- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
Aktív témák
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #37523 üzenetére
5-ször mértem egymás után mindegyiknél. Miután 0-ra állítva stabilan és folyamatosan magasabb eredményt tapasztaltam, visszaállítottam 1-re, és akkor sem tudtam egyszer sem olyan eredményeket elérni, mint 0-val.
Tehát neocore-ral egyértelmű, hogy stabilan jobb eredményeket lehet úgy elérni. De mint írtam, ez egyáltalán nem biztos, hogy más programban is így van. Érdekességként írtam, meg azért, hogy hátha van rá valami konkrét magyarázat.
(A launcher pro-t viszont 1-es értékkell érzem gyorsabbnak, igaz minimálisan, és az is lehet, hogy beképzelem)
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #37519 üzenetére
Szia!
Tegnap kérdeztelek, hogy a debug.sf.hw parancs előtt van-e jelentősége a #-nek. Igazad volt, nem változtat az értéken.
NeoCore-ral az alábbi eredményeket kaptam (r8hun update rom, 5 mérés átlaga, mindegyiknél alap órajelen):-alap kernellel, debug.sf.hw=1:37,8
-OC kernellel, debug.sf.hw=1:38,2
-OC kernellel, debug.sf.hw=0:39,4Nyilván abból, hogy ezzel az egy benchmarkkal mérve 0-ás értékkel jobbat ér el, nem vonok le messzemenő következtetést. De azért érdekel, hogy az miért van? Gyakorlati használat során, vagy bonyolultabb játékoknál jobb az 1-es érték (én csak egyszerű játékokat szoktam nagyritkán használni, azok így is úgy is jól mennek)? Azért is érdekes, mert az eredeti r8-as romban 0 volt beállítva, ha jól emlékszem.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #33059 üzenetére
(#33059) kelzsoca
Akkor az végülis eredeti FLB R8 HUN + hozzá kiadott update1 + más téma? Vagy van még valami lényegi különbség?Amúgy annak mi az oka, hogy visszatértél megint a 42M-es heap size-hoz? Azért kérdem, mert érzésem szerint 32M-re állítva gyakorlatban gyorsabb, és már egyszer te is leírtad, hogy felesleges annál magasabb.
-
Peterzon99
csendes tag
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #29831 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap óta van blade-em, fel is raktam kelzsoca r11-es javított romját. A problémám az, hogy a telefonkönyvben nem jeleníti meg a névjegyeket, de ha hívnak akkor kiírja a nevet, illetve ha rákeresek, úgy is megtalálja. SMS-nél olvastam, hogy van ilyen hiba, de nekem a telefonkönyvben sincs egy név sem ("Önnek nincs megjeleníthető névjegye").
Nincs nagy tapasztalatom sem a telefonnal sem androiddal. Mi lehet a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest