- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
sagesz93 #22689 üzenetére
Ugyanaz a generáció akkor így mondom. (elavult *ar
)
X10Dead: ez a lejátszó avira és xvidre van, nem mp4-re. Arra amúgy is van jó lejátszó, de nem egy elterjedt formátum..pont hogy abba kellett átkonvertálni, idáig, ha lenne teljes verziós vlpayer akkor szerintem a felhasználók 99%-a nem használna mp4-et.
-
kelzsoca
félisten
válasz
sagesz93 #22419 üzenetére
Ezt töltsd le, és recoveryből telepítsd fel: gyári font
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sagesz93 #19498 üzenetére
Kiteszi, hogy "cant find 9patch chunk in file:..." és itt felsorol 6 db fájlt, amit át is nevez. Visszafelé meg arra hivatkozik, hogy az erőforrás fájlban olyan sorok vannak a stringben, ami nem szerepelt a forrásban eredetileg.
Az eredmény az, hogy az egész üzemképtelen lesz a végére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sagesz93 #19355 üzenetére
Na, akkor várjuk szeretettel. Ne fukarkodj, osszad meg.
Ezt is beletehetnéd.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sagesz93 #19353 üzenetére
Legalább a Dashes félét tetted fel? Szerintem is nagyon frankó. Olyan gördülékenyebb az egész 2.2, nagyon tetszik. Témákat? Hogy mennyi bajod van.
-
Murderer69
őstag
válasz
sagesz93 #19051 üzenetére
jaja itt pont a kinek nagyobb a
farkaverseny megy én reálisan állok a dolgokhoz tudom hogy mit vettem és mit várhatok tőle csak sokan nincsenek ezzel tisztában ne akarjanak má 100ezres kalibert 30-ért....szerk:
mira72 ezzel nem értek 1et:"annyit tud kb amennyi az ára volt, aki fogott már S G S -t és kicsit használta, az tudja miért kerül kb 3x annyiba."
azért jóval többet tud mint az árkategóriájában mármelyik hasonló telefon
-
mira72
őstag
válasz
sagesz93 #19051 üzenetére
hát igen, biztos haveroknak: "nézd bazz, az olcsó szarom "jobb" mint a S G S , többet mér mittomén milyen tesztprogrammal "...
nekem is ez van, de nem erőltetem, annyit tud kb amennyi az ára volt, aki fogott már S G S -t és kicsit használta, az tudja miért kerül kb 3x annyiba...
-
sto1911
veterán
válasz
sagesz93 #16443 üzenetére
Azert kell vele foglalkozni, hogy kideruljon mit csinal a program. Igaz, h nem adtak vissza senkinek, mert fuggetlenitve volt, de az is igaz, h meg tudjak nezni, es siman vissza is dobhatjak, a szervizestol fugg, ha nem volt jo az esteje, akkor siman szivhat mas is alapon.
A szerviznek semmi koze hozza, sajnos, ha megnezi megnezi, ha nem, akkor mazli -
Knagymate
csendes tag
válasz
sagesz93 #15200 üzenetére
Tényleg. Amúgy és a TubeMate nevü programot használom, ha rámész a videóra felajánlja, hogy megnézed, vagy letöltöd. A letöltésnél pedig ki tudod választani, hogy melyik felbontásba szedje le. HD videóknál mind a 3 felbontás közül választhatsz.
Egyébként valaki gyári 2.1-es rommal tudot már a telóval flasht lejátszani? Engem csak az swf player érdekelne, tehát nem böngészés közbeni flash lejátszás, csak ami sd-n rajta van swf file.
-
Ádyka
őstag
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
sagesz93 #14002 üzenetére
Nektek is van olyan, hogy az Angry birds befagy a dúrvább pályáknál? Nem az enyém a teló barátnőmet idegesíti. sagesz93 első sorban tőled várnék választ, mert te tesztelsz legtöbbet játékot (rajtam kívül csak én lusta vagyok ide írogatni
)
Ja gyári T-s 2.1 van rajta és 512-es alapból, csajom telóját nem főzögetem
(de még filózok, hogy benevezek egyre, nagyon megtetszett) -
SutiAdi
tag
válasz
sagesz93 #14015 üzenetére
Tulajdonképpen azért érdekelt a dolog, mert most T-s kártyával van használva a telefon, de van még a családban olyan, aki nem T-s. Na most, ha vennénk neki egy Blade-et, akkor ugye ki kellene függetleníteni, hogy vodás kártyával is használni tudja, ami nem is probléma, mivel meg lehet csinálni elég gyorsan. DE, ha valami garanciás ügyintézést kell csinálni, akkor nem annyira szerencsés, ha független a telefon. Viszont, ha ez a "csodazip" visszaállítaná a függőséget, akkor ez lenne a legjobb dolog a világon.
Mett:
én a magam nevében azt tudom mondani, hogy örülök syl munkájának, mert ha akarta volna, meg is tarthatta volna magának azt a zip fájlt, amit rajtahagytak a telefonján a szervizesek. De korrekt módon felajánlotta, hogy aki küld neki egy PÜ-t, annak szívesen elküldi, és még leírást is készített hozzá. Mivel nagyon friss volt ez a dolog, meg végülis nem teljesen szabályos otthon moddolni a telefont, érthető, hogy nem akarta rögtön a fórumon postolni a dolgokat. Ellenben segítőkész módon mindenkinek egyenként elküldte. Sokak nevében azt mondom, köszönjük neki. -
Saccco
nagyúr
válasz
sagesz93 #13650 üzenetére
Nekem a Gameboid - Kirby powa
Androidosok közül - Hyper Jump, aTilt Labyrinth1. Mikor írok valamit, néha pirossal aláhuzza és ha nemnyomok rá semmire ott alatta a csíkban, akkor mindig valami mást hoz ki helyette, ami nagyon idegesítő, ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Beállítások -> Billentyűzet -> XT9 beállítások - vagy valami hasonló
2. A feladatkezelőben a teljes rendszer memoria kellene 400 valamennyi legyen? (csak mert nekem az 160 valamennyi, de ott eggyik értékem sincs 400 környékén, pedig dec. 10.e környékén vettüka telót.
Vidd be egy T-pontba ott majd frissítik és előkerül a maradék memória.
3.Hang minőség. Nézegettem az első hsz-ben lévőt, de a fele kínaiul volt nekem
Mondom mivel lenen problémám:
-2.1-em van és én emgszeretném várni a hivatalos 2.2, mert különben valamit úgyis elrotanék, így valamit kell csinálni az sd kártyán, ezt hogy kell?
-recovery menű? mi ez? és így a 2.-es pont sem volt eggyértelmű számomra.
-a 3. pont is elég érthetetlen számomra
Megköszönném ha valaki részletesen elmagyarázná, mert sok zenét szeretnéka teloról hallgatni!Recovery az utolsó mentsvár a telefonon. Innen lehet romokat telepíteni, backupot készíteni, visszaállítani.
Úgy általában meg olvasd el az első hsz-t.
-
Saccco
nagyúr
-
djozsi
senior tag
válasz
sagesz93 #12991 üzenetére
Biztos, hogy nem a rendes, az 2011-ben jön ÁLLÍTÓLAG. Itt se szerepel.
-
Saccco
nagyúr
válasz
sagesz93 #12962 üzenetére
Hmm.. Majd én is letesztelem lesz belőle videó...
A 2010et próbáltam, de szaggatott... Igaz akkor még 2.1en.Tesztelésre vár a Splinter Cell is.
Meg majd lesz videó a Dungeon Defendersből is.(#12963) jangamennn:
Azért mert MrSaccco alpha4et használ 42es VM heappel azon a videón.
Mostanra felmentem 48ra. -
72mviktor
senior tag
válasz
sagesz93 #12930 üzenetére
Nincs ext-em más volt a baj.Jobban mondva én voltam balfék
A telón azért nem láttam semmit mert az es file explorer nem látta.Feltettem a root explorert azzal megtaláltam ott ahol mondtad data/dataKöszönöm
Na most az egész Rovio mappát másoltam és romcsere után ha ezt vissza teszem meglesz a mentésem?Vagy csak reménykedjek?Futo001
Talán én is irtam ilyesmit és valóban megtáltosodott a rendszer.Nem kimondottan tesztekre értem hanem a napi használat alatt.Sehol egy akadás, totál gördülékeny,mikor elösször próbáltam nem hittem a szememnek a gyári után.A játékokról meg ne is beszéljünk,bár én is csak koca játékos vagyok és élvezem az olcsó vas előnyeit ahogy Sacco is irta -
atillaahun
veterán
válasz
sagesz93 #12577 üzenetére
Nah igen, én is olvastam ilyesmit valahol, de ha elindítom az SDK-t sem az Installed sem az Available package-k között nincs semmi USB-hez hasonlító nevű driver. Emellett persze felajánlja, hogy felrak egy halom más szemetet ami nem tudom mire való. Kell az nekem? Valahogy nagyon manuálisan nem lehet vele ezt az usb drivert felrakatni?
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
sagesz93 #12546 üzenetére
Kérlek:
Azokat a file-okat akarom áttenni sd kártyára amiket a market-ből telepítettem fel a telefonra.
Ha majd vmikor felbátorodok majd romot cserélni rajta akkor nekelljem minden eddig használta progit külön-külön megkeresgetni és feltenni a netről. Csak szimplán a kártyáról gyorsba feltenném és örülnék -
kelzsoca
félisten
válasz
sagesz93 #12412 üzenetére
Hát ez gonosz volt
(#12413) roti86
Addig ne linkeljetek be semmit, amíg biztosra működő, még a kevésbé hozzáértő felhasználók által is telepíthető/használható verzió nem készül el.
(#12415) Sick Boy
Meg kell várni a hivatalos T-s közleményt ezzel kapcsolatban.
Magyar froyo januárra várható, de semmi sem biztos még.
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest