Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasy09
üzenetére
Mint kiderült már korábban, érdekes ez a kérdés, hogy "hibátlan", vagy sem...
Amikor Nálam történt az eset, kiveséztük ezt a témát, hogy lényegében nem azért kerreg a ventilátor, mert hibás.
Amilyet küldesz, olyat küldenek vissza, szal ezzel nem lesz probléma. Ha nincs közben ünnep, bő 1, max 2 hét alatt megvan az egész.
Felesleges ezen rugózni, az üzlettől függ, hogy kezelik. Én inkább lerendeztem az MS-en keresztül, gyorsabb volt.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Vasy09
üzenetére
Ebben a 3 napos csereben nem hiszem, hogy a penz visszafizetes is benne van mint opcio.
Egyutt lehet elni vele persze, csak gondoltam miert ne lehetne egy teljesen hibatlan Xbox-om ha van ra lehetoseg
De akkor majd MS-nek el lesz kuldve valamikor. Varok vele hat ha rosszabbodik.oriic: nem volt kedem tovabb folytatni
orultem hogy nagy herce-hurca utan visszakapom vegre a penzem. De meg is szuntek nem sokkal ezutan 
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasy09
üzenetére
Sajna nem cicergett, kerregett.
Alapjában véve mondhatni teljes csend mellett hallatszódott, amúgy nem.
Csináltam videót. Ezen azért mikrofon is erősített, de az enyém ilyen volt
Hát majd kiderül milyen lesz, várhatóan csütörtök este fogok tudni nyilatkozni. Elvileg úton van a csomag.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Vasy09
üzenetére
Már bejelentették a második évadot, így a nevéből ítélve elég valószínű, hogy csak az első évadot tartalmazza.
---
Más: Remélem az EA is csinál saját Black Friday akciót, egy Battlefield 1 Premium Pass mondjuk 50% kedvezménnyel elég jó üzlet lenne. Teljes áron nem venném meg, akkor inkább nem kellenek a DLC-k (néhány pályacsomag miatt legombolni 13 ezer forintot szerintem rablás), pedig csípem a játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Vasy09
üzenetére
"Mister_X. Természetesen nem, csak ugye miután leveszem a kábelt, egyből szét is kapcsol!
"Nem kapcsol szét. Ha elfelejti valamiért a gép a kontrollert akkor a leggyorsabban kábellal lehet újrapárosítani. Pár pillanatig rajta hagyod, majd lehúzod és újra él a kapcsolat.
-
okibots
aktív tag
válasz
Vasy09
üzenetére
Ugyanez nálam is felszokott jönni ha áram szünet van, miközben instant on-ban van a gép.
Olyankor konnektorból ki a gép, majd be. Utána simán indul kontrollerrel is. (Előtte hasonló tüneteke mint neked, villog a kontroller és nem kapcsol be vele a gép, vagy elfelejti, hogy párosítva volt)Akkor megoldódott már

-
birorichard
őstag
válasz
Vasy09
üzenetére
Nekem is csinálta már ezt valamelyik nap, mondjuk én basztattam kicsit előtte.
Ha instant-onban van a box, akkor kikapcsolt állapotban nyomd hosszan a bekapcsolót a gépen (vagy bekapcsolt állapotban - már nem tudom, szerintem az első verzióval kezdd), vagy indítsd újra, ha kábellel tudod használni a joy-t. Nekem utána rögtön megjavult, gondolom bug-os valami. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Vasy09
üzenetére
Párosítsd kábellel.
@Stauffenberger: egyébként tényleg best buy csomag, nekem is ugyan az van *high five*, ha az extra kontroller és játék árát levonom, akkor 70.000Ft volt a Slim. És gyönyörű masina, 360-as korszakom miatt nekem is nosztalgikusan jobban tetszik a fehér.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Vasy09
üzenetére
3 év garanciát kapsz így?!
Vagy ez most hogy? Elvileg a két év Ms Gari ALAPBÓL jár...pelenka35 vittem a kódot, köszi!

Mondjuk fura hogy én nem kaptam. Az összes Gears megvan, a nő 360-on is rengeteget játszottam velük és mégsem jött semmi...Ha közben mégis kapok, akkor bedobom a közösbe majd én is...
-
birorichard
őstag
válasz
Vasy09
üzenetére
???? nemár... baszki. engem délután hívtak konzolok szervizéből, hogy nem. és ugyanez a gép, a két terás piros gow4 bundle. baszki. megyek oda. csak őket nem hívtam fel.

estefelé 576-ban, videojátékboltban voltam bent a westendben, ott azt mondták, hogy nem kapott a magyarországi forgalmazó. melyik konzolvilágba rendelted?
-
psg5
veterán
válasz
Vasy09
üzenetére
Ugye, hogy ugye

Igaz nekem a konzolok nem jöttek be, irányíthatóságuk miatt valahogy, de nagyobb fiam játékaival én is toltam PC-n.
Már látom előre, hogy a két kisebbek gyermekem felnövésekor megjelenő játékokat is kipróbálom majd...amennyiben érdekli majd őket e terület
-
eL Geri
őstag
válasz
Vasy09
üzenetére
Csak hipotetikus a kérdés, mert nem fogok most vacakolni vele, de piszkálja a fantáziámat

Szóval nekem csak decembertől kellene LIVE (addig van HOME társamnak), vajon ha most megvenném a cdkeys-től, és csak decemberben próbálnám aktiválni, akkor még élne?!
Elvileg gondolom igen... de azért van bennem félsz
-
válasz
Vasy09
üzenetére
Tegnap kikapcsolt a controller, annyira hosszú volt az átvezető videó. Azt hittem megint le fog fagyni, mert elment a hang. Ilyen apróságokra nem figyeltek a készítők.
Ami még "érdekes" a játékban és néha idegesít, hogy az Chronon fények vagy mik, amik az update-eket adják, elérhetetlen helyen vannak, és nem lehet visszamenni.
Másrészt amúgy beszívott a játék, érdekes, és élvezet használni a képességeket. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Vasy09
üzenetére
Kicsit húzós a fight, én tegnap csináltam meg Hardon, hááááát nekiestem vagy 30X az biztos.

Piros kigömbös AOE-ből állj ki (az a legszebb az egészben, h ha kivégzéssel küldesz le egy katonát szinte biztos, hogy alád fogja rakni), amikor küldi a nagy AOE-t akkor pedig futás hátra ahol nem ér el. Az első adag katona után én hátra csaltam a második adag katonát amíg csak a nagy gépágyús maradt, azt a szokásos a hátába kerülök és egy vagy két shoti lövéssel kilövöm a szerkezetet a hátán módszerrel leterítettem. Ez után már csak 3 nagy AOE gömböt tolt, igaz mindet hátra tette, így spuri volt előre ahol a katonák előzőleg bejötte. Ez után már csak bele kellett ereszteni párat és meg is volt. -
válasz
Vasy09
üzenetére
Szia, ismerősömnek ugyanezt csinálta. Eladta a gépet és vettünk egy másikat ami nem csinálja. Elméletileg tudnak az MS-nél róla asszem bulikavagyok panaszkodott régebben ezzel kapcsolatban... Megoldásra sajnos nem találtunk.. hardreset, konti csere , kábel / tv csere sem oldotta meg a problémát..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasy09
üzenetére
Még ha az analóg kar ugyan az, még akkor is jó, Nekem a full makrózás és a triggerek nagyon bejönnek, szal ez még oké.. Nekem nagyon bejön, még azt mondom, hogy a súlya is úgy, hogy rajta van az audio adapter..
De ez, hogy lényegében ~3 nap után elkezd recsegni a kar, úgy, hogy van benne max 10 óra játék.. Ez szomorú..
Grat hozzá.

@Buster17: Vagy, GameDVR, azzal azt hiszem 5 perc a max amit tudsz videóként rögzíteni.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Vasy09
üzenetére
Persze, ez teljesen ember függő. Bár én sose szoktam teszteket / véleményeket olvasni egy adott játékról, hanem kipróbálom és a saját véleményemet tartom szem előtt, hogy ne befolyásoljon semmi. De ebben az esetben ugyan az a véleményem mint a "nagyközönségnek".
Ui:. Ingyé' ellehet vele játszani, ez nem kérdéses!

-
pzstm
titán
válasz
Vasy09
üzenetére
kétféle játék van.
Ami a Vault részét illeti: azokkal korlátlan ideig korlátlanul játszhatsz amíg tart az előfizetésed
Az új játékokat 10% kedvezménnyel veheted meg vagy megvásárlás nélkül összesen 10 órát játszhatsz vele (10 óra játékidő, nem első elindítástól számított 10 óra....tehát ez lehet egy hét alatt lesz meg Neked)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor majd MS-nek el lesz kuldve valamikor. Varok vele hat ha rosszabbodik.

"
Ha volt egy áramszünet vagy hasonló, amíg kikapcsolva volt a gép, akkor el szokta felejteni a kontrollereket.

l.skywalker
IntelKiller7