- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Valaki apktool -al kapcsolatban tud nekem segíteni egy kicsit? Szétszedtem egy progit magyarítottam és most nem akarja összerakni elvileg minden oké, nem ez volt az első apk amit csináltam. A hiba üzenet így kezdődik: PathNotExist: apktool.yml ....Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Sorcery
tag
Sziasztok, pár napja vettem meg a kicsikét és teljesen korrekt kis telcsi. Omniám volt és nekem új az android. Szeretnék érdeklődni, hogy a következő proginak mi az androidos változata: SPB wireless monitor
-
Farkaspók
tag
Sziasztok!
Én holnap kapom meg a készüléket és azt szeretném kérdezni, hogy miként tudom letesztelni, hogy előjön-e a sokat emlegetett pixel- és gradiens hiba?
-
csibusz0314
aktív tag
Hogy lehet letolteni dolgokat. Marmint ugy ertem, hogy van az android-themes onnan szerettem volna letolteni super mariot. Downloadra klikk de azt irja h nem tamogatott es nem tolti le. Nem hasznalok semmi downloadert sima browserrel.
-
gravityboy+
csendes tag
Én Vodával használom a Blade-et pár napja, és elég jelentős térerő-ingadozást tapasztalok. Pl. volt olyan, hogy egy étteremben (Kecskemét belváros), 2 órán át nem volt jel, de pl. Tescoban is elvesztette a jelet, vagy itthon a lakásban, nem tudtam hívni (nem tudom van-e összefüggés közte, de amikor végképp nem akart működni, akkor mindig 15% alatt volt az akku). Visszavittem, azt mondta a srác hogy csináljak egy teljes resetet, mert előfordulhat hogy valamelyik alkalmazás megzavarja a készüléket. Ez most történt kb. 4 órája. Egyelőre a Szeged-Kecskemét úton tudtam telefonálni, illetve most is maxon van a jel, illetve most a töltés is maximális. Ha mégse ok, akkor viszem vissza, pedig jo kis telefon.
-
-
kexksz
addikt
Sziasztok!
wlf leírása alapján próbáltam a Recoveryt feltenni, ám mikor a drivereket kéri elakadtam. Hiába adom meg neki, azt írja, hogy a windows nem találja... Bármi ötlet?
szerk: 64bites win7 ultimatem van.
[ Szerkesztve ]
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Svájci OSF.
A gyári romot le kellene menteni (esetleges későbbi gari problémák miatt), majd 2.2 alpha 4 et feltenni.
Ehhez keresek hozzáértő Budapesti lakost, aki kisebb pénzösszeg fejében ezt megcsinálná nekem.Nem lustaságból, vagy mert sok a pénzem, csak már 2 napja olvasgatok, és egyszerűen nem értek ilyen szinten a dologhoz. Elrontani pedig nem szeretném (viszont használni annál inkább)
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
gyga
senior tag
nektek milyen a T-s térerő (főleg Miskolciakat kérdezek) mert nekem az avason panelban elég silány 3 csík fölött még nem láttam de 2es az átlag. vihetem vissza? vagy lehet valahogy javítani?
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
-
adsnew
tag
Sziasztok
Ahhoz lenne kérdésem aki kicsit ért az elektronikához:
A hálózati töltőn 5V 700mA van feltüntetve kimenő áramkéntLehet hozzá használni olyan autós szivargyújtó adaptert aminek az output-ja 1000mA?
Nem vágja haza?
-
Thrawn
félisten
Legközelebb nem csak hozzászólásokat fogok törölni ha megint függetlenítésről megy a téma!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Kedves Blade Tulajok!
Nem karcsú a 256MB RAM? Esetleg érdemes lenne kintről rendelni egy 512MB RAM-mal rendelkezőt?I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
tanygab
tag
válasz Murderer69 #9310 üzenetére
Úgy látom llaszlo blogjában van leírás font cserére... Lehet az alapján meg tudod csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz csibusz0314 #9350 üzenetére
Igen alapból oda ment.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz csibusz0314 #9347 üzenetére
Ha az alpha4et raktad fel akkor abba benne van az ext2 app2sd (amúgy az utóbbi 50hszbe is volt róla szó...). De feltehetsz a marketből valami app2sd programot, bár szerintem az alpha4re felesleges.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csibusz0314
aktív tag
2.2 hogy lehet beallitani h sdre mensten? Tudtommal itt mar nem kell buheralni nel?
-
xdx@
aktív tag
válasz csibusz0314 #9337 üzenetére
Akkor jó.
-
joci1987
csendes tag
válasz kelzsoca #9340 üzenetére
hát köszönöm szépen, lehet várok még egy kicsit.
én telenoros vagyok, ezért kellett volna kártyafüggetlen.de ha megrendelem t-mobile webshopból 37.000 ftért, akkor azt ha függetlenítem, sok mindentől elesek a garancián kívül is, ugye? pl. ha rossz, nem vihetem vissza kicseréltetni.. jaj, meg kellett volna venni hamarabb
-
-
Land
veterán
Nektek 2.2-nél wifi felébred kioldás után? Nekem nem, fix fenn van.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Murderer69
őstag
aki igényes és jó live wallpapert akar itt keressen:
én most ezt használom
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
xdx@
aktív tag
válasz csibusz0314 #9329 üzenetére
Nekem nem ilyen.
-
Land
veterán
Class4-es Micro SD kártya mihez kevés? 3500 Ft-ért tudnék venni 8gb-osat.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
sonique
őstag
válasz csibusz0314 #9329 üzenetére
igen sajna
elég szar megoldas
-
csibusz0314
aktív tag
Na felraktam 2.2 lockbotot, szuperal csak mikor lezarom es feloldom akkor elsonekaz ingas jon be rovid idore es utan pesze amit kivalasztottam. Masnal is ilyen?
-
koncz-314
csendes tag
Na, sikerült megoldanom az a2sd dolgot. Ott szúrtam el, hogy az ext2-es partíciót logikaiba tettem, nem primary-be. Átformáztam, újratettem a rendszert és mostmár működik. Csak azt nem értem mi evett meg rögtön kb 60 mb helyet. Az alpha 4-ben a dalvik cache-t is automatikusan az ext2-re teszi? Erre tudok csak gyanakodni.
Amugy terminal emulatorban miért nem működik a:
"su
a2sd check"
parancs? -
xdx@
aktív tag
Első hiba számomra a 2.2 alpha 4-el , akárhonnan nyomom meg a home gombot csak villan egyet a kijelző és semmi más nem történik.Reboot volt nem segített.Ötlet?
-
Saccco
nagyúr
válasz tanygab #9319 üzenetére
Ha csinálsz minden ilyen akció előtt recoveryben egy backupot, akkor ha hazavágod a rendszer csak visszaállítod és már mehet is minden tovább.
-
Murderer69
őstag
senki sem tudja hogy hogyan kell betűtípusokat belőni?
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
KIZS
aktív tag
Van itt olyan, aki az elmúlt 1-2 napban vett Balde-t a T-től?
Csak mert látom megint variáltak a specifikációs leíráson és érdekel, hogy változott-e bármi az első kivitelhez képest. Őszintén szólva én abban reménykedek, hogy egyszer csak majd itt is 512MB RAM-mal fogják adni a gépet. És pont ez a rész (a RAM mérete) került ki a leírásból. -
tanygab
tag
válasz V.Stryker #9295 üzenetére
Na kicseréltem...
Fogtam a "hugyozós" képeket, és átneveztem ugyan olyanra, mint amik a bootanimation.zip-ben vannak. Majd felülírtam a zipben lévőket az új képekkel (ezt persze gépen).Felmásoltam SD kártyára az új bootanimation.zip-et. A régit töröltem root explorerrel, az újjat meg behúztam a helyére (system/media).
Telefon kikapcs.
Bekapcs. Zöld android logo, aztán meg Modaco logo... Nem változott semmi... Nem értem...
Vagy már eleve így kéne felrakni a ROM-ot...?
-
sonique
őstag
válasz vadászcsiga #9300 üzenetére
jo de ha kell uj is akkor nem kell keresgélni és egyböl installálja is ..
van benne vagy 30 választasi lehetöség ..
Aktív témák
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget