Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Valaki erre?
-
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem ez a harmadik one-om, első új volt (200k-ért megjelenés előtt
)amit eladtam, aztán vettem egy használtat, azt is eladtam, vettem egy fehér újat (100k-ért tavaly), azt öcsémnek adtam karácsonykor, aztán idén vettem egy 4 hónapos kinectes használtat 65k-ért, amiből a kinectet eladtam 20k-ért 
Titanfallos kontrollerrel használtam a gépeket, amit újonnan vettem megjelenéskor.
Szóval ki lehet fogni jó vételeket.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
psycho8892
üzenetére
Nm!
Még annyit, h kivételt képeznek ez alól a pár hónapos gépek, de azok is csak jó áron. Én alig egy hete adtam el egy gépet, és nagyon meglepődtem azon, h mennyire kicsi a különbség egy bontatlan új, és egy két éves gép ára közt. Szerintem többet ér 10-15 ezernél a 26 hónap garancia (illetve a 12 hó a kontrollerre).Xantomas: Oriic már leírta, benne is van az összefoglalóban!
[link](#59599) HGabor89: Persze, csak a joy ne legyen túl "öreg"!

-
Xantomas
őstag
Nem szeretné valaki leírni, hogy mi is pontosan ez a "hometárs" dolog? Lehet rosszul keresgélek, de nem sokmindent találtam, hogy ez pontosan miről szól, de leginkább hogyan van.
-
psycho8892
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszönöm szépen!
. Akkor tényleg csak ha nagyon jó áron jutok hozzá, és lemezes játékokat kínálnak mellé , ma is okosabb lettem valamivel 
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM Alpha:
Aki esetleg Xbox-on jön, jelezze, és tolhatnánk együtt holnap délután, este.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
psycho8892
üzenetére
Szia,
Szerintem újat vegyél! A használt géppel semmi bajom, de a kontroller miatt elég rizikós a vétele, hacsak nem jutsz hozzá nyomott áron. Nekem 2 év alatt 3 kontrollerem ment tönkre, tehát nem mondanám, h túl tartósak. Ja, és arra ráadásul csak egy év gari van, így ha elromlik, vehetsz újat (15k). Ha valaki felhasznál egy kódot, az onnantól kezdve az ő acountján lesz, és már nem átruházható (nincs lehetőség áttenni másik felhasználó fiókjára). Az account adás-vétel tiltott egyébként..
Neked is szép napot!

-
psycho8892
csendes tag
Sziasztok!
Xbox One vásárlásán gondolkozom, és szeretném kikérni a véleményetek, hogy használt felé orientálódjak, vagy inkább az újra szavaztok? Én egyelőre a használt felé hajlok, mert ahogy nézegetem 90-100 környékén kapok olyat, amihez vagy +joy jár, vagy játékok, plusz persze gari, még újat legjobb esetben is 90-95ért kapok minden más nélkül. Valamint az is érdekelne, hogyha nem lemezes játék jár a boxhoz, az mennyire átruházható? Gondolok itt arra, hogyha csinálok egy új accot, akkor le bírom ugyanúgy szedni, vagy felhasználóhoz van kötve? Meg persze az is érdekel, hogy csere, vagy eladás működik-e, vagy onnantól, hogy fel van használva a letöltőkód, onanntól csak azon a boxon fut, és csókolom....Köszönöm szépen előre is, és szép napot!

-
törölt tag
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Most nézem hogy gyárilag nincs is benne kommentár magyarul, kár.
Na mind1 elég jó vételnek tartom így is : Xbox One Sparket
Koppany jó neked, hogy olyan közel laksz a határhoz.
Nekem van egy kamionos ismerősöm vele hozatok mindent. -
CtiveR
tag
Valakinek van tapasztalata a 3,5-ös jack-es controller és a samsung fülesek viszonyáról? Hang tökéletesen megy, de a mikrofon is megy vele?

Szerk: úgy tűnik eddig nekem, hogy működik
-
zsolti72837
addikt
Valaki játszik/játszott ezzel?
WORMS BATTLEGROUNDS XBOX ONE
-
ferensz
senior tag
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Teljesen eltérhetnek működésben, kinézetben egymástól, ráadásul legjobb tudomásom szerint jelenleg nincs olyan, ami a Microsoftos UAP-ra készült volna. Az esetleges ötletek jöhetnek egyébként, hogy ki mit szeretne egy ilyen 3rd party dashba

-
Koppany
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen atvettem en is a gyereknek szant XO-t ma a WN-i MM-ban.

88803 Forintba kerult bankkartyaval fizetve 299 euro es kaptam egy 20 euros levasarolhato MM utalvanyt.500 GB-os gep Fifa 16 (DLC), Forza Motorsport 6 es egy honap EA access. Fifa eladasra kerul szerintem, egyaltalan nem erdekli a gyereket a foci es minket sem. Orulok, hogy osszejott, pikk-pakk ment az ugyintezes, online rendeltem szemelyesen vettem at.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
I3ence
üzenetére
Azért hívtalak partiba, mert láttam, h Te is ezzel játszol, és kíváncsi lettem volna a véleményedre..
Igaz, kicsit késő volt már..
Tehát Neked nem tetszik? Érdekes, mert nekem csak nagy a akcióknál tűnik fel az fps drop, de ott sem mondanám kritikusnak. Az autóvezetés tényleg elég érdekes, illetve ahogy írtam is, aközben mintha nem lenne olyan szép a játék..
Nekem ez az első Just Cause-om, ezért vagyok kicsit lelkesebb szerintem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pCarsHungary
csendes tag
-
I3ence
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lattam, hogy kuldtel is inviteot, de mar menni keszultem.
Nekem ennyire sajnos nem tetszik a jatek. Ocsem vette, szoval nem is az en penzem all benne
Szerintem a framerate siralmas, az autok vezethetetlenek emiatt (meg a szar kamera miatt is). A repkedes viszont nagyon bejon a wingsuittal, csak itt is ha mar ellenfelek vannak, leesik az fps es kesik az input.JC2 alapjan a kuldetesektol kb. ezt vartam, a Gear gyujtogetes is rendben van, csak a skillfat valami jobban kezelhetoen megcsinalhattak volna (az egesz menuvel egyutt, eleg gaz, hogy 2 tab kozt megall 1-2mp-t tolteni, aztan bedobja a lowres terkepet).
-
ferensz
senior tag
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Már most jelezte pár 3rd party dash gyáros, hogy támogatni fogja az UDP-s megoldást, illetve most készül az én verzióm is rá

-
Turpiurfy
csendes újonc
Sziasztok,, olyan kérdésem lenne hogy a Goldon lévő xbox 360-as ingyenes játékokat hogy tudom én xbox one-ra letölteni. Próbálkoztam de azt irja ki hogy, új hitelkártya hozzáadása, most tényleg kell hozzá hitelkártya ??? Tudnátok segiteni, elöre is köszi

-
Hunt3r22
őstag
Kell valakinek Gears of War kódok?
Gow 1-2-3 és Judgement van, 360-on már eleget játszottam velük.

-
ferensz
senior tag
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Kérlek szépen a hivatalos fórumon, mégpedig itt.
bulika: Kontrollerrel nem tetszik annyira, jelenleg viszont nem tudok kormányt venni, úgyhogy ezért nem láttál még.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Értem, köszi!
fec555: Téged miért nem látlak soha ProjectCARS-ozni? Azt hittem már feladtad!
GTA multit mikor hozzuk össze? Legutóbb lett volna innen pár jelentkező.. Azóta flashpah is megvette, szerintem ő is jönne! -
ferensz
senior tag
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Most olvastam, hogy a 7-es patch után az erre felkészített hud appokat lehet használni One-on is PCars alatt. Neki is álltam írni egy sajátot

-
Bogyi007
veterán
-
pCarsHungary
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A srác azért cserélt MadCatz-ről G920-ra mert H-váltót szeretne, de olyan opció nincs a MadCatz-nek.
-
ptom77
csendes tag
Abszolút egyetértek, az fps drop zavaró lehet egy játékban főleg ha 30-ról esik vissza drasztikusan.
Szerintem amúgy nagyobb élményt ad (legalábbis nekem) egy 60 fps 720/900p, mint egy 30 fps 1080p.
Főleg egy autós játéknál sokkal fontosabb a képfrissítés, mint a felbontás. Én a Forza 6 atombiztos 60 fps-e után nem tudnék átszokni 30 fps-re. A FIFA-nál is feltűnt már a demo-nál, hogy a visszajátszásoknál, pontrúgásoknál mintha akadozna, nem folyamatos. Aztán kiderült, hogy azok 60 helyett csak 30 fps-sel mennek. (Egyébként a visszajátszásoknál a Forza 6 is 30 fps).
Érdekes számomra, hogy milyen sokan szeretitek itt a Horizon-t, nekem nem igazán jött be, pedig a Forza 6-ot imádom. Persze nem a 30/60 fps a fő ok, inkább az hogy jobban szeretem a kötött pályás versenyzést, ahol tizedek is számítanak. Dehát kinek mi jön be, nincs ezzel semmi baj...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
De látod nem engedi...

Bazsi1987: Xbox.com-on bejelentkeztem -> Jobb felül a nevemnél előfizetések.
orichalcos: Igen adtam, de fizetni nem kellett, na de mind1 is, lényeg van pluszba egy ilyenem.
. -
Bogyi007
veterán
válasz
n000rbi
üzenetére
Van ott Ünnepi csomag és Tomb Raider is....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Próbáltam mind2 de nem lehet.
Közbe meg is van, azt írja 1 hónapos goldom van, de hogy hogy azt ne kérdezzétek...

-
Bogyi007
veterán
Ha valaki véletlenül az 576-nál vesz most konzolcsomagot, akkor ez az akció érdekelheti
Ha nem akkor dobjon egy privátot mert engem viszont igen.

-
Krisz0630
senior tag
Aki kapja, marja. Én úgy sem tudom őket felhasználni.

2 napos gold trial:
BK7WV-G3GKQ-3JW9W-K4WXJ-T886W7 napos gold trial:
4HWRH-W384T-JG83X-9D4KF-BT7P9 -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem elfelejteni, holnap hajnalban indul a DOOM alfa teszt a kiválasztottaknak.
-
B-L-A-C-K
titán
GTAV-ben milyen a multi rész, sokan toljátok innen?
-
lmno
őstag
válasz
godzsy2
üzenetére
"Ez már a 360-nál is megvolt, minden játéknál megvan."
Tévedés, minden sz*rul megírt játéknál megvan. Forza 6-nál, FH2-nél, Halo 5-nél nincs. Ha ott meg tudták csinálni, akkor máshol is meglehet.
Arról nem is beszélve, hogy ha 60-ról 50-re ugrik néha, az nem olyan gáz, mintha 30-ról 20-ra. Ezért lenne fontosabb, hogy a 30 fps-es játékok tényleg fixen fussanak. -
godzsy2
senior tag
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Én nem értem miért kell ennyire nagy mumusnak tartani az fps droppot. Ez már a 360-nál is megvolt, minden játéknál megvan. Legutóbb pl. a Far Cry 4-et vittem végig, ott rendszeres volt, pláne a tűz/robbanás effektekkel megtűzdelt részen... és az új Tomb Raider is droppol a sűrű növényzeteknél. Előfordul, sajna benne van a pakliban. (Bo3 kampányban is volt. Egyedül a Forza 6-ban és a Battlefrontban nem láttam, de csak azért, mert azzal nem játszok, csak az öcsémet szoktam nézni néha, ahogy játszik velük.)
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na hát igen, de addig is marad a konti

-
ImpersonatoR
addikt
Ma sem lesz boxom. Nezem royal sprint oldalan es mar 4et ir. Ami tok jo csak tegnap 3. -a volt. Elotte meg 2. -a de minden oke egyebkent

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Persze, én is manuálisan váltok, csak nem H váltóval, hanem a kormányon lévő karokkal! Kormány a kézen, semmi plusz meló..
Kontrollerrel is manuális váltót használok a FM6-ban..gianni85: A DSG-t is max egy hétig használnád "manuálisan", utána szökőévenként egyszer! Legalábbis ez az általános tapasztalat.

-
Something_
őstag
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én elvagyok a manuális váltóval, nem is cserélnék full automatára. Viszont egy DSG már más, az jöhetne

-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Persze, de mondjuk Project Carsban egy Ford Caprival kicsit hülyén néz ki a kormányváltó

Meg én mindig is imádtam manuálisan váltani, Forzaban is váltok kontrolleren.
-
Nézegettem az SG-s kártyákat én is, de sok gamma olcsóbb az oroszba alapból.Nemtudom mennyit vegyek

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Őszintén szólva nekem kicsit sem hiányzik se a kuplung, se a H váltó. Öreg vagyok én már ehhez, a való életben is az automatát preferálom.

-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Persze, nem mondtam hogy rossz, nincs is bajom vele, csak kaphatnék ennyiért még kuplungos pedált, váltót, rajtrácsos csajokat, meg egy LaFerrarit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Nem rossz a TX, sőt! Én 2 éve használom teljes megelégedéssel. Az egyedüli gyenge pontja a kormánykerék, de az is csak ránézésre. Fogásra hibátlan!
Én ma is ezt venném (csak a Leather Edition-t), és ezt ajánlom mindenkinek! -
ChrisDzsi95
aktív tag
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
iso kiterjesztésű blue ray lemezt hogy tudok a XO-n keresztül lejátszani?
Ha ez nem fér bele a topic policybe, akkor törlöm is a kommentet, csak kíváncsi lennék mit tud a box. Ha valaki privátban leírja azt is megköszönném. -
StLui
veterán
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Ránézésre is Logi-t vennék , vettem is, pláne, hogy 90 volt akcióban, de most is 96, még ennyiért is inkább azt választanám
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
L_YKing
üzenetére
Béta alapján nem mertem előrendelni, plusz azóta már van 3 másik FPS játékom, így nincs kedvem (és időm se) kitanulni még egyet.
De mástól is hallottam már, h egész jó! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ChrisDzsi95: A ProjectCARS Hungary-nál volt az egyik srácnak, most cserélte Logira -nem tudom, h miért..
Itt egy teszt róla. -
ChrisDzsi95
aktív tag
Ilyen kormányt próbált már valaki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gianni85
üzenetére
Én játékot vettem már tőlük, nem volt gond. Segítettek. Még amikor a FH 2-t bányásztam lemezesen, csak náluk találtam meg.
A Controller pedig amúgy sem ott garos, hanem az MS-nél, szal ha még elégedetlen is vagy, úgysem Ők garizzák.
Plusz amúgy Én is úgy tudom, hogy a konzolvilág alá "tartoznak", vagy hogy.
-
gianni85
veterán
válasz
Something_
üzenetére
tudom, konzolvilágot se szeretem. Emailre nem reagálnak, kamuztak az elite controller-nél. Szívem szerint kv-ban se vettem volna meg az elite bundle-t, de úgy adódott
-
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
En a Rainbow-t probaltam ki tegnap este es hat... Az igen!!
Kar, hogy hometarsammal nem tudtam jatszani meg vele de valami fantasztikus jatek lett.
Ha esetleg valakinek megvan a jatek irjon egy gt-t es majd csapassuk. 5-os csoportba lenne igazan fasza a game.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én eddig is terveztem, hogy beszerzem, de olvastam róla az FPS droppolást, viszont így egyáltalán nem zavaró számomra, és lehet addigra már ki is javítják

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Nem bíztatok senkit a vásárlásra, de nekem nagyon bejön eddig! Két emberrel beszéltem még erről a játékról (egyik a home társam), és mindketten hasonlóan vélekednek róla. De ettől még simán elképzelhető, h valakinek sokkal jobban szemet szúrnak a hibái, és ezért nem fog ilyen rózsás képet festeni róla.

-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jájjj, akkor megvan a januári játékom

-
bulikavagyok
nagyúr
Szóval Just Cause 3. Tegnap sikerült játszanom vele kb 9 órát. Utoljára a GTA V-el játszottam ennyit a megjelenés napján, ez sokat elárul szerintem.. Még gondolkozok rajta, h ez, vagy esetleg a TR lesz az év játéka nálam.
Leginkább 3 másik játékhoz tudnám hasonlítani: 50% Batman, 35% GTA V, és 15% Sunset Overdrive. Akinek ezek közül bejött vmelyik, nagy eséllyel be fog jönni a JC 3 is.
Nagyon élvezetes játék, és szerintem simán van benne minimum 50 óra játékidő, de bele lehet tenni több 100 órát is akár. Óriási a térkép, így van tennivaló bőven. A fő küldetéseken kívül nagyon jók a mellék feladatok is, akár azokkal is el lehet lenni napokig is szerintem. Multi nincs benne sajnos, viszont rengeteg statisztikát kapunk, ahol láthatjuk barátaink eredményeit, így ellenük is versenyezhetünk akár.
Az irányítást szokni kell, nekem 6-7 óra játék után már eléggé ráállt a kezem a bonyolultabb mozdulatokra is. Rengetegféleképpen meglehet oldani egy-egy feladatot, vannak nagyon vicces megoldások is.
Hatalmas poén az egész játék, olyan az egész mint egy akciófilm paródia (a Last Action Hero-t juttatta eszembe). Elképesztő nagy élmény amikor egy akción belül három helikoptert szedünk ki az ellenfél alól, és a saját fegyvereikkel lőjük őket halomra!
Személyes kedvencem az apache helikopter , ami baromi gyors, és a tűzerejével sincs komolyabb probléma. Jut eszembe a helikopterről: sokkal könnyebb az irányítása, mit például a GTA-ban. Ott is szerettem helikopterrel repkedni, de itt sokkal élvezetesebb, és lazább az egyszerűbb irányítás miatt.
Grafika: Kicsit "rajzfilmszerű" a játék, látni benne kevésbé szép részeket is, de szerintem simán megállja a helyét a mai játékok közt. Repülés közben elképesztően szép (simán hozza a GTA szintjét), viszont autóban ülve már csúnyább attól - bár ez abszolút nem zavaró szerintem. A táj annyira gyönyörű néhol, h garantált az állejtés mindenkinél.
Negatívumok: viszonylag sokszor tölt a játék, akadozik a menü, illetve nagyobb "csatáknál leesik az fps. Ez nagyon ritkán látható, én kb csak olyankor veszem észre, amikor épp romba döntök egy fél várost. Nem mondom, h nem zavar, de simán együtt tudok élni vele. Szerintem a Batmannél sem jobb a helyzet ilyen téren, és senki ne számítson egy olyan bughalmazra mint amilyen a Unity volt a megjelenésekor - szó sincs erről.. Annyit még ehhez, h én nem vagyok túl érzékeny az alacsony fps-re, például a FH2-ről sem tudnám első látásra megmondani, h nem 60-al fut One-on, így simán el tudom azt képzelni, h valakit zavar a néha "belassuló" játék.
Kicsit sem bántam meg, h megvettem, 7 ezerbe fájt, amit simán kifizetnék érte ma is, sőt akár többet is! Ma viszont már csak 6 ezer, ha felesbe veszitek, köszönhetően a MS nagylelkű szingapúri akciójának!
Itt található egy pár veszteségmentes PS4-es videó egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)amit eladtam, aztán vettem egy használtat, azt is eladtam, vettem egy fehér újat (100k-ért tavaly), azt öcsémnek adtam karácsonykor, aztán idén vettem egy 4 hónapos kinectes használtat 65k-ért, amiből a kinectet eladtam 20k-ért
Még annyit, h kivételt képeznek ez alól a pár hónapos gépek, de azok is csak jó áron. Én alig egy hete adtam el egy gépet, és nagyon meglepődtem azon, h mennyire kicsi a különbség egy bontatlan új, és egy két éves gép ára közt. Szerintem többet ér 10-15 ezernél a 26 hónap garancia (illetve a 12 hó a kontrollerre).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát Neked nem tetszik? Érdekes, mert nekem csak nagy a akcióknál tűnik fel az fps drop, de ott sem mondanám kritikusnak. Az autóvezetés tényleg elég érdekes, illetve ahogy írtam is, aközben mintha nem lenne olyan szép a játék..

l.skywalker
IntelKiller7