- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #37523 üzenetére
5-ször mértem egymás után mindegyiknél. Miután 0-ra állítva stabilan és folyamatosan magasabb eredményt tapasztaltam, visszaállítottam 1-re, és akkor sem tudtam egyszer sem olyan eredményeket elérni, mint 0-val.
Tehát neocore-ral egyértelmű, hogy stabilan jobb eredményeket lehet úgy elérni. De mint írtam, ez egyáltalán nem biztos, hogy más programban is így van. Érdekességként írtam, meg azért, hogy hátha van rá valami konkrét magyarázat.
(A launcher pro-t viszont 1-es értékkell érzem gyorsabbnak, igaz minimálisan, és az is lehet, hogy beképzelem)
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #37519 üzenetére
Szia!
Tegnap kérdeztelek, hogy a debug.sf.hw parancs előtt van-e jelentősége a #-nek. Igazad volt, nem változtat az értéken.
NeoCore-ral az alábbi eredményeket kaptam (r8hun update rom, 5 mérés átlaga, mindegyiknél alap órajelen):-alap kernellel, debug.sf.hw=1:37,8
-OC kernellel, debug.sf.hw=1:38,2
-OC kernellel, debug.sf.hw=0:39,4Nyilván abból, hogy ezzel az egy benchmarkkal mérve 0-ás értékkel jobbat ér el, nem vonok le messzemenő következtetést. De azért érdekel, hogy az miért van? Gyakorlati használat során, vagy bonyolultabb játékoknál jobb az 1-es érték (én csak egyszerű játékokat szoktam nagyritkán használni, azok így is úgy is jól mennek)? Azért is érdekes, mert az eredeti r8-as romban 0 volt beállítva, ha jól emlékszem.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #33059 üzenetére
(#33059) kelzsoca
Akkor az végülis eredeti FLB R8 HUN + hozzá kiadott update1 + más téma? Vagy van még valami lényegi különbség?Amúgy annak mi az oka, hogy visszatértél megint a 42M-es heap size-hoz? Azért kérdem, mert érzésem szerint 32M-re állítva gyakorlatban gyorsabb, és már egyszer te is leírtad, hogy felesleges annál magasabb.
-
Peterzon99
csendes tag
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #29831 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap óta van blade-em, fel is raktam kelzsoca r11-es javított romját. A problémám az, hogy a telefonkönyvben nem jeleníti meg a névjegyeket, de ha hívnak akkor kiírja a nevet, illetve ha rákeresek, úgy is megtalálja. SMS-nél olvastam, hogy van ilyen hiba, de nekem a telefonkönyvben sincs egy név sem ("Önnek nincs megjeleníthető névjegye").
Nincs nagy tapasztalatom sem a telefonnal sem androiddal. Mi lehet a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest