Hirdetés
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
És a Rootolás után használhatom az eredeti T-s ROM-ot, vagy fel kell tennem egy főzöttet?
-
devast
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
a2sd nem következménye a root-nak. Az csak egy feltétele, amellett szükséges egy olyan kernel/rom is ami tudja kezelni.
-
Kombat
őstag
Emberek, ha nem működik a gyárilag hozzá adott mem. kártya, azzal kezdenek valamit a szervizben vagy úgysem foglalkoznak vele, mert lecseréltem a védőfóliát?
(Na, ez most egy kicsit nyakatekert kérdés lett, de azért sztem érthető.
) -
volvoguy
addikt
üdv! tudna vki erre válaszolni?
"És a Root mit takar tulajdonképpen? Elolvastam a Technet idevágó cikkét, de azért megkérdem biztos ami biztos.
Tehát root után tudok telepíteni az SD kártyára. Lényegében csak ennyi? Van vmi más haszna is, teljesítménynövekedés vagy vmi?
És a root gondolom garivesztéssel jár, tehát kell backup az eredeti szoftról ugye?
Root után törlődnek a már meglévő programjaim? Vagy minden marad a helyén, csak a következő alkalmazást már nem a telefon memóriájára menti, hanem az SD-re?
És rootolás után megmaradhat az eredeti ROM?"
-
kentucky
őstag
Ne feledjétek tilos az unlock !
-
Tomate
veterán
Az A2SD storage az mit takar?

-
Mett
senior tag
Feltettem ez a Hungarian Hedgehog RLS1b romot. Valakinek működik rajta a fényerő állítás?
-
syl5
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
És a quake 3 hogy megy? Hány fps-el? Ki van írva a játékba!
SMS:
Handcent SMS a legjobb!Kék csíkok a wifis widgeten sincsenek? Valamint a gradient teszten sem?
Könyörgöm csak akkor írjatok ilyet, ha a gradient teszten is átmegy.....
-
kentucky
őstag
egyébként ha modaco fórumozóinak sikerült az orange verzióra 2.2-es froyot rakni, akkor biztos tudnak készíteni a t-sre is
-
kentucky
őstag
köszi a cáfolásokat, én ilyen csökönyös vagyok

-
RaveForce
veterán
-
vwxyz
csendes tag
Sziasztok!
Szert tettem én is egy Blade-re, de sem a naptár, sem a Market nem működik. Google account-ot kér, de sem elkészíteni nem hagyja, sem pedig a régi gmail-es címemet nem tudom használni. Mi ilyenkor a teendő?

Köszönöm -
cellpeti
nagyúr
Hello
Nekem alapból be van nyomva a BV romba a 3D gyorsítás

Valami jó sms kezelő progi? Iletve olyat kérdeznék még, hogyha én letörlöm az alap progikat, mint pl az üzenetkezelő és egy "külső" progit használok, attól még az üzenetküldés funkció megy tovább, ugye? Nincs összefüggésbe a 2 egymással?!
-
RaveForce
veterán
válasz
kentucky
üzenetére
hát akk qwára figyelhettél barátom, mert egyrészt volt SF-rol screenshot a szabad renkelekzésre álló ramrol, plusz volt olyan akinél volt sf is meg blade is és ö is megerösitette az amoledet, szal erről ennyit
senki se támasztotta alá, hogy nem amoled kijelzőjű a T-s készülék.
eztmár inkább nem is kommentálnám

-
Pogi_91
csendes tag
Köszi a segítséget! akkor valószínű, hogy ZTE!

-
kentucky
őstag
Nem akarok beleszólni, de ki mondta, hogy külföldön más a helyzet? Senki se bírta alátámasztani, hogy Angliában amoled kijelzővel, 512mb rammal jött volna ki. Már fórumnyitás óta követem a hozzászólásokat, és még semmi nyomát nem láttam annak, hogy az Orange modellje különbözne, senki se támasztotta alá, hogy nem amoled kijelzőjű a T-s készülék.
-
Pogi_91
csendes tag
Helló!
Hamarosan szeretnék egy új telefont venni, és ma láttam, hogy a T-mobilban van ez a ZTE Blade, elég jó áron, és ahogy néztem és olvastam róla eléggé Pro telefonnak számít.
Na most én a T-Mobile Pulse Mini és e között gondolkodom.... Vélemény?
-
DIEGO15
őstag
Üdv. Az elejétől kezdve olvasom a topicot, és szó volt róla, hogy az angoloknál (orange SF) 512 rommal dobta piacra. [link] Itt pedig azt írja, hogy - Internal memory: 150mb. Most akkor keverem a ramot a rommal vagy téves az infó. Azért fontos mert van kinnt ismerősöm aki tudna nekem küldeni, mellesleg ő azt mondja h a posta kb 8 font ami nem nagy szám.
Előre is köszi a válaszokat. -
syl5
őstag
Lehet neked van igazad...
Már a sok hülyeségtől kezdek én is meghülyülni...
Báár ha azt nézzük, hogy a youtube-os videókon milyen jól mentek a blade-el a játékok, akkor lehet benne valami hogy ki van kapcsolva a 3D-s gyorsítás...Nehéz így elméletben beszélni, ki kéne próbálnom, csak ugye én még cseréltetni akarom!De szerintem a quake-nek azért nem 10 fps körül kellene mennie! Próbáljátok már ki gyári rommal ezt a debug.sf.hw=1 beállítást, hogy gyorsít-e a quake-en!
-
Dashes
őstag
Pinch zoom nektek működik BV vagy RLS1b alatt a böngészőben?
-
devast
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Okkkké....
Szóval az a hardveres gyorsítás kizárólag az ui-ra vonatkozik. Igen, a menükre.... Ezt is ha 2x nem írtam már... de mindegy.
Ez a ****** az ilyen egybetopikokkal. Egyszerűen lehetetnlen rendszerezni, információt keresni/találni benne. Fröcsögni egész nap meg csetelni arra alkalmas... -
RaveForce
veterán
válasz
RaveForce
üzenetére
viszont vmi haszna lett, mert az emlitett spartacus epizodok mostmár mennek rock playerrel normális tempoban és a hang is szinkronban marad a képpel nem csuszik el, viszont a hw encode mod nem megy vele csak a sw encode, mind1 lényeg h az jo, de ez a csikok zavarnak, elöbb elinditottam egy játékok lenyomtam az ikonját és annak a bal oldalán is maradtak kis zöld csikok odafagyva párr pillre amig elindult a játék

-
syl5
őstag
Ez a 3D gyorsítót kapcsolja be!
Attól, hogy ki van kapcsolva még mennek a 3D-s játékok! A proci is tud számolni, csak nem eleget a 3D-s játékokhoz! Viszont a 3D-s gyorsító segít neki, és így ketten már megfelelő számolási sebességet tudnak elérni!Root explorerbe gondolom azért nem tudjátok szerkeszteni, mert nem oldottátok fel az írásvédettséget! A programban bementek a megfelelő mappába, és jobb felső sarokba lesz egy gomb. Azt megnyomod, szerkeszted a fájlt, elmented, majd újra megnyomod a jobb felső sarokba a gombot! Teló újraindít, és kész!
(#1644) RaveForce:
Erről viszont jöhetne egy videó! Kíváncsi lennék a hibára! -
-
Saccco
nagyúr
Best Android Games 2010 - egy szubjektív összeállítás, valakitől.
-
syl5
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Nincs mit!
Van még bőven infóm! Összeszedtem minden itt elhangzott lényeges infót,amivel egyetértek! Plusz hozzátettem a korábbi android-os tapasztalataimat, valamint hozzátettem az itt elhangzott romokkal kapcsolatos véleményeket, melyik működik melyik nem!Én még ne foglalkoztam e teló romolásával, de több mint fél év android után azek az infók, amiket összeszedtem első ránézésre helytállóak! Aztán azt hozzá kell tenni, hogy ez nem rendeltetésszerű használatnak minősül, szal előfordulhat hogy bizonyos telók esetleg másképp reagálnak rá!
Szal ezeket mindenki saját felelősségére csinálja!Ezek megvannak egy word doksiba! Ha mondtok egy ingyenes, regisztráció nélküli oldalt, ahová fel lehet tölteni, akkor oda szívesen feltöltöm, sőt mehetne az 1 hsz-ba ez mind! Benne vannak azok is, amik már kint vannak az 1. hsz-ban, de kicsit rendezettebben!
-
Maxtreme
addikt
Nálatok müxik a root explorer? Indításnál nálam rögtön elszáll hibával. 2 fajtát is próbáltam már.
-
Frozzy
őstag
van már valami működő magyar froyo? (2.2)
-
Gunter01
csendes tag
Én nem erre a gradientes hibára gondoltam. Ez engem nem nagyon érdekel. Ha valakinek nem tetszik ne tegyen ki olyan widgeteket amin látszik vagy állítsa át a widget hátterét. A legtöbb esetben van erre mód.
Én arra gondoltam, hogy a főzött romokban a módosított kernel miatt jelentkezik egy színhiba, ami miatt az egész kijelző zöldes színű és ha kikapcsol a kijelző akkor nem lehet visszakapcsolni. Erre a megoldás a gyári kernel install a főzött rom után.
(amúgy a gradiens hiba nálam is ott van)
-
djozsi
senior tag
Bár Land megígérte, hogy ránéz a dologra és biztos meg is teszi, de úgy fest nem nagyon járt tegnap óta erre ezért újra feltenném a kérdést, hátha mást is érdekel vagy esetleg valaki hajlandó segíteni, mert igazából már esedékes lenne a vétel és ha esetleg Land nem lenne hétvégén az nekem nem jó, mert jövő héten pedig én nem leszek Magyarországon, ha minden igaz.
Szóval a tegnapi kérésem némi plusz infóval kiegészítve:
"
Lenne egy elég nagy kérésem a tulajok felé, remélhetőleg nem csak engem érdekel a dolog.
Valaki megtenné, hogy átformáz saját formátumra egy videót, megnézi az aksi helyzetét, kikapcsol minden sallangot, elindítja a videót, hagyja futni mondjuk kábé 1 órán át és megnézi, mennyit fogyott az aksi?
Jó lenne tudni, hogy csak videólejátszóként mennyit bír a cucc, mert 2hetente kétszer 4-5 órát kell vonatoznom...
Tényleg nem az lenne a lényeg, hogy terhelve mennyit bír, hanem pont az, hogy mennyi ideig húzható a videózás vele, szóval ha lehet ne hangszórón szóljon, hanem fülhallgatón, legyenek kikapcsolva a felesleges dolgok, legyen kilőve mindenképp a 3g és a wifi is és ne max fényerőn menjen hanem olyanon, ami még élvezhető lehet egy mérsékelten világos helyen.
Maxtreme adott egy képet (itt van) egy ideális videóformátumról a Format Factoryból. nekem ennél kisebb felbonátssal is tökéletes lenne.
"Előre is nagyon köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Azt speciel nem, de majd most.

NFS Shiftet próbáltam, de majdnem minden textúra fekete. A legendes változatot nem tudtam kipróbálni, mert 38 megás apk-t nem lehet telepíteni, kevesteli a helyet...(129MB)
Hero of Sparta sem fut, legalábbis amelyik verziót próbáltam az nem. -
syl5
őstag
Neked egyáltalán van már ilyen telefonod, ahhoz képest hogy állandóan itt pörögsz, és mindenhez hozzáteszel valamit?
Baromira nem kell mindenhez hozzátenni valamit! Ha valami a telefonhoz kapcsolódik ,de nem érdekel, akkor csak félig meddig elolvasod, és elugrassz felette kész! Ha mégis úgy érzed, hogy fontos számodra, akkor figyelmesen végigolvasod még egyszer! De akkor sem kell mindenhez hozzátenni valamit! Annyira....na mind1...inkább nem írom!A kijelző probléma nagyon is a telefonhoz tartozó téma, szemben az olyan hozzászólásokkal, hogy hú milyen ügyes voltál feltettél a 2 napos telefonodra egy beta állapotú custom rom-ot! Nagyon gratulálok! Majd ha meg jönnek a sírások, hogy ha beszarik az összes a beta állapotú, és ráadásul nem is a mi blade-ünkre készített custom rom-tól az összes telefon, hogy most mi csináljak, elromlott, szar az egész android!
Az ilyen hozzászólások teszik teljesen átláthatatlanná az egész topic-ot! Meg neked is minek mindenbe beleütnöd az orrot? Inkább menj és foglald el magad, dolgozz, vagy valami, ne egész nap a gép előtt ülj, csinálj valami hasznosat!Egyszerűen már sírok, amikor látom, hogy két óra alatt több száz hozzászólás érkezett és a 90 %-a olyan szintű, hogy van e a headset-en felvevő gomb, meg úristen nem ébresztett, szar az android, meg mitttomén. Annyira lesüt, hogy durván nem tudjátok, hogy mit csináltok, vagy miért kell nektek az a root, meg a custom rom csak legyen, mert attól biztos jobb lesz a telefon!
Én elárulom, hogy elég valószínű, hogy nem is fogok egy jó darabik custom 2.1-et feltenni, mert elég jóra sikeredett ez a gyári rom is! Sőőt egyszerűen príma! Nincs értelme custom rom-ot még feltenni! Be kell kapcsolni a hardveres gyorsítást, meg oda kell figyelni a telefonra, és bőven nyújtja azt amit a mostani custom-ok! 170 MB belső memórián meg el lehet férni! Az egyetlen dolog, amiért majd meggondolom a custom rom-ot az a swap lesz!
Arról nem is beszélve egyes emberek nagyon "write only"-ban vannak, gyakorlatilag nem olvasnak semmit, csak írnak. Többször láttam olyat, hogy két hsz-el feljebb volt a válasz, de megkérdezte!
És ezeket úgy írom, hogy az elejétől kezdve olvasom a topic-ot!
Persze akinek nem inge ne vegye magára!
A félkövérről meg annyit, hogy ez semelyik topic-ban nem volt baj eddig! Sokan szoktak kiemelést használni, hogy ha valamit nyomatékosítani akarnak, vagy nagyon fontos! Vagy ha például egy hsz-ban több embernek is írsz, akkor is el kell valahogy választani, és fel kell hívni a figyelmét a másik tagnak is arra, hogy ez neki is szól!!
-
Maxtreme
addikt
Dungeon Huntert esetleg próbálta valaki?
-
Maxtreme
addikt
Esetleg ha valaki szereti a billiárdodot, az lessen rá az Anytime Pool-ra. Faxa 3D-s billiárd. Szintén remekül fut.
Illen e
-
Patrik915
csendes tag
Köszi

-
Saccco
nagyúr
Készítettem egy videót a Pocket Legendsről, ha valakit érdekel itt megtalálja. Minőség nem a legjobb, de ehető.

-
djozsi
senior tag
Iphone 3g áráról volt 2 darab hozzászólás az 1618ban, amiből az egyik OFF megjelöléssel bírt, tehát nagyjából 1 ezrelékét tette ki a topiknak, ez a kék izé pedig kábé az 500. hozzászólás óta hömpölyög.
De azért ügyesen lecsaptál csupa vastag betűvel erre a 2 darab off hozzászólásra, nagyon gratulálok hozzá... -
syl5
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Gond csak az, hogy nem ugyanolyan mértékben jelentkezik mindenkinél! Tehát baromira nem szoftveres hiba, mert akkor mindenkinél ugyanolyan mértékű lenne!
Nézd meg ezt! Nálam sokkal halványabb, de az is zavar!Kombat:
Lehet hogy arra a képhibára gondolt, amik a legtöbb custom 2.1-el jönnek elő. Azok mások, azok tényleges szoftveres hibák, a custom 2.1-ek szoftveres hibái. Illetve nem is hibák azok, csak ugye azok a rom-ok a sanfran-hoz készültek, amibe amoled van, és ugye ahhoz más kernel kell!
De ne legyen igazam! Ha kipróbálnád esetleg, akkor többet tudnánk! Nekem sajnos most nincs időm ezzel foglalkozni, meg amíg nincs a kezembe egy hibátlan verzió addig nem is akarom megbolygatni....sokat segítenél, hogy ha megnéznéd! De szerintem csekély esélye van, sőt egész biztos vagyok benne, hogy nem javul meg a szürke-kék felcserélése, hisz ez nem szoftos hiba, sajnos...Én örülnék a legjobban annak, ha szoftos hiba lenne...Gunter01:
Esetleg te is megnézhetnéd nekünk a gradient tesztet, vagy egyszerűen leírnád, hogy pontosan melyik hibára gondoltál. KösziIgen! És most én kérnék meg mindenkit, hogy mostantól csakis az szóljon a pixel, szubpixel és gradient (szürke és kék bizonyos árnyalatiank felcserélése) hibákhoz, akiket ez zavar és meg szeretné oldani (bár nem hiszem, hogy mi egyszerű felhasználóként meg tudnánk oldani), vagy hibátlan Blade-et szeretne! A többi véleményre nem vagyok kíváncsi, és követhetetlen is lesz a sok feleslegtől a topic! Akik szerint meg ez nem a Blade-hez tartozik, akkor gondolkozzon el azon, hogy mennyire tartozik a Blade-hez a pl.: az iPhone 3G eltúlzott ára, meg sorolhatnám!
-
paldyb
csendes tag
Hahó
ezt az oldalt ajánlom. Szerintem minden kérdésre benne van a válasz. http://wiki.modaco.com/index.php/ZTE_Blade
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Hát inkább feature. Nálam pl tök szabályos. Ha kiteszem ez elektromos vezérlést, akkor abban ilyen ívelt, ha ugyanoda más szürkét teszek ki, akkor egyenes vagy más, de tök szabályos, viszont különböző. Olyan mintha, ha egy képernyőre kitennénk az összeset, akkor a szürkében lévő kék vonal kiadna valami formát. Egy biztos, nem a kijelző szar.
-
Gunter01
csendes tag
A magyar romon alapuló főzött romhoz jött ki frissítés:
Javítva van benne az a2sd és a képhiba is.
Nálam tökéletesen működik!
A különbség a BladeVillain 1.0.1 romhoz képest az hogy van benne működő magyar nyelv is.
-
cellpeti
nagyúr
De akkor is csak fejletteb technológia valamilyen szinten. És még a blade-nek 20/36k volt a kezdőára, addig az Iphone 3G-nek 240-260k. Csak azt akartam kihozni, hogy jobb az anyaghasználat és a többi dolog. Azért jó a Blade, de nem kell az egekig magasztalni.

pollai: havernak volt arénája, jó a kijelzője, de sztem a Blade-nek is van olyan.
-
-
Csoknyai
csendes tag
Mindenkinek meg van a maga marhasága (pl. van aki nem telefonál a telefonjával, hanem minden egyebet csinál), én meg nem kaptam olyan sílécet amibe van km óra.
Az autóst-is ezért vettem. Egy címet villanyostérkép nélkül is meg találok. -
cellpeti
nagyúr
válasz
RaveForce
üzenetére
Elméletbe a főzött romok kevesebbet esznek, van bennük Java támogatás és App2SD, ami ebben is van, ha jól tudom amit most feltettem.
djozsi: az Iphone végülis csak 150k-val, ha nem többel drágább ennél a telónál még jó, hogy nem karcolta meg a kulcs.
Pocok256: hát ahol van pénz...
Bankkártyás fizetéshez meg annyit, hogy nem mindenhol a boltot terheli, ha fizetsz vele, illetve a bank is felszámol ha veszel le pénzt, nem is keveset.Glatius: nekem az iPod zokni jobban bejön

-
Glatius
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
Flip tok, vagy notesz tok.... nézz utána, nem kell dugdosni, és ha csak nem szádékosan vágod földhöz, ejtéskor is 100%-os védelmet nyújt!
http://www.shopmania.hu/shopping~online-telekommunikacio-mobil-telefon-tartozekok~vasarlas-tok-allo-bor-magneses-flip-fekete-samsung-gt-i5800-galaxy-3-i5700~p-4866763.html -
Pocok256
veterán
Valami ilyesmire gondoltam én is.
Nem azt mondtam, hogy dobálom éjjel nappal de akkor is használati tárgy és ne kelljen rá jobban vigyázni mint egy Nokia 3310 -re. Életre legyen kiképezve. A telefon legyen mi értünk nem pedig mi a telefonért.Ui:Életembe nem volt pénztárcám
(bankkártya powa
az a 2 db mátyás amire meg amúgy esetleg szükség lehet bárhol elfér
) -
djozsi
senior tag
Iphone 3g-mnek az égvilágon semmi baja nem volt attól, ha kulccsal együtt ment a zsebembe.
Eszembe nem jutna bármiféle tokokat húzni a telefonra.
Legfeljebb az érintőfelületre egy védőfólia de szerintem az is felesleges.
Az a telefon, amit úgy terveznek, hogy még szél se érheti (nyilván nem szó szerint) fejlődési zsákutca.
Persze ne értsétek félre, nem azt mondom, hogy akkor a telefont direkt zúzni kell, dehogy is, de azért nehogy tönkremenjen egy életre a képernyője, ha véletlenül hozzáér egy kulcs.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
katasztrófa . vis major helyzet a pixelhibára. nem volt elég alapanyag elfogyott . a memória nyomásnál pedig a gépsornál Mr. HuHo rosszat állított be véletlenül 
)

, amúgy meg rohadtul nem érdekel, így is szép képe van.

nah akk ebből lehet h rom rámolás lesz