- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
Hopkins_001
tag
Néma módban fényképezésnél van kamera hang?
-
wlf
tag
A sötét végén a szélétől számítva kb. a negyedénél van egy kékesebb csík, a világosabb végén szintén van egy a negyedénél, és a kettő között egyenlő távolságra egymástól még négy, de ezek sokkal halványabbak, szinte nem is látszanak. Full fényerőn észrevehető, a fényerő csökkenésével egyre kevésbé.
A T-mobilos romot nem sokáig nézegettem, nagyon hamar lecseréltem a BV-re. Addig nem tűnt fel, de ezek szerint biztos előfordult azon is. A BV-n normális, átlagos használat mellett egyáltalán nem vettem észre, míg (hála nektek ) el nem kezdtem keresni.
-
syl5
őstag
Konkrétan erről van szó: ZTE_Blade-_-TM_P729TV1.0.0B02-_-Hungarian_T-Mobile.zip
És abba a postba, ahol linkelve volt ott azt írta az illető(nem tudom már ki volt az), hogy flash-elhető.
Te töltötted fel?
Amúgy nekem jónak tűnik a szerkezete, meg ismerős is...Egyébként vissza fogod vinni a telefonod a gradient hiba miatt, így hogy már állítólag van hibátlan?
-
vadászcsiga
félisten
Telenor 3G beállítása android telefonon
Ja, bocs a "telefonomon" helyett azt olvastam telenor.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz darky4e #1485 üzenetére
EULA -t ell kell olvasni, le van írva, hogy mit lehet és mit nem.
Az IGO esetében így néz ki:7. A használat korlátai
7.1. A Felhasználónak nem áll jogában
7.1.1. sokszorosítani a szoftverterméket (arról másolatot készíteni);
7.1.2. azt lízingelni, kölcsön vagy bérbe adni, illetve bármilyen okból harmadik személynek átadni;
7.1.3. lefordítani a szoftverterméket (ideértve a más programnyelvre való átírást is);
7.1.4. visszafordítani a szoftvert;
7.1.5. a szoftvertemék biztonsági megoldásait kijátszani illetve műszaki vagy egyéb intézkedéssel módosítani, megkerülni, megszüntetni;
7.1.6. módosítani, bővíteni vagy átalakítani a szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre bontani, más termékekkel kombinálni, más termékekbe telepíteni, más termékekben hasznosítani, még más készülékkel való interoperabilitás érdekében sem;
7.1.7. a számítógépes program használatának kivételével információt szerezni a szoftvertermék részét képező adatbázisból, visszafordítani az adatbázist, illetve az adatbázis egészét vagy bármely részét, illetve a benne foglalt adatokat használni, másolni, módosítani, bővíteni vagy átalakítani, illetve más termékekben illetve egyéb módon hasznosítani, továbbadni, értékesíteni, más termékkel való együttműködés érdekében sem.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a Blade,így elgondolkoztam,hogy lecserélem a kis Nokia 5630-at.
Láttam azért vannak kompromisszumok itt is,de leírnám,hogy én mire használnám,hátha ezekben nem kellene:
sok netezés
zenehallgatás esetenként
néha fotózás,de semmi komoly
kb. ennyiErre megfelelő lenne 20K-ért?
Köszönöm a segítséget!
Üdv, Balázs
-
csobi1
tag
Valaki segitene? Valamiert nem megy a 3G a telefonomon.Hol lehet beallitani?
-
syl5
őstag
Valaki már feltöltötte az eredeti flash-elhető romot.
Abba a recoveryy terület az a gyári, vagy a clockwork? -
cellpeti
nagyúr
válasz darky4e #1485 üzenetére
"i400:
Meg amit a spicához adtak azt nem futtathatod máson úgy mint az oem windowst..."Valaki tudna nekem a ClockworkMod-ban segíteni? De ne az oldalt linkeljétek mert az nekem is megvan, csak éppen nem sikerül megcsinálnom. Előről érdekelne a dolog
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Szelecki
csendes tag
Kössz szépen így má fogom
-
-
vadászcsiga
félisten
Oké oké oké vágom akkor pü-ben segíthetne nekem valaki.
-
Szelecki
csendes tag
Valaki tudna válaszolni?
-
cellpeti
nagyúr
Én szóltam!
-
tjb007
nagyúr
válasz vadászcsiga #1477 üzenetére
Addig amíg kizárólag a Spica -n használod.
Hivatalosan a Spica -n kívül máson nem fut(hat). A továbbiakban ez a téma wareznak minősül.[ Szerkesztve ]
-
cibula
csendes tag
válasz vadászcsiga #1474 üzenetére
pü ment
-
i400
senior tag
Meg amit a spicához adtak azt nem futtathatod máson úgy mint az oem windowst...
-
sagesz93
addikt
nemtudom észrevetted-e, hogy ez nem 320x480-as kijelző?
-
cellpeti
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
Igo fut valakinek? Rápróbáltam azt ami a spicán volt de a nagyon kicsi ablakban nyilt meg a kijelző jobb felső sarkában.
[ Szerkesztve ]
-
alonsofan
tag
Na megvettem a telot. Gyári fulessel tényleg halk, de az e-babes 1 dolláros fulessel egész jól szól.
Nem bántam meg hogy megvettem, csak még hozzá kell szokni. Ennyi pénzért ajándéka volt. Kijelzon én nem látok semmi hibát. Meglepően gyors. Csak ajánlani tudom. Am szolnoki t-be vettem. -
orrlyuk
aktív tag
válasz Hopkins_001 #1461 üzenetére
No, itt vannak a borús időben készültek. Ha gonoszkodni szeretnék, azt mondanám: olyan nokiásak...
[ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Speedy22
csendes tag
Kapható fehér színben v lehet rendelni fehér elő- és hátlapot?
-
wlf
tag
-
orrlyuk
aktív tag
Makró is van köztük, szöveget ScantoPDFfel érdemes próbálgatni. Nekem ment, ahogy kell.
Mindjárt teszek fel felhős időben készülteket is. Beltérit tőlem ne várj, nem vagyok mazochista.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Gunter01
csendes tag
A kék képhibára valaki írta hogy a BladeVillain 1.0.1 ROM-ban nem jelentkezik.
A ROM leírásában van egy olyan rész hogy png optimised.
Lehetséges, hogy az lehet a megoldás kulcsa? -
Szelecki
csendes tag
Sziasztok!
Nekem teljesen új az android rendszer, tehát lehet,hogy csíra kérdés lesz de jól olvastam,hogy csak a teló 170 megás memójába lehet progit telepíteni?? -
Csoknyai
csendes tag
Köszi a választ!
Meg kell mondjam, sok telefon fordul meg a kezemben, az első ami tetszett a Galaxi S volt.
Nem igazán vagyok telefonőrült, de már szerettem volna egy telót ami:- olcsó
- wifi
- gps
- mp3
- gyors
- kicsiszóval rendeltem egyet én is.
GPS progi van rajta valami gyárilag?
-
Hopkins_001
tag
válasz Hopkins_001 #718 üzenetére
Már 3. napja várom a teszt képeket! Bár már írta valaki,hogy aránylag jó a lefényképezett nyomtatott szöveg,de szeretném látni is. Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat már van egy pár ZTE tulaj Legyen szíves valaki!
[ Szerkesztve ]
-
wlf
tag
-
wlf
tag
válasz agressor12 #1448 üzenetére
Ki lehet választani a beállításokban, de angol marad.
-
Gunter01
csendes tag
"Hungarian Hedgehog rom:
Nos, bár a bootlogo aranyos (egy rajzolt sün - akaratlanul is beletalált ), de ez használhatatlan. A kijelző kikapcsolás után nem kapcsolható vissza (de a rezgő visszajelzések működnek, tehát ez nem fagyás). A színek teljesen szét vannak esve, bár a három alapszín megvan."Valóban szét van esve! Erre a megoldás az addons rar-ból felrakni az original kernelt és már jó is. Utánna az a2sd is felmehet és működik szépen.
-
devast
addikt
válasz agressor12 #1430 üzenetére
Az a hardveres gyorsitas csak az ui-ra vonatkozik.
Latom kezd atmenni a topik altalanos android 101 kezdoknek stilusba, meg tegnap ota tudom mi az android de mar tolom fel a fozott romokat felkialtasokba.. -
Gunter01
csendes tag
válasz agressor12 #1444 üzenetére
Nem rossz az csak kicsit trükközni kell vele.
-
agressor12
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Illetve a BV romot honnan lehet leszedni? És a gyárit hogyan lehet vissza tenni?
-
Csoknyai
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná írni, hogy mekkora sd-t adnak hozzá?
A T weblapján írják, hogy adnak, de azt nem , hogy mekkorát. -
darky4e
tag
válasz MartOOn #1439 üzenetére
Számomra jobb! Heroban nem szerettem a vastagságát! Ez spicánál is jóval vékonyabb
Sokkal gyorsabb! Ennyit a spica quadrant eredményeiről.. ez kevesebbet ér el mégis használhatóbb! Ez mögé kéne egy leshak meg egy qbanin és csodákat művelnének
Ennyi pénzt bőven megér, és ha mégis pixelhibássat fogsz ki vidd vissza Én azt javaslom,hogy még a tré elött ki kell próbálni a dead pixel appokat! Kijelző szép, amit furácslok,hogy terminálban nagyon zajos a kép,de más tesztben ahol ugyanolyan egyszínű kék háttér van pedig teljessen normális! Fura.. De megszerettem ez a pár nap alatt játékok nagyon szépen futnak! Spica szemben előny,hogy oldalt van pl a hangszóró és ha leteszem is normálissan szól A hardveres gombok kicsit ténleg hangossak,de lehet ki fognak kopni!A rom felosztása ha vkit érdekel:
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
tmpfs 82440 12 82428 0% /dev
/dev/block/mtdblock5 212480 110520 101960 52% /system
/dev/block/mtdblock6 213120 78064 135056 37% /data
/dev/block/mtdblock7 1536 1156 380 75% /persist
tmpfs 4096 0 4096 0% /sqlite_stmt_journals
/dev/block/mtdblock4 42240 1468 40772 3% /cache
/dev/block/mmcblk0p2 469078 100724 343327 23% /sd-extLive long and prosper
-
agressor12
senior tag
hungarian-hedgehog rossz ROM , ne tegyétek fel!
-
wlf
tag
Root kell hozzá, a /system mappában a build.prop fájlt kell szerkeszteni, a debug.sf.hw=0 helyett debug.sf.hw=1, és voilá.
Hungarian Hedgehog rom:
Nos, bár a bootlogo aranyos (egy rajzolt sün - akaratlanul is beletalált ), de ez használhatatlan. A kijelző kikapcsolás után nem kapcsolható vissza (de a rezgő visszajelzések működnek, tehát ez nem fagyás). A színek teljesen szét vannak esve, bár a három alapszín megvan.Itt szólnék hozzá egyszer és röviden a kék csíkos hisztériához: ezen a romon nagyon látszik, már a pin kód bevitelnél a számgombokon gyönyörű kék csíkok vannak, szinte leugranak a képernyőről.
De! A BladeVillain rom (HTC témával), ami előtte volt fenn nekem, szinte észrevehetetlen, ha itt nem olvasok róla, talán hetekig fel sem tűnt volna. Tehát ez tényleg valami kalibrációs hiba lesz. Vagy a T-mobile-os rom van elcseszve, mert a BladeVillain asszem Orange ramon alapul.
Vissza is állítom a BV-t.
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
Hali!
Csak hogy dicsekedjek: megcsináltam kijelző teszteket, és kijelenthetem hogy igenis van a Blade-ből hibátlan verzió! Nálam van pl egy, mert gardiant teszt is és a pixelhiba teszt is negatív lett. Nincs kékülés, szürkülés, semmi anomália.
Akit érdekel: a megjelenése napján,2010.11.15-én hétfőn vettem valamikor estefelé, a MOM parkban a T-pontban. Azt mondta a hölgy hogy csak szerdán kapnak, de rendes volt bement a raktárba és már volt belőle pár darab. Gyári seal (zárjegy vagy plomba) volt rajta.
Úgyhogy én semmi negatívumot nem tudok róla mondani, nekem szuper, gyönyörű és imádom Már várom a főzött 2.2-t ráSzép estét!
Üdv.
ÁkosCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
MartOOn
addikt
válasz darky4e #1428 üzenetére
gyorsabb voltál...
köszi! akkor holnap trapp trémobilhoz és veszek egyet szülinapra!
szted akkor jobb mint a hero? frissebb, gyorsabb, jobb a kijelző?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
darky4e
tag
válasz MartOOn #1437 üzenetére
Pantal: terminal emulator>
su
hwaccel onMart00n: Nem rossz nem rossz, heronál biztos gyorsabb meg játékokat ezerszer jobban viszi Kijelzővel nekem nincsenek problémáim, egész szép a képe! Dizájn nem rossz,összeszerelés pontos nem recseg semmi,akkuidő 1-2 nap,de meglepően jól bírja az intenzív használatot is! 256 ram is elég úgy néz ki! Én meg vagyok vele elégedve! Ami zavar benne azok úgyis meg lesznek oldva szoftveressen!
Live long and prosper
-
MartOOn
addikt
válasz Speedy22 #1414 üzenetére
persze!
DARKY: mi a véleményed erről a jószágról? Most Herom van, de Asszonykámnak is szeretnék droidot venni. Blade hogy muzsikál nálad?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Pantal
senior tag
És hogyan lehetne bekapcsolni, ezt megosztod velem?
-
palad
tag
Nem igazán ismerem még az androidot,
ezért érdeklődnék hogy érdemes-e aktíválni,és hogy mit lehet vele nyerni? -
syclo
csendes tag
itt van:
[link]
aT-s rom[ Szerkesztve ]
-
b4ndee
csendes tag
akik a proci/felbontás dolgon aggódnak:
tessék róla videót nézni, arra van a youtube.
teljesen gördülékenyen megy rajta minden, az Asphalt 5-öt is bőven játszhatóan viszi. -
palad
tag
A videofelvevő képessége szerintem a n5230-nak jobb.
Magasabb fps, és a kép sem deformálódik.
Mindaz ellenére hogy az n5230ban gyengébb a proc.
Viszont az af miatt lehet vele dokut fényképezni.Mármint a blade-el.
Az n5230 nál a mutatvány felejtős volt. -
i400
senior tag
válasz Pocok256 #1423 üzenetére
az az óriási probléma hogy az ilyen emberek nagyrésze azt a fáradtságot sem veszi hogy egy kicsit is megismerje a rendszert amit használ pl elolvassa az itt megjelent cikket róla... aztán meg megy a sírás hogy nem ébreszt nem csörög FC hegyek és akkor a rendszer szar
janes74: én azért a watchdog lite-ot fenthagytam mert előfordult hogy egy progi beragad
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
én szívesen feltennék már egy főzött rom-ot, de van e olyan ember akinek megvan az alap T-Mobilos? Ha esetleg gebasz van, akkor vissza lehessen tenni.
-
wlf
tag
válasz agressor12 #1417 üzenetére
Igen, én is most szedtem le, kihajigáltam belőle egy csomó mindent (~28 megával kevesebb lett a zip...), csinálok egy backupot a mostaniról, aztán mehet a móka
A hardveres grafikus gyorsítás alapban nincs bekapcsolva, az addonok között az egyik update (hw_ui) kell hozzá külön.
-
Pocok256
veterán
-
palad
tag
Szerintem iránytű is van benne,mert a celeste nevű progi fut szépen.
-
Speedy22
csendes tag
Autofokusz van benne?
-
sagesz93
addikt
válasz ojsoldier30 #1412 üzenetére
Két külön dologról van szó...
szabadon felhasználható multimédiás tárhely mérete = ROM -
janes74
senior tag
A fórum címét meg lehetne változtatni: PIXELMANIAra.Érdekelt a tella,de leginkább csak a kijelző vélt vagy valós hibáiról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
ojsoldier30
csendes tag
Srácok,én még igazán új vagyok,még androidos telóm sem volt,de ami a memót illeti,nem lehet,hogy még is csak 512 van benne?Mert ha a MA tesztet megnézitek az LG one-ról,abban is 512 van,de csak 170-et lát.Legalább is ezt olvastam....
kiegészítés:pontosan ezt írták,remélem arra vonatkozik,amit mondtam"A RAM mérete 512 MB (LG-től jött az adat, úgyhogy hivatalos, ezzel el is oszlottak a kételyek), a szabadon felhasználható multimédiás tárhely mérete 170 MB."
[ Szerkesztve ]
-
-
sto1911
veterán
válasz agressor12 #1306 üzenetére
Hogy tudom ellenorizni, hogy valoban ki van-e kapcsolva?
Ha ki van, akkor hogyan aktivalom? -
MartOOn
addikt
válasz Speedy22 #1406 üzenetére
nem mindegyik pixelhibás... én holnap megyek trébe megnézek egyet saját szömömmel. de sztem Asszonynak pont jó lesz kezdő droidnak! ha túl jó, akkor cserélek a Herora vele!
-
Speedy22
csendes tag
Hy! Megéri venni ilyen telót a pixelhibák ellenére is?
-
MartOOn
addikt
csak a nemrég futókat mutatja, tehát nem alt+tab megoldás. killerrel kilősz mindent, tehát nem fut semmi, nyomsz hosszan házikót akkor is mutatja őket.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok