- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
Joshi
titán
Mivel a Blade topikban szinte csak t-mobilos ember van ezért megkérdezném hogy létezik-e olyan sms kód ami letiltja az internetelérést egyszer és mindenkor? 4000-es számlát hoztam össze úgy hogy jóformán nem is neteztem semmit, semmilyen internetes előfizum nincs.
-
törölt tag
Cacheük törlése után is fc. Csak teljes wipe és friss telepítés után megy jól. Most már tényleg megy. Előbb az volt, hogy tiszta install (FLB-r10b), majd backupoltam a játékokat, utána feltettem a ZTE dialert, megint FC. Nah, akkor újra mindent, egyből ROM install (újraindítás nélkül) után feltettem a ZTE dialert és most úgy tűnik, hogy megy.
Úgy fogom letesztelni, hogy milliószor elindítom, bezárom (task managerrel), rebootolom a telefont, ha nincs FC, akkor szerintem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vampire17 #41291 üzenetére
Én is ezt mondtam csak másképp. Szerinted van nyílt forráskódú driver? Én még nem találkoztam vele... Így viszont a be kell érni azzal ami van. Mint látod nem program függő, mivel a WiFi vezérlés egy kernel szintű driverben van, amit nem tudnak kicserélni vagy másikat írni...
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Xmodule #41286 üzenetére
Tudod a fenti keresőgomb milyen csodákra képes?
Amúgy szerintem arról van szó, hogy a Google nem volt olyan kedves a legtöbb WiFi chip mellé normális supportot is adni, de mindjárt előkerül ilyenkor valaki, aki megmondja majd, hogy ez nem így van, ennek így kell működni...
szerk: Megy a feladatkezelő nálam, most néztem meg.
szerk2: Hehe...
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
Valaki megnézné,aki frissitett témát a Lite romon,hogy nála is folyamatosan fc.-zik e a feladatkezelö?Frissités óta egyáltalán nem enged belépni,a szokásos foglalt szöveg fogad....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Xmodule
őstag
Ha a kilyelzo elsotetul miert dobja el a wifit utanna?koszi
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Joshi
titán
Kelzsoca, ha jelenleg az FLB R8 update All in romot használom hibátlanul 3.0.0.5-ös recoveryvel ezt érdemes lecserélni a mostani frissített romjaid egyikére? Vagy várjam meg a 2.3-as új verziót ami már "végleges" lesz?
-
anglergab
addikt
válasz
Glatius #41277 üzenetére
Néhány app létrehozhatja ezt a struktúrát, pl. Facebook for Android (notification sound miatt).
Közelségérzékelő-gyorsjavítás (proximity sensor fix) - gyorsabban fog reagálni:
Írd be a /system/build.prop-ba:mot.proximity.delay=150.
Lehet, hogy érdemes beletenni az 1. hozzászólásba
Kelzsoca
Stock témával használom az aktuális rom-odat, és tetszik a lehúzott notification bar-ba integrált power widget. Valahogyan bele lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Androidguruknak hoztam egy gumicsontot:
Új kártyán akartam megcsinálni a hangok könyvtárszerkezetét, éa amikor a media/audio-nál tartottam, észrevettem, hogy a létrehozott könyvtárban máris ott van a notifications/ könyvtár. Ki csinálta meg? Mi ennek az oka?
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
gordonfreemN
addikt
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #41270 üzenetére
Na akkor megvolt a próba.
A rom: Kelzsoca FLB-R8_HUN_update_full (2011.03.02) leszedtem az új javított témát-pontosabban csináltam egy rendszer visszaállítást. Ismét működött a könyvjelző widget. Visszatettem az új témát és megint nem volt könyvjelző widget. Most megint megy a visszaállítás. Így a romban lévő téma marad a telón. Vagy lesz ennek javítása? Vagyis a javított témának lesz javítása?mod: ok. Jelzed ha sikerül a javítás?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
vampire17 #41266 üzenetére
Egy kis módosítással azonnal működik az is oda-vissza szépen
..........................................................Uraim, itt vannak a frissített témák:
Ezek a témák már mindenféle recoveryvel feltehetők, illetve az értesítő sávban megtalálható bennük a power widget is.
BlueGingerbread-circlemod-FLB_hun
BlueGingerbread-FLB_hun
BlueGingerbread-thincircle-FLB_hun
DesireSense-FLB_hun
DesireSlate-FLB_hun
ElegantSteel-FLB_hun
GalaxyS-FLB_hun
GenerationX-FLB_hun
GenerationX-GREEN-FLB_hun
GenerationX-RED-FLB_hun
MNML-FLB_hun
Revo-FLB_hun
TrueGingerbread-circlemod-FLB_hun
TrueGingerbread-FLB_hun
TrueGingerbread-thincircle-FLB_hunMinden elérhető a Logout blogomban!
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz
vampire17 #41266 üzenetére
Nálam megy szépen, kivéve mikor nem
De ha elsőre netalán nem érzékel, akkor eltakarom és ha elveszem a kezem, akkor visszajön a kép.
Én igazából már csak az akkura panaszkodom, de az elvileg a következő nightlyban már javítva lesz, ami elvileg holnap jön és RC2 lesz..
Sok a ha, de legalább van fejlődés -
Glatius
őstag
válasz
sbazsi #41259 üzenetére
Az ilyen fórumok gyűjtőhelyei a hibáknak. A pixelhiba sem volt általános a Blade-ek között, sem régebben, sem most nem volt sokkal több mint más készülékek esetén. Ha nem webshopban vásárolsz, mindenhol kötelesek megmutatni, ahogy a hajszárítót, TV-t is kötelesek bekapcsolni...
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
smog000
csendes tag
flb-r10b-ux1-eXTRA-rel2 rom stabil?mert akkor hamargyorsan feldobnám...most flb-r8 van fent rá tudom tenni?vagy mindent töröljek?
-
-
sbazsi
veterán
ez a pixelhiba dolog mennyire aktuális még? vagy már rendben van az összes, amit árulnak?
esetleg van olyan bolt, ahol kézbe lehet venni, kipróbálni? -
kelzsoca
félisten
A comfortaa fél perc alatt cserélhető
(#41256) EarL 007
A ginger pack kevert akkor most is be, én nem ajánlom hogy feltedd.
(#41259) sbazsi
Nincs, mitől lenne rendben, pixelhibás kijelzős eszközök mindig is lesznek, ez nem csak ennek a telefonnak a problémája, hanem minden olyan eszköznek ami LCD panelt használ fel.
(#41260) EarL 007
A téma és a másik alkalmazás nincs hatással ezekre a dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #41255 üzenetére
Amúgy sem piszkálom az ilyen frissítéseket. Megnézem, köszönöm.
Feltettem, a Dialer megy, de a Contacts a gapps-re és acore-ra hivatkozva FC-zik. Lehet, hogy pont azért mert már agyon van moddolva a ROM a telefonom, újrateszem az alapot és úgy megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz
#19617792 #41244 üzenetére
Ez nem a JJ vs Paul féle különbség. Az FLB és a Paul féle ROMok közös forrást használnak. Ahogy írtam is, recoveryből feltelepült a zip. Egy JJ féle update zip (téma, vagy tárcsázó, bármi) minden alkalommal errort-t dob a Paul féle ROM-okon; itt nem erről van szó. A teleptés végig megy, csak a feltelepített alkalmazás hibás.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
kelzsoca
félisten
Milyen meglepő hogy a Paul romban sem működik normálisan a stock ZTE Dialer, én már megmondtam régen, hogy maximum 2 rom van és mindenki abból dolgozik
(#41244) EarL 007
Ha gondolod csinálok egy kis update.zip-et amit ha felraksz a telefonodra szinte biztos hogy működni fog.
(#41245) kentucky
Annyi ám a baja, csak erre sem jöttek rá, hogy a bulid.prop-ban:
Ezt:
ro.sf.lcd_density=120
Átírják erre:
ro.sf.lcd_density=240
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
a honeycomb rom zte bladere kics? ezen gondolok arra, hogy kicsik a gombok, felíratok?
-
rjg
őstag
válasz
#19617792 #41235 üzenetére
Tegnap tettem fel a Paul féle R12-t., az R10 után. Látszik, hogy közös forrásból dolgoznak, ezen sem megy a ZTE dialer, ezért fel tettem a Dialer One-t. Most feltettem az általad linkelt zipp-et, felment, de nálam is bezár force close-zal, illetve Contact-okból eltűntek a nevek és amikor a display option-nál kiválasztanám, hogy "miket mutasson", akkor percekig csak +gondolkozik".
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #41237 üzenetére
Mindjárt kiderül hogy ki a legény a gáton
Úgy látszik én vagyok, mivel megoldottam hogy a stock ZTE Dialer tökéletesen működjön az R10b-s romban és a szervizmenü is tökéletesen megy.
Ha nem tudja megoldani flibblesan majd talán küldök neki egy privátot modacon
(#41242) V.Stryker
A lite romhoz nem kell ext partíció, de a full romhoz igen.
[ Szerkesztve ]
-
mitvisz
csendes tag
Köszi fiúk - visszamentem megvettem .Előtte ki akarom próbálni- válasz Ők nem kapcsolhatják be , nincs próbakészülék.Nézegetem összetapogatva, kérdem az akku miért van kibontva ? Biztos a kolléga volt , hátramegy hoz egy bontatlant !!! Megveszem , otthon nézem : memória 414
-
törölt tag
-
mpire
tag
Üdv!
Ha custom fontot akarok betenni, akkor bármilyet választhatok, amiből van sima meg bold?
Más feltétel nincs?
Ha kelzsoca update.zipjében (ami a comfortaa-t állítja vissza gyárira) csak simán kicserélem a droid sans-t másra total commanderben, az úgy jó lesz?
thx -
kelzsoca
félisten
-
Ben96
tag
Hogyan lehet legegyszerűbben 2.5.1.8-as recovery-t 3.0.0.6-osra frissíteni? Tud valaki segédletet, guide-ot?
-
törölt tag
Frissült a ZTE SmartDialer "update": [link]
flibblesan: "Ok that Status 6 error is a pain in the backside. Apparently it's caused by the script not being in unix format but they are and I've double checked. Incase it's the forum somehow screwing the zip up I've packaged them up again and uploaded to mediafire."
Mindjárt kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #41214 üzenetére
Ahham, hogy maga a widget nem indul, viszont ha menu=>hozzáad=>parancsikonok=>könyvjelző
Ez így megy, illetve a gyári böngészőben is lehet a könyvjelzőkkel szórakozni.
Megnézem a friss témát tiszta telepítéssel, hogy akkor mi lesz a helyzet.
(#41215) lac14548
Ennél világosabban már nem tudom pedig leírni
Csere előtt csinálj biztonsági mentést a rendszerről, ha bármi törlődne, arra az esetre.
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
válasz
kelzsoca #41111 üzenetére
ez rámehet az flb_r8_hun_update_Allin verzióra is?
ilyenkor a beállítások, programok, nevek, címek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
kelzsoca
félisten
-
tpeti78
senior tag
Srácok,feltettem az update zipet,csináltam a biztonság kedvéért egy backup-ot is.
Reboot után megállt az android feliratnál,majd fekete képernyő.Ha nyomtam egy gombot,pár másodpercre megint előjött az android felirat,majd újra csak fekete képernyő.Akksi ki-be után simán bekapcsolt.Viszont gondolom sikerülhetett a dolog,mert a felső sáv lehúzása után ott van az energia kezelő widget.Mi lehetett a gond,hogy nem bootolt be simán,mit csesztem el vajon?Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Ben96
tag
Oké, köszönöm a választ. Azt hittem ebből az új romból is ki van pár gyári alkalmazás hagyva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #41203 üzenetére
Most nem tudom egyébként mi a gond, nálam megy a könyvjelző, tudok parancsikont is létrehozni, illetve a gyári browserben is könyvjelzőt menteni/szerkeszteni stb..
Vagy nem erről lenne szó?
flb-r8_hun:update_full rom van most fent, és a frissített téma.
(#41204) embe
Így van, és nálam hiba nélkül megy is.
(#41205) Reverting
Az ébresztő az külön van, de mindjárt szétkapom megnézem mi van vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #41200 üzenetére
Hopsz, ezt én is benéztem
Amúgy... szó szerint semmit nem lehet vele csinálni. (Mármint a könyvjelző progival) Tökéletesen inaktív a teljes hozzá kapcsolódó menü az alkalmazás kezelőben. Viszont valaki felhomályosítana, hogy ez egyébként mire jó? Én még egyszer nem hiányoltam...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest