- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Üdv. Én is megnéztem a telót, és full fekete képen nincs egy pixelhiba sem, viszont egy nagyon picit mintha kékes lenne egy csikban a wifi,gps váltó panelen, szóval picit szinátmenetes, Monoron vettem tegnap a telót. Igazából csak most vettem észre mikor konkrétan azt figyeltem Máshol még nem vettem észre.
-
Saccco
nagyúr
válasz volvoguy #985 üzenetére
Húzd nagyobbra azt a kis négyzetet.
szerk:
Én is teszteltem, nem találtam semmilyen pixelhibát (fekete háttér + max fényerő + döntögetés össze-vissza). Pedig nagyon beijesztettetek.
Lehet a naffaluba szállítottak ilyen hibásakat.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Itt tartom a kezemben a Blade-t, eddig nagyon tetszik. Sok mindent nem tudtam még vele csinálni, mert suliba vagyok és elég nehézkes a szewlan-t belőni rajta, sajnos. Tetszik, hogy nagy és lapos. Pixelhibát még nem néztem rajta, se semmi mást. Az viszont tetszik, hogy van benne feladatkezelő és ki lehet lőnni a progikat, de gondolom nem sokat ér, majd megy rá másik.
Kamerától nem várok/vártam sokat. Videó felvételt még nem néztem meg. Gyári fólia hamar lejön, milyen teló fóliája jó erre a modellre?
Illetve nagyon jó pont, hogy alapból 2GB micro SD karival adják.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
djozsi
senior tag
Valószínűleg én vagyok igénytelen, de engem az a "pixelhiba", amit úgy tudok előcsalni, hogy atomfekete képet nézek full fényerőn, tök sötétben és közben balra-jobbra-előre-hátra döntögetem a telefont nem különösebben zavarna.
-
Chiller
őstag
Nem tudom esetleg azt meg lehetne nézni, hogy enyhe kocogtatás nem megoldás a pixelhiba problémára.
Én LCD-TFT nagy rendes PC monitornál láttam már olyat sokszor, hogy ha egy hibás pixelt finoman egy ujjal 4-5-ször megkocogtattam, akkor az eltűnt. Ha később, pár hét/hónap után megint előjött volna, akkor újabb 3-4 kocogtatás és violá.
Olyan is volt, hogy elsőre eltűnt, és többet nem jött elő.Nyilván nem izomból kocogtattam, de ki lehet találni a megfelelő erőt.
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy tényleg boldog-boldogtalan veszi most a telefont, és ha egy boltban éppen 1-2 db van raktáron, azok sanszos, hogy pont a visszavitt készülékek.
De arra viszont továbbra is kíváncsi vagyok, hogy 32GB-os kártyát kezel-e
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
No én kipróbáltam a full fekete kép max fényerő beállítást üres oldalon és semmi pixelhiba, se átmeneti színeződés.
-
darky4e
tag
-
volvoguy
addikt
Üdv. Amikor háttérképet szeretnék a saját albumomból beállítani, akkor csak úgy engedi megcsinálni, hogy kijelölök egy kis négyzetet, de a full egész képet nem tudom kitenni háttérnek. Megkerülhető ez valahogy?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
darky4e
tag
Nekem az az 1 pixel nem számít! Inkább spórolok 10 ezreket Majd ha megyek anglia környékére lecserélem.. vajon kitől kaphatja a panelokat? Amúgy néztem fehér fekete alapon sötétben max fényerőnél csak 1 volt direkt minden szögből jóóóó alapossan... 5 perc időpazarlás az életemből
Live long and prosper
-
Mercutio_
félisten
válasz szabi__memo #981 üzenetére
Szerintem elég a szolgáltatóval kötött előfizetői szerződésedet és/vagy a készülék garanciális feltételeit tanulmányozni
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ronaldo
őstag
Jó, tv az más. Ott nekik külön frontvonalat kellett kialakítaniuk a pixelhibára koncentrálva, hogy az egész tv-nek nem is lehet más baja szinte, mint a kijelző probléma.
No de egy telefonnál eddig ez nem volt akkora gond, de most hogy itt is boldog-boldogtalan fossa ki magából - minél olcsóbban - a sokat igérő, nagy felbontású paneleket, ez történik.
Egyébként én is a 3 napos pénzvisszafizetésről tudtam, de ők azt mondták, hogy lehetetlen, belső üzletszabályzat tiltja. Bár én a kormányrendeletben azt olvastam, hogy a 2003/49-től a fogyasztó kárára nem lehet eltérni...
Persze a pénzvisszafizetés előtt a sorban ott van a javítás/csere, amire ők hajlandóak is, de én csak arra kértem őket, hogy rendben, cserélnék, de lássák meg be, hogy mindegyik készülék szinte hibás, mindenkinek az lenne a jó, ha a pénz vissza és majd másik üzletet kötünk, remélhetőleg nagyobb sikerrel.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz philoxenia #854 üzenetére
Csupan erdeklodes szintjen, be tudod nekem masolni az ide vonatkozo torvenyi passzusokat? koszi
-
agressor12
senior tag
Egy Clockwork-os Recovery backup-et szívesen vennék valakitől!
-
ronaldo
őstag
De látod, az sem hibátlan. Lehet, hogy 2 hét múlva észreveszel egy másikat is, amit most valamiért nem. Szóval itt az a gond, hogy eddig konkrét, komoly átvizsgálás utáni HIBÁTLAN panelről még nem hallottam.
A ZTE pedig nyilván tudja, hogy ontja magából a hibás paneleket. Az, hogy "véletlenül" - mert sajnos úgy látszik, ez megy véletlenszámba - csak 1 pixelhiba van, nem túl örömteli.
Persze a faszi a t-mobileban bizonygatta, hogy a pixelhiba nem mindig garanciális a tv-knél sem, de azt elfelejtette, hogy ott némileg több pixelről beszélünk, drágább eszközökről, és kb. a gyártók be is omlanának ha cserélnék, mert kb. minden második lcd tv-vel van valami gubanc. Az "izmosabb" gyártók (lásd samsung) megengedhetik maguknak a 3 napos cseregaranciát, mivel nyilván kiszámolták, hogy az új vásárlás utáni mámor kb. akkor telik le, első napokban baromira nem figyeli a fogyasztók 80%-a, hogy van-e pixelhiba, a maradék 20%-nak meg cserélik, anyagilag le tudják nyelni.
-
devast
addikt
Itt nezem forumot telorol dolphin browser-el. Hozzaszolasok hattere barna. Mikor gorgetem le/fel atvalt szurkes/kekesre. Ez masnal is ilyen?
-
|AP|
veterán
Ezen én is gondolkodom... tudnék kintről hozatni, ami elméletileg AMOLED kijelzős és kétszer annyi memóriával rendelkezik. Elméletileg! Illetve azt is elképzelhetőnek tartom, hogy csak az első szállítmány volt ott is ilyen, hiszen a nagyobb gyártókat sem tudják ellátni OLED kijelzőkkel...
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
atthany
aktív tag
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Igyekeztem végigolvasni az összes hozzászólást, de ha mégis olyat kérdeznék, amire volt már válasz, akkor előre is elnézést!
Tegnap megvettem: nagyon tetszik, nagyon bejön, nagyon jó! Reggel unlock-koltam, sikerült! Következő lépésként az universal androot nevezetű programmal próbálkoztam volna, de azt írja, hogy már ki van rootolva? Ez hogy lehetséges?
Illetve ha egyszer rájövök, hogy most rootolva van-e vagy sem, szeretnék rá valami gyors froyo-s romot, de elég keveset beszélek angolul és kellene ezért valami magyarosabb leírás, mert nem merek belekezdeni! Szóval, ha valakinek van, akkor azt nagyon megköszönném!
Ami rootolás után máris gondot okozna, hogy nem nagyon találtam drivert a telóhoz és nem tudom, hogy syncronizálva kell leni a romtelepítésnél vagy sem, mert eddig htc volt, és ahhoz vagyok szokva (bár az wines volt)!
Köszönöm szépen a segítséget!
-
darky4e
tag
Amúgy az,hogy egy boltban több hibás van azért nem meglepő mert ha 1 rossz akkor a többinek is több az esélye mert nagyrészt soron készülnek ezek,de lehet pl a szállítmány lett nagyon erőssen odaverve vminek, nem tudom! Én örülök,hogy az enyém nagyjából jó
Live long and prosper
-
ronaldo
őstag
A kinti AMOLED kijelzős verzióval valószínűleg nincs ilyen gond. Ez a sima kijelzős verzió. AMOLED-nél egyedül annyival kell számolni, hogy a 800x460-as felbontás ténylegesen nem annyi De ezzel lehet tudni együtt élni, de van akit ez is zavar.
Engem meg csak "mindössze" idegesít a dolog, mert nem ezt a telefont használom én, meg nem is fogom, csupán arról van szó, hogy nem hagyom, hogy hülyének nézzenek. Ez egy ilyen rossz tulajdonságom...
A pixelhiba esetén meg ja, lehet mondani azt, hogy szorosan "nem befolyásolja a rendeltetésszerű használatot", de ha egyszer nincs ez beleírva a szerződésbe konkrétan, hogy a pixelhiba az semmilyen formában nem lehet minőségi kifogás, akkor igenis HIBA. Másrészről meg ahogy a jogászok dolgoznak - flegmán, nagyképűen, félrebeszélve - lehet azt mondani az ilyen pixelhibára, hogy igenis zavarja a használatot, mert eltereli a figyelmed, megfájdul tőle a fejed, satöbbi. (amúgy ennél a sakktáblás hibánál ez nem is lehetetlen, olyan tisztára, mint tudjátok az a régen menő kép, hogy jobbra fordítod akkor más képet látsz rajt, mintha balra. Fene tudja mi a neve...)
Szóval tényleg, aki járatos ebben a témában - jobban mint én - kérem segítsen. 5 megtekintett telefon után nyilvánvaló, hogy ez valamifajta szériahiba, szóval én a szerződést akarom bontani, mindenféle "levásároltatás" nélkül. Nincs kedvem még 5 telefont végignézni, az idők végezetéig.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Hát ezek után nagyon meggondolom hogy hozassak- e San Francisco-t a páromnak kintről karira...
Bár lehet csak minket "tiszteltek meg" ilyen szállítmánnyal, ide ömlesztik a selejtet, amit nyugatabra képtelenség lenne lenyomni az emberek torkán.spanilana: 1:08-nál mi az a játék?
[ Szerkesztve ]
-
atthany
aktív tag
na jól van, mostmá' megnyugodtam, h ilyet se vettem!
-
Land
veterán
Sygicnél hol és mit kell beállítani ahhoz, hogy 100% offline navigáljon és ne kússzon fel a netre?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
spanilana
csendes tag
Na ma megyek megevenni a telefont
http://www.youtube.com/watch?v=TbCURYpEQF8 Szerintem nagyon megéri[ Szerkesztve ]
by : Charlie
-
ronaldo
őstag
Ez leginkább annál a widgetnél látható, ahol a wifit, bt-t, fényerőt és stb.-t tudod állítgatni, igaz?
Akkor nézz meg egy olyan tapétát a hátterek között, amin sok a kék árnyalat. Meg fogsz lepődni. Kb. olyanok lesznek a felhőknél a színátmenetek, mintha egy 256 színű kijelzőt néznél.
!!!
Közérdekű közlemény:
Mint írtam délelőtt, pixelhibás volt a nálam levő telefon. Ezt azután kezdtem kutatni, ahogy egy fórumtárs beírta, hogy neki is az volt (és nem egy pöttyről volt szó), és a kicserélt modell is detto pixelhibás volt.
Ezután fényképeztem egy feketét, beállítottam háttérnek, majd ellapoztam egy widgetmentes oldalra, és álló helyzetben meg fektetve is oda-vissza döntögettem a telefont (sötétben! 2x könnyebb meglátni a pixelhibát), és nagy meglepetésre jópár nagy és vagy féltucat apró subpixelhiba volt rajt.
Fogtam magam, bementem oda ahol vettem (Allee), ahonnan elküldtek a budafoki t-mobile-ba, mert hogy ők nem szervíz, így nem tudják rögtön akceptálni, hogy valóban pixelhibás (ami ott van a t-mobile park mellett), ott a srác tanusította, mondta hogy 72 órán belül vagyok, készülékazonos csere. OK. Hozott kettőt, mindkettő hibás volt. Az egyik sima pixelhibás, a másik pedig a Nálad is tapasztalható "fekete-szürke színátmenet kékes árnyalatú". Szintén a widget volt a segítség, ugyanis a sima pixelhibás telefonon szép átmenet volt, a másikon meg a hibás, elkékesedett. Náluk ez a két telefon volt, ezen túl azt javasolta várjak jövő csütörtökig, akkor jön szállítmány, akkor is válogathatok (ilyenkor 15 nap az iránymutatás, annyin belül kötelesek cserélni).
Én mondtam, hogy a szerződéstől való elállást szeretném, de ez szerintük nem lehetséges. Úgyhogy soron kívül intéztek nekem az Allee-ban (ahonnan eljöttem) lehetőséget, hogy az ottani 2 bontatlan modellt megnézhessem. Megnéztem, szintén pixelhibásak. Ez a legutóbbi kettő olyan hibától szenved, hogy szintén legjobban fekete képernyőnél látni: itt az egész panel hibás, olyan 5 mm-enként (szabályos elrendezésben) van egy-egy hibás pixel. Szintén ha előre hátra - jobbra balra döntögeti az ember a telefont, akkor látszik. Iszonyú zavaró. Így elhoztam végül onnan egy szintén hibásat, hogy a 72 óra újrainduljon (keddig tart), amíg átgondolom ezt a dolgot. Jön majd nekik szállítmány, azokat is végignézem maximum, de a mai 5 megtekintett telefon és a fórumtárs által emlegett 2 már 7 db, ami azért elég durva.
Szóval - nem akarok vészmadárkodni - de feltehetően mindegyik eladott készülék valamilyen kijelzőhibával küzd, ami persze ha nem keresi az ember akkor nem zavaró annyira. Ugyanakkor fekete háttér előtt max. fényerőn jól látható (célszerű tök sötétben nézni, ami valós felhasználás esetén elő is tud fordulni, főleg tél közeledtével...). A legutóbbi ez a "sakktáblás" kb. 200 pixelt érintő hiba közepes fényerőnél is nagyon látszik, háttértől függetlenül, a másik sima pár véletlenszerű pixelhiba nyilván komoly szemrevételezés után.
Ami egyébként a legnagyobb gond, hogy ezt a szar minőségű eredeti fóliát nem lehet persze levenni a készülékről mert akkor a 72 óra ugrik, ami a maga levegőbuborékaival (meg az alapvető tükröződésével) megnehezíti ennek a hibának a megtalálását, szóval ha leveszi az ember szinte tuti rögtön észreveszi.
Lehet élni ezzel a hibával, de azért az olcsóságnak már ne ez legyen az oka, hogy egyszerűen hibás a kijelző. Megnéztem a boltban jópár ilyen Xperia telefont is (olyat is aminek ugyanez a felbontása volt), az hibátlan. Jó, persze drágább, de az olcsóság eredjen a kamera gyengeségéből, a rövidebb élettartamú akksiból, de ne szériahibás kijelzőből.
Úgyhogy aki gondolkozik ezen a telefonon, nagyon, nagyon gondolja meg, mennyire olyan kiállású, hogy harcoljon a t-mobile-ban az igazáért.
félig-off: a budafokin vagy 2 órája voltam már, mikor a 2 megmutatott - szintén hibás - telefon után a szerződéstől való elállást javasoltam, amikor előhoztak a dobozból egy "górét" aki elég arrogánsan elkezdte ecsetelni (folyamatosan a szemembe nézve), hogy ő nem lát pixelhibát ezen a telefonon, de ha már a munkatársa elfogadta, papírt írt róla hogy ő észleli ezt a hibát akkor rendben, fel van ajánlva a csere, kapni fogok készüléket, ha akarom akkor az egész új árukészletet végignézhetem, de pénzvisszafizetés, szerződéstől való elállás, visszavásárlás nincs. Plusz használta ezt a kifejezést: ez a kijelző sajátossága, nem hiba. Ekkor rámutattam, hogy a kijelző sajátossága maximum az, hogy erős napfényben kevésbé látható, ugyanakkor a pixelhibák sorozata nem sajátosság, hanem HIBA, ahogy a nevében is benne van. Plusz nincs erre utaló kitétel, hogy ez ne lehetne minőségi kifogás. Én sem telefonbetyárkodás miatt csinálom ezt a reklamálást, hanem azért mert megkárosítva érzem magam. Ekkor telefonhívást imitálva eltűnt 5 percre, majd visszajött, hogy visszavásárolják a telefont (papíron) és ott rögtön, vagy 5 munkanapon belül választhatok egy ugyanannyiba kerülő vagy drágább telefont a jelenleg aktuális kínálatból, szintén dominós csomaggal.
Én mondtam nekik, hogy maximum a motorola defy jöhetne szóba ezek közül, de az még nincs, valamikor december közepét mondtak, hogy lesz ennélfogva ez az 5 nap nekem nem jó. Ekkor azt mondta, hogy ez van, mást nem tudnak felajánlani, úgyhogy így kerültem újra az Allee-ba, ahonnan elhoztam egy szintén hibás új készüléket, amivel kedden megint megjelenek érvényesíteni a kis 72 órám.
Gondoltam ezt mindenkinek jó tudnia, és nem akarok itt feszültséget kelteni, csupán 38 ezer forint az 38 ezer forint - sokaknak több, mint félhavi fizetése -, innentől kezdve élek a kifogás jogával. Szóval ha valaki esetleg járatosabb ebben a fogyasztóvédelmi törvényben, írhatna nekem privátot - de kérem ne ide írja, elég ennyi maszat a fórumba -, hogy mire van lehetőségem. Most el fogom olvasni a t-mobile belső üzletszabályzatát is (legalábbis amit közzétesznek), mert szinte a könny folyt a szemükből, amikor megemlítettem, hogy szerződést akarok bontani, pénz vissza technikával. Valamiért úgylátszik rendszerszinten képtelenség nekik pénzt visszaadni. Hiába mondtam, hogy én nem akarok eltűnni, egyszerűen megvárom a Motorola Defyt és az kellene, ezekből a kínai szarokból meg elég. Amit ők írtak nekem a cseregaranciára jogosító papíron, a "góré" azokat a szavakat és mondatokat is - jó jogászhoz hűen - próbálta félremagyarázni, így legközelebb kicsit felkészültebben akarok menni. Bár így sem hagytam magam, ahhoz képest ugyanis hogy először az Allee-ból "elhajtottak", 2 óra múlva soron kívül, 2 telefont is megnézhettem, bekapcsolhattam(!!) nyomogathattam, majd egy egyszerű "nem jó" felkiáltás után hozták a következőt...)
-
istnag
addikt
válasz agressor12 #952 üzenetére
Azt gondolom,hogy hardveresen jó...Azt hiszem nem jól fogalmaztam! Szóval, ha van egy telefonod és meg sem mukkan,akkor te mint egyszerű felhasználó nem tudod mi baja lehet csak odaadod,hogy nézzék meg felőled lehet hardweres,szoftveres is...Ők majd ráteszik a szoftot és megjavul. Nem tudják megnézni mitől ment tönkre mert ugye jelenleg halott
-
V.Stryker
nagyúr
válasz agressor12 #958 üzenetére
Bocsi, épp linkelni akartam már. És mi a különbség? Vagyis mi az a dump?
-
-
Mett
senior tag
Sennheiser cx 300-al hallgatva meglepően nagyon halk a telefon.. ez gaz
-
V.Stryker
nagyúr
Egy két oldalnyit olvass vissza, ma láttam,hogy valaki megosztotta és feltette a mediafire-ra.
-
-
Gunter01
csendes tag
agressor12: Én elküldöm neked, de csak holnap este tudom leghamarabb megoldani. Ha addig ráér, ha nem akkor is .
-
embe
nagyúr
A magyarítás mennyire "jól" sikerült?
-
istnag
addikt
válasz agressor12 #932 üzenetére
Én visszavinném a helyedben, ha halott és nem lehet feléleszteni akkor ők sem fogják tudni,csak ha újrahúzzák,de már nem fognak látni semmit...Ezáltal pedig olyan lesz mint amikor kihoztad! ÍRemélem értitek mit akartam ebből kihozni...(Persze azt nem tudod mitől halt meg...egyszercsak lefagyott és azóta nem tudod bekapcsolni )
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
Beszállnék én is:
Nekem hétfő óta van meg a teló, nyúzom ezerrel. Az általatok említett hibák nekem nem mutatkoznak. Egyedül a wifi-t dobta el amikor lement készenlétbe, de azóta egy wifi fix-szel ez is megoldódott.
Nem dicsekedni akarok de én egy elég jó (és eddig hibamentes) telót kaptam. A hölgy előttem vágta fel a gyári lezáró plombát.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, akárki akármit is mondott róla. IT-s kollegámmak spica-ja van de ő is el volt ájulva a Blade kijelzőjétől és gyorsaságától.
GPS is kiváló. Oda is adtam apámnak a PNA-matÉn csak ajánlani tudom a Blade-et
Üdv.
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
diegho
nagyúr
mp3 csengőhangra valaki tud megoldást?
-
spanilana
csendes tag
Figyeljetek ha T-mobilnál megrendelem webshopba akkor van lehetőség, hogy ne szállítsák ki hanem személyes átvétel egy megadott t-mobil üzletben ?
by : Charlie
-
peje
tag
EGY GYORS KÉRDÉS:
Teljes fényerőn a fekete-szürke színátmenetek kékes árnyalatúak nálatok is?
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
Chiller
őstag
Valaki csekkolja már le, hogy passzol-e bele 32GB-os micro SD...
Mármint tudja-e kezelni.
Köszi. -
guest666
aktív tag
Üdv !
Nagyon pörög a topic, nekem tegnap jött meg, jó kis gép ez, asszem megtartom, még ha csak 256 Mb van benn akkor is.
Egy kérdésem lenne, PC-vel hogyan tudnám működésre bírni, hogy a PC-n tudjak netezni (mobilnettel, kábellel összekötve). Win XP-t használok, és eddig még nem jöttem rá.
Kell valami driver? Vagy működik egyáltalán ez a teló modemként? -
devast
addikt
Akartam már írni.... de még nem tettem, szóval most, nagybetűkkel:
Addig senkinek nem ajánlom a telefon moddolását/romokkal való tuningolását, amíg nincsenek meg a gyári állapotba történő visszaállításhoz szükséges eszközeink. Ez egy olcsó kínai telefon, nem lepődnék meg ha 100-ból 50 pár hónapon belül gariztatva lenne! Nem mellesleg a T (szerintem) túlságosan bátor módon be mert erre vállalni két év garanciát!
Akinek kisütötte a szemét, sorry De ezt valakinek nyomatékosítani kellett.
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Eredetit Dump-ból vissza tudod flash-elni!
-
agressor12
senior tag
Légyszíves tegyen fel valaki egy Recovery backup-ot! Szükségem lenne rá mert telo jelenleg halott
-
devast
addikt
válasz agressor12 #923 üzenetére
Szerintem egy szóval nem említette senki, hogy a dump arra való hogy recovery-ből vissza tudd tenni Kérj meg valakit, akinek fennvan a clockwork, de nincs neki egyedi rom-ja, hogy recovery-ből csináljon neked egy mentést a system-ről. Azt vissza tudod majd rakni szerintem. Én most azt szeretném elérni, hogy majd az eredeti original recovery-t is vissza tudjam rakni, ha szükséges.
-
wlf
tag
Engem nem hívott fel senki. Leadtam a rendelést, jött egy email, hogy a rendelés jóváhagyás alatt. 3 percre rá jött egy újabb mail, hogy szállítás alatt, plusz közölték a várható kiszállítási időt.
Bocs, nem olvastalak végig, valóban van náluk havidíjas előfizetésem, akkor azért nem hívtak.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Ez így van, én is tegnap kérdeztem meg ennek a menetét!
Csak azt nem értem,hogy miért nem lehet megvenni 1 év hűséggel készülékváltással Akkor már nekem is lenne,de a 2 év kicsit hosszú, ezért most a dominón gondolkozom! Ha van itt esetleg olyan aki t-nél dolgozik megírhatná nekem,ha esetleg van valami kiskapu! Köszönöm! -
Gunter01
csendes tag
válasz komloskaroly #921 üzenetére
Root megy az UniversalAndroottal de csak a legújabbal!
A2SD for the ZTE Blade
Ezt próbálta már valaki? Vagy van valami más megoldás? Nálam ez nem megy, vagy csak valamit elbénázok.A Modacos romok közöl semmi nem működik nálam, mind csak a bootolásig jut el és ott megáll. Nem megy tovább! Erről valakinek tapasztalata van?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
istnag
addikt
válasz Nekemnyoc8 #919 üzenetére
Szia,
Menj ki a szabadba lehetőleg szabad rálátással az égre. Ott meg kell találnia Téged.Hideg indítással mindig nehezebben talál jelet minden telefon. Utánna már sokkal könnyebb neki. Meg azért azt se felejtsük el,hogy ez elsősorban telefon és nem gps (az már csak ha a tortán,hogy arra is jó).[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz komloskaroly #921 üzenetére
Universal androot. Nálam müxik.
-
komloskaroly
tag
ha valakinek sikerült rootolnia a magyar tmobilos verziot akkor írja már meg legyenszíves hogy pontosan hogy és miként csinálta
köszönömG3 D852
-
Nekemnyoc8
csendes tag
Bocsi, az ismételgetésért.
Van valami amit be kell kapcsolni/le kell szedni/át kell állítani/le kell tölteni vagy installálni a GPS használata előtt?
Sehogy nem talál műholdat. -
addikt
válasz grafikus17 #788 üzenetére
Listaáron annyit veszel belőle, amennyi pénzed van, az előfizetés nélküli ár pedig azt jelenti, hogy a havidíjas előfizetők vásárolhatnak ezen az áron új készüléket.
Minden, a Webshopban forgalmazott készülék természetesen szolgáltató függő!(Hogy akkor mégis ki veszi az általad linkelt áron? Aki nem szeretne új előfizetést vásárolni!
Jó szerencsét!
-
amanoba
őstag
van aki webshopbol rendelte? mennyi idő alatt szállítják ki?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
devast
addikt
válasz agressor12 #913 üzenetére
Nyilvan nem megy, mert az csak egy dump a rom-ról. Majd ha rájövök, hogy kell akkor csinálok olyant amit vissza lehet flashelni.
-
RaveForce
veterán
úgyérzem ez a teló esélyes a "minden idők legtöbb emernek levő mobilja, mielőtt letesztelte a Mobilarena" címet
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
V.Stryker
nagyúr
válasz V.Stryker #912 üzenetére
Egyébként most, hogy megrendeltem gondolkodóba estem,hogy jól tettem-e. Milyen ez a ZTE, stb. De aztán bevillant,hogy mi van akkor ha ez egy marketing stratégia része? Mert ugye nálunk még nem volt ilyen ZTE márka, azt meg ,hogy ki csinálja a telenor hálózatát, arra sz.rik mindenki. Lehet,hogy ezzel a jó kis akcióval akarnak betörni a piacra és nem is szar a készülék, ez csak a beetetés a későbbi modellek előtt, amelyek már lehet nem is lesznek ennyire akciósak.
Na, de remélem nem bánom meg. Jelenleg is androidot használok, így csak a készüléknek, a számomra újdonság nagy felbontásnak, a multi touchnak kell bizonyítania.
-
-
agressor12
senior tag
Valaki feltett egy Dump-os T-mobile-os Rom-ot azt mivel lehet visszaflash-elni mert Clockwork recovery-vel nem megy!
-
agressor12
senior tag
Kiroot-tam a telot Modaco
Fel is ment a Superuser rá, de a képernyővel valami történt felcserélődtek a szinek és a képernyő 1-2 perc után kikapcsol és nem lehet visszahozni csak reboot-al.A telefon megy a háttérbe mert a gombok nyoásakor rezeg.
Ugye ezzel a módszerrel flash-em a telot ,lehet itt a SF-es kijelző különbség lehet a hiba? -
sto1911
veterán
Ezt csinaltam en is, de igy csak 9 db-ot mutat a 200valamennyibol :S Lehet letorlom a belso telkonyvet, es megprobalom ujra...
@#888, kentucky: A heten mar sajnos nem, mert utazok el, leghamarabb hetfon este.
Ha van valamilyen kerdesetek, akkor kb. ma 3-ig megprobalom megvalaszolni, utana csak esetlegesen leszek.
-
HXY
addikt
Várható Mobilarénás teszt? Mert nagyon érdekelne!
-
syclo
csendes tag
Hello! Néztem orange oldalon, de ott is 150 mb memóriát írtak
features* free Christmas gift on pay-as-you-go
* 3-megapixel camera
* 3G+
* Android v2.1
* WiFi
* touch screen
* MP3 player
* email
* music player
* Bluetooth®
* FM radio
* tri band
* USB compatible
* SatNav
* Video Messaging
* external memory up to 32GB microSD
* internal memory 150MB
* IMAP4
* POP3
* camera[ Szerkesztve ]
-
Hopkins_001
tag
válasz Hopkins_001 #718 üzenetére
Még mindig várom a képeket
-
carlosca
tag
Na ma megvettem én is tehát van egy wave-m és ez a kis koreai vagy mi, ledöbbentem komolyan mondom jó persze csak 600 as proci a waveben meg gigás de még is letaglózik az ember tőle, simán bejön a teló a kártya függőségét is megbeszéltem vele 2perc alatt. Kijelző nagyon rendben.
-
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz vadászcsiga #902 üzenetére
Mindenféle módosítás és installált program nélkül vagy valamilyen mondjuk marketes buherával?
-
diegho
nagyúr
GPS nálam is kehés, megtalálja hol vagyok, viszont navigálni nem lehet vele, kell rá valami használható gps progi, utána szerintem menni fog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Nekemnyoc8 #901 üzenetére
Nekem ma reggel elsőre 3 mp-en belül talált műholdat.
-
Nekemnyoc8
csendes tag
Üdv!
Rádumáltatok erre a telefonra, tegnap megvettem. Viszont a GPS-t nem tudom működésre bírni.
Próbáltam:
-a-GPS ki-be kapcsolás
-GPS ki-be kapcsolás
-házban, házon kívül, rövidebb-hosszabb ideig keresve (up to 20-30 perc)Ha kinyomom az A-GPS-t és a mobilnetet, ill. nincs WIFI -tehát a telefon jobbára csak a GPS-re tud támaszkodni- akkor még a google maps is azt mondja, hogy nem elérhető a helyzetem. Ha a fentiek be vannak kapcsolva, akkor egy közeli helyet mutat (amire viszont a régi telefonom is képes volt, pusztán az mobiladók segítségével).
Ráadásul enyhén fel is melegszik a telefon hátoldala a kamera környékén...ez persze lehet mástól is.Kérdés tehát, hogy én vagyok a hülye vagy valaki más?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok