- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
cascada
senior tag
Rendben. Köszi mindenkinek!
PDF olvasónak melyik jött be nektek? Mert nekem az Adobe Reader 10.0.1 tetszik a legjobban, csak az a gáz, hogy állandóan lefagyezReader-t használom most. Nem rossz, de hátha tudtok jobbat
Gyári Docs to Go-val az a gond hogy nem lehet megadott oldalra ugrani.
Olyan progi kellene ami nem meríti nagyon az aksit. Adobe Reader ugy vettem észre nagyon zabálta.Másik kérdés: Azt jól gondolom, hogy ha a WiFi be van kapcsolva, és csatlakozva is vagyok hálózathoz, esetleg egy böngésző is nyitva van, és átmegy a teló stand by-ba vagy mibe, akkor nem fogyasztja az aksit? Tehát pont annyira fogyasztja csak mintha a WiFi kapcsolat ki lenne kapcsolva? Mert ha jl vettem észre bontja a WiFi-t olyankor. (gyári 2.1upd1 van fent extra WiFi progi nincs!)
szerk: Újabb kérdés: Be lehet állitani valahogy hogy a képernyő 5 perc után kapcsoljon ki? A listában csak 30mp, 1p, 2p, 10p stb. van
-
sonique
őstag
(OFF)mivel autokat szoktam épiteni szabad idömben
igy igen kapott már eleget
de megneztem most lámpa fénynél söt cree ledes lámpával nem is látok tölenem találtam semmit rajta a rozsdamentes acél tokon vann karc fel is kell polirozni évente
de az üvegen tényleg nem találtam
pedig van hogy elfelejtem levenni egy motor kiszerelésnél vagy egy blokk összefözésnél turbo cserénél stb ... de ezek szerint ezek a fém alkatrészek nem karcolják meg ...
vagyis idáig nemne ez ez már nagyon OFF
nem is tudom hogy lehetne dupla offba rakni(/OFF)
-
tibe0309
tag
Vicces, hogy dobálóztok számokkal a GPS-nél, és nem írjátok oda milyen indítást végeztetek el. Mert hogy kikapcsolod, nem mozdulsz 90 percig, akkor nagyon gyorsan talál. De mondjuk egy teljesen cold start már hosszabb időt vesz igénybe, ez normális, és semmi köze ahhoz, hogy milyen antenna van benne.
És ha mondjuk van internethozzáférése a telefonnak, akkor le tudja húzni a jelenlegi műholdak pozícióját, ami segíti a gyors jeltalálást. -
tildy
nagyúr
Ezt már leírták pár helyen, mire vonatkozik.... Most néztem az előbb a telón 414,81 MBt ír az internal memorya , ez szerinted ugyanaz mint otthon?
bba: nem elírás: a 150 MB az a szabad memória, amit megkapsz akkor, amikor bekapcsolod. Nekem is annyit írt ki kb, miközben az internala fenti. Valahol valamelyik fórumon leírták, mit jelent pontosan ez a 150es dolog. -
pepevfr
csendes tag
Nekem csak pár másodpercig villog után már semmit nem csinál.
Jelentem tönkrement a gyári memóriakártyám! Egyszer csak felmelegedett, még jó hogy a kezembe volt a telefon és éreztem, hogy meleg a hátlap ezen része. Nem is akarom tudni, hogy mi lett volna ha mondjuk az asztalon van a telefon és senki nem veszi észre.
-
djozsi
senior tag
Köszi az infót, ez az egy dolog volt necces a görög videón, ezt leszámítva szerintem teljesen kifogástalan benne az egész telefon, el se bírom képzelni, hogy valami 100+ezres készülék tényleg annyival jobb legyen, mint amennyivel drágább.
Persze most a menürendszerről, alapfunkciókról beszélek, nem a gépigényes játékokról, ott nyilván más a helyzet!
-
darky4e
tag
Valóban megnéztem terminál emulatorral.. total 164884,de a spicában van 256 és ott a kicsi romok is levitték azt 100mb körülire... és mivel ez egy hdpi-s mobil vszínű nagyobb romok vannak rajta! vszínű 512 mb van benne fizikailag csak elmegy erre arra.. majd utána járok
amúgy blade villian 1.0.1 rom felrakva... hát elég gyors.. semmi akadás.. nem kell aggódni nagyon is használható
elég ez a ram.. minfree appot ajánlom be lehet állítani mekkora memóriánál ölje meg a gyári application manager az appokat
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest