Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Glatius
őstag
-
Cimi86
tag
válasz
sonique
üzenetére
Erre az antiglare,ujjlenyomatmentes fóliára lennék kiváncsi,amit te rendeltél... Majd írd meg a tapasztalatokat,és beruházok énis

Bladdel készült képek,úgyhogy ne várjatok csodát,de a lényeg látszik,hogy is néz ki.Méretre meg szinte tökéletes. Teljes egészében belecsúszik,és egyáltalán nem lötyög. 2 dollárért szinte ingyen.
-
hjozsi
tag
Kérdezném a hozzáértőktől, hogy a Rom Manager [link] és az Universal Androot programokkal ezen a készüléken lehet-e romot cserélni. A Pulse-n müködött, de a neten nem találtam utalást rá, hogy a pengén használható-e.
-
Land
veterán
Olvastam, hogy a Boot Logo nem mindenkinek jön be az -alpha4-ben. Tudtok ajánlani szép Boot logot? Ja és hogyan lehet kicserélni?

-
Land
veterán
És a froyoval mennek már a mezei AVI-k konvertálás nélkül szépen?
-
v64
csendes tag
Ja igen!
4napja kaptam meg a Blade-emet, tökéletesen üzemel, csak a hangszórója lehetne jobb.
Telefonálni egy kicsit nehezebb mint egy "normál" telón, de ez csak szokás kérdése.
Egy 3 betüs navit tettem rá az is jó, csak a pillanatnyi sebbességet nem mutatja. -
v64
csendes tag
Azt hiszem láma vagyok, de avit, hogy tudok lejátszani?
A wines társítás androidon is műxik? Ha igen akkor, hogy?
Köszönet! -
Land
veterán
Lassan nekilátok feltenni az Alpha4 Litet

1.A Ginger Theme(vagy bármelyik ami itt van) lassítja a rendszer bármennyire is?
2. Az Audio Boot csak hangosítja a telefont? Nekem alapból PowerAMP-pal szép és jó a hangzása
3. Minden megy patentül ebben a ROM-ban? Fagyások bugok vannak benne?
4. 3 hete nem nézem a fórumot, mert nem volt Bladem. Mindennemű kinézet, audio, gyorsítás tuning tanácsot szívesen vennék

Köszi!
-
Zozoka73
tag
Nálam megy a háttérben, hogy legálisan tudjak fikázni!

-
Zsolaf
addikt
Azért látszik, hogy megy a megasztár, sehol senki.
-
Golyo69
senior tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
jaja alap navi..
köszi..akkor az lesz..
csak még nem mertem csinálni semmit
olvasgatok még...mit kell és hogy 
-
sto1911
veterán
Ugy kell, ahogy a Custom ROM-ot, csak itt ugye mas a fajl tartalma, de a lepesek megegyeznek.
(#8761) TOZ: ha a magyar posta nem nyeli el, akkor 1 heten belul itt kell lennie...
-
Golyo69
senior tag
8749 re vki???
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
sto1911
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Van della
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#8758) philoxenia: nem nagyon vannak regebbiek, amik meg vannak egy boci csokiert nem viszik el darabjat, nemhogy penzert :S
-
sonique
őstag
14. én rendeltem és ma megjött gyors volt de tök felesleges

irtam neki vagy küld rendeset vagy pénzt küldje vissza ...most rendeltem ilyet
remélem ez már jo lesz
innen rendeltem még Neoprene tokot is ... -
Land
veterán
Nah 3 hét alatt sikerült kapnom egy új Bladet a rossz helyett.
Nekem a srác azt mondta, hogy az újak már nem pixelhibásak és nincs gradiens hibájuk! Szoftveresen javítottak rajtuk! De a valóságban a Gradiens hiba megmaradt sajna.
nos 3 hete nem nézegettem a fórumot.
A Ronam féle 2.2 a leggyorsabb, legstabilabb 2.2-es ROM. Nálam csak wifi-vel aktiválható ROM jöhet szóba.
Land
-
Golyo69
senior tag
hi! a navigáció ezt írja ki..a navigáció elérhetőségének ellenőrzése....
és nem csinél semmit ...
de ha tesztelem a Gps-t akkor talál vagy 10 satelitet....de a naviban semmi....ez miért lehet? -
sonique
őstag
aki esetleg rendelni akar foliát a telefonjára
innen ne rendeljen
mert pocsék a minösége 6bol csak 3lenne hasznalhato a többi kuka
és tulméretes nem jo a telefonra a kijelzö méretébe az also gombokat is bele mértékhttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170578562064&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
-
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nagyon jó. Én igyekeztem követni a fórumot és nem marhaságokat/folyton ismétlődő dolgokat kérdezni, de nekem is volt benne újdonság. Thank you very mács.
-
sto1911
veterán
Katt erre a linkre, es az ADB telepitese valamint a Gyari T-mobile recovery es ROM installalasa reszt csinald meg.
Mivel elmondasod szerint analfabeta vagy hozza, javaslom, hogy vidd be egy boltba a telot, es nezesd meg ott, mivel a fenti muveletek nem veszelytelenek. Ha megis belevagsz, es kerdesed van, inkabb tedd fel, minthogy elrontsd a telot.
-
Zsolaf
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, ez van köszönöm akkor TFT.
-
Zsolaf
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az van a menüben, hogy oled off bocs nem amoled
-
Zsolaf
addikt
Valaki megtudja mondani hogyan tudom meg hogy amoled vagy TFT a kijelző? A szervíz menüben van amoled menü és kikapcsolja a fényt.
-
uki
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
ZSÍÍÍR...már csak el kell érni, hogy aki idetéved, az el is olvassa, ne csak beleböfögjön a fórum végére.

-
xdx@
aktív tag
Gratula mindkettőtöknek.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Első hsz frissült, nézzétek át, hátha maradt valami bogár benne....

-
Saccco
nagyúr
Új tuningolt első hsz.

philoxenia

-
DIEGO15
őstag
Ezt próbálta már vki?
-
fattyu666
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
A RockPlayer v1.2.20
A Dashes-féle 2.1-es ROM-on is tökéletesen viszi az avi filmeket, konvertálás nélkül. -
volvoguy
addikt
Ha mindent vissza akarok állítani a gyári állapotra, és ezáltal törlődne minden a telefonról, akkor hogyantudom őket lementeni? Illetve az üzenetek és Kontaktok is törlődnek?
-
Sokee
aktív tag
Persze, elirja a gyártó?
-
Sokee
aktív tag
ZTE HONLAPRÓL! NÉZZÉTEK A RAMOT!
The ZTE Blade is a Dual Band GSM/UMTS with GPRS, EDGE and HSDPA connectivity and operates on an Android operating system. The touchscreen handset features a 3.5 inch large TFT display with 114 x 56 x 12.2mm dimensions and weighs a pocket friendly 133 grams. The handset is powered with Qualcomm processor and 512 MB RAM -
-
Ronam
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
leszedtem és ez tényleg hibátlanul viszi
.előző verziók nálam szaggattak.végre nem kell konvertálgatni.köszi -
kkriszx
csendes tag
válasz
veector
üzenetére
Erre egy olyasmit olvastam, hogy ez a vezérlőt segíti belőni, hogy hol is van valójában a 100% amiben már lehet valami igazság. Akkor tartózkodom, csinálja mindenki ahogy jónak látja, annyi szent ártani nem fog.
Csak azért tarom hülyeségnek mert megveszed van benne valamennyi kraft aztán most merítsd le? (nemis nagoyn kéne lemeríteni a lion akksikat) aztán töltsd? vagy hogy? ráadásul nekem még mondták hogy kikapcsolt állapotban, az értelmét nem látom. Ennyi erővel már az üzletben megcsinálhatták volna (jó persze ha nem áll hónapokat).
-
Sokee
aktív tag
T-MOBILE: Memória 512 MB memória (200 MB szabadon felhasználható), microSD kártyával 16 GB-ig bővíthető
-
kkriszx
csendes tag
válasz
volvoguy
üzenetére
Sokan elmondták már sokféleképpen..
A Lítium-ion akksikat nem lehet túltölteni. Komoly és biztonságos elektronika vezérli a töltést, ha vége akkor lekapcsolja a tápról hiába be van dugva. Különben felrobbanna aminek a kémiai magyarázatát megtalálod 1000 forrásból guglival. Ebből én még laikusként is azt szűröm le hogy hiába a 16 óra.. ~1 óra után (100%) már semmi se fog történni.
A régi aksiknál volt ez a csepptöltés nevű dolog meg formázás ami a más működési elv miatt kellett.Nem szentírásként mondom de 10-ből 9 embernek ez a véleménye (az az egy is Tmobilos eladó akinek el kell mondania szerintem mert hogy ne hivatkozzanak arra hogy nem mondta ha esetleg szar lenne az akksi mert a "hülye magyarral" bármit el lehet hitetni)
summázva: én a helyedben nem a formázásban keresném az akku kevés kapcitását
-
4ltGr
csendes tag
Leformáztam a telefonban lévő kártyát FAT32-re és ext2-re a gépen, de ezután nem ismerte fel a készülék, úgyhogy utána rögtön formáztam (telefonnal). Nos, a telefon felismeri, de viszont ha rákötöm a gépre, csak a telefont látja, a kártyát nem.
Valaki találkozott ilyennel?
-
tibe0309
tag
válasz
Davidka0716
üzenetére
google->fehérzaj...
Ez egy olyan zaj, ami egyszerre tartalmazza az összes frekvenciát (vagy szépen sorban végigmegy rajtuk) és akkor ez alapján be tudod lőni egy frekvenciaválasztós hangerősségmérő segítségével, hogy a hangszóró minden frekvenciát ugyanolyan hangosan adja ki. Ezt a profi hangosításban használják, ide fölösleges
De az equalisert nem kell ennyire profin belőni... Fogod a kedvenc zenét, és nagyjából úgy csináld, hogy az 1khz körüli hangokhoz ne nyúlj a mélyeket és magasakat emeled, így kapsz egy parabolaszerű görbét. Én így szeretem, illetve általában ez jó.
De erre nincs bevált recept, ahogy jólesik
(Az 1 kHz körüli hangokat az emberi fül hangosabban hallja, ezért érdemes ezeket lejjeb rakni mint a többit)
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)