Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaguny
tag
Hátha érdekel valakit, most láttam - HDD Bank:
-
waldorff
csendes tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
azt írja hogy más a free live gold és a megvásárolt live gold tagság, és a megvásárolttal fogom tudni letölteni a havi ingyenes játékokat, a free csak a többire jó(kedvezmények, online game, stb.)
-
-
Dinasti
senior tag
Szerintem magyart állíts be. Vásárolni úgy is tudsz majd bármelyik régióból. Régió váltás megy 1 restartal. Általában a szingapuri storeban a legolcsóbbak a játékok annak a menete meg ott van az összefoglalóban a topik elején.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HUNTomi112
üzenetére
1. Melyek 2016 legvártabb játékai? - Kinek mi, ez egyénfüggő. Nézd meg a trailereket, sok jó játék lesz jövőre is.
2. Van egy HD ready tv-m és egy full HD-s monitorom melyikre érdemes rákötni az Xbox One-t?
-amelyikre akarod.
De tényleg. Méretileg gondolom a TV az nagyobb, de a monitornak nagyobb a felbontása. ÉN utóbbit mondanám, de ha kell a nagyobb képfelület, akkor a TV a jó megoldás. -
Daffchy
őstag
válasz
JenciHUN
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Akkor bármelyiket meg lehet venni.

Anno 360-nál volt annyi-féle fajta (igaz több év alatt) és meg kellett nézni mit veszel.

Akkor még annyi kérdésem, hogy aktiválásnál magyar account létrehozása okoz bármiféle hátrányt?
Milyen országot érdemes beállítani az új Live account létrehozásánál?
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Forza 6-ban a betumereteket tudom allitani?
Vagy a boxon belul valahol? -
pelenka35
őstag
válasz
HUNTomi112
üzenetére
Jézusom. Milyen hülye kérdések! Már bocs
-
waldorff
csendes tag
válasz
waldorff
üzenetére
ha valakit érdekel ezt mondta a support:
Vince: at 13:26:39
Just to inform you that Free Xbox LIve Gold is different from Purchase Xbox LIve Gold subscription as Free Gold has limitations and it does include unable to download free games with gold since the gold subscription itself is already free.
Vince: at 13:27:30
However you can use the Xbox One Month Free to play online. Free your mind from worries as once you have the purchase GOLD SUBSCRIPTION, you will be able to download all free games with gold every month.
Vince: at 13:28:06
Just to inform you that free games with gold changes every month. So that means, you are able to download free games every month if you have a purchase Gold Subscription.
Vince: at 13:28:15
Is it all clear to you?
you: at 13:28:22
ok, If I buy one 1 year membersip I will can download the montly free games?
Vince: at 13:28:35
Yes. That is exactly correct! -
HUNTomi112
csendes tag
Sziasztok! Most lettem Xbox One tulaj és lenne pár kérdésem.
1. Melyek 2016 legvártabb játékai?
2. Van egy HD ready tv-m és egy full HD-s monitorom melyikre érdemes rákötni az Xbox One-t?
Válaszokat előre is köszönöm
-
válasz
waldorff
üzenetére
Én számítógépről léptem be a live fiókomba, és onnan vettem meg ingyen a 2db játékot.
Ezután mentem csak a box-ra.
Nem tudom, hogy lehet nekik írni... talán itt kellene próbálkoznod. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Mai nap folyamán szeretnék venni egy XBOX One-t.
Olyan kérdésem lenne, hogy kell figyelni bármire vásárlásnál (új vásárlás).
Régió kódot a sorozatszám alapján vagy bármi hasonlót.Van alaplap eltérés vagy bármi probléma valamelyik szériával?
500 GB-os vagy 1 TB-os között van különbség a HDD-n kívül vagy esetleg érdemesebb valamelyiket megvenni.
Gondolok itt olyanra, hogy az 1 TB-s már egy frissített változat és hűtése vagy bármi egyéb minőségibb.Válaszotokat előre is köszönöm!

-
storm3
senior tag
Előrendelhető a Division,ha valakit érdekel.
-
waldorff
csendes tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
na most még egyszer megnéztem gép és konzol elé kerülve a játék kedvezmények szempontjából tökéletesen működik a gold előfizetés, az ingyenes játékok kapcsán viszont olyan mintha nem lenne tagságom. ilyenkor mi lenne a teendő? van valami mailcím amire lehet nekik írni? (Csak mert ha ez így marad nyílván nem fogok előfizetni live-ra)
-
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Asztali gépen hol lehet nézni az aktuális napi ajánlatokat? Kb 10 napja nem kapcsoltam be a boxot

-
Szasztok... kaptam egy 50 euros xbox feltöltőt , de nem tom mit vegyek.... csak a witcher 3 van ami igazán jo áron van most , de fosok hogy unni fogom , tomb raidert mint kalandjátékot szerettem nagyon , de ez a tul szabad világ nekem nem tudom h bejönne e ...pl gta sem a kedvencem , csapjak bele vagy hagyjam inkább és várjak valami uj akcióra ?
Lesz még változás az akciolistában? -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Sonic*
üzenetére
Nem tudom, de a kettő közül egyiket sem szabad megvenni. Ez az alap játék, amiben rengeteg új dolog nem érhető a Taken King DLC nélkül. Ahhoz viszont így meg kellene venni az első 2 DLC-t is és így már sokkal drágább lesz az egész, mintha a The Taken King Legendary Edition-t vennéd meg ami tartalmaz mindent egyben.
-
StLui
veterán
Ha jól értettem akkor ha a saját gépemen veszek kiegészítőt játékhoz, vagy pl eleve egy fullos változatot veszek, pl SW BF-ből, akkor a home-ként beállított gépen csak az alapot tudják letölteni? Kiegészítőket nem? pl most vettem Project Cars-hoz dlc-t, azt már nem? Ha nem, de én odamegyek hozzájuk akkor az én, ott már letöltött, homeként beállított profilommal sem tudom a dlc-t leszedni? Vagy ha igen akkor az ő profiljukkal azok nem fognak menni?
-
-
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!

-
Vasy09
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha jól emlékszem, párszor már talán itt is leírták a többiek, hogy sajnos lemezes játékkal nem fog menni a home, illetve, hogy az ingyenes játékokat csak az tudja letölteni, akinek ténylegesen van előfizetése a live-ra!

És igen, mind a két gépen rajta kell lennie mind a két profilnak, ha jól tudom!

-
Mankó
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
1. csak digitális játékokra vonatkozik.
2. mind2 boxra fel kell vennetek a másikat.#61670-re valaki?
-
A home-olós leírásnál nem eléggé egyértelmű számomra 2 dolog, pls világosítsatok fel.

Felvettem öcsém accját a gépemre, ezzel ugye home-olunk...1. Neki megvan a fifa16 lemezen, viszont azt én csak pénzért tudom letölteni az áruházból, lemezes játékokra nem vonatkozik a home-olás?
2. Nekem van Live előfizetésem, ahhoz, hogy ő tudjon letölteni az áruházból az ingyenesek közül, ahhoz neki is fel kell vennie az ő boxára engem, vagy elég ha csak én vettem fel őt?
Csak mert Ő sem látja az ingyenes játékaimat.
Köszönöm.

-
Mankó
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
A gift kártya beváltásának van valami külön menete amire figyelnem kell, vagy csak simán beírom a boxban a kódot, mint a játék vásárlásnál és mindjárt meg is jelenik a profilomon az összeg? Az xbox oldalán átállítom a régiót németre, de a boxon is meg kell változtatnom a vásárlás erejéig? A boxon vagy az xbox oldalán tudom levásárolni?
Azért értetlenkedem mert eurós a gift kártya, amit a magyar store-on nem lehet levásárolni. Különben a Storm Island-ot venném meg belőle a Horizon 2-höz.
A választ előre is köszi! -
Vasy09
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Mivel kicsúsztam az időből, így szerkeszteni már nem tudtam az előző hsz-em, ezért bocsi.
Elültetted a fülembe a bogarat, s gondoltam megnézem, hogy nem kaptam-e én is egy másik email-t is! És tényleg, kettő jött, csak nekem nem azon a napon, hanem másnap!
Szóval megvan a Judgement is! 
Viszont akit érdekel, és aki a leggyorsabb lesz, az viheti a 3-at!

M2JC7-T9RWJ-RGJXR-GV9CP-CRF?Z
A kérdőjel helyére a megoldás: 10-1=?

Egy köszönömöt elfogadok érte!

-
Vasy09
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Az 1-2 nekem is megjött egyből az elején, ahogy kezdték kiküldözgetni. Viszont a 3 és Judgement már nem jött. Nem tudom, hogy az számít-e, hogy nekem a 3 már megvolt a gold keretében ingyen!

Amúgy igen, még megjöhet, remélem, hogy meg is fog, bár igazából a 3 nekem bőven elég!
Majd jövőre a 4re leszek kíváncsi! -
Mankó
veterán
Még a boxhoz kaptam egy 10 eurós gift kártyát, ha az xbox oldalán átállítom a régiót mondjuk németre, hogy letudjam vásárolni a német store-ban, az migrálásnak számít?
-
JackFeryll
őstag
Multiplayer játékoknál a home társ ugyanazzal a karakterrel játszik, vagy mivel a saját profilját használja így teljesen elkülönül ?
Például ranked meccseknél az egyik játékos gyengébb és lehúzza a másik eredményeit ? RPG-knél is érdekes. -
-
ssgt1981
senior tag
Találkoztatok már olyan problémával, hogy az achievmentek nem nyílnak meg játék közben?
-
waldorff
csendes tag
Hello!
Az létezik hogy az egy hónapos ingyenes live gold tagsággal a játékokra vonatkozó árengedmények élnek(már vásároltam is, tuti élnek), de a havi ingyenes játékok(jelen esetben a thief) nem tölthető le ingyen, meg az összes többi sem, csak megfelelő összeg ellenében(kipróbáltam)? ha előfizetnék(bár ezt a free month után akartam csak) rendesen live goldra akkor ez is "megjavulna"?
-
Trenew
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Én is vadászom a GTA-t, vajon hol a legolcsóbb. Most a német xbox oldalon ez az ár van

Aztán ráklikkel az ember és ez fogadja

És mielőtt valami sasszemű kiszúrja hogy nem voltam bejelentkezve a goldhoz, nos bevoltam és még is a gold nélküli árat írja és hogy jelentkezzek be
-
adalbert1
veterán
válasz
Gyuree91
üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, ennyiért szerintem már lehetne lemezesben is találni használtan, de szerintem ezt a játékot úgyse adnám el, így valószínűleg megveszem digitálisan (arra azért kíváncsi lennék, hogy lesz-e olcsóbb a közeljövőben, de azt tippelném, hogy nem) - illetve még azért filózok rajta, mert a story módot anno 360-on már végigjátszottam. Az online rész milyen? Lehet kezdőként is élvezni, úgy hogy mások már régóta játszanak?
-
zkas90
senior tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
Az otherworldös kritika után bakker alig vártam, hogy emberi áron hozzá juthassak. Nagyon szerettem a singleplayeres lövöldéket. Az alap történet is tetszik, mert ki ne szeretne nácikat ölni.
Valahogy viszont az egész nem jött be. Lehet egyébként a rosszullétek nyomták rá a játékra a "nem jön be" élményt, mert így tény hogy nem tudtam belerázódni.Amit nem értek, hogy játszottam már nem 1 játékkal és nem is kevés játékóra van mögöttem. Ennyire rosszullétet még egy alkotás sem okozott. Volt már olyan hogy sötét szűk labirintusban kellett botorkálnom hosszú percekig és ott kellett hagynom, mert egyszerűen nem bírtam, de itt nem erről van szó. Egyszerűen ahogy nézelődök a kamerával...blah
pedig nincsenek irritáló színek. Nincs furcsa effektezés, meg úgy semmi nem jut eszembe, de mégis.update: Azért az old blooddal kezdtem, mert az egy előzmény játék. Dettó ugyanaz a játék, mint a New Order, csak egy kis történetet mesél el. Ezért nem próbálkozok egy ideig meg a NO-rel sem, mert a játék ugyan az lenne.
-
Jovanny2
őstag
válasz
zkas90
üzenetére
Ugyanazzal a játékkal játszottunk?
Nekem az egyik kedvenc címem. A fegyverek nagyon jól el vannak találva, a hangok, a lövéseknek súlya van. Csak kár, hogy rövid volt. Mondjuk engem meg ezek a 2,5D valamik nem kötnek le. 
SZERK.: nem ugyanarról beszélek, sorry. A New order a nagy kedvencem. Az Old blood még nincs meg.
Bár elvileg egy kutya kölkei. 
-
zkas90
senior tag
Meg is kaptam a yarny avatart az unravel erőlendeléshez.
wolfenstein bundle
Amikor leakciózták a wolfenstein bundlet akkor én is lecsaptam rá. Első vásárlásom xboxra, amit megbántam. Játszottam ~4 órát a the old blood-dal és egyszerűen nem tudom folytatni, mert a) nem jön be a játék maga, b) fél óra után elfog a hányinger (komolyan, émelygek a játék játszása közben).
Szerencsére csak 5 ezer forintom bánta, de bah...annyi jót olvastam erről a játékról, hogy nem hittem volna hogy ekkorát csalódok.win10 update twitch
Mióta megvan az update, ez az átokfajzat random módon néha úgy dönt, hogy elsötétíti a képernyőt twitch nézése közben. Tehát berakom a streamet, nézem X percig úgy hogy semmihez nem nyúlok és elsötétedik. Ilyenkor controller bekapcs (mert ugye kikapcsol) és meg kell nyomni 1 gombot hogy ismét világos legyen.
Ez alapból zavar, mert bakker ismerje már fel hogy nem afk vagyok hanem streamet nézek. Az új rendszer előtt sosem csinált ilyet.A randomsága pedig egy másik zavaró tényező, mert a fenti dolgot nem mindig csinálja. Van hogy simán nézek 1.5 óra streamet elsötétedés nélkül, van hogy fél óránként sötétedik.
Dzsatubénél sosem sötétedik el.
-
MeghaL0L
addikt
Gyanús, hogy mivel a Forza Horizon 2-őt Budlebe adják (egyébként jó áron) a Forza Motorsport 6-al, így nem lesz külön az FH2. Szerintetek?
-
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Foleg, hogy iszonyat hangulat kis game.

Annyit boven meger!
-
gulb
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lesz ez mev 50% is
majd akkor raklikkelek de valoban 3 hettel megjelenes utan ez eleg cink...meg jo hogy nem vettem meg teli aron
akkor jobban fajna a 3k mint igy le se sz..om
-
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én megvárom a féláras akciót jövőre.
De mindenképp behúzom majd, bízom az ízlésedben.
Most a Mad Max-szel meg a TR-rel elleszek egy darabig. -
zsolti72837
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Igen.

-
JackFeryll
őstag
Xbox One-nál ha beütsz egy DLC kódot és nem utasítja el hanem feljön a confirm gomb akkor az érvényes ugye ?
-
gulb
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Pff 3k huf?
)) nah nem csabultam el
))Mara kidoltem a kolkok kikeszitettek
) -
Mukih
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez napi akció? (holnapi csak már hamarabb fent van mint pl a
tegnapimai is) -
bulikavagyok
nagyúr
Just Cause 3 akció. Van pár új akció ezen kívül is.
gulb: Idén még összehozzuk.

-
Sziasztok!
A kérdésre valaki?
-
gianni85
veterán
megerősítem, Gears Ultimate-nél tényleg elég ha csak elindítod a játékot. Első pályát töltöttem csak be, még acsit se szereztem, és most jött az 1 & 2 kód egy üzenetben. Mielőtt eladtam a játékot, próbáltam játszani a multi résszel is, biztos ami biztos, de nem dobott be egy meccsbe se. Aztán leszartam

-
zsolti72837
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Sikerült.

Köszönöm.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kikotobol kompal visszamesz
-
zsolti72837
addikt
Storm Islandból, hogy tudok visszalépni a rendes utcai forzához?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
My Games & Apps résznél jobbra kell menned a nyilakkal és pár másodperc múlva kiadja a Ready to install listát. Ezek a te játékaid amik már tölthetőek.
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Pár hete van boxom, ezért még akadnak új dolgok.
Meg tudom azt valahol tekinteni, hogy milyen játékok elérhetőek számomra? Nem a tranzakcióim érdekelnének, hanem azon játékok listája aminek már egyszer megadtam a kódját vagy megvásároltam. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Azt se felejtsed el, hogy az egész történet január 7-én ér véget mivel két hetes és ami most fix akciós az az első hét termése. 28-án fordulunk a második hétbe, új akciós címekkel.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Na megnéztem a videót megint és egyértelműen benne van a fallout 4 / AC / Gears ami most nincs ugye benne a listában szóval szerintem a listán kívülről kerülnek be játékok a napi akcióba.
Mikor vált a napi akció nem tudja valaki ? -
D4v3
őstag
Hi!
Kaptam egy Halo 5 supply req pack kódot és nem tudom mire használni, úgyhogy bedobom ide

CMQ34 - VRHMM - XCK94 - WMWRH - PRXJZ
-
tunkiih
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mégis, hogy kerülne a lemezre?
Az accounthoz rendeli hozzá. -
norbi2010
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
zsolti72837
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szerintem ezt senki nem tudja még.

-
ImpersonatoR
addikt
Most ezek a napi akciók (ma ugye nfs) olyanok, hogy az egyébként is akciós játékok közül egy meg jobban le van ütve vagy az akciósokon kívül kerül be valami?
-
gulb
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jovo marcius aprilis...addig mar nem leszek xbo kozelebe..szoval raer csak tetszik
regit is kivegeztem
Ma mar csak kene egyet forzazni esetleg a regi csapat? Pzstm Joco te...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tényleg. Méretileg gondolom a TV az nagyobb, de a monitornak nagyobb a felbontása. ÉN utóbbit mondanám, de ha kell a nagyobb képfelület, akkor a TV a jó megoldás.

Majd jövőre a 4re leszek kíváncsi!

Bár elvileg egy kutya kölkei.
majd akkor raklikkelek de valoban 3 hettel megjelenes utan ez eleg cink...meg jo hogy nem vettem meg teli aron
l.skywalker
IntelKiller7