Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
LaTisza
csendes tag
valaki találkozott már valahol (mondjuk gsm-ben) blade kijelzővel?
-
LaTisza
csendes tag
köszi... mindegy azért megpróbálom... bár én se látok rá sok esélyt, de végülis egy próbát megér... csak azt nem tudom, hogy mit mondjak, azt h leesjtettem vagy azt h áh nem igaz... egyik pillanatban még jó volt most meg ilyen... de vajon mitől??
amúgy nem zavarna annyira ha így maradna , de az a baj h szerintem még fog romlani...
-
LaTisza
csendes tag
Help please!
http://kepfeltoltes.hu/view/110305/DSCF7051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintetek van esély a garira? mit mondjak ha kérdezik, h mi történ, vagy csak pislogjak h azt vettem ésre hirtelen ilyen lett. Mert amúgy leejtettem a kezemből és kb 1,5 métert esett...
Meg lehet valahogy oldani gariban? még minden rom meg ilyenek eredeti a telómban szal ezzel nincs gond.
szerintetek fog tovább romlani a képernyő?
előre is köszi! fontos lenne! -
LaTisza
csendes tag
@sagesz93 , @smog000
Köszönöm! -
LaTisza
csendes tag
lehet h egy kicsit off, de bocsássatok meg fontos lenne.
tehát először iphone on láttam ezt, de most már több érintős telón is. Amikor a kijelzőt alvó állapotból feloldjuk akkor kér egy kódot, ez nagyon jó lopás ellen vagy akár csak a személyes dolgok védése érdekében. Namost azt hiszem apple éknél van erre alapértelmezett beállítás, de én úgyhallottam valahol (csak az a baj h már nem tudom hol) hogy van erre program is. Az a kérdésem tehát h a blade en ez megoldható-e? -
LaTisza
csendes tag
lehet találni valami megoldást rá,h TV t lehessn nézni a bladeel?? nem a T s fizetős megoldásra gondolok... ingyen nincs vmi??? előre is köszi
-
LaTisza
csendes tag
Biztos ti is hallottatok már a ZTE leendő táblagépéről... ti mit gondoltok róla? szerintem én lehet h beruházok egyre...a telefonjuk nekem bejött
szerintem a tablet sem lehet majd olyan rossz...
a másik, ami szerintem annyira nem off:
Ti honnan töltötök le játékokat? nem a marketesekre hanem komolyabb játékokra gondolok
válaszokat előre köszönöm -
LaTisza
csendes tag
mivel kelzsoca elvan foglalva kerdezem a tobbi forumozot:
letoltottem magyar bill. , na de hogy tudom en ezt mukodesre birni??? -
LaTisza
csendes tag
válasz
Sztlaci #13779 üzenetére
1300 fornt 1mega??? Akkor sokba fog kerülni a 11mega amit le se neteztem -.-"
Voltam ma T èknèl... mondta a nö h lehet meg kène vàrni a szàmlàtKicsit màs:
Szervizbe a csàvò idèzem(!) ezt mondta: kis japòk kicsit beèztèk a memoriàt... a szoftvert nekünk jövõhétre igérték, tehàt jo esetben 2hèt mùlva ùj szoftverem lesz...
De most komolyan ennyit miskolcròlÈs egy kérdés: marketbõl töltöttem le magyar billentyüzetet, hogy tudom ezt èn hasznaàlni, màrmint sms ìràs ilyenek....
elõre is köszi -
LaTisza
csendes tag
jó estét/napot/reggelt.. ahogy tetszik
néztem a telefonom ramját... és elkellett h keseredjek , mert nem 512es
pedig dec. 23.-án volt vásárolva. ez hogy lehet? a régi készletből kaptam volna???lehet h már kérdezték...sajnálom próbáltam keresővel... de a lényeg amit szeretnék kérdezni:
Cserélik ezt nekem 72órás cseregaranciával??? (ez már letelt de az ünnepek miatt esélyem sem lett volna T-hez ,menni...)
tehát ti mit gondoltok erről... azért elég jó lenne az 512 mb... -
LaTisza
csendes tag
nem mondod komolyan hogy olyan sok pénz...
nincs semmi mobilnetes előfizetésem... csak sima flottás előfizum van...
ez komolyan ilyen sok pénzbe fog fájni??? -
LaTisza
csendes tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
de lenne egy elég nagy problémám, hogyan tudom a mobilnetet kilőni??? nem használtam a mobilnetet csak wifiztem... találtam a beállításoknál egy olyat hogy: csak 2G hálózatok használata és a mobilhálózat mellől ki vettem a pipát...
erre a T küldött egy sms -t hogy 11MB ot neteztem mobilnettel
Nem tudjátok h mekkora számlára várjak, van esély rá h 3000Ft nál nem több a 11mega???ja és mit kell még tennem, hogy csak wifit használjak? nektek mi vált be?
előre is köszönöm... nagyon nagy szükségem lenne a válaszokra
-
LaTisza
csendes tag
üdv mindenkinek!
hamarabb jött a Jézuskaúgyhogy már mától blade tulaj vagyok
megnéztem teszttel (http://www.lagom.nl/lcd-test/gradient.php ) és jó a kijelző... nem kék sehol sem!
most még barátkozom vele, új még nekem az android... a k550i után ez elég nagy lépés... -
LaTisza
csendes tag
azért szerintem elég gáz, hogy a miskolci nagy T-ben nincs kiállítva a ZTE, vagy más nagyváros központi T-jében sincs még kiállítva???
-
LaTisza
csendes tag
fú gyerekek... most sikerült a végére érnem a fórumnak. ( nehéz szülés volt
)
Nekem az elkövetkezendő hetekben lesz "pengém"
Sajnos nem tudok hamarabb beszerezni, mert most vagyok a telenornál ( flottával...) és át szeretnék menni Tré-ékhez ( ugyancsak egy flottához...)A következő kicsit off lesz, de remélem vki tud segíteni, szóval ez a flotta és szolgáltató váltással lenne ey kérdésem. A telenornál 4650Ft ot kéne fizetnem h az előfizumat egy lakossági számlára áttegye és onnan tudnék magentáékhoz menni... hát én azért sokallom ezt
nem tud vki egy kiskaput???
kiváncsi leszek a telefonra, szerintem jó lesz ez nekem, így is hatalmas változás lesz, mert eddig SE k550i mm volt... nagyon úí még nekem az okostelefonság
Aktív témák
- Politikai mémek
- Kerékpársportok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...