- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Csak egy jótanács: A kinek milyen a képernyője bemutatót helyezzétek át ebbe a topikba! Nem mintha itt rossz helyen lenne, de ott többen látják és sokat lehet egymástól tanulni. (Alapból is tele van Blade-es képernyőképekkel.
)
-
Jadro
veterán
No megjött öcsém Blédje. Megnyomkodtam, belőttem és meglepően szépen szalad rajta a rendszer. SGS után azt hittem akadozóbb lesz ez, de eddig minden frankó vele. Na jó pár hülyeségbe már belefutottam de lehet hogy romcserével orvosolható lesz. Go Launcherben a programokra nyomva pl nem indul l az adott program, pedig jelzi hogy érzékelte a megnyomást. Mindegy, van Launcher pro az teljesen jól műxik. A Last call widget meg FC-zik, pedig ez nagyon jó kis cucc, de majd keresek másikat helyette.
A neheze mondjuk most jön, öcsémet be kell vezetni az android rejtelmeibe.
(Úgyis olvassa, majd kapok a fejemre.)
-
-
Jadro
veterán
Na megnyomkodtam én egy ilyet. Gyors és jó cuccnak tűnik. Ennyi pénzért szerintem rendben van. A kijelzőt kültéren, felhős időben néztem. Meg nem mondom hogy TFT vagy amoled, de jól látható volt. (TFT felé hajlok egyébként én is.)
-
Jadro
veterán
Ezek az akkutöltési elméletek..
Töltsétek ahogy jólesik, nagy baja nem lesz! Túl nem tölt, illetve a teljes lemerülés előtt kikapcsol. Formázni nem kell , csak arra kell figyelni hogy ha lemerült (kikapcsolt) akkor ne maradjon úgy hetekig)
Ez elsősorban egy használati eszköz és én pl. szeretem ha mindig megbízhatóan üzemel. Ebbe beletartozik az is, hogy rátöltök ha kell, mert nekem fontosabb hogy ne hagyjon cserben, minthogy mondjuk két év helyett két év + két hét az akku élettartama.
-
Jadro
veterán
"Ma délelőtt vettem egy ZTE BLADE-t nagyon megvagyok vele elégedve. és ez hülyeség hogy nemjó a kamera. ott az üzletben olyan szép éles élénk képet csináltam vele hogy gyönyörű volt télleg."
Térjünk vissza a dologra, ha feltetted a képeket valahová és gépen is meg lehet nézni.
-
Jadro
veterán
válasz
spanilana #248 üzenetére
Garancia a T-nél van, oda tudod vinni ha gond adódik. Fókuszálni gondolom a képernyő megérintésével lehet (nincs ilyenem csak máshol is így működik.)
Használati tapasztalatok majd lassan jönnek. Nagyon új a készülék. Ha nem vagy elég merész, akkor érdemes várni egy kicsit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest