- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
Mesélj mi jót csináltál, hogy végül felment?
(#40296) madgie
Hát ez user error szagú sztori nem?
Szerintem valami lépést kihagytál.......
(#40300) hamham
Root explorer-el nézz rá, de sztem más is kiírja, viszont ezeket tudni kellene, hiszen haladó felhasználóknak készült a fullos rom
[ Szerkesztve ]
-
OrLiX
tag
Arc Launcher
A Sony Xperia Arc gyári launchere.
Kipróbáltam, fut Blade-en, de szerintem döcögősebb, mint a LauncherPro.ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Lenry
félisten
válasz kelzsoca #40257 üzenetére
vér és veríték árán, de végre fönn van az új ROM
ezért az elégedetten hátradőlős érzésért imádom a Linuxot, és ezért vettem Androidot isnagyon köszönöm mindenkinek a segítséget
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
madgie
titán
Akkor én vagyok az első panaszos: full verzió eddig egyszer ződdroidozott, most felment, de Mybackup közben újraindult és eltüntette a romban lévő extra progikat is (skype, ilyesmi). Marketra felmásztam, mondom újra letöltöm a Mybackup-ot, megint újraindult. MD5 stimmel.
Most szedem a lite-ot, ha ez is vakarózik, megy vissza az r12.
-
spence225
aktív tag
Egy pici segítséget kérnék:
Korábban csináltam egy 512-es ext partíciót és most szeretném visszaállítani az sd karit hogy a teljes méretet lássa (szval most 512-vel kevesebb hely van az sd karin)
Szeretném viszaállítani hogy eltűnjön az ext partíció.
Ez recovery-ből lehetséges ? -
mira72
őstag
hígulunk?
(#40291) hamham : fórum kereső, amúgy quick system info irja ...
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
hamham
tag
Hogy lehet ellenőrizni, hogy a telefon birtokba vette az ext2 részt? r8 full van fent és telepítés megy marketről, nem indul újra ahogy írták már egy páran.
(#40292) mira72
néztem ott is, de nem találtam rá utaló jelet hogy 512vel több lenne vhol[ Szerkesztve ]
-
quadgenya
csendes tag
válasz bikebutcher #40271 üzenetére
van még szilikon tokod?
-
l700
csendes tag
Végre egy biztató válasz! Közben ezt találtam, ez nem lehet jó hozzá?
link[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
a kérdésem, hogy ezek a beautifull widgetek mennyire eszik az aksit?
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
rzerge
aktív tag
a kérdésem, hogy ezek a beautifull widgetek mennyire eszik az aksit?
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
sto1911
veterán
Az akku erdekelne
-
dawoka
csendes tag
Sikerült feltennem a FLB-R8_HUN_update_lite-ot
Köszönöm széken, már most hasít mint Lüke Szkájvóker a zikszszárnyúval
Elképesztő mennyivel csinosabb és fürgébb mint a gyári tromos!Mostantól elég blade függő leszek asszem...
Respect a készítőknek
-
embe
nagyúr
Valóban..minden problémára megoldás, amire magamtól is rájöttem, de Kelzsoca is már leírta, hogy recovery alatt kell formázni az sd kártyát. Pontosabban én így csináltam:
by Kelzsoca ... utólagos engedélyeddel belinkelem ide az általad leírtakat
" Belépve a recoverybe keressük meg az advenced menüpontot, majd nyomjunk rá, aztán keressük ki a partition SD card menüpontot, nyomjunk rá, majd válasszuk ki: 512M
A swap size-al már nem kell foglalkozni, tehát válasszuk a 0M-t (512mb ram-os blade esetében)
Ezután a készülék elkezdi formázni az SD kártyánkat, csinál egy 512Mb-os ext2 particiót, illetve a fennmaradó helyet fat32-re formázza meg. "Nekem ezután megszűnt az a probléma, vagyis hogy új alkalmazások telepítése során újra indul a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Beleczkil #40219 üzenetére
Én a Lookoutot használom.
(#40242) kelzsoca:
Inkább max 512 nem min.(#40276) cruyff
Fut az szépen. Letölteni nem érdemes, mert az warez...(#40278) Peteke:
Egyrészt recoveryből is lehet recoveryt flashelni. Másrészt ott van az első hszben a terminálból való flashellés leírása is...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Ha most nekem van egy telepített FLB-R8-as romom és feltenném a lite verziót (nem a fullos módszerrel), akkor nekem is kell frissítenem a recovery-t a korábbiról a 3.0.0.6-os-ra, vagy megy a régivel az sd-ext format? Csak azért, mert driver probléma miatt nem tudom az újabb recovery-t feltenni. Csak a lite zip van. Akkor mehet a kötelező wipe-olás, format sd-ext és install zip?
Pet
-
Gyb001
senior tag
Nekem a wifi vesztési gondokat ez megoldotta [link] a regpon nem volt jó
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
bikebutcher
csendes tag
lesz megoldás ha minden jól megy!
nemcsak 1800mah-s akksi jön 1 hét múlva hanem komplett ház is
sajnos 2011től megváltozott a vám szabály és nem 70 hanem csak 7 dollár alatt nincs vám így hiába jön kínából bármi termékminta álnéven levámolják rettenetesen
még nem tudom megéri e az alkatrészeket behozni de ha igen mindenképp jön infóa komplett ház nem lesz eladó mert nekem is repedt a kijelző de ha megvan hogy vámmal postával mindennel együtt mibe fáj akkor jelzem nektek.
némi infó
a szilikon tokok nem jönnek jóval olcsóbban mint terveztük, (ez is vám miatt) 1700ft/db-ra jött ki van szett is amiben van 2db fólia + egy törölgető bizb*sz 2000-re jön kispeedshop is hozni fogja a tokokat 2500-3000 közötti áron ( tőlem nem akarták megvenni 1700 ér pedig paráztam h a nyakamon maradnak )
akksi 1800mah kb 1500ft lesz ha megjön beviszem a magyar képviselethez hogy áment mondjanak rá mert taiwanról jön, nem akarom úgy ajánlani hogy nem teszteltem le..
komplett házat 4000ft ért vettem, de mivel még csak jövőhéten postázzák nem tudom rá se az árat se a vámot
kérdésekre szívesen válaszolok
üdv[ Szerkesztve ]
-
cruyff
tag
Hivatalos 2.2 elvileg ma jött ki. Van erről vmi info?? vagy a telón jelkenik meg egy üzenetben, ha elérhető lesz?
és amúgy, ha t-mobilos a teló, később fog megérkezni rá a frissítés?? -
-
Lenry
félisten
válasz kelzsoca #40257 üzenetére
amit appmonsterrel kimentettem, azt vissza is tettem
és elég sok mindent fölrakok, amíg ismerkedek a rendszerrel...na mindegy, lezuhanyozok, ennyi időt kap, aztán megpróbálom a te szűz rendszereddel (esetleg minimál mennyiségű cuccot belerakok)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gonger
senior tag
Sziasztok!
nyílt wifi hálózatokhoz sokszor nem csatlakozik a telefonom:-( feltettem egy wifi analyzer nevű programot, azzal tudom mérni a jelerősséget. -60db-nél pl ma a westendben nem tudtam fellépni a hálóra. ugyanilyen jelerősségnél az itthoni wifi (titkosított) hálózatomat simán tudom használni. múltkor egy szállodában hasonló szitu adódott. mellettem a kollégám Spicával simán wifizett. igaz, hogy az rootolt és rom frissített készülék volt, de az Ő kijelzőjén fullon volt a wifi jel, nekem meg alig alig 1-esen.
lehet valami hardveres probléma, hogy ennyivel gyengébbnek veszi a jeleket? -
spence225
aktív tag
Még egy kérdésem ha lehet. Megcsináltam az ext2 partíciót 512-re ahogy Kelzsoca javasolta, most tök jó minden. De ha mondjuk ezt a partíciót én később el akarom tüntetni akkor azt hogyan csináljam ?
(#40267) kelzsoca:A helyzet az hogy sztem visszadobom jövő hét végéig a régi flb8-ast mert jövő hét végén jön az új sd kari addig meg ki akarom használni a 2 Gb-t (na jó nem az egészet de legalább ~1.7-et) és most ugye hogy megcsinátam az 512-őt annyival kevesebb.
Akkor partícionáljam simán újra ?
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Nos ez a 3.0.0.6-os recovery img filet nem kell a fastboot mappába rakni? csak úgy símán parancssorból futtatni? Mert nem írja, hogy töltsünk le fastboot-ot.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz PpenoO #40254 üzenetére
A 3.0.0.6-os ext2-re formázza le.
(#40255) Lenry
Uhh, az már szép szám, biztos kell ennyi program, ez rengeteg
Biztos hogy ott lesz a probléma hogy:
- vagy sok az alkalmazás
- azon alkalmazások között esetleg valami hibás(#40258) ReSeTer
Recoveryből kell feltenni a recovery-s változatot.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz kelzsoca #40239 üzenetére
a 3.0.0.6-os recovery fölment, a ROM felrakása is sikerült, de újraindítás után megáll a zöld robotnál.
kivettem az akkut, újra feltettem a ROMot, de az eredmény ugyanaz...lehet az a probléma, hogy túl sok programot tettem a data/app-ba? most több, mint 240MB a ROM
mod: már 10 perce néz velem farkasszemet a robot. hogy bírja pislogás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz kelzsoca #40239 üzenetére
Üdv!
A régi 2.5.1.8as cw még ext3-at csinált, legalábbis nekem .
Három kérdésem lenne:
1. A 3.0.0.6 is ext3-ra formázza a kártya általam megadott méretét?
2. Ha igen, kizárhatom azt, hogy az új romodban az A2SD a dalvik cachet átrakja ext3 partícióra?
3. Mivel többször is ext2 partíciót emlegettél, mint használandó file rendszert, abban az esetben ha a 3.x CW ext3-ra formázza a partíciót, nem lesz semmi gond? Értem FC-zés, program eltűnés stb?
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
3.0.0.6-tal vegigmentem a kovetk parancsokon:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
format boot
format system
format data
format cache
format sd-ext (ennel kiirt vmi hibat, lehet meg is elrontottam a minitoolal vmit?)
ezutan ujra felraktam a full r8-at, es ugyanugy ujraindul marketprogram installnalhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
gyl66
tag
kelzsoca: egy hibátlanul működő FLB-R9b_HUN fullos verzió van fenn. Érdemes visszetérni erre az R8-ra?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
SPB Mobile Shell Androidra
Nem, nincs benne warez. Mielőtt még valamelyik moderátor úrnak megremegne a keze a ban gombon -
m3ss
veterán
en is ettol felek, se kijelzo hozza, se elolap/hatlap, lehet meg is kellene vmi tok
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
mira72
őstag
olcsó húsnak híg a leve... sajna.. ez bármelyikőnkkel megeshet
még ebay-en sincs alkatrész hozzá..SGS-hez 8.99-ért rendeltem postával ebayröl, meg is jött és működik is rendesen... szal ennyiért jó lenne pengéhez is csak lenne, de kicsi kínai csak rájön hogy ez is kell..
[ Szerkesztve ]
-
SD killer
csendes tag
Már fel is ment az új rom, minden elismerés a készítőnek.
Vigyázat: A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz!
-
l700
csendes tag
Hali!
Sikerült leejtenem a telefonomat, ennek következtében eltört és elrepedt a kijelzője (csak a külső rész). Tokban tartottam, de úgy tűnik, ez lett a vesztem, mivel a tokon van egy pierre cardin márkajelzés egy fémdarabkán, ettől gondolom baromi elegánsnak gondolták a gyártók, de leeséskor erre esett rá és ez adta a kis területű nagy erejű nyomást a kijelzőnek, amitől az megrepedt (sőt egy kis részen gyakorlatilag szilánkosra tört a külső rész)...
Garancia erre gondolom nem terjed ki...(mondjuk a pierre cardin tervezői egy seggberúgást igazán megérdemelnének) Mibe fog nekem fájni a javítás kb? És hol érdemes vele próbálkozni? Gondolom nem a T-nél, mert ők sokkal drágábban csinálhatják. Nagy baj remélem nincs, mert a kijelzőnek igazából semmi problémája nincs, az érintésre is reagál, de félek hogy az érintőképernyő miatt egybe kell cserélni az egészet, és akkor már 20-30 ezer forintom is rámegy, miközben a telefont 13ezerért vettem (hűség, aranykártyapontok...).
Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
thomikaf1
tag
ha szeretnék egy a 3.0.0.6os recoveryt feltenni és ezt töltöttem le:
recovery-clockwork-3.0.0.6-blade-update_signed.zip
Akkor ezt úgy tudom felrakni, h Recoverybe belépek majd:
- install zip from sd card
- choose zip from sd
- Kiválasztom a zippet és már települ is?Ezután a rom megmarad? vagy azt is telepíteni kell?
-
spence225
aktív tag
Még egy kérdés: Mekkora ext2 partíciót érdemes létrehozni ?
-
Ronam
addikt
és akkor mivan?a wipe nem törli a recoveryt,rossz vicc lenne .amúgy valamelyik nap én is szaroztam a gyári sd-mel.először recoveryből próbáltam a particionálást,úgy nézett ki sikerült is,de nem nagyon települtek oda a cuccok,sőt,semmit nem oda rakott .aztán letöltötten egy progit amit itt ajánlottak (nem az EASEUS),végig is csinálta szépen a particionálást,jónak is tűnt,de mikor telepíteni akartam a kártyáról vmi hibaüzenet fogadott,pontosabban nem talált rajta semmit pedig ott volt a cardon a ROM.végül EASEUS-t próbáltam,az tökéletesen particionálta a kártyát,de nemtudtam létrehozni ext2-t,amire most igazán szükségem lenne .valami ötlet?
-
kelzsoca
félisten
Recoveryből a 3.0.0.6-os verziót használjátok és ezzel formázzátok meg az SD kártyát!!
-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Olyan kérdésem lenne hogy én azért nem tok semmit telepíteni az új flb8-on mert nincs ext2 partícióm ?
minden telepítésnél újraindul a teló.(#40238) SD killer:Köszi a választ. Akk megcsinálom.
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
en is 2.5.1.8-al raktam fel, azzal wipoltam, formataltam, akkor lehet az volt a bibi
megprobaljuk 3.0.0.6-tal[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
-
mira72
őstag
válasz kelzsoca #40226 üzenetére
én EASEUS-al formázok/particionálok mindig, és nincs baj
szerintem nem szereti az android ha rádugdossuk gépre a telót, és a futó rendszer alatt elvesszük tőle az sd-t amin soksok dolog van amit épp használ....
szerintem sok probléma ( pl file eltűnések, stb. ) adódik emiatt az sd-n ...[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz mira72 #40210 üzenetére
és még olvasd tovább...... Aztán majd rá jössz Vagy nem...
(#40218) mira72: Jól tetted
Más.
Ne sokat várjatok a hozzáadott SD-kártyáktól, mind a Verbatim amit régen adtak, mind a Transcend amit mostanában egy kalap.... 'hagynemondjam'. 4-ből 2 még működik
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Lenry
félisten
na most kicsit nagyon segítségre lenne szükségem.
ami eddig történt:
a kártyám (2GB-s Transcend, ami járt alapból) az előbb meghibásodott, de a régi telefonommal tudtam formázni, utána jó.
EASEUS-szal partícionáltam, az elején fat16, a végén 512MB ext2.
lefutott, a fat particióra ment fel az R8-as ROM. innentől a kártya kicsit fura volt, mert a gép szerint csak az az egy zip volt a kártyán, a telefon szerint meg minden más, de a zip viszont nem... ennél a pontnál kellett volna megállnomreboot recovery, végigmentem a sok wipe-on és recovery-n, de a format-extél megakadt, hogy nem tudja mountolni.
install zip from card -> can't mount, install aborted :S
ekkora újraparticionáltam a kártyát recoveryből, 512MB ext, 0M swap.
viszont most nincs semmi a kártyán, ha mountolom mass storage-be, akkor a Windows nem tud belépni (nincs lemez a meghajtóban)újraindítani/kikapcsolni nem merem.
most mi legyen?
(#40223) SD killer hogy nem lehet mindkettő primary? csodálatos...
[ Szerkesztve ]
-
SD killer
csendes tag
válasz SD killer #40167 üzenetére
Szerencsére megoldódott.
Mint kiderült tényleg user-error történt.
Nagy lelkesedésemben ugyanis mind a két partíciót primary-nak jelöltem be.Viszont a jó öreg L700-asomnak még így is sikerült leformáznia, és most már ext2-vel is működik.
Vigyázat: A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz!
-
-
pista59
őstag
Nekem már késő van, nehéz a felfogásom, mindjárt megyek aludni.
De ha megvettem egy szoftvert, azt megvettem, olyanról még (kommersz kategóriában) nem hallottam, hogy másik gépen nem szabad használni. Hányan használnak még most is XP-t az új gépükön? Legálisan. Pedig a régihez vették. (tételezzük fel)A győztes féreg irtó baktérium
-
Beleczkil
tag
Melyik vírusirtó használata ajánlott, illetve milyen egyéb védelmet érdemes még feltelepíteni?
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
m3ss
veterán
hogy tudom megnezni, hogy elszurtam-e az ext2 particiot, vagy vmi mas a bibi?
fajlkezeloben sd es data mellett latom a system-et, amit megadtam ext2 particio nevnek, akkor csak van ext2-om nem?
ha mas verziora valtok vissza, van vmi amit erdemesebb r12 paul hun helyett felraknom? (nem artana mobiltv, fm radio sem, viszont stabil legyen)https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Ronam
addikt
válasz kelzsoca #40204 üzenetére
oks,akkor ránézek
dragon válasza facebookon
Nem volt odaírva , nincs licencelve a és kelzsocával kezd elszaladni a ló ,
Kérj engedélyt.
ok
Tedd ki a paypalt
OK
A letöltés gomb mutasson a blogomra.
Most már ne szóljon bele senki tudom ez nem tűnik nagy dolognak de az utolsó lépés eléggé visszavetné az oldalt a google találati listájába.
Mielőtt beperelnétek: [link]kicsit komolytalan a srác,na mind1.én nem szólok bele,majd ti lejátsszátok
-
mira72
őstag
válasz róland #40207 üzenetére
ez hülyeség, OEM win.eket el el lehet adni egyszerűbb hw.khez is. pl egy dvd rw... azt ha beszarik, és garba cseréltetem vegyek másik wint? na ne vagy ha lap csere van? ezt ugye Te se gondolod komolyan ....
Idézek:
"Az OEM operációs rendszer és Office termékek EULA-ja mindezek mellett lehetővé teszik a szoftver termékek önálló forgalmazását, komplett számítógép illetve bármilyen hardver alkatrész nélkül is. Ez csak a következő megkötésekkel lehetséges:
az OEM szoftvercsomagot csak felbontatlanul lehet tovább értékesíteni
a csomagot felbontó végfelhasználó maga válik rendszerépítővé, ő telepíti a szoftvert
mivel a rendszerépítő adja a termék támogatását, így ebben az esetben a végfelhasználónak sem az értékesítő sem a Microsoft nem köteles támogatást nyújtani."Szal hw. se kell.....
(#40212) Ronam : ez egy igazi segg
[ Szerkesztve ]
-
-
m3ss
veterán
es rzergenek sincs? neki is ugyanaz a problemaja
5xx Mbyte-os ext2-ot csinaltam, tegnap az r12-hoz egy masik memkartyaval uilyen modszerrel csinaltam
rollback v retry?https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
CurrentValue
tag
válasz kelzsoca #40157 üzenetére
a facebook szinkron nem jó.
a google szinkron meg tul jo? már 520 bejegyzésem van, és mindet a telora mutatja, át tettem másik teloba a kártyát és letakaritottam szoval a sim full üres, a gmail fiokom pedig kitörölve a szinkron listábol, akkor ő honnan szüli még mindig duplikálva a teljes telokönyvem? -
ux1
addikt
-
m3ss
veterán
nekem az FLB-R8_HUN_update_full-al minden marketes program installalasanal bejon az android logo latszolag ujrabootol a telo (kb 10-15 sec) es pin kodot ker
16 gbyte kingston c4 sd
5xx ext2, + fat32[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel