Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
Gyurmacko
csendes tag
http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_1783-1783.html
Légyszi valaki írjon aki hozzá tud ehhez szólni valamit..
-
RaveForce
veterán
tejoég. az értetlenségnek ennyire nincs határa? hányszor le lett már tisztázva, h ebben a verzioban 256ram van és tft? a SF-ban van 512 ram meg oled, itt járunk lassan 2000kommentnél és még mindig itt tartunk?

-
llaszlo
veterán
válasz
Patrik915
üzenetére
Jó lenne hogy ha nem írnátok ilyen bődületes baromságokat és inkább elolvasnátok, hogy hogyan is van megosztva ezeknek a telefonoknak a memóriája. Mert sokan írják, hogy ennyi meg annyi RAM és közben fogalmuk sincs arról, hogy mi micsoda. 512 van ebben is, mint a többiben, több részre osztva.
-
RaveForce
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
zöldes?
nem kékes? akkor ez már új széria(hiba) lehet 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kentucky
üzenetére
Ma vettem, Szolnokon a T-Pontban, a kijelzőn nem találtam hibát, bár a szürkéket a linkelt ábrán enyhe zöldes színeződéssel jeleníti itt-ott meg, de valódi használatban nem látok színeltérést....
PDF-et olvasva nem látom ezt, a tesztábrát meg elég volt egyszer megnéznem....
-
darky4e
tag
Gyakorlatilag pedig nem! Mivel 24nek kell mindig minimumnak lennie vagy többnek! És ha egy olyan appot nyitsz meg ami 30at kér akkor fel kell szabadítani neki helyet tehát időbe tellik megkeresni kilőne azt az appot! Ezért indulhat vmi lassabban!
A szín elváltozásoknál romban majd utánanézek,csak mostanában nincs annyi időm ezekre :S Gondolom a tft/amoled különbség miatt van.
-
kentucky
őstag
philoxenia neked is van ilyen telefonod?
-
Gyurmacko
csendes tag
Mintha olvastam volna hogy itt valakinek volt olyan gondja hogy modaco rommal felcserélődött az összes szín, vagyis pl az üzenet ikon kék volt a zöld háttér meg piros... Sajnos tesómnál is ezt csinálja, pedig egyébként nagyon gyors lenne. Nem tud valaki valami megoldást rá?
-
Macika66
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Melyik szolgáltatónál van még ennyiért, ilyen minőségű Androidos mobil?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem a kezeléséhez, hiszen nyilván változtatható a betűnagyság, hanem a finomabb felbontásnál látszik egyszerre sokkal több a képernyőn, ellenben, ha kinagyítod, akkor nincs nagy különbség a kevésbé finom felbontásúakhoz képest....
A menü méretét nem tudom, hogy lehet növelni/csökkenteni, fél napja van androidos telóm.... -
vadászcsiga
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Miért kell ehhez jó szem? Akkorák a betűk hogy a "vez.nélküli és hál. kapcs.-
ok" felirat csak elválasztva jött ki a settingsben. Tényleg, nem lehet ezeket csökkenteni? Spare partsban próbáltam de nem tötrént semmi vagy root kell hozzá? -
Mett
senior tag
Modacos romra fellehet tenni valami notification bar-t megváltoztató patchet?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Meg!
Más. Ma kipróbáltam a 3betűs gps navigációt Sopron-Bécs vonalon mellékúton és tökéletesen működött. Két másodperc alatt talált mindenhol műholdat, egyszer sem lépett ki és sehol sem vitt félre. Megnyugtató volt Spica után bár az is tökéletesen navigált viszont gyakran kilépett. Még egy jó pont a telefonnak

-
Patrik915
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát nyereség az lenne

-
cellpeti
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
csatlakozom... de nekem fordítva is jó....20000font....

-
-
_KahoR_
csendes tag
Hy!
Elolvastam a másik fórumban a hozzászólásaidat,tényleg nem ez a szint van ott mint ami itt... Na mindegy ne taglaljuk.
Kipróbáltad már a recovery boot-olós ötletet,kéne már egy biztosan működő T-s rendszer ha nekiesnék valaminek akkor vissza tudjam állítani az eredeti állapotot.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
RepeatSector
üzenetére
ha nem futtatok semmit 70-72mb szabad, ami nem szar. Míg a vodafone 845-nek csak 46mb volt. Szóval csak úgy repül a masina, mint már írtam anno is.
Itthon a T-nél előfizuval...
-
csobi1
tag
Szeretném ha valaki segítene.Akár privátba is írhat.Keveset tudok az Android működéséről,de mindenki elkezdte valahol.Csütörtökön megvettem a Bladet és ismerkedés gyanánt kikapcsoltam a 3G kapcsolatot.Gondoltam,akkor vissza is lehet kapcsolni.Időközben a piros szolgáltató sim-je került bele.Mobilnet szolgáltatást náluk aktivizáltattam.Egyszerűen nem talál internet kapcsolatot.Jó,ma az egyik nagy pláza két szervízpontos boltja között ingáztam,de nem boldogultak vele. A Vod,bocs a pirosaknál minden net beállitást megcsináltak,de így sem találja a netes kapcsolatot.A Trénél sem tudták az okát,egyébként kicsit sem háborogtak,sőt próbáltak segíteni.Ha valaki tud segíteni egy kezdőnek,írjon tanácsot.Előre is köszönöm

-
Patrik915
csendes tag
1 kérdésem lenne
. Szóval láttam valaki csinált képeket, azért elég durva, hogy külföldön 20000-ért megkapod átszámítva itt meg 36k és a képen láthatólag a külföldibe van 400 mega ram ebbe meg 170 mega ... azért ez elég vicces.
Szóval az lenne a kérdésem hogy ebbe tényleg kevesebb van, és ha igen akkor lehet-e 1 kicsit turbózni?
-
djozsi
senior tag
válasz
RepeatSector
üzenetére
Írták már többen is, ha fut a rendszer van még üresen 140 mega.
Mi az a program, amit használni szeretnél és ennyi nem elég neki? -
kaller1
veterán
válasz
RepeatSector
üzenetére
Ez a készülék ilyen áron teljesen jó, vélt vagy valós hibáival együtt is.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
orrlyuk
üzenetére
Custom romot nem tennék fel, de a 3d gyorsítást bekacsolnám, és a wireless tether is nagyon vagány lenne.
Ha csak erre kell a root miért nem használod a UniversalAndroot-ot? Azzal unrootolni is lehet a telefont. Nem tapasztalatból beszélek, én még nem piszkálom a tellát, tanulok a többiek eseteiből.
-
RepeatSector
senior tag
nagyon elgondolkodtam a vételén, de a memóriát nagyon kevésnek tartom, ha valaki rájönne hogy a t-mobile csak butította a romot és talál megoldást ennek javítására akkor tuti veszek eggyet.
De így marad a p990 + a nokia n95 -
hjozsi
tag
Üdv!
Olvastam hogy RDS-es rádiója van, de nálam nem találom. A rádiója a Hz-en kívül semmi mást nem ír ki az fmradio.
Van másik rádió alkalmazás ami tudja az RDS-t? -
vegyszer
addikt
Csak szerintem 2 tábor van és nem mindenkinek világos, hogy melyikben is van. Gondolok itt arra, hogy valakiknek tényleg pixelhibája van, van aki meg csak a képen is látható szabályos mintázatból látott 1-2 pontot és azt vélte pixelhibának. Amúgy a szabályos pontok szerintem valamilyen gyártástechnológia "melléktermékei". Gyanítom, hogy más készüléken is láthatóak ilyenek.
nekem erről a megboldogult LG Flatron monitorom jut eszembe.
egyetlen "hibája volt": ha befújtam a monitor tisztító sprével, egy kör jelent meg az üveg felszínén.
mikor elkentem, még látszott, mikorra felszáradt a hab róla, már el is tűnt.
nem is tudtam emiatt gariztatni...

bent a cégnél a PLC-k érintős paneljain határozattan látszanak "koordinációs pöttyök". az a kijelző ilyen. más technológiáknak is van bizonyos peremfeltételek mellett észrevehető hibájuk, de ettől tökéletesen működnek...
-
syl5
őstag
jujuj...most mi lesz...
Akinek nem inge nem veszi magára! Ezt mindig tartom...Amúgy akik nem tudják megkülönböztetni a ramot a belső tárolótól, úgy hogy ráadásul már ezerszer ki lett tárgyalva a téma, meg hasonlók azok ne bíráljanak már engem!
Nem beszélve arról, hogy keresőhasználat, visszaolvasás nyima, csak felteszi szóról szóra ugyanazt a kérdést, amire egyébként már kapott választ...
Ez már rég nem PH szint ami itt megy...sokkal inkább már egy chat-nek néz ki.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Semmi gond, a mondott hozzászólásban leírt mondat magára a hozzászólóra is vonatkozik, mert ő is a topikban volt már régen, mikor a másikba bírta a véleményét.....

-
peje
tag
AJÁNLOM MINDENKINEK:
nyomjon egy köszönöm-öt SYL5-nek, aki a T-mobile Pulse fórumban idióta tudatlanok-nak titulálta a ZTE hozzászólókat.
-
sto1911
veterán
Ha superboot-talrootolom a telot, akkor csak a gyari T-s image-et visszaflashelve tudom unrootolni?
Ez ugyanugy tortenik, mint a superboot? Tehat fastboot-windows flash boot <T-s szoft> paranccsal menne?
Milyen hosszu a folyamat?Az A2SD-hez kellene a root, meg egy A2SD leiras is jol jonne...
-
Zlade
csendes tag
válasz
rokalanyka
üzenetére
Helló rokalanyka!
Wifi:
Stabil, gyors. Az egyetlen probléma vele, hogy alapból ledobja a netet, ha sleep-ben (billentyű- vagyis inkább képernyőzár) hagyod és nincs töltőre dugva. Tehát ha nincs lezárva, ergo tényleg használod, vagy töltőn hagyod, semmi gond nincs vele.Van, akinek megoldotta ezt a problémát a Blade Wifi Fix vagy Wifi Keep Alive programok használata, van, akinek nem (nekem pl. nem). Úgy tűnik, ez legalább annyira a router hibája, mint a telefoné.
Ha te nem a "Mindig online" tipusú emberke vagy, észre sem fogod venni ezt a problémát. Netdobás után ugyanis manuálisan azonnal, gond nélkül újrakapcsolódik.
Képernyő:
A fotók alapján úgy tűnik, a szín hiba készüléktől is függ. Nekem is van 1-2 kékesebb árnyalat max fényerőn, sötétben, bizonyos szögből nézve a kijelzőt de amíg itt nem tudtam meg, hogy van ez a hiba, fel se tűnt. De tény, hogy itt a fórumon is található pár ijesztő fotó. Vásárlás előtt be kell kapcsoltatni és megnézni. Ha nem tetszik, kérj másikat.
Amúgy TFT, szép, éles betűkkel.Függetlenítés:
Csúnya, rossz dolog!Billentyűzet:
Jól nevelt. Fordul a képpel.Összes többi:
teljesen jól működik. GPS-t csak kipróbáltam, de gyors, pontos volt. Érintőképernyő is jó teljesen. A kamerája gyengécske, de ez ismert volt. Sötétben az átlagnál gyengébb képeket csinál, jó megvilágításban simán versenyképes.
Játékok 1-2 kategóriával magasabban található telefonokat megszégyenítő módon futnak.Összességében szerintem így is egy nagyon jó ár-érték arányú telefon. Az egyetlen valódi kellemetlenség a T-mobile által tévesen közölt memóriaméret, de ezzel együtt is bőven megéri.
[ Módosította: philoxenia ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
rokalanyka
üzenetére
Ne bízd laikusra a függetlenítést, a T-Mobile megcsinálja Neked ![link]
Már százszor írtuk, hogy nincs unlock.....
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Illetve: fastbootból vagy recoveryből flashelem? Mi van, ha valamiért nincs recoverym?
A korábban linkeltek közül vajon melyik való fastboothoz?
Illetve: ha recoveryből backupolom a saját telefonom, akkor abból vissza is rakhatom. Ez tiszta.
De így ugyanúgy recoverys-rootolt marad (?) - ez elképzelt helyzetben nem okozhat garanciális gondot? -
palad
tag
válasz
rokalanyka
üzenetére
A kijelzője TFT.
-
rokalanyka
csendes tag
Sziasztok!

Elkezdtem olvasni a fórumot, kb 70 hsz-t elolvastam már, de rengeteg lenne még hátra...
Lenne néhány kérdésem a telefonnal kapcsolatban, amit megköszönnék, ha valaki (mondjuk akinek már van
) meg tudna válaszolni.
Ami nekem ebben a telefonban fontos lenne, hogy jól menjen a wifi rajta, működjön rendesen az érintőképernyő (rendesen érzékeljen), és néhány játék, alapprogram, mondjuk egy gps jól elmenjen rajta (az mondjuk nem annyira zavar engem, ha kicsit várni kell a betöltésre).
Szóval így érdekelne, hogy így pár nap tapasztalat alapján milyen a wifi? sűrűn ledobál? (először is manuálisan kell keresni és csatlakoztatni, és ha visszajön sleepből akkor is? könnyen belép erre a helyre, és sokat kell várni a jelre? és... ja igen van elforgatható billentyűzete? (az szerintem nagyon jó és hasznos, de nem minden érintőképernyős telefonnál tapasztaltam:S)
Még nem volt androidom sose, így nem nagyon tudom hogy hogy is működik...
Szeretném függetleníteni, pannonra, ez nagyon nehéz egy laikusnak? tudom, hogy garanciavesztéssel jár, épp ezért szerintetek mennyi esély van arra, hogy elromlik...mármint vmi olyan történik vele, ami miatt vissza kell vinni?
És végül is kiderült h tft-s vagy (am)oled-es a képernyője?
nem is tudom mi lenne még.. esetleg ha eszetekbe jut még néhány jó tanács, akkor azt szívesen venném
Előre is köszönöm a válaszokat/segítségeket

-
Land
veterán
Üdv!
Tegnap dél óta nem vagyok gép előtt és ma estétől újra leszek. Akinek volt hozzám kérdése, az tegye fel most, este válaszolok. illetve ha van változás(pl 2.2) vagy bármi, valaki leírhatná nekem

Land
-
fapuma07
csendes tag
Hali!
Lenne egy-két kérdésem, aki tud az segítsen légyszi!
1. Én x8 és Blade között gondolkozok.
Akinek volt szerencséje mindkét telóhoz, az legyen szíves röviden összehasonlítani a kettőt, hogy szerinte melyik jobb?2. Én átlagos user nem tervezném se rootolni se valamilyen főzött Romot adni a Bladenek, ha azt veszek. A garanciát se szeretném elbukni. (remélhetőleg nem, de ki tudja... még szükség lehet rá.)
Átlagos használatra kellene, telefon, sms, némi net ( wifi) , esetleg film vagy dokumentumok.
Erre tuti elég a T-Mobileos ROM is.Viszont engem az érdekelne, hogy GPS-hez, milyen programot lehet rátenni ami net nélkül is korrekt módon navigál? pl. a "HÁROMBETŰS" felmegy az eredeti ROM ra is?
És az esetleges képhibák/ színgondok mennyire zavaróak?
Előre is köszi a válaszokat!
-
darky4e
tag
válasz
picur220
üzenetére
Az architektúra nem CPU típus
De ha van sajnos úgy is elég gyenge! MSM7200A szint..kb mint a htc hero! Ez az MSM 7227 jóval erősebb, adreno200as azaz Ati Imagion Z430as Qualcomm változata! Tény,hogy a spicában erős a proci,de ez az egyetlen erénye! 3D gyorsító,i/o,memória hozzáférés lassú! Lehetett javítani sokmindenen ext2/4 fájlrendszerrer stb! De ezen is lehetne 
-
L.L.
senior tag
-
sto1911
veterán
Valaki tudna linkelni egy hardware-info programot, amirol ebben a topikban is szerepelt screenshot? Kozben keresem en is, hatha megtalalom.
Nagyobb akku letezik mar bele?
Amugy ma par percig kiprobaltam a GPS-t, baromi gyorsan kepes jelet talalni, es aztan is pontos marad.
-
RaveForce
veterán
ez azért nem gyönge:

-
Magnum_
nagyúr
adnék egy ilyen, független(ített) telkóért egy karcmentes nokia 8910-et

-
syl5
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Az a hülyeség, amit most írtál!
Ilyen alapon azokkal a telefonokkal, amikben nincs 3D-s gyorsító nem lehetne játszani 3D-s játékokkal. Ez így hülyeség!
Pulse-omba se volt 3D-s gyorsító mégis 3d Labirintussal és izmosabbak közül NFS Shift-el is játszottam...ennyi...akkor ez most mivel magyarázod?
Amúgy a textúra hiba az opengl-el van összefüggésbe... -
picur220
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
A spicában van dedikált 3D gyorsító, csak driver nincs rá, mert a samsung vagy lusta volt, vagy nem akart sok mérnöki munkaórát belefektetni a fejlesztésébe, mert így maradhatott olcsó a telo. Magyarul a hardver megvan, csak semmi nem tudja használni. Egyelőre.

A CPU típusa Samsung S3C6410. -
orrlyuk
aktív tag
Itt a hétvége, az ember rootolna.
Köszönöm a leírásokat, csak az nem világos, hogy adott esetben hogyan kerül vissza a rootolatlan, gyári ROM? Spicánál ott volt az Odin és a Samdroid. A fórumra ketten is feltettek gyári ROMot, zipben, ezek megvannak, de megköszönném, ha valaki felvilágosítan a használatukat illetően - sőt: használta-e ezeket már valaki?
Custom romot nem tennék fel, de a 3d gyorsítást bekacsolnám, és a wireless tether is nagyon vagány lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Star Citizen
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- További aktív témák...
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem kékes? akkor ez már új széria(hiba) lehet