Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nálam ment félre egy betű, tehát ez a helyes:
MD5: 2f3d3c52803c7983cacb3e1eed9aa029
(#41201) embe
Nem eltűnt, valószínűleg hibásan mutat rá az új framework-res, nem is kellett volna hozzányúlni, attól hogy a framework-res ki van cserélve még más alkalmazás nem fog eltünni vagy megsemmisülni.
-
embe
nagyúr
Kelzsoca: Nekem valóban eltűnt a könyvjelzők alkalmazás. Valaki? Van aki feltette az új témát? Nézze már meg, hogy eltűnt neki is a könyvjelzők alkalmazás?
-
Keeperv85
nagyúr
Áááááá

Ez van b.meg mikor valaki nem az eredeti forrásból tölt le valamit!!! Próbálkozzatok csak, remélem egy kiadós boolloop esetében nem lesz sírás utána...
-
Ben96
tag
Sziasztok!
Ezt szeretném felrakni: FLB-R8_HUN_update_full (2011.03.02), eddig Kelzsoca R11-et használtam, de most rászántam magam, hogy felteszem az újat, miután a régi félig elszállt.Nehéz megmondani, pontosan mitől, volt egy backup során befagyó Titanium backup, újra kellett indítanom a telefont/, egy cacheclaner ami frissíteni akarta a busyboxot, ami nem tudom végül sikerült, vagy nem, csak a végén néztem vissza a telefonra, akkor már nem írt ki semmit sem azt, hogy sikerült és azt sem, hogy nem, úgy gondoltam akkor valószínűleg sikerült. A telefon usb-n rá volt kötve a számítógépre /azzal töltöttem a telefonaksit/, amit újraindítottam, arra már nem emlékszem vajon a telefont ist, vagy az magától indult újra, vagy később magam indítottam újra, de befagyott a windows, bootnál kékhalál, azt írta ki új hardver lett telepítve/erről én nem tudok
ami nem működik, távolítsam el, és indítsam újra. Megtettem, utánna jó volt. A telefon pedig visszaállt gyári launcherre, golauncher eltünt, és egy csomó alkalmazás is, a gyári markettel együtt, így pótolni sem tudom őket. próbáltam a hivatalos android marketen keresztül is, pc-ről, wifin keresztül, úgyse volt jó.Mostmár mindegy, csak azt szeretném megkérdezni hogyan lehet visszarakni azokat az alkalmazásokat amik ki lettek véve a romból, és marketen keresztül sem lehet visszarakni. A youtube-ot vissza tudtam rakni marketről, de a google talkot nem, és az email klienst sem. Honnan lehet ezeket letölteni és visszarakni?
-
-
tanygab
tag
Nekem minden működik, kivéve a tárcsázó FC-zik... egyszer se tudtam megnyitni...

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Hmm... érdekes. Én azt hittem ez egy plusz menüpont itt, mint a reboot esetében. Így viszont az nem áll fent. Illetve még azt tudom elképzelni, hogy az új framework nem veszi fel ezt az apk-t valamiért a listára (úgy értem, mint ahogy a widgetek is bővülnek a listában, ha új települ) még ténylegesen nem telepíted újra az adott apk-t. Ebben az esetben pedig ez még fent áll, mert csak bemásolás volt

-
dragon1993
addikt
Sikerült leírom mi volt.
Elszállt az SD Kártya olvasó a telefonomban hibásan olvasott írt.
Vissza akartam tenni a gyárit , fastboot nem jártható út mert át volt particionálva a telfon nem fért volna fel a system.img. Csodazip nem hsználható a hibás sd olvasó miatt.Megoldás
recovery,boot,splash.img visszatettem fastbootal majd elindítottam a t hivatalos frissítőjét. -
anglergab
addikt
A második (alsó) hash értéket copy-pastelted a hozzószólásodba, vagy úgy másoltad kézzel?
Mert, hogy ilyen eltérés legyen a valódi és a generált között, annak az esélye hihetetlenül kicsi (magyarul: lehetetlen) 
(#41178) dragon1993
A telefon SD slotja vagy USB-s SD-kártyaolvasó hibásodott meg?
Tipp: Ha gyorsan szeretnél válaszd, próbáld alaposan, tagoltan, egyértelműen megfogalmazni a kérdést. -
csandi86
csendes tag
Hehh, reggel nekem is sikerül leejtenem a telefont. Annyi volt a szerencsém, hogy este mindig ledobálom a földre a ruháimat és pont egy zoknira esett.

-
hjozsi
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
A T honlapjáról letölthető frissítés vissza állítja, nem?
-
jkorr
csendes tag
A téma update checksumot nézte valaki? Két helyről leszedtem, nekem
2f3d3c52803c7983cacb3e1edd9aa029
ehelyett
2F3D3C52803C7983CACB3E1EED9AA029
(Tehát a második felében edd helyett eed az összes eltérés, ha jól látom.)
Vagy próbáljam még újra leszedni, nálam a gond? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ugyan az, ami a Reboot opcióhoz. Nincs benne tovább a menüben, ami a framework része.

dragon1993: Azt tudom, hogy lehet particionálni a nand flash-t, de hogy hogyan azt passzolom. Anno valaki poénkodott azzal, hogy lenullázta az egyik blokot egy ilyen sorral, ha emlékeim nem csalnak.
-
dragon1993
addikt
Egy fontos kérdés a profikhoz.
Telefon rom nélkül fekszik az asztalon.
Fastbootal talán vissza tudom tenni a gyári rendszert , viszont a gyári particiós táblával mit csináljak ?
+1 dolog SD Kártya olvasó hibásodott meg. -
tpeti78
senior tag
Köszönöm a válaszokat,akkor feldobom!

-
Keeperv85
nagyúr
Gyanítom össze van fordítva két apk forrása, házilag forráskód nélkül nem csináljátok meg... Másik témát erre az alapra felhúzni viszont lehet... csak azok az ikonok kellenek..
-
Kombat
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
Notificationok közt megjelentek kapcsolók (wifi, gps, auto sync bluetooth és brightness), más változás nekem nem tűnt fel.
kelzsoca: A többi téma is elérhető lesz majd ilyen frissítéssel? Konkrétan a MNML érdekelne....
+ engem is érdekelne, hogy a fent említett kapcsolókat nem lehet valahogy módosítani/cserélni? -
TRob1
veterán
válasz
sunahunter
üzenetére
Csak 1 tipp: Használd a szerkesztés gombot a hsz-ed felett, ha 5 percen belül új mondandód van. Köszi
(#41128) LaTisza: Te is
Köszi -
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Feltettem a FLB-R8_HUN_update_lite és FLB-R8_HUN_update_full romhoz TrueGingerbread-thincircle-FLB_hun témát. De nekem úgy tűnik eltűnt a könyvjelzők widget. Az mi volt, pontosabban mi volt a neve? Talán a Bookmark ?Utólag telepíthető?
mod: Kimásoltam a telepítő romból a Bookmark appot. Próbáltam telepíteni. Megkérdezte felülírom a régit? Mondtam igen. Elindult a telepítés, de a végén kiírta nem sikerült.

-
törölt tag
válasz
sunahunter
üzenetére
"Konkrétan mi változott, mert a képről nem jön ám le."
Változott a font, az operátor kiírás mérete és helye, illetve a lock és sound csúszkáknak nincs háttere, csak önmagukban vannak a kerek gombok, illetve a színük is más.
-
lafaty80
addikt
válasz
forelli940
üzenetére
próbáld ki, hogy a telón kitörlöd(elfelejt), aztán újra rácsatlakozol.
-
sunahunter
senior tag
válasz
LaTisza
üzenetére
(#41123) LaTisza
Nincs.(#41131) lafaty80
Van, aki nekem teherautókhoz vágja a tükörlapokat. Megadhatom a számát.
(#41132) LaTisza
Mond hogy megijedt, mikor ráddudáltak séta közben.(#41141) dragon1993
Format esetleg?(#41125) kelzsoca
Konkrétan mi változott, mert a képről nem jön ám le.(#41149) forelli940
Ha minden kötél szakad, reseteld a routert. -
kelzsoca
félisten
válasz
forelli940
üzenetére
Attól hogy többször felteszed a kérdést még nem tudunk jobban/többet segíteni.
Indítsd újra a routert/telefont, majd nézd meg újra, ha nem javul, akkor cserélj titkosítást, vagy teszt idejére vedd le a védelmet, és nézd meg úgy mi a helyzet.
-
törölt tag
válasz
forelli940
üzenetére
Ha laptopon kér jelszót, akkor van titkosítás, telefonon nem kér, akkor próbaképpen kapcsold ki a routerben a titkosítást, úgy hátha megy.
-
forelli940
csendes tag
valaki segitsen pls bladem fogja wifi jelet rámek hogy csatlakozás csatlakozik de se email se market se honlapok semmi nem jön be laptopomon kér jelszót telón nem help help smc wbr14-g2 es a routerem
-
törölt tag
válasz
agressor12
üzenetére
Launcher Pro sem éppen a legjobban megírt Launcher, a homescreenek lapozása gyors, mint a villám, de az app drawer lassú és akad (FLB r10-en, illetve más 2.2 ROM-okon akárhogyan állítottam be, akadozott az animáció), abban még mindig az alap 2.3-as Launcher a legjobb.
-
ux1
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Szvsz. újra particionálás és formázás.

-
Keeperv85
nagyúr
-
agressor12
senior tag
A CM7-nél másnak is akad Launcher pro?Alap 2.3-assal szépen megy....
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Az SD kártya megsérült, újra kell partícionálni és formázni.
(#41140) Bazijoe73
Nem vagyunk béta teszterek így nem foglalkozunk vele.
(#41146) Keeperv85
Szétkaptad

Az a baj hogy nem értesz hozzá, most hogyan fogod összerakni

-
asanotadanob
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Nálam egyszer volt ilyen, de egy reboot segített, ha még nem próbáltad.
-
dragon1993
addikt
Sziasztok.
Van egy nagy problémám romot wipe-oltam tenném fel az újat ,de a recovery nem tudja mountolni az SD Kártyát. Próbáltam már fat és fat32 ben is mi lehet a hiba ? -
Bazijoe73
senior tag
Az ujj SPB Mobile Shell-t sikerült elindítani valakinek???
-
kelzsoca
félisten
Igen, ennek a témának egy régebbi kiadása.
(#41135) LaTisza
Az üveg repedt be, az LCD szinte biztos hogy nem sérült alatta.
(#41137) EarL 007
Hát igen, viszont aki nem dolgozik az nem hibázik, ilyen apróságok előfordulhatnak

(#41139) lafaty80
Napfényben nézz rá a kijlezőre, és látni fogod a touch érzékelőket egymástól azonos távolságra, ezek valahol alul vagy középen helyezkednek el az üvegen/üvegben, és nem a felső rétegen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lafaty80
üzenetére
Álmodozz csak, ez nem üveg. Valami hibrid keverék, félig epoxi-félig üveg. Ez még a kisebbik baj,de benne van a touch felület. Azt érdekes lenne cserélni így...

szerk: Az a külső rész, nem az lcd!!! Nevezzük nevén a touch window. Az égvilágon semm köze nincs az lcd panelhez...

-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
" FLB-R8_HUN_update_lite és FLB-R8_HUN_update_full romhoz elkészült a frissített téma:TrueGingerbread-thincircle-FLB_hun " - nem ez van benne eredetileg is a romban?
Mod: Látom javított változat, és a frissítés ajánlott. Bocs most keltem még!
Még nehezen megy az értő olvasás. Így tárgytalan a kérdésem. 
-
LaTisza
csendes tag
köszi... mindegy azért megpróbálom... bár én se látok rá sok esélyt, de végülis egy próbát megér... csak azt nem tudom, hogy mit mondjak, azt h leesjtettem vagy azt h áh nem igaz... egyik pillanatban még jó volt most meg ilyen... de vajon mitől??
amúgy nem zavarna annyira ha így maradna , de az a baj h szerintem még fog romlani...
-
forelli940
csendes tag
problémám van le van jelszavazva a wifi jelem otthon és bladenél nem kéri a jelszót help
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ha menne szerencsétlen szoftver 1-2 napot akkor ez megjavulna egyébként, bár eddig csak párszor láttam

(#41122) EarL 007
Még jó hogy tesztelik az update cuccot mielőtt kiteszik

(#41130) forelli940
Próbálj másféle titkosítást, ha szükség van rá.
(#41131) lafaty80
Álmodj királylány

(#41132) LaTisza
Gondolod hogy a T-nél idióták dolgoznak?
Én nem is próbálnám meg, voltak már itt többen akik csalódva ballagtak ki a T-ből ilyen ügyben, Te sem leszel kivétel, azonnal lejön hogy leesett a készülék.
-
kelzsoca
félisten
válasz
üzenetére
(#41123) LaTisza
Esélytelen a garanciás történet, várd meg amíg lehet külön beszerezni előlapot a készülékhez. (a T-nél 40k-ért megoldják)
Mondtam hogy az üveget ne a karcoktól féltsétek, hanem hogy földre ne kerüljön, mert 1 ejtés 90% hogy üvegtöréssel fog járni!
(#41115) V.Stryker
Hát van pár rom ami egész jó, modacon is találsz párat, vagy ha gondolod akkor flb-r8_hun_update_lite a logout blogomban.
(#41128) LaTisza
Ez esetben nem fog működni, elhajtanak vele.
-
LaTisza
csendes tag
Help please!
http://kepfeltoltes.hu/view/110305/DSCF7051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintetek van esély a garira? mit mondjak ha kérdezik, h mi történ, vagy csak pislogjak h azt vettem ésre hirtelen ilyen lett. Mert amúgy leejtettem a kezemből és kb 1,5 métert esett...
Meg lehet valahogy oldani gariban? még minden rom meg ilyenek eredeti a telómban szal ezzel nincs gond.
szerintetek fog tovább romlani a képernyő?
előre is köszi! fontos lenne! -
törölt tag
Na, a ZTE-s SmartDialer-es update egyelőre bugos, mert fel sem tud települni CWM 3.0.0.6-tal...
E: Error in /sdcard/flb_froyo_blade_r10b_smartdialer.zip
Status 6
Installation abortedMegpróbálom kézzel berakni a fáljokat, hátha úgy megy.
-
lafaty80
addikt
Valaki próbálta már R8-ról R10-re update-elni wipe nélkül? Esélyek?
-
forelli940
csendes tag
sztem nem
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Na, ez a 2.3 tényleg ki ki fagy, de aztán elindul magától. Ahhoz képest amilyen stádiumban van, tök jó. De nem élvezhető.

Melyik 2.2-őt ajánlod, amelyhez nem kell bohóckodni az sd kártyával, nem akarok ext2 partíciót, csak simán a régi szokott módon feltenni. Legyen benne root oszt csókolom.
-
törölt tag
válasz
forelli940
üzenetére
Használsz valamilyen titkosítást a wifin?
(#41111) kelzsoca: Egy-két screenshotot láthatok az apróbb csinosításokról?

-
kelzsoca
félisten
FLB-R8_HUN_update_lite és FLB-R8_HUN_update_full romhoz elkészült a frissített téma:
TrueGingerbread-thincircle-FLB_hun
MD5: 2f3d3c52803c7983cacb3e1edd9aa029
A témát frissítette: Frankish a modacoról.
Általam végzett módosítások:
A téma honosítását 0-ról újrakezdtem, az eddigi hibákat javítottam+pár apróbb csinosítás.
Frissítés prioritása: ajánlott
A frissítést update.zip-ként tudjátok feltenni recoveryből, az első indulás akár pár percet is igénybe vehet.
-
forelli940
csendes tag
Enable MAC Filtering: disable
-
Flexy90
senior tag
válasz
forelli940
üzenetére
Nincs véletlenül MAC szűrés bekapcsolva a routeren?

-
forelli940
csendes tag
persze kiirja hogy smc alatta hogy csatlakozva de honlapokra mégsem enged fel
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
forelli940
üzenetére
Csatlakoztál is arra a routerre, vagy csak látod a listában?

-
forelli940
csendes tag
ujrainditotam de még mindig nem jó ugyanaz
-
kelzsoca
félisten
válasz
forelli940
üzenetére
Routert újraindítottad már?
(#41102) TRob1
Majd szerdán érkezik a svéd rom

Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztrofotózás
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de aúgy a képernyő folyadékkal van vmi?

Max beviszem a T-be neylon zacsiba.

komolyan

szóval megy is fel a kis drágaszág.