Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
totog
tag
Most jött az értesítő, hogy ismát van Blade a webshopban!

-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Már megtaláltam őket. Végre :|
-
jagr68
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, de hiába állítom be, nem akar műkszeni!

-
llaszlo
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha te a pénzt akarod vissza kapni akkor azt is vissza kaphatod.
-
vadászcsiga
félisten
Telenoros mobil hálózat beállításában segítsen már valaki!
-
vadászcsiga
félisten
Land
Van olyan opció, hogy ha 3 hét alatt Pestről Miskolcra nem sikerült a T-nek leküldenie egy új Blade a rossz készülékem helyett, akkor visszakapom a pénzemet?
Egy hónap a határ. Ha ezt meghaladja a leadott készülék akkor kötelesek új telefont adni. Nekem is így lett anno az E52-ből Spica.
-
llaszlo
veterán
válasz
asturel
üzenetére
Ezt én is megtaláltam az xda-n, de nem jöttem rá, hogy hogyan kell használni. Igaz nagyon nem foglalkoztam vele, mert ssh léptem be a barátnőm gépére és ott próbáltam felmountolni egy ilyen .img fájlt. Ha leírnád, hogy hogyan kell ide vagy nekem azt megköszönném.
Nagyon elvetemült dolgot csináltam. Fogtam az előző rendszerem FLB 1.7 (2.1) data.img (userdata) partícióját és felülírtam a mostani rendszer Cyanogen 6.1 (2.2) azonos nevű partícióját. Fontos adatok vannak benne. Kissé zokon vette, de elindult csak még nem tért magához.
De vannak érdekes dolgok, pl nem jelenik meg a Market.
Kiszedem a fontos adatokat aztán vissza teszem a backupot.
Viszont jó tudni, hogy így ki lehet nyerni az adatokat. Korábban is jól jött volna ez nekem. -
veector
senior tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
A kérdés lemaradt

-
Golyo69
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
okok..sorry

-
jagr68
tag
Telenoros mobil hálózat beállításában segítsen már valaki!

-
Nekemnyoc8
csendes tag
Ha jól rémlik, ilyet még nem kérdezett senki: Alapvetően nincs bajom a telefon sebességével, mindent jól és gyorsan megcsinál, ellenben az oldalak betöltése internetről néha egészen lassú. (most pl. elég gyors...)
Jelenleg Dolphhin browser minit használok mert tetszik a többfüles megoldása, de korábban az alap browser és az opera mini is lassúnak tűnt.
A lassú betöltés nem csak több oldal egyszerre való megnyitásakor probléma...
-
hjozsi
tag
válasz
gabimohacs
üzenetére
Két telefonon próbáltam ki a skype-ot. A marketrő lehet letölteni. Ha a hang-hang üzenetre gondolsz működik rendesen. A bladen a külső (kihangosító) hangszoróra adja a másik partnert, még nem jöttem rá hogyan lehet ezt megváltoztatni. A másik telefon egy SE X8-as volt. azon szerintem az alkalmazás jobban szólt, ott a telefon hangszoroját használja. Mindkét telót wifin használtam 3G-n nem. A chat keserves mindegyiken. Ez az én tapasztalatom
-
dodo76
tag
Sziasztok!!Nem tudja valaki hogyan lehetne az Fm Rádiót turbozni,javíttani,vagy hogy jobb legyen a vétele,esetleg letölteni valahonnan rádiót(nem netes rádiót)mert elég gázos a vétel minösége.még eredeti rajt minden rom stb...segitséget elöre is köszönöm!! A fülesen sok múlik hogy milyen a vétel???vagy az nem befojásolja,csak a hangzást???
-
HRicky
tag
válasz
kentucky
üzenetére
Köszönöm a választ!
Úgygondolom beválalok 1 ilyen telefont karira!Nagyon tetszik
Csaknem adja meg magát...:S
Az előző kérdésemre nem válaszolt senki, kérlek válaszolj ha tudsz!Mikor bemegyek a T-mobile-ba akkor mikor kibontják a készülék dobozát mire figyeljek oda???Hogy tudom kiszűrni ha hibás(esetleg itthon)?
VÉGIG olvastam az összes hozzászólást és az sötétben való fotózáson a gombberagadáson valamint h a szoftver hibán kívül van vmi?
-
HRicky
tag
Hello!
Vajon mi lehet telepítve erre a Blade-re hogy így mennek a játékok?
http://www.youtube.com/watch?v=uy7R1yz90sg&feature=related -
llaszlo
veterán
Esetleg nem tudja valaki, hogy az Amonra/clockwork vagy egyéb recovery cucc által lementett .img partíció mentéseket, hogyan lehet felmountolni? Nem a telefonra hanem pl linux/OSX alatt. Egy leírást találtam csak, de azzal nem jutottam előbbre.
A lényeg az lenne, hogy kinyerjem belőle az adatokat anélkül. hogy feltenném a telefonra. Elég macerás lenne mindent újra vissza rakni, de benne maradt sajnos pár fontos adat amit elfelejtettem kimenteni.
-
sonique
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
föleg hogy felraktam az alpha 4 es romot és elfogadta minden zokszó nélkül a pannon kártyámat

-
atillaahun
veterán
Tudnátok adni 2 működő linket az itt található oldalon a Clockwork Recovery telepítése fejezet Clockwork és Flashelő alkalmazások letöltéséhez?
-
esox
senior tag
Napi nettó 1-1.5 órám biztosan rámegy a topic olvasásra, pedig még készülékem sincs! Tegye már meg az is ezt a fáradtságot, aki volt olyan szerencsés és vett magának a napokban és olvasgasson már vissza, mer most már kezd qrvára elege lenni mindenkinek a 100 vagy inkább 50 hozzászólásonkénti ismétlésekből.
2.2 mikor jön (2.3?? jajj ugyan már...), gradiens hiba, kék csík, pixel hiba, alpha4, és hasonlóak. OLVASS VISSSSSZA! -
uki
aktív tag
Ez az átka, hogy egyre több teszt jelenik meg mindenhol, így egyre népszerűbb a cucc, így egyre többen jönnek ide. Persze ettől még visszaolvashatnának vagy használhatnák a keresőt.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
donzoli
üzenetére
Ráadásul írni is lusta: két nappal ezelőtt....
-
HZsolt92
csendes tag
sziasztok
jelenleg egy gt540-em van és gondolkodom rajta, hogy lecserélem egy ilyenre.
olvasom, hogy van hozzá 2.2 2.3 mikorra várható??
ki lehet függetleníteni?? esetleg itthon magamnak??
-
Zsolaf
addikt
válasz
gabimohacs
üzenetére
gabimohacs: megy!
-
Golyo69
senior tag
hi...én is vettem tegnap egy pengét

eddig teljesen jó minden
nincs pixel hiba...stb...
az lenne a kérdésem hogy függetleníteni csak unlock kóddal lehet? és ha igen akkor az vissza állítható ha esetleg gariba vissza kell vinnem ( ne kelljen de hát ki tudja
)
vagy azt nem nézik?
bocsi ha nem olvasok el 8500+ hozzászólást....elolvstam vagy 3-400 at de még az elehén szal eddig nem juttotam
előre is köszi
-
HRicky
tag
Hello!
Kérlek ne ordítsátok le a fejem!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nekem ez a telefon wifire és játékra kellene...erre ez alkalmas?persze overclock és 2.2-vel...?
Valamint itt szombathelyen 30 db van a készülékből...ezért merül fel bennem a kérdés...mire figyeljek oda vásárláskor, hogy tudom kiszűrni a hibákat(nem lenne sok kedvem visszaviszegetni) -
gabimohacs
csendes tag
Sziasztok én most készülök nilyen telefont venni vagyis ezt vagy valami androidot.Ez nagyon tetszik és azt szeretném megtudni hogy erre a zte bladere vane rendes skype mert internetes telefont szeretnék vagy más androidos telefonon.Elöre is köszi a választ
-
Land
veterán
Üdv!
Van olyan opció, hogy ha 3 hét alatt Pestről Miskolcra nem sikerült a T-nek leküldenie egy új Blade a rossz készülékem helyett, akkor visszakapom a pénzemet?
-
törölt tag
Nem találtam rá egyértelmű utalást, a gyári ROM-mal lehet rootolni és apps2sd-t használni?
-
V.Stryker
nagyúr
Na igen. Azért van ennek is trükkje.
Pl. olyan a romom, hogy valamiért 33% fényerőn is kisüti a szemem, így azon van. 3G csak akkor van nálam bekapcsolva ha böngészek, vagy az itthoni IP kamerára akarok ránézni, ez elég ritka. A levelek és egyebek szinkronizálására meg bőven elég az EDGE. Keveset játszom is rajta, így nekem pl félig merült le két nap alatt. Mondjuk akkor tényleg nem nyomkodtam.Szvsz a megfelelő rom és a megfelelő belövése a telónak sokat számít. Volt olyan rom,hogy fél nap alatt merült majdnem magától 50%-ra. Nem tudom mi befolyásolja. Most nálam frankó.
Pl. ma viszonylag normálisan telefonáltam, kb 10 hívásom volt szerintem, nem meghaladva egyik sem az 5 percet. Kétszer böngésztem rajta és úgy is felejtettem a 3G-t és kb fél órát nyomkodtam ezen kívül. Most van 85%-on.
-
embe
nagyúr
A Roadsync alkalmazás az szükséges a telóra? Vagy eltávolítható? Ez ahoby nézem egy szinkronizációs progi. Ennek a gmailhez és a google-hoz semmi köze ugye? Vagyis ha nem használom akkor nyugodtan eltávolíthatom..?..
-
petertel
csendes tag
Hogyantudnám modemként használni? Pda netet nem tudom telepíteni a gépen, mástmeg nemtudok. Tud valaki megoldást?
Köszi. -
asturel
őstag
DroidWall bekavart.. pedig el sem volt inditva.. :d
-
TOZ
addikt
válasz
feketebandi
üzenetére
Azert inkabb ugy szamolj, hogy kenyelmesen egynapos az akku. Szerintem.
-
asturel
őstag
válasz
feketebandi
üzenetére
Lelegezteto gepet inkabb ne koss ra, annyira nem megbizhato
, eddig amugy ha jol emlekszem csak 1 embernek akart 'felrobbanni' az akksi.
Akksi uzemidorol meg mar eleg sokan irtak.. -
DIEGO15
őstag
válasz
feketebandi
üzenetére
Ha jól emlékszem, minden kérdésedre találsz választ a topicban.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
feketebandi
üzenetére
Én egész nap nem basztatom így két napot is simán bír.
A 2.2 csak itt nem hivatalos. Pl kínában már kiadták. Így a jó kis kínai 2.2-őt ügyes fasza gyerekek kompatibilissé tették az európába szánt verziókkal. Egy két apróság van, ilyen,hogy nem működik a rádió meg a gps megfelelő driver hiánya miatt, de ezeket leszámítva megbízhatóan működik a készülék.A hiányosságokat lehet már pótolták is egyébként, de én már lusta volt annyit visszaolvasni a sok idióta kijelzőbaszogatás között.

-
feketebandi
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete fontolgatom a ZTE Blade beszerzését és egyre jobban tettszik a telefon. Ha vázlatosan is, de végigolvastam a fórumot, azonban lenne pár kérdésem, éppen a vázlatos olvasás miatt.
Írtátok páran, hogy már a 2.2-es androidot használjátok a készüléken. Én korábban azt olvastam az android frissítéseiről, hogy a szolgáltatók jelzik a felhasználóknak amikor megjelenik a hivatalos frissítés. Kérdésem tehát az lenne, hogy mégis lehetséges, és biztonságos használni a nem eredeti 2.2-t? Pontosan mikorra ígérik a hivatalos megjelenését?
Másik kérdésem az lenne, hogy az akkumulátora mennyire megbízható? Illetve azok, akik már hosszabb ideje használják a ZTE-t milyen tapasztalatokkal bírnak az üzemidőt nézve? -
Krinyo
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem az FM-radio...

-
Krinyo
senior tag
Es az hova van mountolva?
-
Krinyo
senior tag
válasz
Zolom89
üzenetére
Most akkor nem nagyon ertem, az 512 mega az a telefon ossz memoriaja, nem? Abbol a radio levesz minimum 64 megat, tehat a maradekon osztozik a /system particio 207,5 megaval, a /data 208,1 megaval es a /cache 41,3 megaval. A /data maradekjara telepithetsz, ebbol 160 mega szabad gyarilag. Nalatok ez hogy nez ki?
Ez a SanFran gyari particios tablaja:
http://wiki.modaco.com/index.php/ZTE_Blade#Factory_partition_layout
-
Zolom89
senior tag
Nah gyerekek, vettem én is Kedden egy Blade-t. T-nél és sajnos a memory az csak 161MB. A System Cache 41MB
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Van valakinek információja, hogy a többi szolgáltatónál meg fog jelenni a készülék?
Főleg a Telenor érdekelne.
Köszönöm a választ! -
Krinyo
senior tag
T-Mobile uzletbol. Nem mondtam, hogy volt 256-os sanfran. Azt mondtam, hogy Blade-bol volt eddig 512-es AMOLED-es (SF), 256-os TFT-s, most meg en a T-Mobile helyi kepviseleten meg keszleten levo ket darab Blade-bol elhozva egyet kezembe kaptam egy 512-es TFT-set. Nem lehet, hogy a korabbi is 512-es, csak szarul van felparticionalva a keszulek gyarilag? Az enyemben is tok feleslegesen hagytak a /systemnek 70 mega szabad helyet, ahelyett, hogy odaadtak volna meg pluszban alkalmazasokat telepiteni...
-
Krinyo
senior tag
Én tegnap újítottam be egy Blade-et, a particios tabla nalam ugy nez ki, mint a SanFrannal, 200 mega system (70 szabad tok feleslegesen!), 200 mega data (ebbol 160 volt szabad), 40 mega cache. Szoval ez elmeletileg egy 512 MB memorias peldany. Tehat eddig volt oledes 512-es, tft-s 256-os, most meg a kezemben van egy tft-s 512-es...
-
DIEGO15
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem is kb 40m re van a legközelebbi szomszéd, az antennám az 100m ig vesz, fogok is valami philoxenia nevü hálót.

-
róland
veterán
Nem Marketből telepített alkalmazásokat, hogy lehet teljesen eltávolítni?
-
jagr68
tag
Üdv.
Talán banálisnak tűnik a kérdésem, de abszolút laikus vagyok a témában. Mi az Atya Úristent állítsak még be, hogy a gprs/3g menjen a telefonon?Hálózati, beállítások, kártya rendben van. Sőt ment is rajta, csak csináltam egy gyári visszaállítást.

Köszi a segítséget! -
hibu
csendes tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Ezek szerint, akkor nem lehet berakni egy sima 480x800-as méretű háttérképet, hanem sokkal nagyobb felbontású képet kell rátenni és abból kivágni...
Most már csak azt kéne tudni, hogy a kijelölő keret milyen magasságú amikor eléri a 480 pixeles szélességet

Őrület, hogy ez az egyszerű dolog ilyen körülményes...
Nem értem miért van így?
Minek kell még kijelölni... ha valami akkora mint a kijelző... -
diegho
nagyúr
Mitől lehet, hogy nem látom a sim számokat? Eddig láttam, most nem, nem tudok a sim-re új számokat menteni. A telefon mutatja, hogy ott vannak a sim-en a számok, amikor ki akarom választani, hogy milyen számokat jelenítsen meg, de egyet sem jelenít meg a telefonkönyv név alatt, hanem a Csoportok-ban a System Group: My Contacts-ba másolja be a sim-ről a számokat. Launcher pro-t használok, lehet ez a gond?
-
Steve1207
veterán
Ez ilyen az összes androidnál. Az ablakkezelő is nagyrészt nem számít, csak fektetett képet tudsz teljesen betenni (ha nem olyan az arány ott is vágja a széleket pl) teljesbe. Álló képen meg ugyanolyan kivágásban a teteje és alja le fog maradni, mert ugyebár a széle a mérce, azt éri el előbb akkor. Ugyanez a helyzet a legtöbb ablakkezelőnél is.
Van MultiPicture Live Wallpaper, amivel meg lehet oldani, hogy egy oldalra pl egy kép kerüljön, meg oldallapozás animációk stb de az általában eléggé hajtja a procit, de próbát megér.
-
llaszlo
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
Nekem Dolphinnal és Pulse-al megy rendesen.
-
pmiki
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
köszi, a gyari rom-hoz ez kellett

-
xdx@
aktív tag
kovi82:
Én a hárombetűset egész jól megy csak néha szépen belassul.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán remélem jó lesz az a blade!

/