Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
syl5
őstag
Már rég nem az 5 cm-ről látható pixelhibákon ugrálok, bár azon is lehetne!
Sokkal jobban zavar már az, hogy a kijelző megbukik a gradiens teszten! És nem csak a tesztben mutatkozik ez, hanem a napi használatban is!
Ugyanezt tudom neked is mondani! Csak nézd meg a ph fórumot böngészőbe!
Engem ez zavar, pont. Én nem 20k-ért, hanem 36k-ért vettem, és igenis elvárható még egy 20ezrestől is, hogy hibátlan legyen pl a kijelzője! Nem azt mondom, hogy nehogy legyen a hátulján egy pici folt, vagy elszíneződés, ez azért másabb dolog annál...nbalus2k:
Téged lehet nem zavar, de mást igen, és hidd el egy idő után lehet téged is fog! De mind1, ha cellpetinek jó a kijelzője, akkor biztos, hogy nem a kijelző sajátossága! Bár ez idáig se nagyon kérdés szerintem.. -
nbalus2k
csendes tag
Kicsit kezd kiakasztani már a téma, de itt van:
Onlány fór a límited tájm!
Szintén 2 árnyalatnál jelentkezik egy halvány vonal és kb. ennyi. mindkettő ugyan olyan távolságban a képernyő szélétől és folyamatos halvány kék. Ez kb azt jelenti, hogy nem pixelhiba, hanem tényleg "kijelző sajátosság" ha odébb viszem, akkor ott lesz egy vonal.
ENNYI
-
devast
addikt
Ha zavar a színes dolog akkor ezt csekkold le. Nyisd meg ezt a gépeden is, és a telefonon is. Tedd a telefont a monitor mellé, hogy lásd milyenek a színek. Inkább nem kommentálom, majd megteszi más. A link: http://www.lagom.nl/lcd-test/viewing_angle.php#angle_purple
-
gab45
csendes tag
Sziasztok!
Jó lenne, ha valaki meg tudná mondani, hogy a t-mobile-os ZTE Blade az első bekapcsolásakor csak PIN kódot kéri-e és utána semmi más beállítási dolgot? A kis használati útmutatóban első bekapcsolásnál történő beállításokról írnak, meg valami android robot megérintésről (robot nekem csak a bekapcsolás után jelenik meg azonnal, de nem érinthető). Nekem a pin kódon kívül semmit nem kérdezett, és megjelent a nyitóképernyő.
Lehet, hogy már használt készüléket sóztak rám? Visszavigyem?
Köszönöm annak aki segít! -
Tomcy7
tag
Teljesen mind 1 hol vette!
Attól a többi lehet szar és ahol te vetted ott a többi lehet jó.
Lutri.
Mivel 1 központi raktárból megy mindenhova és az üzletekben nem áll raklapszám így nincs olyan hogy jó szállítmány meg rossz.
Mi spec 5db-ot kaptunk össz belőle.Amúgy ezek az 5cm-ről nézem meg forgatom hátha találok valamit nekem is szúrja a szemem, hogy mi értelme van?
Nekem az LG Arenának vibrál a kijelzője néha, meg néha be van égve a háttérkép, de ez csak addig van amig nem oldom ki rendesen, és képzeljétek el hogy annyira nem érdekel mint állat mert együtt lehet élni vele és semmit nem befolyásol, pedig mint T-s dolgozó semmibe nem tartana kicseréltetnem, de nem teszem, mert nem érdekel, attól még tök jó telefon.Különben is nem tudom hogy egy 20k-s telótól mit vártok amikor a felbontása messze veri a 3x ilyen drága telókat is.
-
RaveForce
veterán
ezt a képet amit linkelt egyik kollega nézzétek meg, a sötét kék csikban nekem valosággal vibrálnak a pixelek, eztmár megfigyeltem bár háttérnél is, de ha elhuzom a képet a kijelzön akkor modosul a képpontok strukturája és viselkedése, érdekes a többi szinnél nyugton vannak a pixelek.... ki érti eztmár
egyébként fölösleges kutatni, a nyakamat rá h nincs olyan blade amiben ne lenne a rádiós kapcsolok dokkján gradiens szintévesztési anomália, sztem ez a technologia hozadéka, a kijelzö tetején lévö pontrácsok még elsönap feltüntek, de annak nincs köze az lcd-hez, sötétben bámulva, egy db kis pixelt találtam ami fehérkedett fekete háttéren, dehát ez elég elhanyagolható, sőt, használat közben 10emberböl 100nem venné észre, de a grádienses dolog télleg itt ott zavaró, meg amit fentebb linkeltem kék pixel vibrálás
-
cellpeti
nagyúr
hát nekem nagyon kicsibe teszi ki és rá se tudok nagyítani,de ez nekem olyan szürke mint a ház, akár hogy is nézem.
Győrbe vettem a T-Mobile-be a sétáló utcában

Ezt a linket nem tudja megnyitni a böngészőm, azt írja ki "Object not found"
-
Itt is AMOLED-et emlegetnek: http://www.youtube.com/watch?v=7WIDKoTX2e8&feature=player_embedded#!
-
hodostamas
addikt
Kicsit beleolvastam a kijelzős kommentekbe és huh, vannak bajok

Azok a teljesen szabályosan 5mm-re? lévő pontocskák valszeg gyárilag ilyenek, és a táccs miatt vannak bent. Nálam a huawei 8120-nál kb 1-2mm-énk kis pontocskák vannak a kijelzőn, melyek nagyon erős fény, és teljesen kikapcsolt kijelzőnél láthatóak.
Igaz az rezisztív, de szerintem itt is hasonlóan az olcsóság velejárói.. -
Zlade
csendes tag
Sziasztok!
Készítettem egy magyar ZTE Blade oldalt.
http://zte-blade.fw.hu
Egyelőre csak alap információk vannak rajta összegyűjtve, de igyekszem bővíteni. Várom a javaslatokat, kritikákat is.
Üdv:
Zlade -
llaszlo
veterán
A parasztozás nem személyednek szólt.
Aki foglalkozik azzal amit használ, hogy az jól működjön az általában vigyáz is rá és nem azok az emberek akik tipikusan rohannak újat venni.
Akik nem foglalkoznak vele és zsebben hordják, pl a 100e-es iPhone és úgy néz ki fél évesen mint egy hányadék azok nem foglalkoznak vele és nem vigyáznak rá, "majd veszek másikat."
Én nem vagyok fogyasztó típus én mindent sokáig használok és vigyázok rá. Ez a különbség az között amit te írtál, hogy egy valami engem szolgáljon. Akkor szolgál hosszú távon, hogy ha vigyázok rá és foglalkozom azzal, hogy jól működjön. -
Tomate
veterán
Ha minden jól megy Brit földről lesz SanFranciscom a jövő héten. Kíváncsi lennék egy Blade-sanfrancisco összehasonlításra.
-
Frozzy
őstag
ASPHALT5 van olyan akinek akadás nélkül teljesen szépen simán megy?:S mert nekem valahogy eddig amit próbáltam játék mind akadt..
-
djozsi
senior tag
válasz
llaszlo
üzenetére
A parasztozáshoz gratulálok.
Amúgy erről pont másképp vélekedünk.
Az, aki a vécében döntögeti 5 centiről a fogyasztási cikket, mert neki A Tökéletes kell, na pont az válik a fogyasztási cikkei megszállottjává, függőjévé, ő a fogyasztói társadalom díszpintye.Azt meg honnan a rákfenéből szoptad ki, hogy "minek rá vigyázni" vagy hogy "vegyél újat"? Hol írtam én bármi ilyesmit? Nem értelek. Kicsit többet látsz bele a dolgokba, mint amik...
A mások pénztárcájában turkáláshoz pedig ismét csak gratulálni tudok.
-
llaszlo
veterán
"Csupán arról, hogy ez egy használati eszköz, ami azért van, hogy engem szolgáljon és nem több "
Tipikus fogyasztói társadalom. Ha beszarik majd veszek másikat. Tipikusan minek rá vigyázni? Úgyis megsérül összekarcolódik, mocskos lesz stb.
Vagyis FOGYASSZ paraszt, vegyél újat és költsd a pénzt! -
syl5
őstag
válasz
Chiller
üzenetére
Valóban?
Akkor azt mivel magyaráznád, hogy a Pulse 65k színnel nem csinálta ezt??
És nem arról van szó, hogy most Úr Isten az egyik szürke widget-et rosszul jeleníti meg a szürke egyes árnyalatait, hanem arról, hogy bárhol rosszul jeleníti meg szürke egyes árnyalatait! Kezdj el böngészni vele és meglátod milyen! Nézd meg pl. a PH fórum oldalát a Blade-en! Na az nem egészen barna, hanem ilyen zöldes! Főleg scroll-ozásnál látszik, mert ilyenkor egy alsó sávban valósabb színek vannak! És ugyanez látszik a Gallery-ben is, meg akkor is, ha kiteszel egy valamire való háttérképet! Angry Birds-be is látni...
Meg alapból ilyen kissé zöldes az egész kijelző..ez mondjuk lehet hogy sajátosság(és ezt meg lehet ugyan szokni), de ilyet, ilyet, és ilyet azért nagyon nem!!!
Ez nagyon durva..könyörgöm ez eléggé olyan, mint egy 256 db színt megjelenítő kijelző, nem mint ami 256 ezret!
És nem azzal van a baj, hogy a színátmenet nem folyamatos, mert az normális dolog, hogy azon a kijelzőn, ami kevesebb színárnyalatot tud megjeleníteni, mint pl egy PC monitor a fekete egyes árnyalatai között nagyobb ugrások vannak, tehát nem folyik össze teljes mértékben a fehértől feketéig tartó átmenet, mint egy PC-s monitoron; hanem az nagyon nagy baj, hogy a szürke egyes árnyalatait kékként jeleníti meg!
További probléma, amiből is egyértelműen következik, hogy ez hibajelenség, hogy nem mindenkinél ugyanolyan mértékben jelentkezik!
De mind1 ti tudjátok, nem nekem fog kevesebbet érni a Blade-em e miatt majd amikor el akarom adni a jövőben, mert én biztos hogy utána fogok járni ennek a dolognak.cellpeti
Gradiens hiba jelentkezik?
Ha nem, akkor hol vetted?És a további hitetlenkedőknek:
Megnéztem egy Samsung s5230-on is a gradiens tesztet, és baromira nem olyan, mint az enyémen. Egyszerűen az elmélet jelentkezik. Kevesebb színt tud, így nem olyan folyamatos az átmenet, de nincsenek benne kék csíkok! -
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Nem talàltam meg milyen progival lehet rootolni. Ebbe tudnatok segíteni?
Fõzött rom nélkül lehet cpu-t húzni?
-
-
Frozzy
őstag
olyat hogy tudok csinálni hogy a telepített alkalmazások ne a telefonmemóriát hanem a memória kártyát terheljék ? mint pl symbiannal
-
Land
veterán
System quick info-ban be lehet állítani vagy más programban, hogy pl 40 MB szabad helynél ha kevesebb RAM van, akkor lőjje ki az alkalmazásokat? Pl azt is beállítani, hogy mit hagyjon meg?
-
szabamate
csendes tag
Sziasztok! Én is gondolkoztam h vegyek-e ilyet vagy ne, de még nem tudom. A már ZTE tulajdonosoktól kérdezném hogy az a készenléti idő tényleg 4 óra vagy csak a T-monile honlapján írták el:S KÖSZI
-
cellpeti
nagyúr
van olyan progi amivel a megnyitott appok között lehet váltogatni?
-
Land
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
El..
Spican elfut meg még biztos van sok példa rá.
-
Tomcy7
tag
Persze mert szerinted ez így megy és a kollégáknak ott nincs más dolga, mint hogy ilyen átlag ember számár kurvára de mind 1 kérdésekre válaszoljon...
Hihetetlen...
Ez kb olyan, hogy felhívom a szalont, hogy érdekes szag jön a kipufogóból. Erre ő adja a szervizest vagy műszakist aki telefonon keresztül megmondja a kipugáz %os összetételét a te telefonon mondott benyomásod alapján...
Ez kész komolyan.Amúgy ha valakit annyira érdekel akkor miért nem a gyártónak ír egy mail-t, valszeg nem üzleti titokról kérdezed így válaszolni fognak rá.
-
impalaman
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Elfut, az én telefonomban 128 MB össz. felhasználható RAM van, és jelenleg is Froyo-t használok.

@Land: Megkérdezhetem Modaco-n, de előbb tudnom kéne, hogy pontosan hol akad el a dolog.
-
kekegsm
őstag
Kék foltok:
Nem azt mondtátok, hogy csak gps-ben, wifiben jön elő? Máshol nem? Vajon akkor kijelző hiba?
érdekes...
-
Echoo
senior tag
Na srácok! Van vér a cuccotokban? Én 2k-t megajánlok egy Blade-re Impalamannak, mivel tudom, milyen hasznos munkát végzett a Pulse romokkal. Dobjunk össze egy Blade-re valót, cserébe Ő megfejtheti a 2.2 titkát

-
cellpeti
nagyúr
Urak!
Kellene valami 1.hsz félét írni és elkerülhetőek lennének a kérdések .
pl.: offline törvényes navikról, ha lehet
akkor kellene a pixelhibákról egy nagyon rövid összefoglaló, illetve a marketből a tesztelő progik nevei
kellene a főzött romokról valami öszeszedett hozzászólás illetve a root-ról is valami jó hsz, illetve a wifis progi neve a marketbőlmajd ezt folyamatosan frissíteni
-
darky4e
tag
Láttam van olyan aki kételkedik,hogy ez más mint a San francisco! Hát nem mennek 2.2es romok én tudom a legjobban mindent megtettem, most jön a framwork és libs utánanézés!
-
cellpeti
nagyúr
Az enyém is pixelhibamentes!

-
djozsi
senior tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Ha neked normális használat mellett jelentkezett a probléma, akkor nyilván nem Neked szólt, amit írtam, hanem azoknak, akik itt írkálták, hogy budiba zárkóztak, balra-jobbra döntögették, ilyen-olyan tesztképeket kerestek és 5 centiről nézegették.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy én valami tutyimutyi ember vagyok, aki használja a szart, csak hogy ne kelljen síkra szállnia A Nagy T-vel.
Csupán arról, hogy ez egy használati eszköz, ami azért van, hogy engem szolgáljon és nem több, nem pedig azért, hogy maga legyen a Tökéletesség, ami szélsőséges, abszurd, nem _használati_ körülmények között is azt produkálja, amire gondolok, mert ha nem, akkor napokig dörömbölök a szervizben és ha ők nem veszik észre a hibát, akkor őket is vécébe zárom.
Olyan, hogy Tökéletes nincs. Lehet, hogy amire cserélik a vécében oldalról foltos képernyőjűt annak meg 10%kal rosszabb az aksija vagy majd fél évvel előbb pattogzik le a króm a gombjairól, ki tudja.
Ha veszek valamit és annak olyan hibája van, ami normális használat mellett folyamatosan, érezhetően zavar, akkor megyek reklamálni, egyébként nem.
A Nagy T-nek pedig tök mindegy, hogy reklamál-e valaki vagy nem, mert ha hibás a készülék azért a gyártón verik el a port, de ha nem, akkor se az a -20ezer pénz fogja romba dönteni őket. Legfeljebb hülyének nézik az illetőt, amikor előáll a vécés sztorival és a céges bulikon róla fognak anekdotázni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jogászkodóknak a függetlenítésről: [link]
-
impalaman
aktív tag
A VM size határozza meg, hogy egy adott folyamat maximum mennyi memóriát használhat fel. Ez tipikusan 24 MB a legtöbb Androidos telefonban. A system/build.prop fájlban lehet módosítani, a dalvik.vm.heapsize értékének átírásával. 18-nál kisebbet és 48-nál nagyobbat nem célszerű használni.
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Syngic navigacio okositva, es minden adatorgalom nelkul kb.:10sec. alatt talalt holdat.... hibatlan
zsenialis
vegre valami ami nelkem is sikerult
-
syl5
őstag
Szerintem egyelőre ne kísérletezzetek a rom-okkal, mert a custom rom-ok eddig nagyrészt a Sanfran-ra készültek, ami tudjuk hogy hw-ileg kicsit különbözik. Kicsit csoda sztem az is, hogy egyáltalán a 2.1-es romok mennek...
A2SD se annyira nagy hiány, mert 170 mb-on már el lehet férni.Akiket zavar a szürke árnyalatok kéken való megjelenése, gradiens hiba az írjon már nekem egy pü-t, hogy ki tudjuk deríteni, hogy honnan kéne hibátlan kijelzős blade-t beszerezni!
Valamint, akinek hibátlan a kijelzője, azaz a szürke widgetnél egyáltalán nincs kék félkör, és a gallery-be se, valamint ebbe a képbe se talál kék csíkokat az ne tartsa már magába hogy hol vette kérem! Köszönöm! -
Land
veterán
No tegyük fel, hogy A2SD nem működik. Hogyan tudom visszahozni a 2.1-emet anélkül, hogy minden program, mait feltettem ne vesszen el? Jelenleg az A2SD fájl recoveryből való futtatása miatt nem indul el a telefon. Ha recoveryből felrakom újra a 2.1-et, akkor full üres állapotban lesz? Nem volt wope!
-
Gudy
tag
No, megnéztem én is a kijelzőt. Van 3db lusta pixelem, de csak full világításon, teszt progival szemkifolyva látható. A büdös életbe nem vettem volna észre!!!
Aki BT modemként szeretné használni a Blade-t annak:
pdanet 2.45 (junefabrics)Szerintem amúgy király a teló!
-
Én moto defy-t akarok, de már azóta nézem ezt, hogy kijött hírként, hogy zte san-fransisco az orange-nál, jó áron 480X800-as amoled-del. Szóval ezen is gondolkoztam, pláne, hogy egy defy-ból 2ésfél ilyen kijön. De ezek után, hogy van, aki a 3.-at veszi ebből és még az is hibás, meg a mem is csak 256, nem 512 HÁT..... Akkor inkább spórolok még defy-re, az amoled meg csak akkor jó, ha a samsung gyártja...
-
Dashes
őstag
Görögöknél is megjelent, 2011 elején várható a 2.2. link Videós teszt is lesz hamarosan.
-
Land
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
De az a leírás pont a 2.1-es Villain ROM-ra vonatkozik!
-
Glatius
őstag
Nagy várakozás után teljes az elégedettségem.
Egyetlen gyakorlati probléma maradt: létezik-e alkalmazás a NOKIA telefonkönyv átköltöztetésére? 140 terjedelmes bejegyzés... -
Land
veterán
válasz
kvojnovics
üzenetére
2.2-es ROM-ok NEM MENNEK!
Meg kell várni míg valaki erre a 256 MB RAM-os verzióra is főz egyet vagy átalakít egy meglévőt!
-
Land
veterán
A2SD!!
Valaki kipróbálhatná rajtam kívül vagy megoszthatná gondolatait, ha neki működik.
Rootolva van a telefon, főzött ROM van ratja. Superboot is fenn van. Formatáltam az SD-t
at32 és Ext2. Az elsődleges a Fat32. Recoveryből feltolom az A2sd fájlt, aztán reboot és megáll a zöld figuránál a telefon, nem bootol be. Most ha újrarakom a 2.1-es ROM-ot, akkor 1 nap munkája meg kárba. Hol rontottam el, mi hiányzik?Itt van róla leírás, hogyan kell csinálni: link
-
kvojnovics
tag
válasz
darky4e
üzenetére
Hello!
Köszi a reagálást! 2.2-es romokkal vacakolok mert kíváncsi lennék a gyorsulásra, amit a fórumon írtak egyesek, csak éppen nem sikerül egy 2.2-es romot sem feltenni!
De nyugodt vagyok!
Egyébként ez az app2sd, hogyan telepíthet és hogyan működik?
Köszönöm a segítséget!
-
Dashes
őstag
"FYI, I'm currently working on putting all the French Fries changes into the Hungarian ROM so RLS5 may be the last release, but only to be replaced by the Hungarian Hedgehog."
kallt_kaffe forrás -
Van aki megcsinálta, a2sd-t hogy tudjon sd-re telepíteni? nekem nem nagyon akar összejönni, nem enged rá telepíteni.
Ja és megcsináltam syl5 által linkelt gradient képet telón, a kép szürke de kb 4 helyen a szürke árnyalat kékes, szóval nem a teljes szürkepaletta kék, csak egy bizonyos árnyalatnál, ami ahhoz képest, sztem nem zavaró, ha nem mondjátok sztem észre se veszem a wifi panelen
pixelhiba nincs. -
Lawboy
tag
Valaki nem tudja hogy Lejátssza e a flash tartalmat WIFIBEN?
Fontos lenne!
És még azt is hogy van benne Lépésszámláló?
Olyasmi mint a W580i-ben volt.
Előre is thx. -
dorkababa
aktív tag
Énis megrendeltem,hétfőre remélem megjön.

Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)) es nincs is megrendelve a net szolgaltatas... na mondom itt generalj ocsem ha tudsz

at32 és Ext2. Az elsődleges a Fat32. Recoveryből feltolom az A2sd fájlt, aztán reboot és megáll a zöld figuránál a telefon, nem bootol be. Most ha újrarakom a 2.1-es ROM-ot, akkor 1 nap munkája meg kárba. Hol rontottam el, mi hiányzik?
pixelhiba nincs.