- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Zozoka73 #31078 üzenetére
Köszi, működik
Következő kérdésem lenne: melyik programmal lehet "lapozható" háttérképet beállítani?
Még régebben próbáltam egy android emulátort, abban úgy volt hogy egy oldalon csak a háttér egy része volt, és ahogy navigáltál az oldalak között, úgy ment jobbra vagy balra a háttér is.szerk.:
sztornó
ahogy látom alapból olyan.
akkor az lenne a kérdésem, hogy mekkora méretű kép legyen... -
Cool Face
aktív tag
válasz
Zozoka73 #30253 üzenetére
Nem hinném hogy kuka a teló, másik gépen simán megcsináltam rajta mindent, de most nem tudom azzal csinálni...
(#30254) Nohab61
már próbáltam, hogy le minden driver, utána meg előröl az egész, de nem ment másik usb protban is ugyan ez a helyzet...
Most már tényleg mindent megcsináltam
winfos reset.
egyet nem értek, ha leszedem a drivert akkor újraindításnál miért teszi fel magának automatikusan amikor még elsőnek bedugtam nem is látta? Akkor csak megvannak a fileok valahol és nem törli ki teljesen -
Cool Face
aktív tag
válasz
Zozoka73 #30029 üzenetére
Interneten keresetem a drivert, windows update sem talál semmit, vagy hol???
(#30032) sto1911
pont azt csináltam, de neketek talál online?szerintem az lehet a gond hogy nincsenek portok mint neked, mert ezt Port_#0002.Hub_#0008-nak írja ki. Viszont neked fent van...de nem értem hogyan. Szerintem anno rossz drivert tettem fel és most már nem tudom frissíteni mert mindig naprakész....
-
sto1911
veterán
válasz
Zozoka73 #22049 üzenetére
Keress egy masik contactprovidert, es a system/app-ba rakd be.
Magyaritas: ujrapackoltam a settingset, de parsing errorral elszall. Signelve is volt, aki ert hozza majd szoljon.
@Saccco: ezt a wifi fixet is kiprobalhatjatok, nalam teszteles alatt. Eddig egy ejszaka alatt eldobta a wifit, nem tudom pontosan mikor, de reggel hiaba mutatta, h van kapcsolat, megsem volt - ma letesztelem.
-
Glatius
őstag
válasz
Zozoka73 #21595 üzenetére
Szerintem vizsgáld meg az akkut, nincs-e megdagadva!!! Nekem a Nokia 6280-asom járt ugyanígy annak idején... másfél millimétert megvastagodott, és a hátlap beakasztó körme letört. Én viszont már túl voltam az egyéves teljes körű garancián, és mivel hibás akku miatt ment tönkre a hátlapot is pénzért mérték.
-
tatabánya
senior tag
-
bbandi
tag
válasz
Zozoka73 #13960 üzenetére
Igen, kell, ez a zip a teljes flasht újraírja. Javaslom ezt a verziót, már nincs fejre állítva és sok más hibát is javítottak:
http://android.podtwo.com/clockworkmod/ -
atillaahun
veterán
válasz
Zozoka73 #13063 üzenetére
Én is onnan nyomnám ha nem formáztam volna frissen az sd kártyát rendszer telepítés előtt, amitől véglegesen meghalt :/
szerk.: Ha már így mondod - valaki - ilyen esetek elkerülése végett nem lehet a clockworkkel a backupot a telefon alap memóriakártyájára íratni az SD helyett?
Zozoka73: ha eredeti T-s backupra gondolsz természetesen van a gépen (mint írtam) csak épp splash.img nincs közte, ami a fentebb linkelt leírás szerint szükséges az effajta visszaállításhoz. Ha végleg nem találok vagy nem tudtok segíteni kipróbálom anélkül, hogy mit szól, csak gondoltam előbb rákérdezek.
-
-
Frozzy
őstag
válasz
Zozoka73 #11211 üzenetére
hát ez a srác lassan hívni sem tud majd anyira letilt mindent. nemtudom hogy nem tudja megtalálni a beállításokat nincs anyira eldugva semmi :] meghát igen egykis leleményesség kell am rakjon fel egy [Data Counter Widget]-et énis ezt használom tökéletesen kijelzi hogy miből menyit használ külön a cell-t illetve wifit hónapos/hetes/napi lebontásban :]
@Mtbsrác: Örülök hogy sikerült. hidd el nekem is volt "tanulós" időszakom :] de ami érdekel hamar kiismerem
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Zozoka73 #11201 üzenetére
Na most lett vele tele a tököm.
Mindennemü adatforgalmat hogy lehet kikapcsolni a szolgáltatónál?
Szép sunyi módon zabálja lefele a pénzt, holott kivannak kapcsolva amiket írtatok.
APN meg be sincs állítva ill be se tudok neki állítani semmi hülyeséget.
Ez kéne talán fake címeket belóni neki azt uccu.APN beállításnál van ilyen hogy
T-Mobile-H, NET, H MMS; ebbő az első 2 válaszható de egyikse állítható.
Elsőre van rálőve, kikapcsolni nemtudom. -
SutiAdi
tag
válasz
Zozoka73 #10565 üzenetére
A wifit is ugyanúgy eldobálja az 512-es ROM-jával? Csak mert eddig ők nem panaszkodtak ilyen problémára. Viszont ha ugyanazzal a szoftverrel nekik jó a wifi, nekem pedig minden egyes power button-nal billentyűzárba tevéskor kikapcsol a wifi, akkor bizony viszem is vissza a T-nek, és ha nem hisznek nekem, kihozatok egy blade-et és összehasonlíttatom velük (persze még nem most, mert jóeséllyel belefuthatok még 256-osba a boltban)
-
válasz
Zozoka73 #10568 üzenetére
Nekem igazából nincs bajom a Bléddel eddig. Kijelző jó, meg nem is érzem magam "becsapva" hogy 256-RAM van benne, de ha lehet egy 512-es akkor miért ne? Olvastam hogy valakinél vibrál a kép. Max azt mondom hogy nálam is. Meg fagy a teló. Ha netalán vissza adják az enyém akkor 1 hét mulva megint beviszem, ne higgyék hogy csak szórakozom
-
HRicky
tag
válasz
Zozoka73 #10406 üzenetére
Értem!
Mondjuk nekem csak vagy 1 játék vagy a wifi szokott menni!
de ha gyorsabban mennek tőle a játékok akkor holnap viszem vissza.1 próbát megér bár most minden játék fut rajt tökéletesen de gondolni kell a jövőre mert ugye egyre jobban megeszi majd...bár proci ami majd a megálljt jelenti...húzással meg max 100-at merek rajt mert azért lehet hogy olcsó de annyira nem h tönkretegyem -
Frozzy
őstag
válasz
Zozoka73 #8432 üzenetére
nem hiszem hogy ROM hiba lenne. nekem már ez több romnál volt 2.2vel is meg 2.1el is a hívásoknál nehézkesen szeret mindig elő jönni :S és az smsnél is amikor az asztalon van a telefon mindig csak nézek hogy ez miért villant fel 2-3ms és jött az sms.. ilyenkor néha nagyon kiégek hogy uristen. nemtudom enyire csak nem lassu a 600mhz. nemtudom ez minek tehető be és azt sem hogy ezek a hirtelen izombrutális lassulások miért vannak. ilyenkor ujra indítom a telefont és aránylag jobb lesz
JA és tudja valaki hogyha rányomok a kamera kis ikonjára miért "dolgozik" anyit? egy csomót kell várni mire bejön a kamera és fényképezni tudok :S
-
Frozzy
őstag
válasz
Zozoka73 #8430 üzenetére
olyankor leginkább nem az hogy nem érzékel csak olyan nagyon lassú a telefon hogy semmit nem csinál. engem az idegesít hogy néha értetlenül állok a lassulása előtt és mindig olyankor lassul be amikor éppen a suliban kéne gyorsan elintéznem valamit na hát akkor mint egy valami csiga. mozdulni nem akar meg semmit.. erre kíváncsi lennék miért csinálja..:S
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest