Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
Xbox live kódok régiókorlátosak?
-
zkas90
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Here are this week’s games and add-on deals on the Xbox Games Store. Discounts are valid now through 07 December 2015.
Worms Battlegrounds Xbox One Game 80%
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy ez meddig lesz akciós?
-
Something_
őstag
válasz
Absinthe16
üzenetére
2 év gari van a kinectre Magyarországon. Ha nem világít és be van dugva, akkor valszeg megmurdált.
Kontrollerre, tápegységre pedig 1 év. A gépre szintén 2 év.
Az a durva, hogy Angliában 3 hónap garit ad az MS kinectre.Ha olyan boltba vetted, akik boltban intézik a garit, akkor lehet, hogy nem hajtanak el az xbox.com-ra, hanem ők cserélik. De ez ugye nem hivatalos, csak fogják, elveszik tőled a kinectet, berakják egy hibás xbox-os dobozba és a jó kinectet kiveszik, te örülsz, a bolt meg küldi vissza a disztrinek, akik kompletten cserélik.
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok! Valamelyik nap Skype videótelefonálásra akartam használni a kinectet, de nem kapcsol be (nem is világít a logó). Nem bírtam működésre bírni. Legutóbb a win10 frissítés előtt használtam. Valahol engedélyeztetni kell az Xbox mebüben vagy megadta magát? Gyerekek kicsit lehet megdolgozták a tv alatt, de nem látszik rajta semmi. Géppel együtt vettem tavaly szeptemberben, garancia van még rá?
-
-
Lehiñito
senior tag
A GoW ultimate-es akció már végetért?
Arra gondolok, ha elindítom a játékot akkor megkapom a régebbieket onera. -
Gaben360
senior tag
A home-mal lenne egy kérdésem.
Nekem van ugye hometársam,az a kérdés,hogy lehet-e mégegy,úgy,hogy amiket megvettünk azt Ő is tudja használni,live,ea acces,játékok.Ha kivitelezhető,akkor hogyan?
Elég csak én megadjam a mailcímet és jelszót,vagy a társamnak is megkell?
Ha van kedvetek,vegyetek fel barátnak,bár nem multizom,de ami késik az nem jön időbe
Gaben222
A segítséget előre is köszönöm. -
EmThor
addikt
Videojatekbolt-ból este hívtak h mégis maradt egy elite kontroller

El is hoztam ma. Rendesek, normálisak voltak, lehet kártyával fizetni, csak ajánlani tudom őket!A kontroller maga nagyon minőségi. A karokra fogok rakni egy gumisapkat mert azzal nagyobb a felülete.
A legmagasabb kar sem tul magas. Egyelorebcsak gyorsan atnyomkodtam tehát de nagyon franko.
Alul a "pedálok" szokatlanok egyelore.
-
Krapter
tag
Van Hellsingnél meg Gears or War 2 nél hogy állítom a nyelvet angolra?
-
Krisz0630
senior tag
Játszik még valaki a Doom alfával? Iszonyatosan bejövős!
Játszhatnánk akár többen is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolesz010
üzenetére
Hát, az nem ártana..

-
Bishi
tag
Sziasztok! Kb 1 hete én is Xbone tulaj lettem, ezt az értékes fórumot olvasgatom pár hete. Köszönöm a sok jó tanácsot mindenkinek! Lenne egy kérdésem fiókokkal kapcsolatban. Hogy érdemes beállítani az xboxot, profilokat, ha többen használnák a gépet?
1. Én fiókommal volna jó csak vásárolni. Még véletlenül se tudjon más.
2. Lokális multihoz mindenkihez kell 1 fiókot létrehoznom? Pl GoW campaign csak akkor folytatható közösen? Guest-tel elveszik a közös állás? Ezt hogy kezelik a multilokál játékok?
3. Általánosságban mi a legjobb módja az 1 gépen való több emberrel játszásnak, akár egyszerre is?
4 Gyerekek esetén hogy és mit érdemes beállítani, hogy ne férjenek hozzá nem a korosztályuknak való tartalomhoz, ne állítsák át a gépet, stb?
5. Kinecttel a házimozi erősítő nem kapcsol be/ki, csak hangerő váltás megy szóbeli parancsra, a tv jól működik. Erősítő nincs a listán, de rá keresve adott találatot márka és típus alapján (Cambridge Audio Azur 351r).
6. Van valami trükk, amivel lehet javítani a hangfelismerést kinect parancsoknál?
Előre is köszönök minden hasznos választ.
Bocsi a sok kérdésért
-
spae
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen, néztem, a carpackok, és a VIP ingyenes! Köszi a segítséget, akkor megpróbálom.
-
Nayrobi
őstag
Ha valakinek akadna Gears 1-2-3 és Judgement kódja, akkor szívesen átvenném némi készpénzért cserébe.
-
spae
aktív tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy a profilommal bejelentkeztem az új gépemen, és telepíteni akarom a Forza 6-ot, amit még előrendeltem, az ultimate csomagot, de most a másik gépen, csak a simát engedi telepíteni! Ez miért van?
-
nagymadve
csendes tag
-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az ilyeneknél nem értem, hogy miért nem adnak lehetőséget ezeknek az embereknek, hogy a teljes játékba alapból bekerülhessen.
Szerintem a legtöbben ingyen (creditsbe a neve az embernek) - egy játékpéldányért simán lefordítanák (hisz a legtöbb fordító most is ingyen csinálja) a játékokat.Egyébként

(#59664) icecube23 cdkeysen 30$ a kettő együtt, de én pl 17$-ért vettem meg (ugyanúgy cdkeysről) a kettőt együtt megjelenés után 3 hónappal. Ez egy jó kiindulási alap neked.
-
Quaresma
aktív tag
Ha a Store-ban szeretném megvásárolni a The Elder Scrolls online játékot, akkor a sima OTP MasterCard bankkártyával ez lehetséges, vagy itt valami más jellegű kártyára van szükség?
-
icecube23
tag
Valakit érdekelne AC: Unity és Black flag játékkód?
Ha igen mennyit adnátok vagy érte vafy szerintetek mennyit ér? -
bulikavagyok
nagyúr
Halo 5: Guardians - Magyar felirattal -az összes átvezető videó feliratozva
GS: Just Cause 3 | VideóTeszt | Bemutató -egy rövid kedvcsináló. Bár a framerate problémákról itt nem esik szó - gondolom PC-s teszt

-
hackeeeee
Jómunkásember
Ígéretesnek tűnik. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle.
Főként így, "valós színészekkel".Batman: Szerintem nagyon jó, full 100%-hoz bele lehet tolni jó sok órát. Szerintem nagyon jó. Néha tud kicsit nehéz lenni, de az nem gond.
I3ence: Esetleg cache törlés volt? Hátha segít.
-
L_YKing
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen megtudod.
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Amúgy ha feltöltőkártyát veszek akkor is megtudom venni ennyiért?
-
Bogyi007
veterán
Igaz hogy csak kb 500 forinttal de olcsóbb a Witcher+Season Pass külön-külön megvéve mint az egybecsomag...
-
zsolti72837
addikt
-
Bogyi007
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Doom 4 alfára mondja, hogy nem kapott kulcsot. Amúgy reggel kipróbáltam, és hát. Wow...Kell.
-
oriic
HÁZIGAZDA
New update:
10.0.10586.1022 (th2_xbox_rel_1510.151201-2008) fre
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 5: Guardians ingyen tartalom jön ebben a hónapban is.
Új armorok, aréna pályák, warzone pályák, forge, stb... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
I3ence
tag
Hu, ennyiert Orit meg kene venni, csak ugy 250 oranyi jatek var a vinyon.

Ezek a framedropok meg kezdenek nagyon felkurni. Most mar lassan repulni se lehet :s.
-
Something_
őstag
Valahogy nem tudok azzal azonosulni, hogy mindenkit lekaratéz és a kocsi gumilövedékkel lövi az embereket, a falakat meg rakétával
De jó vétel így. Lehet megveszem
meddig tart az akció?n0rbert0: valakinek biztos, árban jó. Én egy gamer laptopon elkezdtem játszani, azon tetszett, ezért megvettem boxra is. Laptopon beletoltam kb 10-15 órát, viszont konzolnál már unalmas volt és kb 1 órát játszottam vele.
De tuti velem van a hiba, mert kevés játék köt le, nem vagyok nagy gamer.
Mortalt is megvettem digitálisan, kb 5 meccset játszottam vele. GTA-ba asszem 43 perc játékidőm van, azt elcseréltem Black ops 3-ra 1-2 hete, az viszont bejön. Titanfallba asszem 7 napom van. -
pzstm
titán
-
Mukih
tag
50%-os akció van az Ori-n vegyétek ennyit megér!

-
zsolti72837
addikt
Veszek 2990-Ft-os feltöltőkártyát és megveszem ezt. WORMS BATTLEGROUNDS
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na igen, a szokás hatalma.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
FH2 most volt féláron, tehát egy darabig nem várható. FM6 jöhet akár idén is szerintem. Itt elég jó áron adják egyébként, de a G2A megbízhatóságát nem garantálom.

Oriic: Megint eltelt egy év... újra rajtad a sapka!

-
MeghaL0L
addikt
Szerintetek lesz a közeljövőben Forza Horizon 2-re vagy Motorsport 6-ra akció? Tudom tudom, most volt.
De csak tegnap tudtam kipróbálni a demót és eléggé megtetszett. 
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Azért ahhoz a 65k-s kinect-es géphez nem kicsi szerencse kellett!

-
zsolti72837
addikt
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Debrecen konzol.
(#59622) orichalcos: Akkor mindegy.
(#59623) MunezXBK: Milyen lenne
? 
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Milyen az a vêletlen kód?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem tudok róla, hogy külön kód formájában is megvehető-e.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Honnan akarod venni, hogy 7500 píz? Még az Xbox storeban is 5k

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nekem pl nem is volt gépem amikor elindult a GOLD akció, mégis kb minden játék megvan. Weben is lehet aktiválni a gold játékokat.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Éves live majdnem annyi és azzal ingyenes volt.
7500 ft marha sok érte.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem az sok érte.

(#59616) zsolti72837
Goldos játék volt, szóval én azt mondom.

-
norbi2010
őstag
Home-mal a trial gold is megosztódik? Holnap jár le az éves, de a nem tudom mikor kapom meg a pénzemet g2a-ról, és így nem tudok gold-ot venni. (ugyanitt egy trial kódot szívesen átvennék
) -
psycho8892
csendes tag
válasz
Something_
üzenetére
Én mostanában az egyik aukciós portálon látok fent irreálisan olcsón xbox one-okat, lemezes játékokkal, kinect-el, 2 joy-al, más-más elad.óktól, de ugyanabból a kis faluból, elég scam gyanúsak, szóval az ilyenekre le se merek csapni.. (volt amelyik 40-ért volt fent, másik 70ért)..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nincs Home partnered? GOLD játék volt, ingyen be lehetett szerezni, hátha neki megvan.
-
zkas90
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Gwg-ben volt tehát sanszosan vagyunk egy páran. Szerintem viszont az a játék csak PvPben szórakoztató társalogva az ellenféllel. Rengeteget wormsöztem pcn haverral.
-
FOXhun
tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Adott egy sima XO kontroller meg egy TB X12 füles. A kettő ugye nem kompatibilis egymással alapból. Új kontrollert most nem tudok venni, az X12 fülest meg nem szívesen cserélném, teljesen hozzám nőtt már. Gondolom headset adapter kellene nekem, de bevallom, szerintem enyhén túlárazott kiegészítő. Most arra gondoltam, hogy azt a kb. 3 Ft-os fülest alakítanám át, amit adnak hozzá. Szeretnék ennek az adapterére egy olyan 2,5-os csatlakozót tenni (forrasztani), amivel úgy tudna működni, mint a headset adapterrel.
Múltkor volt téma, hogy nem mindegy milyen a csati, tudtok abban segíteni, hogy hogy, vagy mit keressek?
Előre is köszönöm! -
Xantomas
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ohh, köszönöm, ezt kerestem

Sokat segit, ha nem mobil módban nézem a fórumot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Barátnőmmel szoktam néha elővenni, ökörködünk egy sort.

-
cyberkind
félisten
Ezen a számon betudok regisztrálni terméket?Tel.: +36 80 01 85 90
Aki már regisztrált be külön kontrollert, az leírhatná hogy mit meg hova kértek a MS-tól, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Betáblázta magát az Oppo
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?
l.skywalker
IntelKiller7