztos benne, hogy a ROM-ban be van-e kapcsolva alapbol, akkor a leiras alapjan lehuzod a ket fajlt, es belenezel...Amugy nem teged ugattalak le, ne vedd magadra, mert nem az a baj, hogy egy ember megkerdi, hanem az, hogy ha benezek ide, akkor azt latom, h a tobbseg nem veszi a faradtsagot, h fellapozza az elso hszt, vagy hasznalja a keresot, igy a forum es az informacio lenyegi resze elveszik.
Ha mar memorianal tartunk, az en memoria kerdesemre se jott valasz, miszerint ha 256 van benne, akkor miert csak 160 a max, raadasul abbol miert csak 50 hasznalhato. A felet ertem, de hova tunt
Damon Hilla 160-256 kozti nem keves MB? -
agressor12
senior tag
válasz
Davidka0716
üzenetére
A partició megmaradhat,nem fog zavarni.A Romba alapbol be van kapcsolva a 3D gyorsítás.
-
piroe
csendes tag
olyan problémám van, hogy ha a navigációra rámegyek, azt írja ki, hogy a navigáció elérhetőségének ellenőrzése, és tölt... nem történik semmi, viszont 30mp után készenlétibe állítja magát és amikor visszakapcsolom, ki van lépve a navigációból...mit kell csinálni, hogy fogjon jelet? gps engedélyezve van, agps nincsen. köszi előre is!
-
gabaglukk
csendes tag
bocsanat a kerdesert, allitolag a legelso hsz-ben a rootolas mellett ott van az unrootolas is, ha valaki a T-be akarna rohanni a teloval... en viszont mocsokul nem talalom, tehat a kerdesem, pontosan hol a leiras a "visszarootolasrol"?

a T-s romot hiaba tolom vissza, attol meg admin jogaim maradnak
-
Glatius
őstag
Szerintem nem jártunk rosszul a TFT-vel: [link] OLED kijelző hátrányai.
-
-
TOZ
addikt
http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-grey
48 oran keresztul 85+10 font a OSF! Aki esetleg kintrol akar hozatni/venni, annak erdemes lehet most beleugrani. (Jar hozza az ora, kartya, puzzlekocka, a jojo es a zoknitok is ennyiert). Ha nem LED, meg akkor is gjo az ara.
-
istnag
addikt
válasz
Glatius
üzenetére
Egyébként tényleg nem értem az embereket! Mit várnak el egy telefontól
Őszintén van akinek a gps nem talál jelet és így már ekkora szar az nem jut eszébe,hogy ne a pincébe próbálkozzon és, hogy ez egy telefon aminek van ilyen funkciója is, van akinek a kijelző sz@r ne ezt egy fokkal jobban megértem,de embere válogatja ki,mennyire finnyás! Van aki arra panaszkodik belassul,most komolyan egy számítógép nem lassul be amit telepakolsz mindennel és elfogy a hely aztán karbantartani meg már nem tudjátok vagy lusták vagytok csak panaszkodtok. van akinek az aksi sz@r (nem extrém esetekre gondolok mint pl,asturel) de akinek egy napot kihúz az bőven jó egy okos telefontól (egyedül a nokia jobb ebben). Javaslom vegyetek Iphone4-t vagy SGS -t azt hiszitek az majd kibír egy napnál többet meg majd nem lassul, hát el kell,hogy keserítselek benneteket fog. A hangzásról meg annyit,hogy arra bőven megfelel,hogy meghallgasd a letöltött zenéidet , ha unatkozol, utazol és nem kell a melletted ülőnek is ugyanazt hallgatni.
Elnézést ha valakinek belegyalogoltam a lelki világába,de ez már nagyon ki kívánkozott belőlem. -
sto1911
veterán
válasz
Davidka0716
üzenetére
Az elso hozzaszolast olvassa mar el minden ujdonsult, moddolni vagyo tulajdonos! Ott van tobbek kozt az en leirasom is, egybegyujtve a leggyakoribb moddolasokat, ne legyen mar minden 3. kerdes a "mit hogyan"!
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Blu ray írás és írási hiba
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..vágyálom
csak ezért kell visszaraknom a 2.1-et
)

Tegyetek magatoknak egy szívességet, és használjatok egy 10k-s sansa clip+ -t ha zenélni akartok. Hangerővel nem volt baj, inkább a hangminőséggel.