- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
3. A custom ROMod a problem, szerintem.
4. Ha ez az első androidos telód, akkor fontos, hogy kapcsolódj egy gmail accountra, ez az egész alapja. Ha ezt már megtetted, és emellett nem megy akkor nemtom.@699:
Megy az offlineba, most próbáltam. A hiba a te készülékedben van, gyanítom a modaco rom a ludas, de hogy valami szoftveres összeakadás az fix. Lehet sok telepített program miatt, valamelyik összeakadt valamelyikkel.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Land
veterán
1. Nincs már rajta a gyári fólia
2. ok
3. Feltörtem, de igazából nem akartam, csak a Costom Modaco ROm, addig nem nyugodott meg.. Vissza lehet vonni az unlockot?
4. ez gáz! Keresnem kell egy offline Naptárt. Röhej leírni is!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
spanilana
csendes tag
nagyon szép képeket csináltál.. igazán megjött a kedvem a vételhez. esetleg ha tudnál a dobozokról és a tartozékokról is ilyen szép képeket csinálni ?
by : Charlie
-
sto1911
veterán
1. A kijelzo mogott, vagy a gyari folia mogott vannak buborekok?
2. ezt itt ne feszegesd.
3. lehet, hogy osszefuggesben van a 2-es ponttal, amennyiben feltorted a telot, lehet, h valami nem sikerult tul jol. Esetleg egy gyari visszaallitast probalj meg.
4. Lehet :S[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Lenne néhány kérdésem és problémám.
1. Most akarom feltenni a kivágós fóliát, de látni, hogy a kijelző mögött buborékok vannak. Holnap jár le a 72 órás cseregarancia. Ezt kicserélik?
2. Leszedtem zárt fórumokról játékokat, programokat, de indításnál némelyikre azt írja, hogy lépjek be Marketre és vegyem meg x pénzért. Ezek akkor mégsem törtek?
3. Ha a tárcsázásra kattintok(ahol be tudom írni, hogy kit akarok hívni vagy a névjegyzéknél bárkire, ezt írja ki: "The process android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again. Force close" Azért jó lenne telefonálni a telefonommal.. ötlet?
4. Ha rákattintok a Calendar nevű alkalmazásra egyből kéri, hogy jelentkezzek be a google fiókomba. Most komolyan kell net ahhoz, hogy megnézzek egy naptárat?Ennyi! Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
kentucky
őstag
akarok majd honlapot csinálni a ZTE Bladenek főzött romok stb.
-
devast
addikt
Na, itt a kezemben. Még át kell költöznöm a spica-ról, de pár szó:
A jó: A drága T két év garanciát ad a cuccra. Mielőtt bármi durva módosítást csinálok először biztos hogy készítek a gyári rom-ról egy dump-ot, hogy gariztatni lehessen.
A rossz: A fizikai gombok minősége csapnivaló.
Nagyon még nem mélyedtem bele, de tetszik a kijelző, habár 110%-ra merek esküdni, hogy ez nem oled. Mondjuk az előző pár oldal alapján nem ért meglepetésként -
sto1911
veterán
Képek
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz volvoguy #684 üzenetére
Adatkábelen keresztül képes mass storage módban is müködni, vagyis látod a memóriakártyát, ha ráböksz a kapcsolódásra a telefonon.
Összekutyulni nem tudsz semmit, mert a telefon belső szerkezetéhez nem férsz hozzá.
Tetszőleges mappába másolgathatsz.CarajoEsp:
Az Angry birds simán megy. A combos 3D-s játékok eldöcögnek (Assasins Creed, RealFootball, stb). Nem próbáltam még, de gyanítom, hogy pl a raging thunder hasít, mint a szél.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Beantech
aktív tag
Hello mindenkinek, remélem ez a hivatalos topikja, kb 25 perce vagyok boldog tulaja egy ZTE Blade-nek, a dolog úgy jött, hogy ma adtam el a t-mobile pulse minim, 27-ért venni akartam belőle egy t-mobile pulse-t ami nagyobb és jobb, az emberke sajnos már eladta akitől vettem volna, és miközbe nézelődtem láttam ezt a telót, t-nél na fél óra múlva bolt megvan teló 37k volt. Akit érdekelnek tapasztalatok, töltője nem tűnik vmi időállónak, félek hogy elszakad a konnektor alj az usb-től, a telefon ezzel szemben ennyiért sztem árbajnok, sztem gyors a t-mobile pulse minit, és a htc herot üti az biztos, kijelzője nagyon szép, összerakása is megfelelőnek tűnik a hátlapot levenni szép mutatvány volt így köröm nélkül De megérte 2gb memkarit adtak hozzá. Sztem aki akar ilyet venni most menjen mert amilyen jó áron adják, sztem visszaemelik majd az árát szépen. Ennyiért nagyon megérte, legalább is eddig
-
volvoguy
addikt
Azt megtudnátok mondani, hogyha fájlokat (játékok, appok, zenék) akarok másolni a telóra, kell hozzá vmi Suite progi? illetve ha nem, akkor ha rákötöm a gépre, melyik mappába másoljak? nem akarom összekutyulni a dolgokat....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
hentes55
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szerintem nagyon jó teló ez,legalábbis a leírásokból én ezt vettem ki.
Az lenne a kérdésem,hogy van-e a telóban giroszkóp?[ Szerkesztve ]
-
JTX
csendes tag
Features of Dell ZTE Blade
* 600 MHz Processor
* 3.5″ AMOLED Capacitive Touchscreen with resolution of 480 x 800 px
* Android OS 2.1 Eclair
* 3.2 Mega Pixel Camera with Auto-focus
* Wifi 802.11 b/g/
* Bluetooth v2.1 with A2DP
* 150 MB internal storage with support for microSD card upto 32 GB
* 3G HSDPA 1900/ 2100 supporthttp://www.technotraits.com/2010/11/dell-zte-blade-announced-in-india-price-and-features/#more-3044
-
CarajoEsp
senior tag
Az angry birds-t, meg egy két játékot megnézhetne valaki, hogy az mennyire folyamatos. Illetve amire kiváncsi lennék, hogyha valaki beszinkronizál mondjuk egy olyan e-mail-t, amin van 200-300 levél és azok betöltődnek a telóra, akkor tapasztal-e az e-mail kezelőben valamilyen lassulást.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
kentucky
őstag
wifi problémákra [link]
-
Frozzy
őstag
nemtudom, hogy már készültek-e képek.. de ha nem akkor szoljatok és csinálok képet a dobozról,tartalmáról és maga a készülékről.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
kentucky
őstag
bizonytalan vagyok:S várom a tesztet
-
kentucky
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem:
Samsung Galaxy 3-at, vagy ezt a Bladet vegyem, mert most fontos telefonvásárlás előtt vagyok? -
volvoguy
addikt
a wifi jelet nekem is eldobálgatja. ezen csak a főzött 2.2 segít, vagy csak stabil kapcsoalt kell neki?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
diegho
nagyúr
Ha a Dell ZTE terméket árul, márpedig árul, akkor onnantól nekem ez elég a bizalomhoz, még akkor is, ha ebben csak 256mb és tft van.
-
spanilana
csendes tag
Szerintetek melyik??
Most a T-mobile keretében az LG Optimus 39ezer ropogós Mátyás király. A kérdésem a következő: Melyik éri meg jobban??
Az az igazság, hogy félek ettől a ZTE mrákától.. Lg mint köztudott koreai és már több terméke is piacon van. Tudom, hogy rezisztív kijelző van az LG-ben illetve, hogy kisebb a kjelző. Viszont nagyon jól néz ki (márakinek)
Szerintetek melyik a bestbuy ? megbíztok a ZTE ben ? mit tudtok erről a cégről ?by : Charlie
-
Greg-77
aktív tag
válasz volvoguy #664 üzenetére
Igen zabál rendesen (nekem tegnap pár óra alatt elment 25MB adat) ha nem figyeli az ember mi fut és mi használj a mobilnetet! Kikapcsolni: menü/beállítás/vez.nélküli és hál.kapcsok/mobil hálózat csatlakozva innen pipa kivesz! Ajánlom a Network Monitort lehet limitet állítani és méri az adat mennyiséget mobilnet és WIFI!
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
Ennek alapján TFT. 100x nagyítás mellett néztem, habár 60x mellett is látszik, hogy nem olyan mint az OLEDnél, hogy a zöld képpontok keskenyebbek.. Ebben pontosan három egyforma szélességű és magasságú képpont van. Viszont érdekes alakúak, nem illeszkednek olyan sűrűn, mint ahogy az a jobb oldali sima TFT-nél látható.
De a karaktere egyértelműen nem amoledre utal. Egyébként meg max fényerőn világít a fekete. Önmagában mondjuk nincs ezzel baj, mivel az Amoledről meg köztudott, hogy szép a feketéje, és keveset is fogyaszt fekete háttér mellett, ugyanakkor ha világos (neadj isten) fehér a képernyő sokáig a felhasználás jellegéből adódóan, akkor exponenciálisan nő a panel fogyasztása.
Valaki aki korábban írta, hogy a "budikép" szerinte nem világít, az lehet hogy nem látott még amoled kijelzőt A samsung wave is olyan, hogy fekete háttérnél ember meg nem mondja, hol kezdődik a kijelző, és hol a káva.
-
punky10
addikt
-
Greg-77
aktív tag
Érdekes X10 minivel hasonlítottam össze tegnap, van egy a családban! Nekem az gyorsabbnak és gördülékenyebbnek tűnt, ha csak egy hajszálnyival is, mind kettőt tegnap vettük és kb egy időben indítottuk, ugyan azon programok futottak rajta és kb: 50MB körül volt a szabad memória mindkét készüléken. De ezen nem is csodálkoztam hisz a képernyő felbontás különbsége miatt lehet is gyorsabb az X10 mini, viszont kijelző mérete és felbontása, multi touch stb... messzemenőkig kárpótol az amúgy is kis különbségért!
-
sto1911
veterán
1. Meg nem, erzekenyseget megfelelonek erzem, de ez tobb wifivel/hosszabb tavon fog eldolni.
2-3. majd otthon megnezem
4. works as designed
5. Erdemes. A modacon mar javaban foglalkoznak a temaval, szvsz nemsokara kijon az erre valo valtozat. Ha nem, akkor van kismillio fozott ROM. Ha rootolsz, akkor megoldhato az app2SD kerdes. -
volvoguy
addikt
volt 300Ft a kártyámon, és most 0. az a gyanúm, hogy a 3g vagy mittomén mi lehúzta, amikor felmentem vele netre. hol lehet ezeket kikapcsolni? én csak a wifit fogom használni.
-
diegho
nagyúr
Én próbáltam X10 mini-t Iphone 3GS-t és ez közelebb áll a 3GS-hez, mint a mini-hez. A T-s emberke akinél vettem haverom és azt mondja ez brutális, szinte olyan, mint az Iphone, neki pedig az lett volna jó, ha GT540-et veszek, vagy X8-at, mert azok drágábbak, de a multi touch miatt én inkább ezt vettem.
-
diegho
nagyúr
Vettem én is. X10 minivel hasonlíthatom össze.
-képe szebb
-menü stb gyorsabb
-multi touch szupereddig ennyire volt időm.
-
darky4e
tag
Modaco-s forumban írták:
"In a terminal (or adb) type the command "free"
An Orange San Francisco will report a total of 424744kb"
Azt hiszem meg van a válaszunk a ram-ra! Ennél több bizonyíték nem igazán kellhet!
Live long and prosper
-
1899
csendes tag
Ennyi pénzért nincs jobb. Szerintem ez a telefon 256 MB RAM-al és "csak sima" 480*800-as TFT kijelzővel is veri az X8-at, a GT540-et és a Galaxy 3-at is. (Kérdés, hogy a Galaxy miért kerül a T-nél még mindig sokkal többe, mint a másik három?)
Ami (szerintem) jobb lesz a Blade-nél - a kisebb kijelző ellenére is - az az Optimus One, de kérdés, hogy mikor és mennyiért érkezik a szolgáltatókhoz... Egyelőre 70-80-ért vannak kártyafüggetlenek.
Amúgy akit érdekel, állítólag holnap jön róla a MA-s teszt. (Mielőtt valaki félreérti, nem a Blade-ről, hanem a One-ról!) -
Gusztáv
addikt
Én is inkább rendeltem Ebay-en egy Orange San Francisco-t . Úgy döntöttem a Motorola Defy várhat egy kicsit, először belekóstolok az Androidba, mert kicsit a WP7 felé is kacsingatok.
Laci
-
-
spanilana
csendes tag
Magyar nyelvű használati útmutatóban hátul a 12.fejezetben a Műszaki leírásban:
összes belső memória: 512mbby : Charlie
-
djozsi
senior tag
Fogyasztásra nem tudok mit mondani, de itt a munkahelyen egy embernek van galaxy s és azon is világít a fekete kicsit, szóval szerintem ne ez a "teszt" alapján döntsetek.
Amúgy valóban nincs itt semmi parasztvakítás, a T sehol nem írt 512 ramot és amoled képernyőt.
-
orrlyuk
aktív tag
De még az sem biztos. Wikipédia szerint az AMOLED feketéknél kevesebbet, fehéreknél viszont akár négyszer többet fogyaszt a TFT-nél. Emellett elméletileg be tud égni, változhatnak a színei, és kisebb az élettartama.
Egy biztos: eddigi színes kijelzős telefonjaim közül bőven ez a legolvashatóbb napfényben. A színvilágon lehet meditálni, alacsony fényerőn irtó halovány, ez este jól jön, és a lényeg: ez a felbontás ebben a kategóriában páratlan.
A szép időben készítettem tesztképeket, lehet rajtuk meditálni.
Szerk: most látom, két szobai kép is került bele. Azok lightcyan filterrel vannak, úgy nézzétek.
Nem a gyári, hanem a C360 progi csinálta őket, normal beállításon. Nagyobb képhibák nincsenek, talán a színek is elfogadhatóak (bőr, fű, stb.), finomabb részeknél / háttérnél elég csúnyán mos a zajszűrő. A feliratos plakátokat külön ajánlom mindenki figyelmébe: okos algoritmus, jól élesít és a zaj is eltűnik, csakhát ami marad utána...
A makrók (ivókút) tűrhetőek, ellenfényben (merci) is elfogadhatóan dolgozik. Annyi látszik, hogy az optika rajza egészen pocsék. Emellett érdekes elhelyezése miatt állandóan maszatos.
Az AF sebessége amúgy jó, a képek mentése is tempósabb, mint a Spicán volt.Mindenki gondolkozhat a látottakon, mindenesetre: gyatra fényviszonyok között - legyünk őszinték - igazából csak a dslr-ek teljesítenek. Oda érzékelőméret és optika is kell. Szép napos időben, vagy megfelelő mennyiségű szórt fényben, gondosan megválasztott témánál ez a kis csöppség is jó valamire.
[ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
istnag
addikt
válasz agressor12 #639 üzenetére
Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben? Köszönöm!
Egyébként ha letöltöd pl, switchpro widgetet azzal sem lehet lelőni az adatfolyamot, mert ha nem akkor ez felejtős -
kcsa
veterán
válasz agressor12 #639 üzenetére
ez mit jelent? tök kuka vagyok androidhoz még
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
darky4e
tag
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323154/flb-froyo-g2-for-zte-blade-beta/
ez pl a kínai 2.2 alapjaira épűl
Live long and prosper
-
agressor12
senior tag
T-mobile jol megcsinálta magának.... nem lehet letiltani a hálozaton történő adatfolyamot ,amit eddig minden Rom-nál le lehetett. Sync-et ki lehet kapcsolni...
-
darky4e
tag
Kiváncsi lennék ennyi pénzért milyen jobbakat tudnátok ajánlani és azt,hogy miért is tartjátok őket jobbnak
Live long and prosper
-
kcsa
veterán
Sziasztok, a mostani T akcióban erősen elgondolkoztam a Blade, és az X8 között.
pro és kontra:
Blade: eredeti android felület, jó kijelző, 2.1, talán gyengébb antennák
x8: kisebb méret (bár kisebb kijelző is), márkanév ( ), viszont 1.6., korrekt garanciaVan valami elképzelése hogy melyiket lenne célszerű választanom?
(amúgy úgyis vodás kártyámat használnám benne, de ez sokat nem nyom a latban)Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Land
veterán
Amúgy nem kell felháborodni, én már megnyugodtam
512 vs 256 MB RAM: főzött 2.2-vel a 256 is elég kell, hogy legyen, csak kell egy task killer, ami 30 MB alatti free memóriánál kilő néhány alkalmazást
A kijelző pedig így is szép, hogy nem AMOLED(max energiatakarékosságból lett volna jobb az AMOLED)Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
komloskaroly
tag
Még arra lennék kiváncsi hogy mondjuk XYPLAYER vagy valami más divx képes lejátszóval letud e játszani egy átlagos 700mb os avi filmet akadozás mentesen vagy mindent konvertálgatni kell?
G3 D852
-
Saccco
nagyúr
válasz volvoguy #616 üzenetére
Elolvasod egyáltalán a neked címzett válaszokat?
#600 <- itt a válasz közvetlenül a kérdésed után.
-
Land
veterán
válasz agressor12 #619 üzenetére
De TFT, viszont abból baromi jó minőségű. Fekete képnél látni, hogy van bevilágítás és nem teljesen fekete az a fekete
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
JTX
csendes tag
Rápróbáltam a rendelésre a http://shop.orange.co.uk helyen, de nincs! COMING SOON...
-
istnag
addikt
Hivatalos froyo nem hiszem,hogy lesz rá Szerintem gugliéknál már a mézes kaláccsal vannak elfoglalva...
Még mindig nem tudom mit tegyek Eddig sem voltam biztos a dologban, de most
Bár még mindig igen, mint nem. Szerintem ilyen árban egy 3D gyorsítóval szerelt penge nem rossz. -
Tomate
veterán
válasz agressor12 #619 üzenetére
nem arról volt szó hogy az amoled nem zárja ki a tft-t?
-
Land
veterán
válasz volvoguy #616 üzenetére
Nem kell lemeríteni.. Használd nyugodtan, de ne merítsd le, aztán töltsd míg azt nem írja ki, hogy 100%!
2.2-es rendszerek talán a 256 MB RAM miatt nem futnak, várni kell míg erre a verzióra is kijön 2.2 vagy valaki okosabb nálunk átalakítja a főzött 2.2-őt erre
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Na megnyomkodtam én egy ilyet. Gyors és jó cuccnak tűnik. Ennyi pénzért szerintem rendben van. A kijelzőt kültéren, felhős időben néztem. Meg nem mondom hogy TFT vagy amoled, de jól látható volt. (TFT felé hajlok egyébként én is.)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
volvoguy
addikt
Hi, én most vettem 1 ien készüléket, tök szép meg minden, csak 1 dolgot nem tudok. Leszabad e teljesen meriteni és h meddig kell tölteni?
-
Saccco
nagyúr
Ezzel sem áll át... mindig az alap Beat Pluckeren van...
szerk:
Proval lehet csak mp3azni, de eddig ment a handcenttel is, mármint másik androidos eszközön.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz salander #603 üzenetére
és az a vicc, h a nagyobb memóriával és amoleddel rendelkező San Fransisco még olcsobban is kapható kártyával, ami kvázi kártyafüggetlen kint uk-ba, ahol magasabbak a bérek, mint itt, magyarisztán..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
vallas
őstag
Ma megnéztem,megfogdostam egy T-be és megrendeltettem a céggel ahol dolgozok, már csak meg kell hogy jöjjön, de addig is követem a témát
Szerintetek, hogyan a legegyszerűbb áttérni egy BB8900-ról ?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
syl5
őstag
Androidban jártas felhasználóktól kérdezném, hogy melyik 2.1-es custom rom-ot ajánlanák?
Vagy van egyáltalán még most custom rom-nak értelme? Gyorsul vele a telefon?
Mert ha nem, akkor lehet maradok az alapnál, mert nekem Dalvik-al együtt ugyan szűkösen, de elég lesz a belső memória, swap támogatás gondolom még nincs..Root jogot meg meg lehet másképp is oldani gondolom. -
törölt tag
Sziasztok! A magyarországi T-Mobile-nál kapható készülék a ZTE Blade! Ugyanaz mint a kínai verzió! 256MB RAM, TFT kijelző! Az Orange San Francisco az Orange részére külön gyártósoron készült verzió 512MB RAM és AMOLED kijelző! Ezek tények. Tudom, hogy sokan szeretnétek megmagyarázni, hogy "majd lesz új rom" és akkor lesz amoled kijelző meg 512 ram .... Nem lesz attól még. Az Amoled kiejlzők gyártása elég lassan halad, a Samsung nem tudja szállítani a kellő mennyiséget más gyártókank, de az Orange részére más specifikációt gyártanak, míg a többi ország a TFT-s verziót kapja.
Mondom ezt úgy, hogy itt van a kezemben a T-s Blade és az UK-s Orange SF.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok