Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
kelzsoca #31602 üzenetére
Kelzsoca: eltűntem az akksi problémámmal, de immáron szinte biztosan jelezhetem neked: R11HUN alatt
kevesebb mint egy nap alattgyakorlatilag fél nap alatt merült le az akksim bármilyen kalibrálással, standard original R11 pedig már két napja megy, most 50%, pedig bájcsevegtem és wifiztem is, külön kalibrálás nélkül...
Lehet tényleg van ott valami gond -
kcsa
veterán
válasz
vampire17 #30805 üzenetére
+1
Bár már pár problémámat jeleztem rom főzőnk felé, eddig nem foglalkozott vele, talán most.
Nekem az a tapasztalatom, ha békén hagyom, akkor elvan magában, de ahogy elkezdek telefonálni brutálisan zuhan a töltöttség, némi melegedéssel karöltve.
Amúgy a telefon vadiúj, az előzőt garban cserélték, nem tudom mekkora az esély rá hogy ez is gyári hibás legyen
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
Flagstaff2 #29108 üzenetére
Végigpróbáltam már, Atheros chipes, de a hekkelés nem ment, találtam google cache-ben egy magyar oldalt, ahol leírta srác hogy mit csináljak, de sajna semmi siker. Megvárom a TP-Linket
De kösz hogy megerősítetted a sejtésemet, bár még fáj a szívem kicsit ad-hoc miatt
-
kcsa
veterán
válasz
Flagstaff2 #29096 üzenetére
Pont nemrég jutottam én is erre a döntésre, bár ha már van notebookon wifi, akkor vicces hogy még egy kütyüt rá kell aggatnom, mindegy
TP Linket megrendeltem, van tapasztalatod hogy vista alatt is megy a softap?
-
kcsa
veterán
Srácok, valakinek sikerült már megoldani az ad-hoc wifi kérdését? (a kérdés főleg Kelzsocának szól
)
Lassan minden számomra érdekes dolgot végigolvastam, de 0.5 és 0.6 wpa supplicanthoz találtam patchet, de 0.6.9-hez (Kelzsoca R11 HUN) még semmit.
Tippek?
-
kcsa
veterán
Olyannal egyébként nem találkozott valaki, hogy a jack aljzat lényegében használhatatlan?
A jobb oldali füles általában nem szól, mozgatásra néha megszólal, de inkább kussol. Ez van a gyárival is, meg a saját fülesemmel is
Gondolom gar lesz belőle... (már ha keresztül tudom verni rajtuk)
-
kcsa
veterán
Mivel egyik zseni sem válaszolt a kérdéseimre, ezért én megadom a választ:
a legtöbb letölthető driver semmire sem jó.
ez viszont igen:
http://www.zte.com.cn/cn/products/mobile/serviceSupport_download_165.jsp?fileName=P020100906390852017152.7z
-
kcsa
veterán
Még egyszer próbálkozom, mindenki szarrá moddol, bár látom hogy hupikék gőze sincs hozzá, de arra nem bír válaszolni senki hogy:
driverek, vistára. hogy van ez? amit eddig lehúztam, egyik se működött, és még mindig ott a kérdőjeles zte hsusb device...
anybody?
-
kcsa
veterán
Az a problémám hogy a képernyőn kék.....
Gondoltam így mindenki elolvassa, a képernyős nyávogás megy mindenhol...
Szóval van valakinek tippje a driveres kérdésemre?
-
kcsa
veterán
válasz
badsaint #2349 üzenetére
Google Sync lesz a te barátod.
De ahogy nézem mindenki write only üzemmódban van...
-
kcsa
veterán
Driver ügyben tudtok valamit?
zte hsusb device-ot akar telepíteni. Már végigolvastam kb. az összes kapcsolódó témát modacon, van pár letölthető zip, de egyik se hajlandó működni korrektül.
Ha ráerőltetem a ZTE eszközt nem óbégat, de nem is működik pl. a myphoneexplorer.
Van valakinek tapasztalata?
-
kcsa
veterán
azt még nem mondtam hogy én nokia 5800-ról google synccel költöztem át blade-be. ha jól tudom K550iben is vannak ilyen fícsörök, hogy ez megoldható legyen.
-
kcsa
veterán
válasz
waterphone #2317 üzenetére
és általában a legdrágább is
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
agressor12 #639 üzenetére
ez mit jelent?
tök kuka vagyok androidhoz még
-
kcsa
veterán
Sziasztok, a mostani T akcióban erősen elgondolkoztam a Blade, és az X8 között.
pro és kontra:
Blade: eredeti android felület, jó kijelző, 2.1, talán gyengébb antennák
x8: kisebb méret (bár kisebb kijelző is), márkanév (), viszont 1.6., korrekt garancia
Van valami elképzelése hogy melyiket lenne célszerű választanom?
(amúgy úgyis vodás kártyámat használnám benne, de ez sokat nem nyom a latban)
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest