- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
válasz Fooler89 #40896 üzenetére
Nekem a Lite van fent,és remélem nem írok most hülyeséget,de amikor az appmonster mappájából egyesével fel rakosgattam az appokat,először nem látta a market,majd az első újraindítás után (nem igazán tudom más eseményhez kötni,bár lehet hogy az újraindításhoz nincs semmi köze,talán a gmail szinkhez inkább,bár ez sem biztos) már ott volt minden a My Apps-ban.
(#40899) latis666:
Hát nem tudom,de az én esetemben egy éjszakás töltés után,három óra alatt huszonvalahány százalékos merülés azért nem piti.És mindez úgy,hogy a telefon aludt végig az asztalon,még egy hívást sem indítottam róla.... Szóval inkább kalibráltam....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
latis666
aktív tag
Gondolom ha egy hétnél tovább nincs fent egy huzamban egy rom akkor felesleges az aksi kalibrálással foglalkozni igaz?
Már csak azért mert akik itt irják hogy uj rom után merül a gép nagyon azok még azt sem várták meg hogy a rendesen beálljon a rendszer egy pár nap alatt. -
mira72
őstag
válasz kopuler #40887 üzenetére
nem kellene a winfos alvó állapotát egy androidos alvó állapottal összehasonlítani.
teljesen mást értünk rajta, bár..
amit te csináltál az nem sleep volt hanem hibernálás, mert sleep-be ha kihúzod a gépet az nem jó mac-em van, ő szuszog is sleep-bea hibernálás meg elmenti a ram tartalmát a hdd-re és visszatölti, de sleep alatt a ram áram alat tvan...
na de mind1, mindenki értse, gondolja, tudja, ahogy akarjaaz tény ha a penge felkel a vissza gombra akkor nem is volt alvóba, és úgy többet eszik
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
pista59
őstag
Köszönöm a válaszokat. Én a kártyámat az EASEUS programmal partícionáltam át (redetileg fat volt az egész) lett fat, meg ext2, és a fat részen minden megmaradt.
Tehát a CW-nél nem.A győztes féreg irtó baktérium
-
Fooler89
őstag
Van egy ZTE Blade amire szeretném feltenni a "FLB-R8_HUN_update_full"
Ez fent volt és jó volt viszont van vagy 60 program amit vissza kéne tennem.Megpróbálkoztam ezzel a data/app megoldással de még nem sikerült. Először is átfuttattam egy programot (file renamert) az összes apk-n ezzel kiszedtem belőlük a szóközt.
Átállítottam a total commanderben (innentől TC) a tömörítés arányát 0-rá.
Beleléptem a zipbe.
Minden apkt átmásoltam -> data/app
TC-ben egyesével szépen átnézegettem melyikbe van lib könyvtár és azt átmásoltam --> system/lib mappába.
Ezek után a fájl lett 260mega, ez másolás után a clockwork recovery 3.0.0.6-ban lerendezett egy egyszerű "can't open" hibaüzenettel.Baj az, hogy ezek az apk fájlok app monsternek a backupjai voltak?
Át van particionálva a telefon még az akkori csudazippel. Ez okozhatja a problémát?Az appmonster automata visszatelepítésével meg az a gondom, hogy nem ismeri fel a market a programokat miután azzal telepítettem fel.
MOD: Van EXT2-FAT partícióm, ami működőképes is.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz kopuler #40887 üzenetére
a Linux alapú rendszerek a folyamatos működést szeretik, nem szeretik a ki be kapcsolgatást, persze ezen az idők folyamán csiszoltak, de ez alap.
ez úgy hamubasült fasság, ahogy leírtad, úgyhogy legközelebb inkább ne fitogtasd a nem létező Linuxos tapasztalataid
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Glatius
őstag
válasz pista59 #40890 üzenetére
A CW természetesen minden adatot töröl, egyes magas szintű programok képesek csak arra, hogy az adatok sértetlenül átvészeljék a műveletet. (Ez persze külön feladat, nem maga a partícionálás)
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
pista59
őstag
Azért kérdeztem, hogy CW partícionálás törli-e az adatokat, mert még nem csináltam (easeus-t használtam) de érdekelne, lehet, hogy egyszer azzal particionálok.
A győztes féreg irtó baktérium
-
cascada
senior tag
Rendben. Köszi mindenkinek!
PDF olvasónak melyik jött be nektek? Mert nekem az Adobe Reader 10.0.1 tetszik a legjobban, csak az a gáz, hogy állandóan lefagyezReader-t használom most. Nem rossz, de hátha tudtok jobbat Gyári Docs to Go-val az a gond hogy nem lehet megadott oldalra ugrani.
Olyan progi kellene ami nem meríti nagyon az aksit. Adobe Reader ugy vettem észre nagyon zabálta.Másik kérdés: Azt jól gondolom, hogy ha a WiFi be van kapcsolva, és csatlakozva is vagyok hálózathoz, esetleg egy böngésző is nyitva van, és átmegy a teló stand by-ba vagy mibe, akkor nem fogyasztja az aksit? Tehát pont annyira fogyasztja csak mintha a WiFi kapcsolat ki lenne kapcsolva? Mert ha jl vettem észre bontja a WiFi-t olyankor. (gyári 2.1upd1 van fent extra WiFi progi nincs!)
szerk: Újabb kérdés: Be lehet állitani valahogy hogy a képernyő 5 perc után kapcsoljon ki? A listában csak 30mp, 1p, 2p, 10p stb. van
[ Szerkesztve ]
-
kopuler
tag
Annyiszor volt már kérdés ez a mi fogyasztja az aksit, hogy ÁÁÁ. Nem értek embereket, hogy miért kérdeznek mikor 1000...+1 le van írva már. Bár ez sose volt kérdés. Tudom alacsony a kerítés..
Ami áramot használ az fogyaszt? Ez érdekes. Most használ vagy fogyaszt? Szinonima.TRob1!
Régebben még volt egy Epox alaplapom AMD procival. Nem tudom, hogyan csinálta az alvó állapotot, de nem fogyasztott semmit. Letettem alvóba a gépet és áramtalanítottam. 2 óra múlva a gépet vissza dugtam és bekapcs és érdekes módon alvóból jött vissza.
Ennek az alvó állapotnak is vannak különböző fokozatai, van, hogy csak procit kapcsol le, vinyó meg Ram megy tovább, stb stb.
Ezzel nehéz példálozni. Valamelyik gép ezt valamelyik azt használja.Az Android Linux alapú, "mint tudjuk" a Linux alapú rendszerek a folyamatos működést szeretik, nem szeretik a ki be kapcsolgatást, persze ezen az idők folyamán csiszoltak, de ez alap. Szóval pl. a miért nem úgy ébreszt az Android mint a Nokia valószínű ennek is betudható. Kikapcsolva nem ébreszt az Android.
-
Glatius
őstag
válasz barnam_ #40885 üzenetére
Szóval kezd kicsit unalmas lenni, hogy sokan csodálkoznak, hogy többet eszik a telefon, ha többet kérnek tőle. Ez pedig nem is informatika, hanem közönséges fizika...
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Ronam
addikt
válasz dipeti #40881 üzenetére
nem muszáj recoverybe csinálni a particionálást.töltsd le az EASEUS partition master-t,azzal meg tudod csinálni pikk pakk.most írták hogy ext2 nélkül,ha nagyobb fájlokat akarsz telepíteni újraindul a teló
(#40884):szerintem is.bár gyorsaságban szerintem az opera mini a nyerő,próbáltam már sok mindent,de annál gyorsabbat még nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
dipeti
senior tag
zippel akarom frissíteni a recoveryt 3.0.0.6-ra de azt írja Installiton aborted. Nem hibás a letöltés.
Illetve muszáj flb10b-vel ext2 partició? Ha kihagyom mi lesz?[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
barnam_
nagyúr
válasz Glatius #40874 üzenetére
Ha te a ROM-ra, vagyis a firmware-re (OS-re) gondoltál, ami fut a telefonon, akkor miért nem írod azt? A RAM nem az. Akkor pedig ne csodálkozz hogy félreértünk.
(#40872) cascada: az opera mobile már jobban tudja ezt, de az meg lassú, mire egy hivatkozást megnyit, eltelik fél perc. Ha egyáltalán megnyitja. De ez lehet csak az opera turbo miatt van, nélküle nem próbáltam.
-
Glatius
őstag
Te pedig még a RAM és a ROM fogalmát is kevered... de mindenkinek aki túl hirtelen szólaltat meg: a ROM chipje flash memória, alapesetben ténleg nem fogyaszt, csak az olvasás igényel energiát.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
nálam is ez volt a modacos R12-nél.az sd-t kéne particionálnod.ha van 3.0.0.6-os recoveryd akkor ott simán meg lehet csinálni advanced menüpont alatt,vagy töltesz le vmi progit hozzá.kell egy fat32 primary meg egy ext2 primary.ext2-nek állíts be 512 MB-ot
(#40873)első alkalommal kalibráltad az akksid?mikor először kalibráltam ugyanez volt nálam,sajna a kalibráció ebben az esetben semmit nem ért,ugyanolyan volt mint előtte.nézd meg hogy merül az akksi,ha látsz javulást akkor siker ,ha nem akkor recoverybe töröld a battery stats-t és kezdd elölről,nálam 2. alkalommal már ment rendesen.
(#40879):szerintem nem,törlődni fog minden.nem biztos ,érdemes előtte lementeni mindent
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Azt nem lehet valahogy kiküszöbölni h (FLB r10-es rom) ne induljon ujra a rendszer ha vmi nagy apk-t telepítünk?
sudo rm -rf /*
-
OLE-3
tag
-
Glatius
őstag
válasz barnam_ #40852 üzenetére
Elég beteges gondoolkodás... hóapok óta mindenki rossz értelemben használja a ROM kifejezést, de ha nem hansúlyozom ki, hogy nem a chipre gondolok.hanem a tartalmára, az mondenkinek magas?
A gyengébbek kedvéért arra céloztam, hogy nem minősíti a felrakott Froyot a tapassztalt akku idő, mert az csak a készülék hardverétől, s azok használatától függ. A vas pedig adott, tehát minden az user felelőssége.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
tpeti78
senior tag
Ahhh,most majdnem infarktust kaptam...
Akku kalibrálás,wipe battery,reboot system és megállt az android feliratnál...Majd fekete képernyő,gomb nyomásra android felirat megint,és ez percekig....Majd akksi ki-be,és mostmár felállt a rendszer.Minden esetre be tud paráztatni ez a telefon még mindig.
Ezt miért csinálhatta?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
cascada
senior tag
válasz pista59 #40869 üzenetére
Nemtudom, hogy miért, de sajnos nem
Tehát probálnék közeliteni a weboldalon 2 újjal, de ahelyett, hogy finoman picit Zoomolna, kinagyitja teljes méretüre az oldalt :\ Vagy lehet még annál is nagyobbra. Tehát multitouch-al 2 méret van csak. Kis méret ami olvashatatlan, vagy hatalmas méretDe mindegy is, mert az Opera mininél is lassu a JavScript támogatás. Nézzétek meg az iPon-on a részletes JavaScript keresőt. Legalább 5mp-et kell vári egy checkbox kattintásnál
-
pista59
őstag
válasz junkpod #40867 üzenetére
Nem kell az ext2 partíció, nem követelik. Ha van, több program települ oda, és nem a telefonba.
Az szokott gondot okozni, ha van ext partíció, települnek a programok, aztán jön egy ötlet, új kártya akármi, és utána nincs ext partíció.
De ha nem is volt, nem kell. (de jó, ha van)
Ja, és ha nincs, és a system partíció mérete kisebb lett, utána gondot okoz pl. a market-es telepítés, nincs hely.[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
tpeti78
senior tag
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Milyen böngészőt használtok? Nekem olyan böngészőre lenne szükségem, ami támogatja a MultiTouch-ot, mert szeretek ugy zoom-olgatni (tehát Opera Mini kiesett), és fontos lenne, hogy gyorsan futtassa a javascript-eket, tehát egy jQuery-s lightbox ne 10mp legyen mire betölt . És az iPon notebook keresőjénél ha rákattintok egy checkbox-ra, akkor ne kelljen várni 5mp-et A gyári böngészőnél is várni kell 5mp-et és a Dolphin Browser HD-nál is. (Operánál is hasonló a helyzet.)
Tudtok ajánlani olyan böngészőt, ami gyorsabban menne?
-
esox
senior tag
válasz bikebutcher #40271 üzenetére
Szia bikebutcher,
nekem is megjött a tok két fólia, kis törlőkendő és az akis lógó vacak.
Amit nem tudok, hogy a kék lapon milyen fólia van? Mire való az?a szilikon tokok nem jönnek jóval olcsóbban mint terveztük, (ez is vám miatt) 1700ft/db-ra jött ki van szett is amiben van 2db fólia + egy törölgető bizb*sz 2000-re jön ki
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Lasy
veterán
Most már biztos rossz a memkari amit kaptam, de este azt mondták küldenek egy progit amivel menni fog.
Formáztam már a 6120c nokiával is és szépen látta a telefon. áttettem a blad-be, és ment is 3 percig, aztán halott lett megint.+36702778032
-
Ronam
addikt
válasz barnam_ #40859 üzenetére
nem abba ami alapból integrálva van.power control plus a progi neve.letöltöd,elinditod,ott rányomsz hogy add to notification bar,aztán felhozza miket akarsz kirakni,ott van reboot funkció......
ez így mégsem jó,quick boot-ot le kell hozzá tölteni marketről,utána elvileg mennie kell.próbáld majd meg,azt írd meg sikerült e
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Szép napot!
Az meg lehet tudni, hogy mi volt a gond az előző R8_Hun romban, hogy a különleges karakterek helyén csak négyzetek jelentek meg? A mostaniban ez javítva lett, tehát valahogy fel lehetne update-elni az egyel ezelőtti R8-ra is, mert emiatt nem szeretnék romot cserélni.
Előre is köszönöm!
(P.H.)
-
Ronam
addikt
-
barnam_
nagyúr
Akik az angol FLB romokat használják:
Találkoztatok már a kikapcsoló menüben újraindítás gombbal?
Mert itt azt írja, hogy Power button reboot option and app by Paul O'Brien. Nos az app megvan, de újraindítás gombot én nem látok(#40849) Glatius: ez bizony fail
Már csak azért is kell neki áram, mert nélküle elveszti a tartalmát.[ Szerkesztve ]
-
-
Glatius
őstag
Akku témához:
Egyetlen RAM sem fogyaszt áramot. Ami fogyaszt, az a futó alkalmazás. A felszereltebb alkalmazások természetesen nagyobb fogyasztással járnak, de itt megint nagy súlyozással van a képletben USER ŐFELSÉGE...
Mindenki válasszon az igényei szerint, de ne csodálkozzon az energiamegmaradás törvényén!Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
-
TRob1
veterán
Wifit használok, kis játék is minden nap, 3g kilőve, gps most nem ment. De ezt csak arra írom mindig, hogy "nemjó" az r9 me eszi az akksit. Ha használsz mindenfélét amit felsoroltál, akkor az r8 se meg az r10 se meg 1ik se fog menni 1 hétig (meg 2-3 napig se) Vagyis, 1 a lényeg, ha be van kalibrálva az akksi (vagy hagyunk neki időt, és nem naponta romot cserélünk), akkor nem lesz óriási eltérés (az már más tészta hogy épp ki és mit telepít, ami zabálja a háttérben)
¤ R'n'R ¤
-
mira72
őstag
ja, feltettem
elindult, azt hittem másnak el se indul
telefonon nem hallgatok zenét....akku: egy nagyon nyúzós nap simán, 2 átlagos nap simán..
ebbe folyamatos net kapcsolat, sok beszéd van benne.
játék meg navi jó hogy pár óra alatt megeszi....[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Ronam
addikt
válasz mira72 #40842 üzenetére
R9-en poweramp?eddig senkinek nem ment a poweramp R9-en,akkor neked hogy?,elindul,csak épp nem játszik le zenét.....minden más ROM-on megy tökéletesen,R9 valamiért gec*zik
akksiról meg annyit,hogy irogatják itt sokan hogy napok óta megy a telójuk egy töltéssel,de azt miért nem írjátok oda mellé hogy mennyit használtátok?aki nap mint nap használja a 3G-t,wifi-t,gps-t annak tuti nem fog 50 órákat menni a teló 1 töltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
válasz róland #40838 üzenetére
+1
Engem is érdekelne akksi.Ha jól emlékszem,azt mondta bikebutcher,hogy ha "Nem robban fel az akksi",vagyis minden oké vele,akkor lesz hírverése itt a fórumon.Várjuk!
szerk.: PowerAmp-nak van trükkje,és egyáltalán nem függ a romtól,hogy működik e,vagy sem.Legalábbis én ezt tapasztaltam.....Mixzing is teljesen jó,és az legalább megbízhatóan működik.(Bár nálam már a PowerAmp is... )
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
TRob1
veterán
válasz RaveForce #40833 üzenetére
Nem lesz.
Na most már én is kiváncsi voltam, és leszedtem a PowerAmp-ot, hogy mi a helyzet (nem használom 1ébként), és.............. tényleg nem játssza le a számokat
Akksi (r9): nem tudom pengénél mi a jó vagy rossz, de perpill 31%-on áll, és egész pontosan 53 órája és 35 perce megy. (az igaz hogy az s5230as samum, vagy a SE k610i-m 1 hétig is bírta )(#40834) CoolBoy323 : "szakemberek": (inkább felhasználókat kérdezz, ill. szervízeseket, meg esetleg jó sok fórumot olvass (mindenfelé, mindenfélét)
(Jah, és egy haveromnak kb. 9-10 éve megy a yamada nevű csoda dvd-je, akkor az is tuti márka? Vagy mint MM-be kaptunk anno 2-3 éve valami új "csoda" dvd playert, 100db-ot , olyan 70-et visszahoztak, és ez komoly!!!, viszont a 30 működő gép tulaját soha az életbe nem fogja senki meggyőzni hogy az amit használ az egy kalap xar, és többet soha nem is lesz belőle. És volt ebből a maradékból 1-2 aki visszajött, hogy szeretne még 1et abból az "olcsó" fajtából xy-nak is venni )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
barnam_
nagyúr
Aksi témára: lehet hogy egyik rommal 1 órával előbb lemerül, na és? Amúgy is naponta kell töltenem. Jó esetben kibír két napot, de akkor alig nyúlok hozzá, és benne van a rizikó, hogy lemerül amikor nem kellene...
PowerAMP-nak meg annyi a trükkje, hogy az ingyenes változatot kell használni. Az simán ment nálam R9 alatt. Igaz az meg semmire se jó, de a MixZing ingyenes, és ugyanúgy van benne EQ.[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
1800-as akksi valószínű, engem is érdekel.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
cheetah21021
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
igen
az R8 all in van most fent.
egyenlőre csak CW-t akarok cserélni.
aztán a mostani rendszerből csinálni egy backupot
a jövöhéten elvileg meglesz az uj 8 Gb-os kártyám. akkor akarom feltenni az uj ROM-ot már ext2 partícióval.
Viszont ahhoz már kell ez az uj CW.szóval mindent apránként.
Mégegyszer kösz mindenkinek
Chee -
mdani1
csendes tag
Sziasztok!
Habár jobb helyet is találhattam volna ennek a kis kommentnek, de én úgy gondoltam, hogy hol máshol, mint egy kiváló minőségű Androidos telefon fórumán találhatnék választ kérdésemre, ahol a jobbnál-jobb fejek tömörülnek. : )
Elég rég foglalkozok Java-val, de még az Androidba nem nagyon mertem belevágni. ^^ Arról szeretnék érdeklődni, hogy hol találhatnék olyan leírásokat, könyveket, ahol egészen az alapoktól nekiláthatnék a munkának, fejlesztésnek? : ))
Előre is köszi
ZTE Blade - Android SDK - Java SDK <---- I like these. : )
-
Ronam
addikt
nem lesz all-in,mert van rá esély hogy hazavágja a telót,téglát senki sem akar gyártani a telóból gondolom .dobd fel a modacos FLB-R10et vagy a Zsoca féle új R8-at és utána csinálj egy akksi kalibrálást amit az első oldalon találsz.mind2 ROM-on próbáltam a powerampot és megy faszán
-
RaveForce
veterán
és lesz az ujbol all in? kiv lennék rá r9 nagyon eszi az akksit és nemjo vele a poweramp
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
gblasius
csendes tag
Bikebutcher!
Ha megjött az 1800-as akksi,és minden frankó vele,akkor én egyre vevő lennék.
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
Szvsz neki az all-in változat van fent,és a kérdés az,hogy a recovery csere után működik e még a bevált rendszer....Vagyis nem akar romot cserélni,ha jól értettem.A Lite előtt nekem is az all-in volt fent....
(#40829) Aggregátor:
Nem rossz ötlet,én is kerestem jó ideig,mire Tőled kaptam egyet,ami tutira az is,aminek lennie kell.Nekem éppen három különböző méretű "csodazip"-em volt,mire megkaptam az igazit....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
TRob1
veterán
Legalább 2 oka lehet hogy miért Allin-t írt. 1: Mert az előző 8ast allinbe rakta fel, 2: Mert egy jól belakott 8asa van mindenféle neki tetsző jóval (vagyis egybe van mindene)
(#40829) Aggregátor: +1
(#40830) tpeti78: +1 (én meg sose raktam fel allin romot, de most az r9 nekem is allin (minden benne van ami nekem kell))
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
embe
nagyúr
A nagy testvér figyelhet - egy trójai segítségével??
-
Ronam
addikt
válasz cheetah21021 #40824 üzenetére
tudomásom szerint az új R8-ból nincs all-in változat,akkor te mit akarsz feltenni?
(#40825) akkor miért azt írja hogy all-in?full vagy lite talán .
amúgy ha csak a recoveryd akarod updatelni akkor úgy kell ahogy írtad,boot recoverybe,aztán a 3.0.0.6 os update zip-et feldobod,aztán restart,következő recovery bootnál már az új jön majd fel
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz cheetah21021 #40824 üzenetére
Yeah! (még gyökérbe se kell, meg update.zip-nek se muszály lennie, be is tallózhatod)
(És nem megpróbálkozol, hanem Megcsinálod )(#40826) Ronam: Rom már fennvan neki, csak a recovery-ből akar újabbat.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
Kösz a válaszokat a korábbi kérdésemre. Akkor megpróbálkozom a 3.0.0.6 CW felrakásával.
Kérdés...
leszedem az update.zip-et. sd gyökerébe felmásolom. hangerő le + power gombbal bekapcsolom és simán update.zipet lefuttatom? Ennyi az egész?Utána indulni fog a R8 All in ROM-om?
kösz
chee -
havast
aktív tag
nem emlékszem pontosan..de volt már aki beírta, hogy a telefon tokja befogta a blade-t. sikerult neki acetonnal/alkohollal valamivel leszedni? vagy ne is próbálkozzak?
-
Ronam
addikt
válasz tpeti78 #40815 üzenetére
ha feldobsz egy új ROM-ot törlödik a batt stat,változó amúgy mindig melyik ROM mennyire zabálja az akksit,persze ez függ sok mindentől még.....egy próbát megér ,én végigcsináltam mindig ROM telepítés után és semmi gondom az akksival,pedig nyúzom rendesen a telót nap mint nap
-
tpeti78
senior tag
Aha,olvastam,kösz!
Csak nem tudom miért kellene kalibrálnom,amikor eddig nem volt gondom vele,csak mióta a Lite fent van.... Ezért kérdeztem,hogy másnál mi a helyzet....
(#40814) Luissimo:
Én is így jártam a csodazip-ekel,idő volt mire megleltem az igazit...
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
tpeti78
senior tag
Srácok,isten ments,hogy türelmetlen lennék,de nagyon idegesít a dolog,és sehol nem látok,találok hibát az akkumulátor használat terén.Szóval erre valakinek ötlet,tanács,tipp?[link]
Egyszerűen fogalmam sincs,mi lehet a baj.Más nem tapasztalt a Lite romnál ilyen brutális merülést? Köszönöm előre is az esetleges tippeket!
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Lasy
veterán
válasz pista59 #40810 üzenetére
Nálam akkor van bekapcsolva egy készülék mikor felállt a hálózatra, akkor tudom használni, na most ezt nem tudom megtenni amíg újraindul.
Hogy miért van értelme feltenni egy romot a memkarira, mert CW-ből látja, és ha felteszed a romot, kiveszed a memkarit akkor bekapcsol a készülék rendesen.
+36702778032
-
Tibike775
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a Blademre a FLB-R8_HUN_update_lite 11.03.02-es rom-ot. Csak én vagyok béna, vagy tényleg nincs benne magyar T9 szótár? Lehet ezt valahogy telepíteni rá?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Tibi -
törölt tag
O.o, mennyi hsz lett itt, mióta utoljára jártam.
Hogy valami újdonsággal(?) szolgáljak, feldobtam az FLB-R10B-t, eddig minden hibátlanul működik. GBthemepack + circlemod is fent van, illetve Frankish FLB Power Widget modja. És FLB-R10B-en Regpon Wifi-s progival a wifi stabil, nem dob le.
A 2.3-as CM7 hogyan alakul mostanság, használható már valamennyire?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel