- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Lagler
tag
válasz Glatius #49258 üzenetére
Glatius!
Értem a mondanivalód lényegét Egy-két appot töltök rá hadd lássák, meg a contact-okat.
Remélem tényleg úgy lesz ahogy mondták, és rögtön csere. Nem szeretném hetekig nélkülözni a telót.Köszi!
Üdv.
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, nem találtam a keresővel.
Gariztatnom kellene a Blade-em, és szeretném visszaállítani az eredeti T-s romot. Az addig oké, hogy Csodazip, na de a recovery-t hogy szedem le?
Am a gariztatás oka, hogy valami miatt mintha púpos lenne az akksi és nem tudom összenyomni a hangszóró felöli sarkot. és nyikorok és zavaró nagyon. A pöcök ép, csak nem megy össze.
Szóval ha valaki leírná 2-3 lépésben hogy tudok gyárit csinálni a Blade-ből, hogy ne kössenek bele, annak nagyon nagy respect Állítólag rögtön csere, nem vacakolnak a bevizsgálással.Előre is köszi!
Üdv. Ákos
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Sziasztok!
S.O.S segítségre lenne szükségem!
kelzsoca r11-ét hsználom, egészen eddig minden ok volt, azonban újra kellett indítanom, és amikor bebootolt, tök más volt a hátterem, meg a régi sms-ek kerültek elő, mintha egy régebbi mentés bootolt volna be!
A friss sms-ek meg számok hiányoznak, valamint újra előjött az, hogy ha belépek az sms-ekbe, elolvasok egy sms-t valakitől, kilépnék a vissza gombbal és hibaüzenettel kidob. Volt már régebben ugyanez a hiba, ki is fotóztam ha jól emlékszem!Segítsetek miért bootolt be egy régebbi mentés?? mi lehet a probléma?
Köszi!
Üdv. Ákos
-
Lagler
tag
válasz kelzsoca #29846 üzenetére
kelzsoca!
Közben fogadtam pár hívást, és meglepődtem mert a beállított csengőhang sem az volt aminek kellett volna lennie. Nekem úgy tűnik, mintha a rom "resetelte" volna magát, és minden beállt alapállapotba. Csak gondoltam megosztom veled az infót, te tudsz vele mit kezdeni
Üdv.
-
Lagler
tag
válasz kelzsoca #29829 üzenetére
Nah akkor ezek szerint megvan a probléma forrása: User error
Pedig eddig mukodottkelzsoca!
Köszönöm a segítséget! És ha már ilyen hülye voltam, legalább másoknak példaként lehet felhozni az esetemet Más ne fusson ilyen hibába!Amint hazaérek lepucolom, felteszem újra, és az összes appot egyeként fogom újratelepíteni! Kiváncsi leszek megoldja-e.
Mégy egyzser köszi a hibakeresés módot
Üdv. Á
-
Lagler
tag
válasz kelzsoca #29824 üzenetére
Task killer törölve, újraindult, de ugyanaz csak így még lassabb lett az egész menü.
Handcent sms is hibával kilép. akkor itt nem a task killer a hibás sztem
Az lehet hogy az zavart be esetleg hogy miután feltettem r11-et, utána titaniummal újratettem a mentésemet, ami a gyári 2.1 alatt csináltam az appokról? mert egy eléggé belakott rendszerem volt ott.
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
válasz kelzsoca #29810 üzenetére
Nah taskkillerrel kilőttem mindent, de a processzorhasználat 94-97% folyamatosan!
Valami beragadhatott! Hol tudom megnézni mi ragadt be? Lehet pont ez az mms.apk?ux1!
Nem, semmit nem állítottam át, kelzsoca alap r11-e van fenn.[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
válasz kelzsoca #28991 üzenetére
kelzsoca!
Megint előjött a probléma, most sim kártya kivétel után. kivettem egy pár percre, visszatettem, és mikor bebootolt eleve nem az Elegant steel jött be, hanem tök más háttér, és az mms.apk megint ugyanazzal a hibaüzenettel kilépett. Mrgint nem megy az sms
Viszont azt figyeltem meg, hogy most megjelentek a január 31-e előtti sms-ek is, eddig azok nem voltak. Tehát összefoglalva: ha rossz az sms alkalmazás, akkor látszik az összes sms-em, ha jó, akkor meg nem.
Mi tévő legyek? újra megint felrakni a romot, és elveszik minden! ehhez nincs türelmem újra beállítgatni.
Kép a hbaüziről:[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Ma volt njálam egy az újabb Balde-ekből egy, és bizony van egy-két különbség a kialakításokban!
Bizony ám! A fröccsöntött részeknél tapasztalható különbség. Pár szóban leírom mik is ezek:
- Az én első szériás Blademen fehér a bekapcs mikrokapcsoló, az újakon fekete.
- A kamera kör alakú keretén az újban van egy lefelé néző bemarás
- A sim kártya melletti sim-ikon az enyémen üres, az újakon már egy kis nyíl is van.
- Az én Blademet még Verbatim memóriakártyával adták, az újat már Transcend-el.Mellékelek 3 képet hogy lássátok a különbségeket!
régi Blade
új Blade
A kettő egymás mellett
Remlélem érzékelhető a különbségÜdv. Á
-
Lagler
tag
Helló!
Erre valaki valamit?
Hi!
Azt vettem ma észre, hogy reggel a beállított ébrsztőhang helyett a csengőhanggal ébrsztett, bármit állítottam be! R11-es rom.
Valakinek valami ötlet?
Üdv. ÁCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Hi!
Azt vettem ma észre, hogy reggel a beállított ébrsztőhang helyett a csengőhanggal ébrsztett, bármit állítottam be! R11-es rom.
Valakinek valami ötlet?Üdv. Á
-
Lagler
tag
Adott egy céges hálózat, proxyval védve, és az asztali gépen levő netet szeretném a kollegáim között megosztani a Blade-el, wifi hotspot módban (kelzsoca r11).
Bekapcsoltam a wifi hotspotot, meg a net megosztást usb-n, látja is a többi telefon, csatlakozik is hozzá, de a net sajnos nem megy egyiken sem. Ezt lehet valahogy mókolni?
Gondolom a proxy miatt nem mehet a net.Valaki tud segíteni ez ügyben?
Köszi!
Üdv. ÁCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
-
Lagler
tag
válasz Lagler #28959 üzenetére
Erre az sms-mms bugra valaki tud megoldást? Kipróbáltam és nem küldi el az sms-eket
kelzsoca esetleg valami tapasztalatod van? jelezte ezt a hibát valaki már?
Üdv. Á
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Fennvan kelzsoca r11-es romja, és egy érdekes hibaüzit kapok, amikor az sms-ekből visszalépek:
"Sajnálom!
Az alkalmazás Üzenetek (folyamat com.android.mms) váratlanul leállt. Kérem, próbálja újra. Bezárás kényszerítése"
Ez mitől lehet? Nem is használom az mms-t csak az sms-t. Kicsit idegesítő. Nem tudom elküldi-e az üziket.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. Á
-
Lagler
tag
Apropó a hétvégi földrengésekhez:
Seismos
Nagyon jó progi, 3 féleképpen érzékel rezgéseket, és iszonyat precíz a Blade-en. Jók az érzékelői! Próbáljátok ki! Ingyenes Marketről!Üdv. Á
-
Lagler
tag
válasz róland #28725 üzenetére
róland!
Én ezt: ZTE Blade tartó
-
Lagler
tag
Egy kis GPS infó a kétkedőknek:
A hétvégén Sárváron voltunk párommal, és mivel Budáról indultunk, kellett a GPS
Teló az autós tartóba be, szivargyujtó töltő csatlakoztat, és CAR mode be.
A tapasztalatok:
Nekem a hárombetűs van fenn, legújabb térképpel. Kb 3 perc alatt talált jelet hidegindításból, (a-GPS nélkül) és a cél megadása után már indultunk is Sárvárra. Az autópályán elkezdte mondani a kellemes női hang, hogy "a gps vétel megszűnt". Ennek ellenére foylamatosan és pontosan navigált. Ez valszeg a hárombetűs modding hibája lehet, mert folyamatos votl a navigáció.
A legkisebb utcákban is pontosan navigált, tehát a Blade GPS vevője kellően erős, nem veszít jelet!
A telefon amúgy röccenés nélkül vitte a navigációt, pedig mellette a CAR mode-nak köszönhetően Bluetooth is üzemelt A bejövő hívásokat automatikusan hangszóró módba tette, kihangosításra.
Összegezve, teljesen jól működött a navigáció a Blade-en, CAR mode-al együttÜdv. Á
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
válasz Saccco #28616 üzenetére
Saccco!
Ha jól értem, akkor hiába csináltam full mentést TB-al, mert ha kipróbáltam egy főzött romot és utána esetleg vissza akarok térni a 2.1-hez, akkor minden beállításom, egyedi widgetem, és kontakt+sms elvész?
Ha igen, mivel tudom ezeket a személyes beállításokat-dolgokat lementeni?Üdv. Á
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Valaki leírná lépésről lépésre, hogyan tudok Titanium backup pro-val teljes mentést csinálni, hogy mindenem, hangsúlyozom MINDENEM el legyen mentve?
Am a Titanium backup azt a működő full rendszert állítja vissza gebasz esetén, amit most a kezemben tartok? widgetekkel, launcher pro-val, sms-ekkel mindennel együtt?
Lehet priviben is!ELőre is köszönöm a segítséget!
Üdv. Ákos
-
Lagler
tag
Mert kb 1s alatt át lehet írni a mac címet. Lehallgatás során meg látni ki csatlakozik a AP-hez így már tudni is mit kell megadni.
Nem nagyon értem, mivel a routerem nem enged fel ugyanazzal a mac címmel másik eszközt. Kipróbáltam. Hiába hallgatod le, írod át, nem engedi csatlakozni.
De lehet ez router-függő.CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
válasz Translator #27110 üzenetére
:: ott MAC-cím szűréssel védjük a WiFi-t
Nem ér semmit.
Miért nem ér semmit?CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy Blade-en kipróbált és jól működő Car Home app-ot?
Előre is köszi!
Üdv. Á
-
Lagler
tag
válasz bunnyhu #25475 üzenetére
Észre sem venni annyira picit lötyög csak. Viszont én a hátához teszek egy kis szivacsot, hogy biztos ami biztos ne karcolódjon, és akkor már teljesen passzentos lesz. Ettől függetlenül csak ajánlani tudom, nagyon jó a tartó!!
-
Lagler
tag
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Egy kicsit más téma, autóstartó ZTE Blade-hez!
Ma jött meg amit rendeltem, i900 Omnia tartója tökéletes Pár kép:
A termék vateráról van, az eladó korrekt, 1950 Huf (ad hozzá egy samu autóstöltőt is, de az ugye Blade-be nem jó sajna).
Holnap élesben is kipróbálom.Üdv.
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Valamelyik ROM-ban olvastam ezt:
"-MENU gomb 2x lenyomása oldja a képernyőzárat"Ezt hogy tudnám kivitelezni gyári T-romnál?? "Csodazippes" romot tettem fel.
Nagy segítség lenne!
Köszi!
Üdv.
-
Lagler
tag
Köszönet a Szakácsainknak, ízlenek a főztjeik!
Üdv.
ÁkosCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Nincs wifi a munkahelyemen, ezért nem tudok felmenni Marketre.
Meg tudna dobni valaki egy VM Heap Tool apk-val?Előre is köszi!
Üdv.
ÁkosCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
válasz heady91 #18460 üzenetére
heady91!
Az SDHC egy szabványtípus, konkrétan a 2 GB-nál nagyobb SD kártyák már SDHC-k. Tehát mivel 16 GB-os kártyát is kezel a Blade, így automatice következik hogy az már nagyobb mint 2 GB és így az már SDHC.
A válasz: igen, kezeli az sdhc kártyákat!Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
BÚÉK!
Egy kérdésem lenne: másnak is belassult a gépelés Android billentyűzettel sms írás közben? Amióta feltettem a "csodafrissítést" azóta csinálja. Nagyon idegesítő, mert betűnként fél-egy másodpercet is vár mire felfogja...minden más okés, csak az sms írás lett kurvalassú.
Valakinek ötlet?
Üdv.
-
Lagler
tag
Nah akkor ez azt jelenti, hogy az összes eddigi OSF -re készített ROM menni fog az "új" Blade-eken is???
Ezt tesztelje már le valaki légyszi, akinek már az 512-es Blade-je van
Üdv.CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de én megvárom a januári 2.2 frissítést és akkor már elég gyors lesz az én Blade Lite-om, így nem fog gondot okozni a kevesebb ram. Amire használom arra bőven elég így is, főleg majd 2.2-vel
Üdv.
-
Lagler
tag
válasz philoxenia #9965 üzenetére
Szerintem ha 512-eshez jön ki a 2.2 frissítés, és a 256-ost esetleg hazavágja, akkor már egyértelmű a garis csere, és nem kell semmit magyarázni
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Ismét jelentkezem hosszú idő után.
Én a megjelenése napján vettem a telót, azóta nyúzom, eredeti T-s ROM-mal, függtelenül Telenoros kártyával. Az ismert hibákból nekem egy sincs, és még mindig nagyon szuper és hibamentes!
Egyszerűen imádom
Remélem a többség is elégedett a Pengéjével.
Már várom a hivatalos 2.2-tTovábbi szép napot!
Üdv. Ákos
-
Lagler
tag
válasz TerryGiliam #4874 üzenetére
az SL mit jelent? Special Limited?
-
-
Lagler
tag
válasz Dr. Oid #4600 üzenetére
Bozodi János!
Teljesen igazad van.
Azonban egy szó szúrja a szemem, és ne haragudj ezért rám, tanárember vagyok "DEVISZONT" ilyen szó nincs vagy de vagy viszont, a kettő nem állhat együtt
Üdv.CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
-
Lagler
tag
válasz philoxenia #4492 üzenetére
Autós tartónak a modaco-n is az i900-as tartóját ajánlják, teljesen méretpontos és telejsen jó a Blade-hez!!!
[ZTE Blade car holder i900]
szivargyújtós micro-usb nokia töltő meg szintén teljesen jó a blade-hez.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
Thx!
-
Lagler
tag
Segítsen valaki: ha használom az Advanced Task Killert, akkor a beállított ébresztőórámat is lelövi
Ma reggel majdnem elkéstem emiatt. Valaki ötlet? Megoldás?Üdv.
-
Lagler
tag
válasz agressor12 #4218 üzenetére
agressor12
Csak jelezném hogy a T-mobile ROM és a Fastboot egy és ugyanazon link. javítsd légyszi!
Üdv.
-
Lagler
tag
válasz sto1911 #3937 üzenetére
Nekem is Pusztavacsot mutatta de nekem a Sygic Aura és a T-s rommal. Szóval nem hiba.
Am már csak tovább kell fejleszteni és tökletes Froyo-nk lesz!
Big Thanks Aurel!
-
Lagler
tag
Itt inkább az a kérdés, hogy én hogy tudom majd erősebb hardveresre cseréltetni? Ugyanis nekem (ezek szerint már sajnos) tökéletes a kijelző meg minden.
Akkor én kiesek a garis csere lehetőségéből? Vagy generáljak rá pixel és gradienshibákat? Esetleg egy kis rövidzár-generálás és akkor nekem is cserélik erősebb Blade-re?
Ezt ki kell találnom addig, amég megérkezik a szállítmányCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Igen, feltéve ha a saját routerére akar csatlakozni és nem a szomszédéra
" - Basszus, kuvva lassú a net! Szomszéd biztos megint használja!
- Hadd használja, hisz az övé. "
-
Lagler
tag
Igen, böngészőből toltam.
Nah nem tom mi az a dupla tapi, de rázoomoltam amennyire tudtam.
Íme:
gradient zoomCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Igen, a kollega megteszi Nektek
Íme:
gradient 1
gradient 2Üdv.
-
Lagler
tag
Persze, tessék!
Power control widget
Am élőben sokkal szebb, de direkt makró módban csináltam a képet hogy minden kétséget eloszlassakÜdv.
-
Lagler
tag
Nem azért az öthuszért, de eddig szinte az összes példány szenved ezzel a problémával....
Hát nem tudom, vagyunk egy páran akinek teljesen jó a kijelzője, nekem az említett jelenségek nincsenek. Megnéztem a háttereket is, egyik sem csinálja.
Bárkinek megmutatom aki nem hiszi el, hogy semmi baja a kijelzőnekÜdv.
Ákos
-
Lagler
tag
Ma vettem egy csecse tokot a Blade-emnek
Teljesen passzentos, a belseje nagyon finom és puha, elég jól védi a készüléket, és még elegáns isPár kép róla:
Tok 1
Tok 2
Tok 3
Tok 4
Tok 5
Tok 6
Tok 7
Tok 8A Mammut 2-ben van alul egy GSM bolt, ott kaptam, 3k volt. (A srác meg is kérdezte, hogy milyen HTC-m van, és akkor esett le az álla, hogy ez nem is HTC de elismerően nyilatkozott róla.
Üdv.
-
Lagler
tag
válasz Zoleee89 #1892 üzenetére
A többiek nevében nem beszélhetek, de jómagam ha tehetném, megvenném mégegyszer, mert az enyémen semmi oylan hiba nincs amin a többi fórumtárs lovagol (kékülés, pixelhiba, stb) (MOM parkban vettem!)
A kijelzője tft ide vagy oda, gyönyörű. Kollegám Spica-ját simán lenyomja, saját szemünkkel láttuk. Gyorsasággal semmi gond. Multitouch is jó.
Én személy szerint ajánlom!Üdv.
-
Lagler
tag
válasz Zoleee89 #1887 üzenetére
Zoleee89!
A "hárombetűs" gps programmal használom, másodpercek alatt talál jelet, és teljesen megbízhatóan navigál. Kipróbáltam Pesten is és vidéken is, tökéletesen ment. Nem lassul be alatta a telefon, és az akksit sem zabálja le.
Többiek: ki tud ajánlani méretpontos tokot hozzá? Valamint autós tartót? Szerintem másokat is érdekelhet Link pls!
Köszi!Üdv.
-
Lagler
tag
Én nagyon várok már egy fullosan működő, 2.2-es romot, amiben semmi probléma nincs. Addig nem piszkálom a Blade-em.
Ha ez a rom kijön, akkor aztán a legjobb készülék lesz a piaconÜdv.
-
Lagler
tag
Hali!
Csak hogy dicsekedjek: megcsináltam kijelző teszteket, és kijelenthetem hogy igenis van a Blade-ből hibátlan verzió! Nálam van pl egy, mert gardiant teszt is és a pixelhiba teszt is negatív lett. Nincs kékülés, szürkülés, semmi anomália.
Akit érdekel: a megjelenése napján,2010.11.15-én hétfőn vettem valamikor estefelé, a MOM parkban a T-pontban. Azt mondta a hölgy hogy csak szerdán kapnak, de rendes volt bement a raktárba és már volt belőle pár darab. Gyári seal (zárjegy vagy plomba) volt rajta.
Úgyhogy én semmi negatívumot nem tudok róla mondani, nekem szuper, gyönyörű és imádom Már várom a főzött 2.2-t ráSzép estét!
Üdv.
-
Lagler
tag
Beszállnék én is:
Nekem hétfő óta van meg a teló, nyúzom ezerrel. Az általatok említett hibák nekem nem mutatkoznak. Egyedül a wifi-t dobta el amikor lement készenlétbe, de azóta egy wifi fix-szel ez is megoldódott.
Nem dicsekedni akarok de én egy elég jó (és eddig hibamentes) telót kaptam. A hölgy előttem vágta fel a gyári lezáró plombát.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, akárki akármit is mondott róla. IT-s kollegámmak spica-ja van de ő is el volt ájulva a Blade kijelzőjétől és gyorsaságától.
GPS is kiváló. Oda is adtam apámnak a PNA-matÉn csak ajánlani tudom a Blade-et
Üdv.
-
Lagler
tag
Valaki írta hogy a ZTE-ben nem bízik mert ismeretlen. Hát akkor linkelnék valamit:
[A ZTE építi a Telenor Magyarország hálózatát]
Üdv
Ákos
-
Lagler
tag
Sztlaci!
Na ja, de a K750i hol tud wifit meg gps-t? és gondolom nem 36ezer volt
Vagy tévedek?Am ha nagyon érintős cucc kell kib...tt jó fényképezővel akkor ajánlom megvételre az LG Ku990-esem, ami 5 megapixel, Xenon (!) vaku, Schneider-Kreuznah optika, és AF segédfény És mindemellett telefon
Gyönyörű képeket csinál, ezt azt hiszem senki nem vitatja[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
GPS: elég jó, ma próbáltam. Sygic Aura és a hárombetűs android változata is megy rajta. nálam nem akadt navigálás közben, de az Aura gyorsabb picit mint a hárombetűs
Már csak egy autós tartót kell hozzá keresnem.
-
Lagler
tag
Nekem ment simán LG KU990-ből. az LG-ben a nevek mentése vcard-ba, majd azt bluetoothon át ZTE-be és ott az automatikusan felismerte és felajánlotta a felvitelt kb 1 perc az egész.
Üdv.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok