- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
Frozzy
őstag
valaki linkelje már be a gingerbread "témát" pls
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
ReSeTer
senior tag
2.2 alpha4 lite-al nem megy a kamera...
-
zsombi915
csendes tag
Hát emberek továbbra is az a gondom, hogy a cmd-be ha beírom amit kell
(C:\android-sdk-windows\tools>adb devices)
És ezen a helyen is van a cucc. Akkor ezt írja ki:
"A megadott nevet <C:\android-sdk-windows\tools>adb devices> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként."
És ennyi. Nem tudok vele mit kezdeni, a létező összes driver fenntvan, java sdk fenntvan, abd pedig kivan csomagolva a helyére.( c gyökér) -
ux1
addikt
válasz atillaahun #7383 üzenetére
Pl. nem látsz-e benne idegen színű pöttyöt
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
k2laci
tag
Köszi, kipróbálom. Mindenesetre aggasztó, hogy amig nem volt fenn a progi a sima SMS beállításainál be volt x-elve a kézbesítések jelentése, mégsem jelzett vissza.
Más kérdés.
Ha a telefonból emailt akarok küldeni a GMAIL segítségével, akkor a To: mezőnél nem lehet valahogy előhyvni a névjegyeket és onnan kijelölni, hogy kinek akarom küldeni ?
-
Tomate
veterán
Aki lehúzta ezt az alpha4-et ossza már meg velem pls, mert a link már halott.
-
syl5
őstag
Sygic Aura nektek működik?
Nekem nem. Olyan, mintha valamiért nem akarná a térképet megjeleníteni. Tehát elindul jól a program, menüben mászkálok, de ahogy valamilyen olyan funkciót nyitok meg, amihez kellene a térkép, akkor nem akarja megjeleníteni. Konkrétan olyat csinál, hogy a legutolsó gomb amit lenyomtam, annak a kijelölése elkezd villogni, és csak villog egyre gyorsabban. Van amikor újra is indul a telefon tőle...Másik, hogy beállítottam a system/usr/keylaut/blade_keypad.kl fájban, hogy a gombokra is ébredjen a telefon, de sose ébred azokra csak akkor ha töltőn van...
Másnál is ilyen? Esetleg valaki megoldás? -
zsombi915
csendes tag
Hellosztok.
Több problémám is lenne, és jólenne ha tudnátok segíteni.
Elöszöris, az adb valamiért nemmegy, cmd be beírtam amit kell, de nemtudja futtatni.
(nem gépeltem el semmit)
Másodszor, a recovery-hez a fájlokat honnan tölcsem le?? Mert az első hsz-ben lévő tutok mind a modaco-ra mutatnak, ahol nincs ilyen, vagy legalábbis bejelentkezve is a kezdő oldalra dob.( flashelő alkalmazás+ clockwork kéne)
Köszi a segítségeket, előre is. -
-
vadászcsiga
félisten
Új Market fent van már nektek?
NEW Android Market! v2.2.6
Én simán upgrade-eltem a régit. -
ReSeTer
senior tag
Melyik 2.2-es ROM-ot éri most felrakni ténylegesen? Rádió nem baj, ha nem működik, de a zene menjen, GPS se fontos.
Így melyiket éri meg? Gyorsaság is fontos. -
leranta
csendes tag
Helló!
Én és vettem egy ZTE Blade teflont.Eredeti gyári, nincs rajta semmiféle okosítás.
A következő a problémám.
Elindítom a navigációt és azt írja ki hogy "A Google Térkép Navigáció egyenlőre nem érhető el ezen a helyen".
A szép az hogy amúgy a GPS működik.
Megy Latudude meg minden, csak a navigáció nem megy. -
sto1911
veterán
válasz Aftereffect #7268 üzenetére
(#7357) adsnew: a blogomban le van irva reszletesen, meg nem veletlenul van a topik cimebe irva az, hogy olvasd el az elso hszt!
[ Módosította: philoxenia ]
-
adsnew
tag
egy kis segítség kellene a hardveres gyorsítás bekapcsolásához
a build.prop fájlt szerkesztés után nem tudom elmenteniÁt kell állítani valahol a felülírhatóságát?
-
ux1
addikt
Aki nagyon próbálgatni akarja a megveendő telcsiét. A gyári rendszer tesztet ajánlom.
Beírod a tárcsázóba: *983*0#
Majd LCD teszt és nyomkodod a vissza gombot
Mindenki jön amúgy ezzel a gradiens hibával. Nekem azon az ominózus web lapon kijön egy kicsit, egy mm-es halvány kékes szürke csík, de nem zavaró. Az összes háttérképem amúgy szürke árnyalatú, ott viszont nem láttam még semmi elszíneződést, és az általam felrakott gradiensekbe se. A pixelhiba tesztre és egyebekre meg lásd az elején.Uff
szólottam-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
bartiiiiiii
csendes tag
Hello. Olyat lehet vhogy hogy a bejövő sms/email/chat más-más hangjelzést kapjon? Én egyelőre csak azt találtam h "figyelmeztető hang"ként 1 fedi le az egészet.
Köszi.
Galaxy S7
-
MartOOn
addikt
mától Blade tulaj vagyok én is! G1 spica milestone x10 mini és Hero után... kiváncsi leszek!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
sto1911
veterán
válasz Fooler89 #7330 üzenetére
Az a baja, hogy 2.2 ala mar nem kell particionalni semmit, mert az OS mar kepes az alkalmazasokat FAT particiora irni. Ugyhogy fogod a kartyat, FAT-re megformazod, es kesz. Letoltod az Apps2SD progit a marketrol, azzal at tudod rakni a kartyara a progikat.
Az a leiras 2.1-re vonatkozik.
-
szatomi30
tag
Tudtok olyan olatl küldeni ahol tudok a telefonomra háttérképeket, témákat, játékokat letölteni? Kösz.
-
72mviktor
senior tag
-
jani220
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudom beállítani azt, hogy a Picasa képeimet ne szinkronizálja a telefon?
-
adsnew
tag
- Lehet e a gépen a telefon wifi-jét használni?
Ez engem is érdekelne
valaki használta már modemként a telefont?
Mondjuk BT kapcsolattal egy notebookkal összekötve netezésreA wince-n egyszerűen el kellett indítani az internet megosztást és már ment is a gépen a net
Nem tudtok valami ilyesmi progit
-
Kombat
őstag
Aki már vitte vissza szervizbe megtudná mondani, hogy kb. mennyi idő alatt csinálják meg?
Ma vittem vissza két hiba miatt:
1. kijelző (gradiens hiba)
2. rossz gyári memória kártyaNem cserélték. Azt mondta a szervizes, hogy "felküldik a központi szervizbe".
Az az érdekes, hogy előttem kettővel egy srác is Blade-et vitt be és úgy láttam, hogy az övét cserélték. (bár lehet, hogy nála más volt a probléma)
Én meg kaptam helyette egy Samsung U900-at (asszem) és szeretném tudni, hogy meddig kell ezt elviselnem.
-
DIEGO15
őstag
válasz vadászcsiga #7335 üzenetére
Köszi.
-
szatomi30
tag
Sziasztok! Nekem van egy ilyen telefonom és amikor wifire akarok csatlakozni látom wifit a kapcsolat jó. De miután beírtam a jelszót nem fogadja el, pedig jót írtam be. Mi a gond?
-
vadászcsiga
félisten
válasz DIEGO15 #7333 üzenetére
Mennyi az a max memória (heap size) amennyit az appok használni tudnak a sebesség hasznára?
Erről tudok nyilatkozni, 48 volt amit használtam de akkor fekete-fehér a kamera képe (kész kép szines), és szétesik a youtube is viszont villámgyors a rendszer. Szerintem a 42 az ideális, gyors is s a többi is normális
-
Ren Hoek
veterán
válasz DIEGO15 #7333 üzenetére
Szerintem ilyen nincs hogy kezeli-e vagy sem a Class 10-et.
A lényeg, hogy SD-t, vagy SDHC-t vagy már SDXC-it is kezeli vagy sem...,(utóbbit ugye tuti nem)A Class osztályozás, csak az írás minimumát határozza meg... Egy class 10-es kártyának muszáj minimum 10 MB/sec-el írnia. Egy class 6-os meg 6 MB/s
A lényeg viszont, hogy lehet szűk keresztmetszet, a telefon...Pl nekem van egy 16 GB-os SDHC-m Class 10-es. Canon 550D-vel magával az eszközzel sokkal lassabban másolja a file-okat, mint egy memókártyaolvasóval. (Persze még így is jóval 10 MB/sec felett van) Egyszerűen ki kell próbálni, hogy mennyivel másol fel a kártyára, és mennyi onnan másolni egy file-t. De HDtune-al is ki lehet próbálni. Telefonnal, és kártyaolvasóval is ki lehet próbálni, akkor kijön hogy mennyi a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
vki?
A hozzáértő emberekhez lenne néhány kérdésem:
- Mennyit számít a swap-nél a kártya sebessége, én egy class10-esben gondolkozom?
- Mennyi az a max memória (heap size) amennyit az appok használni tudnak a sebesség hasznára?+ Akinek tudja nézze meg pls h kezeli e a class10 es karit.
-
Saccco
nagyúr
válasz Fooler89 #7330 üzenetére
Az a a2sd+swap particiókra vonatkozott ha jól emlékszem.Ezt benéztem.Ha sima fat-es sd-ként használod akkor megy 8-16 sőt talán 32GB kártyával is.
szerk:
Az hülyeség, hogy 7+1el nem megy. Lehet hogy a BladeVillain nem, de a ronam által linkelt alpha 4, nekem minden gond nélkül megy a 8GB-s kártyával 7200+800 felbontással.szerk2:
A sorrend fontos! Elől fat hátul ext2/3.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Austin F.
tag
válasz volvoguy #7295 üzenetére
"Üdv. Én a Mobilhálózatokat kilőttem a szoftverben, mivel egyből leveszi a pénzt a kártyámról. Így ugye most nincs 3G. Viszont így az ingyenes Facebook-ot sem tudom megnézni.
Az nem lenne megoldás, ha visszakapcsolnám a Mobilhálózatok-at, és bepipálnám, hogy Csak 2G használata?
Illetve még annyit, hogyha ki van kapcsolva a Mobilhálózatok, akkor van értelme bekapcsolni a 2G-t hogy csak azt használja? Kíméli az akkut?"Igen, az akkut jobban kíméli, ha 3G helyett csak EDGE-n netezel, viszont a pénzedet ugyanúgy viszi, mivel akkor is ugyanazt a mobilnet-csomagot használod, mint 3G-vel, viszont lassabb lesz a kapcsolatod.
A megoldás: töltsd le a Marketről az APN on/off Widget alkalmazást, és tedd ki a főképernyőre.
Ennek ikonjára kattintva ki-be kapcsolhatod a mobilnet-hozzáférésedet.Megjegyzések: Az alkalmazás az APN beállításaidat módosítja ide-oda, tehát ha éppen kikapcsoltad vele a mobilnetedet, akkor ne csodálkozz, ha az APN beállításaid között hülyeségeket látsz - szándékosan állította el, hogy ne működjön a mobilneted.
Ha uninstallálod az alkalmazást, előbb kapcsold be vele a mobilnetedet.
Ha módosítod az APN beállításaidat, előbb kapcsold be az alkalmazással a mobilnetedet.[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
Fooler89
őstag
Ez a leírás szerint nekem nem ismeri fel as2d partíciót.
Recovery van, rootolva és particionálva is van, Ronam 2.2 verziói Lite verzióval.
Ezt meg főleg nem értem
"A két partíció mérete összesen elvileg nem lehet nagyobb, mint 1.5GB. Kipróbáltam, egy 8GB-s kártyán 500+500-al működött, 7+1-el nem, BladeVillain 1.1.0 alatt."Akkor ha van egy 2 gb kártyám, abból max másfelet tudok majd használni? Ha nem akkor hogyan kell felosztani? (ugye fontos a sorrend)
-
adsnew
tag
válasz volvoguy #7295 üzenetére
"Üdv. Én a Mobilhálózatokat kilőttem a szoftverben, mivel egyből leveszi a pénzt a kártyámról. Így ugye most nincs 3G. Viszont így az ingyenes Facebook-ot sem tudom megnézni."
Én úgy tudom, hogy a Start csomag díjmentes és azzal el tudod érni az ingyenes részeket fizetés nélkül. Azt hiszem csak szöveg van a képekért már fizetni kell.
Kapcsoltasd be azt elvileg figyelmeztet, ha fizetős részre tévedsz[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz ReSeTer #7326 üzenetére
Csak akkor lehet kuka ha a recovery elromlik. De nem jellemző. Eddig mindenki csont nélkül feltette. Pedig páran csak most láttak először androidot.
Ott szokott gond lenni, hogy nem kapcsolódik a telefon telepítéskor. De akkor nem tudja elrontani, mert nem kapcsolódik. A lényegi rész a felülírás, meg pár másodperc.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
A handcentbe be lehet állítani. Kicsit érdekesen megy, mert ha valaki nem kapja meg és kikapcsolod a telefonod, közben az a valaki megkapja, mikor benyomod a telefont megint akkor azt nem jelzi, hogy az illető megkapta, mondjuk ennyi belefér.
Handcent -> menü gomb -> Settings -> Receive message settings -> Delivery reports pipa(#7317) ReSeTer:
Telepítés közbe nem szokott hibát dobni, inkább előtte. Amúgy maga a recovery kb 3-4másodperc alatt megy fel. Utána amíg az működik olyan nagyon nem lehet tönkre vágni a telefont.
szerk: Ha a recovery partició behal és nincs működő rom akkor asszem az tégla.(#7308) DIEGO15:
Én mondtam hogy alig férek el. Van rajta zene, kép, film, ext2 partició, programok.[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy nem tudok beregisztrálni a Gmail fiókomba. Sem wifin, sem 3g-n. A net megy mindkét módon, és böngészőböl is be lehet lépni a fiókba, viszont ha valamilyen alakalmazást akarok elindítani amihez kell a gmail regisztráció pl market vagy naptár, akkor kéri a fióknevet meg a jelszót és rövid idő után kiirja hogy nem tud kapcsolódni! Próbáltam másik fiókkal, hátha a gmail fiókomnak van valami baja, de abba sem enged regelni!
Valakinek valami ötlet,
Esetleg egy hard reset segítene? Mondjuk azt sem találom, hogy hogyan lehet resetelni! -
syl5
őstag
Nem tudjátok, hogy a blade class 10-es kártyát kezel-e?
Vagy csak class 6-ot? -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Felakarom rakni a recoveryt, viszont van 1-2 kérdésem:
Ha elrontok vmit miközben telepíti, akkor vége a telónak? Mit lehet ilyenkor tenni?
Hallottam vmi hard resetet is, de azt hogy kell? -
embe
nagyúr
válasz balpeter04 #7298 üzenetére
Amikor én is venni akartam vagy 1,5 hete nem volt. Kértem egy értesítőt. Amikor megjött az email, hogy újra kapható, akkor rögtön megrendeltem. Most meg használom .
-
DIEGO15
őstag
Ha már így belelendültem mi foglal nektek annyi helyet a memkarin, mert vki írta h 8gb-n alig fér el?
-
Ronam
addikt
adtak ki egy uj psxdroidot.v2 verzió,nem találok sajna sehol olyan psx gamet ami olyan formátumban van amit be is olvas.vki próbálkozott már az új verzióval?
-
konfi87
csendes tag
Szia!
Érdeklődnék hogy a 2.2 hogy kell felrakni a telefonra? Mi a telepítés menete?
Illetve hogy miért ajánlod jobban a lite verziót?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. -
DIEGO15
őstag
A hozzáértő emberekhez lenne néhány kérdésem:
- Mennyit számít a swap-nél a kártya sebessége, én egy class10-esben gondolkozom?
- Mennyi az a max memória (heap size) amennyit az appok használni tudnak a sebesség hasznára?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Asus Zenfone 9/Alza vásárlás/ 2026.10.16 Garancia KB új!!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest