- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
HRicky #20100 üzenetére
Nyilván gyorsabban tudsz másolni egy class10esre, de megnézheted, hogy azok mennyibe kerülnek!
Kompromisszumot kellett kötni és 3 hét használat után azt mondom, hogy nem bántam meg!
Nekem a maximális másolási sebesség nagy fájlnál 7-7,5 mb/s, így könnyen kiszámolhatod, hogy mennyi idő is kell hozzá! Kisebb fájloknál meg nyilván tovább tart majd...(ui: class osztály: garantált legkisebb adatátviteli sebesség)
-
ggeleven
őstag
válasz
HRicky #20077 üzenetére
Én egy ilyen 16 gigás kártyát vettem és nem bántam meg!
Szinte teljesen arra használom a telefont, mint amit Te írtál (ami sztem a normális kihasználása) és nem bántam meg! Nem érzem, hogy visszafogná a telefont, hely az meg van bőven!Számolhatsz még azzal is, hogy egy clockwork backup is 400-500 mega, egy Titanium backup a lehet pár száz mega, a Gameloft-of játékok által letöltött adat is 1-1,5 giga! Plusz akkor még jönnek hozzá az egyéb átrakott programok, pár rendszerfájl + a zenék és filmek!
Mástól már olvastam, hogy megbánta, hogy csak 8 gigásat vett, meg tudom érteni!
-
törölt tag
válasz
HRicky #19054 üzenetére
0. Legyenek működő driverek és adb.
0. ClockWork recovery legyen.
1. Utána telefont kapcsold recoverybe.
2. Mounts and storagenál mountold a systemet
3. Telefont dugd rá a gépre.
4. adb-vel ellenőrizd, hogy látja-e a telefont (adb devices).
5. adb pull system/app/RoadSync.apk, lementni a RoadSyncet gépre.
6. adb shell -> cd system/app -> ls hogy lássuk, mi van a mappában, ha RoadSyncet látjuk, jó helyen vagyunk.
7. rm RoadSync.apk, törli a RoadSyncet.
8. exit -> adb reboot.Kész.
Amúgy Caps Off...
-
rjg
őstag
válasz
HRicky #19080 üzenetére
Garancia: Erre mindenki mást mond, de mivel a gyári ROM-ot nem módosítod és a root is csak ideiglenes, szerintem nem fenyeget a garancia elvesztése.
Más probléma: Mire gondolsz? Ha nem törölsz ki semmi mást, csak a RoadSync-et, akkor nem lehet.
Újraindítás után: ahogy akarod. Ha nem akarod használni, uninstalláld. -
rjg
őstag
válasz
HRicky #19054 üzenetére
Nagyon türelmes vagy, még félórát is alig tudtál kivárni.
Valószínűleg a gyári ROMot használod, ebben az esetben tedd fel a Marketből az Universal Androot-ot. Ezzel a telefon újraindításáig root jogot kapsz a Blade-hez. Valahonnan tedd fel a Root Explorer-t, majd azzal a system/app mappából töröld ki a Roadsync alkalmazást. -
törölt tag
válasz
HRicky #17232 üzenetére
Ő, melyiket is? A link egy translettel fordított kezdőoldalra dob, amúgy minden proginál ott van, hogy Install, van Fast Webes Install, de van QR kódos, QR kódoshoz fel kell tenni egy Barcode Scannert, azt elindítani, majd a kamerával ránézni a QR kódra, néhány másodpercig kell tartani úgy, majd bedobja a linket és letöltheted.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HRicky #12236 üzenetére
HRicky
ASTRO File Manager
Filelezelővel felinstallálod. -
-
DIEGO15
őstag
Van egy gagyi vicc "a processzor füstel megy, ha kijön belőle akkor meghal" kb erről szól. Mivel ez a ZTE első telefonja és nagyon friss nem hiszem h találni hozzá nagyobb akksit, aminek amúgy is helyigénye van, így új hátlappal is jár, de talán később lesz (én sem találtam).
-
DIEGO15
őstag
Androidból kuka vagyok, de korábban volt róla szó h 800-850 ig húzható, cserébe drasztikusan csökken az üzemidő, tehát szerkeszteni "kell" bele egy nagyobb akksit.
Kezdőknek semmikép sem ajánlott mert egy rossz mozdulat és kuka a telefon, + nincs két egyforma proci így nem tudni pontosan meddig is húzható (sztem 700ig minden gond nélkül).
Ha komolyabban érdekel néz utána modacon.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest