Hirdetés
- Továbbfejleszti a Tecno a Universal Tone-t
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos képanyagon a Xiaomi 15 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
a következő fura dolgot csinálja az OSF-em:
letiltott 3G-vel, de élő adatkapcsolattal szinkronizál leveleket, névlistát etc. Ha szinkronizásás közben indítok hívást, a telefon hajlamos újraindulni - néha hívás közben, néha hívás befejezés után. Jelenleg Kelzsoca FLR-R10b fut rajta, de csinálta ezt más romokkal is. T-mobilos kártya van a cuccban, és a cégünknek saját APN-je van. Elég idegesítő egy hiba, esetleg valakinek ötlete erre?
-
OberMotz
aktív tag
Ez kell neked PC-n keresztüli wifi megosztáshoz (csak Win7-tel megy ha jól tudom):
-
OberMotz
aktív tag
válasz
tibz03 #24609 üzenetére
Nekem Spicám volt a Blade (pontosabban OSF) előtt - nincs az a pénz, hogy visszatérjek a samura. Nagyságrendekkel gördülékenyebben megy rajta minden és persze az 512MB VS 128MB RAM is rengeteget számít. Az persze egy szégyen hogy a Samsung képtelen volt összehozni rá magától egy működő 3D és multitouch drivert. Néha még bele-bele pillantgatok az itteni spicás topic-ba és sajnálom szegény srácokat hogy állandóan reménykednek hogy majd csak lesz hozzá valami normális ROM. Én még pont időben adtam el a Spicát, így nem nagyon kellett költenem az OSF-re
-
OberMotz
aktív tag
válasz
bartiiiiiii #6016 üzenetére
Androiddal ad-hoc hálóhoz sajnos nem lehet csatlakozni.