Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
kentucky
őstag
techneten is fenntvan cikk a bladeről
-
DAVE_CH
csendes tag
hI! Vettem San Franciscot. Pannonos vagyok és be szeretném valahogy lőni az mms küldést meg a netet. Hol tudom beállítani? Milyen paraméterekkel? üdv thx
-
TOZ
addikt
Ez a Gingerbread Theme vegre felment, mint kulon akciozas nelkul. (siman felflasheltem recoverybol es hurra, nem lett bootloop)
forras: Modaco
-
atillaahun
veterán
Egész konkrétan azt vártam volna el, hogy a Blade-t is kitegyék a többi tapifon közé, de a 100e-es készülékek mellett már nyilván nem maradt neki hely.
Dehát sebaj, gondoltam azért itt a központban biztos van nekik elég, hogy egyet ideadjon az ügyintéző, és néhány kérdésem megválaszolása mellett, megmutassa rajta a főbb funkciókat. A pulthoz léptem tehát, és így szóltam: jó napot kívánok, egy ZTE Blade készüléket szeretnék vásárolni, megnézhetek előtte egy pár beállítást rajta?
Mire a válasz: nem, kipróbálásra nincs lehetőség, de vásárlás után be tudom önnek kapcsolni. Így hát rövid úton távoztam is.
Azt pedig komolyan gondolod, hogy a T (vagy bármely más üzlet) szerint a próbadarabokon keletkezett esetleges sérülések okozta kár nagyobb, mint az általuk elért reklám eredményezte nyereség?
Egy javaslatom még volna, a személyeskedő és sértegetni igyekvő megjegyzéseidet inkább próbáld meg mellőzni, ugyanis az a hozzászólásod értékéből inkább levon, mintsem hozzátesz. -
atiska007
senior tag
nem tudtok valami olyan airplane mode kapcsoló widgetet, ami nem csak a vezeték nélküli kapcsolatokat bontja, hanem a SIM-et is hidegre teszi?
Amiket találtam, az a SIM-et nem offolja... -
syl5
őstag
az audio boost-ra gondolsz?
Más:
Ez az sd kártya probléma milyen kártyákkal jelentkezett?
Konkrétan az, hogy ha nem a gyári memkártya van benne, akkor folyton fel, le csatlakozik.
És talált rá megoldást, akinek ilyen?
Én egy silicon power class6 8gb-osat tervezek mellé venni. -
sto1911
veterán
Alpha4 + stock lock + pin lock = endless reboot Megerositve

-
esox
senior tag
class2 4gigás micro sdhc kártya elég a Bladehez mindenhez, igaz? Mivel nem készít hd videót és annak visszajátszását sem tervezem a telón, így egy class2-t elégnek tippelek sebességügyileg. De rősítsen- vagy cáfoljon meg valaki, addig nem bontom ki a csomagot, telóm még úgy sincs

-
zsoltocska67
csendes tag
Megrendeltem a telefont Webshopon keresztül, hűségpontokkal, részletfizetéssel 0 Ft-tot kellett volna fizetnem a futárnak. Ma hozták 5 percet láttam a dobozát és vitte is vissza a futár. Ő ugyanis 23.900.- Ft-ot kért tőlem. Telefonáltam a T-nek, azt mondták ne fizessek a futárnak. A futár telefonált a főnökének, az azt mondta pénz nélkül itt ne hagyja. Úgyhogy valaki valamit jól elszúrt. Én pedig várhatom még a T elintézi, hogy 0 Ft-ért átvehessem a telefont. Pedig már alig vártam a kicsikét. Ilyen az élet!
-
Ronam
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nekem jobban tetszik mint az alap boot screen.nagyon nem tetszett a gyái
-
-
vadászcsiga
félisten
Csak azt a szörnyű modaco-s boot logot tudnám még eltünteti és akkor tökéletes lenne számomra ez az alpha4. Azt mondják a boot.img-ben van de azt hogy tudom megbontani? Android SDK-val?
-
sch_a
addikt
Voltam T-éknél. Szerintük egy pixelhiba nem hiba... Mivel még a három napban benne voltam, azt mondták felküldhetik bevizsgálásra, és akkor onnan kaphatok újat. Inkább megtartottam ezt

-
Frozzy
őstag
a sound acc-ot nem ajánlom senkinek! szép lesz tőle fülesen a zene. de telefonálásnál birhatatlanúl hangos recseg torzít szinte lehetetlen vele telefonálni. ja és hallkabb hangerőn is nagyon rosz :S
-
Simtu
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na, felment a Ronam 2.2, kiváncsi vagyok a Quadrant benchmarkra, eredeti(T-s) sw-vel 374-et kaptam.
Mindjárt kiderül... -
Land
veterán
Neki kell szólni: philoxenia
-
Ronam
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
szerintem a LITE-ot érdemes tölteni.kinek mi

-
sydon
csendes tag
Biztos 947-en kérdezték már, de azon kívül, hogy visszavinném, van e más megoldás az SD kártya hibára - csatlakozik és lecsatlakozik elég gyakran.
-
vadászcsiga
félisten
Érdemes inkább ezt: Ronam 2.2 FULL letölteni és kiszedegetni ami nem kell, mert vannak benne cuccok pl. LiveWalpaper ami nekem kell és a LITE-ban nincs benne.
Spica után boldogságkönnyekkel a szememben bámulom a Galaxy mozgóháttérképet

A stock launcherrel egész gördülékeny, az LP-t belassítja. -
Ronam
addikt
regeljetek.van sok cucc,játékok és appok.
-
Land
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez ki van rakva az 1. hsz-ba?
-
Simtu
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm!
-
vadászcsiga
félisten
Ez kérdés? Hát ezt: Ronam 2.2 LITE
Land: átérzem, én tavaly ilyenkor 2 hónapot vártam az E52-re amit leadtam szervizelni.
-
Land
veterán
Üdv!
Anno elromlott a Bladem és elvittem a szervizbe. Mondták, hogy 7-8 nap. Ez letelt múlt hét pénteken. Bementem, kiderült, hogy rossz IMEI számút küldtek le... Újabb időpont ehét szerda-péntek. Küldik az SMS és mehetek be érte. Kedden jött a T-től e-mail(válaszlevél), hogy már úton van a telefon.. És ma sem kaptam sms-t. Ez már hihetetlen..
Lovaskocsival hozzák? Vagy még küldenek ma? -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Melyik 2.2-es ROM-ot érdemes felrakni?
Köszi!
-
Saccco
nagyúr
Berakjuk rendes linknek is: zteblade.tumblr.com by sydon

más:
Ezt nézzétek Brothers in Arms. -
sto1911
veterán
válasz
trapi80
üzenetére
Beallitast nem talaltam, csak kommentben olvastam, ha biztosra akarsz menni, akkor az EStrong Task Managert ajanlom, annak az Advanced Settingseben ha bekapcsolod a widgetet, akkor egyreszt 1 gombnyomasra killel mindent, masreszt kepernyo kikapcsolaskor magatol is megcsinalja.
-
sydon
csendes tag
Sziasztok,
egyáltalán nem spam célzatta, de elkezdtem írni egy tumblrt a most vásárolt zte blademről. Még csak pár bejegyzés van, de talán hasznos lehet azoknak, akik el akarják dönteni, hogy érdemes-e venni vagy sem és nem szeretnék végigrágni magukat 9000 fórumbejegyzésen.
btw no offense én végigolvastam az összes hsz-t de csak mert nagyon kíváncsi voltam
szóval a cím: zteblade.tumblr.com -
Peat;)
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
A gyártó állítja az 512-őt máig, de ha ennyire problémás a tmobile ott a többi, vagy külföldi rendelés. Vagy esetleg félsz a külföldi rendeléstől, mert akkor nincs tmobile ahova mehetsz hisztizni?
Mégis mi a francot kéne máshogy csinálnia a tmobilnak? Komolyan érdekel. Cserélik mint a robotok ezeket a szarokat, van 8 napos, van 3 napos, mégis mi a frászt vársz el manapság? Görögöknél máshogy van?
Megfogdoshatod ha vásárolsz, és az itteni írások alapján válogathatsz is. A vásárlási szándék nélküli no tapi szerinted miért alakult ki a magyar piacon? A tmobile miatt vagy a tapizó közösség szokásai miatt? (avagy próbadarab, mi az ha kicsit karcos lesz vagy leesik...nézd meg a media marktos kiállított darabokat..)
Kissé csőlátású vagy, avagy a problémákat hajlamos vagy az első szereplőre hárítani teljes egészében. Akkor rendeld meg külföldről és majd ha az is rossz lesz (az lesz
) akkor rájössz hogy mégis jobb lett volna még egy ilyen tré mobil féle közvetítő is a gyár és te közötted. -
Glatius
őstag
Létezik auto kill funkcióval rendelkező task killer, ami a power gombbal való képernyő lekapcsoláskor önállóan kilő mindent ami benne maradt a memóriában? Marha nagy segítség lenne, mert tőlem nem idegen, de léteznek gengébb szoftverrel szerelt felhasználók is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mármint a sim pin? Jó hogy bevan.

-
donzoli
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ezt a visszaállítás dolgot nem találom, pedig egyszer már megvolt
hogy is van ez? -
kovi82
tag
Gradiens hiba, kijelző hiba :
Ez a téma annyira fel van fújva hogy már idegesítő hogy szinte csak erről van szó, hasznosabb dolgokról is beszélgethetnénk..
Ez a Gradiens hiba addig zavart amíg meg nem vettem a mobilt.
Aztán megnéztem miről van szó ... volt ... ÉS ? van nekem is kicsit , teszteken zavaró, napi használat mellett meg észre se fogod venni.
És gondolom nem azért vettél ilyen telót hogy gradiens teszteket nézegess vele, meg gondolom a háttered sem gradient teszt lesz.
-
Echoo
senior tag
Hogy tudom beintegrálni ezeket a lockscreen-eket? Beteszem a framework mappába az apk-t és a jar-t is?
-
b-csigabiga
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat! Eggyel közelebb a tudás felé! ;-)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
b-csigabiga
üzenetére
Beállítások/Védett adataim/ gyári állapot visszaállítása. Minden adatod törlődik.
Mellesleg ez nem windows, ez nem szemetelődik össze. Az alkalmazások kezelésében ráböksz arra ami nem kell majd eltávolítod és nem marad piszok utána. A hangerő gombot a bekapcs gombbal együtt kell nyomni de azt csak akkor ha van recovery feltelepítve /1. hsz./ -
atillaahun
veterán
válasz
donzoli
üzenetére
Hogy mi köze a T-nek a ramhoz, csak annyit, hogy ha te véletlenül romlott felvágottat veszel a Tesco-ban, akkor megkeresed a húsfeldolgozó üzemet, vagy esetleg tőlük kérdezed meg, hogy mért rakták ki?
Egyébként lehet nem tűnt fel, de a készülék ellen nincs kifogásom, továbbra is szeretnék egyet, csak még azt nem döntöttem el honnan. -
b-csigabiga
csendes tag
sziasztok!
néhány napja vagyok boldog tulajdoosa a ZTE-nek. Mivel az első androidos gépem, sikerült jól össze szemetelnem. Van-e lehetőség ezen a gépen valami hardver resetre?
Vissza lehet állni gyári mintha most kapcsolnám be elóször állapotra? /a hangerő plusz nyomkodása nem jött be vagy türelmetlen vagyok de elzsibbadtak az ujjaim/Köszönöm, bugocsigabiga
-
donzoli
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
mi köze a T-nek a RAM -hoz? nem ők gyártják és nem kötelező megvenni a telót, vehetsz alma 4et is boldogan odaadják sokszor ennyiért és nem lesz rajta pixelhiba sem..
-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
vadászcsiga & agressor12
THX a lockscreent.

-
atillaahun
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Értékcsökkentetten is visszavehetik. Nyilván elsőre megcsinálják hogy csak a lebeszélt összeggel csökkentik a visszafizetést, meg ha még fóliás a telefon. De utána ha bunkók velük akkor ők miért ne tennék meg veled szemben ugyanazt a viselkedést és mondják azt hogy oké, mivel ott kicsit kopott szerinte ez már csak 25k? Az hogy magas a hibaarány(gyakorlatilag nincs hibátlan, így mindig vihetnéd vissza) az nem a tmobile hibája, hanem nekik kell közvetíteni a gyár és vásárló között, ami a fórum alapján elég korrekt módon történik, mert cserélgetik bőszen az átlagon felülien gyenge darabokat. Háttérben elég szép viták mehetnek a zte-vel.
Persze ezt csak a 8 naposra írtam. A sima garancia az más, mert ott elvileg nem lennének kötelesek új gépet adni.Az egészből számomra az a tanulság, hogy zte terméket csak addig érdemes venni, amíg nincs hazai képviseletük és a tmobile intézi a dolgokat.
-
istnag
addikt
Szerintem nem..egyébként az én személyes véleményem szerint a húzogatós verzió azért jobb, mert így el lehet kerülni a nem kívánt gombnyomás miközben előkeresem a zsebemből. Ha csak egy gombot kellen megérinteni akkor valószínű megnyomódna a zsebben tokban is akár elutasíítás akár felvételt akarsz,de persze lehet csak én lennék ilyen szerencsétlen

atillaahunteljesen jó a stratégiád én is ezen okokból döntöttem a webshopnál,ha jön gradiens hiba nélküli kijelzővel visszaviszem,ha megjaítják nekem úgyis jó,mert pixelhibám nincs,ha kiserélik és nem jó azt is visszaviszem...Megéri nekem az a kis utánajárás,mert nagyon tetszik a gépezet

-
atillaahun
veterán
Nálam itt Miskolcon egy boltban ideadták 2 percre, majd visszakérték, hogy jólvan most már ne merítsem le az akksit. Próbálkoztam még másik két boltban is telefonon, meg még kettőben személyesen (a központi üzletben is), de mindenhonnan elhajtottak, hogy nincs kipróbálás, de ha megveszem, akkor bekapcsolják nekem és megnézhetem. Na erre már tényleg nem tudtam mit mondani.
Aztán tegnap ráeszméltem mekkora barom vagyok, hogy ezekkel az idiótákkal próbálkozom és megrendeltem webshopból, azt írták holnapra kihozzák. Úgyhogy most 8 napig jól megtapogatom, lebeszélem róla az ezer forintot, meg 60 ajándék percet aztán visszaviszem kicseréltetni, majd a 8. hibás darab után úgy döntök, hogy inkább mégiscsak kérem vissza az árát (8 napos visszavásárlási garancia).
Kivéve persze ha valami ritka tökéletes példányt kapok és a szívemhez nő. Akkor még az is előfordulhat, hogy megtartom.Szóval aki most készül megvenni, annak erősen javasolt a webshopos rendelés 1 hetes kipróbálás céljára, utána bármelyik helyi üzletben visszaadják az árát.
-
Peat;)
veterán
Ja sötétben, ami az amoled terepe. Ameddig tél volt én is el voltam ájulva az amoledes pmpmtől, mert reggel és meló után is már olyan fényviszonyok voltak hogy szép volt, néztem/nézem rajta bőszen a sorozatokat. Aztán jött a nyár...szerintem normál és napfényes viszonyok között előbb kiegyenlítődik a különbség, utána meg egyértelműen a jobb fajta megvilágítású (ebben az van) tft nyer. Az samoled már más tészta elvileg!
Jah még annyi, hogy a felbontás akkor nem valós az amoleden. Bárhogy csűröm csavarom, több hátránya van mint előnye az amolednek mégis mindenki arra bukik a fórumban..talán annyi a valós előnye, hogy nincs rajta pixelhiba, mivel amoledet ziher nem a zte hanem valami komolyabb név gyártja, míg a tft-t tuti hogy ők. (és ez látszik is
) -
-deer-
csendes tag
Nem tudom összehozni a telefont a számítógéppel. Letöltöttem a drivert, de a gép csak az sd kártyát érzékeli, a telefon nem jelenik meg. Fontos lenne, mert nincs otthon wifim és usb-n szeretnék internetezni rajta, ha szükséges. Tudja valaki, mi a teendő?
-
Simtu
senior tag
A modacon kívül nincs fent máshol a ClockworkMod Recovery és a fastboot? Egyszerűen nem tudom onnét leszedni.
Amikor rákattintok a linkre, feldobja a puzzle ablakot, de nekem nem jelenik meg semmi, így nem tudom kitölteni az answer részt. Nem megy az audio sem..
-
agressor12
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
Már csak a lockscreenből kéne a gyári.
Töltsd le innen a stock-lockscreen.zip-et, cserléld ki a benne található framework mappában lévő két fájlt az alpha4-ben találhatóval majd utána flesseld újra a telót.
Próbáltam recoveryben is ráereszteni a stock-lockscreen.zip-et de nekem nem történt semmi, maradt az ingás úgyhogy ilyen bonyolultan oldottam meg, biztos van egyszerűbb is. -
bba
tag
légyszí mutasd me,g hol van az a hivatolaos álláspont ill. forrás, ami ezt tartalmazza.
Vagyis azt mondod, hogy ez nem hardware, gyári hiba, hanem szoftveres és javítható?

Nem csak a gyártáskor kellett volna jobban figyelniük és jól bekalibrálni a kijelzőket?Vagy majd a jövőre érkező 2.2-es rom már tatalmani fog vmi javítást erre?
-
Saccco
nagyúr
Ezt nem tudom sajna.

(#6944) tomi8821:
Valamelyik leírásba írták, hogy ne legyen szóköz és semmi extra karakter a könyvtárnévbe ahol dolgozol. Célszerű 8 karakternél kevesebb a könyvtárnévnek is (mint régen 8+3).(#6956) rum-cajsz:
Flasheléskor nincs bekapcsolva a telefon "teljesen", szerintem ilyenkor nem számít az usb debbuging.(#6958) Ronam:
Hagyd, hogy wifin leszedjék ami kell.(#6963) syl5:
Asturel féle 2.2öt. Láttam már előbb is hogy vannak, csak most hogy jött az alpha 4, elérkezettnek láttam az időt, hogy tegyek is valamit. Mert eddig csak nézegettem, keresgéltem.
(#7005) orrlyuk:
Már csak a lockscreenből kéne a gyári. Elsőre azt mondtam hogy tetszik, de tényleg kicsit laggol amikor integetne. El lehet lenni vele, de jobban megszoktam a másikat.
-
sto1911
veterán
En egy amerikai megoldast hasznalok, a Casey-t: keves eroforrast ker, viszont az elejen be kell allitani jol. Letolteni nem lehet.
De ne aggodjatok, leirom: navigalj el az APN bellitasokhoz, hozz letre egy ujat. Kotelezo kitolteni a nevet: tokmindegy mit irsz be, es az APN-t, ide is mindegy mit irsz be, egy darab nulla megteszi. Elmented, aktivalod. Eggyel visszabb a biztonsag kedveert a mobil haolzat mellol kiveszed a pipat.
-
róland
veterán
A "kijelzőhibák" többsége NEM pixelhiba. A hivatalos álláspont szerint a grádiens hiba a rossz eszközmeghajtó miatt jelentkezik, melyet a 2011. év elejére terveztt frissítésben javít a gyártó.
Annak idején hányan vettek Nokia 6280-ast, melyhez eredetileg több oldalas hibalistát mellékelt a T? (Én már csak pár soros hibalistával vettem meg.)
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.volt amúgy vki akinek 1000 feletti pontot dobott
Bocs... 
én 

Mégis mi a francot kéne máshogy csinálnia a tmobilnak? Komolyan érdekel. Cserélik mint a robotok ezeket a szarokat, van 8 napos, van 3 napos, mégis mi a frászt vársz el manapság? Görögöknél máshogy van?
hogy is van ez?