- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pingus
csendes tag
szerintem meg az a titka hogy dominosan megveszed utánna t-mobilenak abbólo sok haszna nincs.És mivel elég nyílvánvaló hogy ez a telefon népszerű, nem jobb üzlet ha előfizetéssel árulják inkább?mert így még akár 2 év múlva is perkálsz nekik.Ez mind üzlet semmi készlethiány.Tudjátok hogy a kis sárgák 5 négyzetméteren mennyi telefont legyártanak naponta?Lábunk is megremegne.Autókereskedésben is simán rávágják egy eladó autóra hogy elvan adva hogy kp-ban akarod kifizetni de ha lízingre akkor mindjárt más a szitu.
-
djozsi
senior tag
Amúgy aki ezen parázik annak nincs valami lehetősége levenni a felbontást?
Mondjuk tényleg nem értem, miért olyan nagy para ez. Nyilván nem teljesen ugyan az, de nekem annó az 1280×1024-es monitoromat egy 300 MHz-s pentium és valami 1-2 megás integrált s3 virge hajtotta meg és simán diablo2-ztem rajta.
Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest