Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolibacsi88
aktív tag
Üdv Néktek! Újdonsült tagja vagyok a X One-os életérzésnek
Ezelőtt PS4em volt kb fél évig, majd váltottam boxra, vhogy prémiumabbnak érzem az egészet bármily fura, vmint a Microsoft mostani hozzáállása a dolgokhoz szimpatikus. Mivel totál új vagyok Xbox fronton( nuku 360) ezért elköteleztem magam hogy nagyon belebújok egy fórumba felzárkózni
Megköszönném az összefoglalót az illetékesnek, vmint nektek fórumosok az aktivitást, hogy rendre érdekes, általam nem tudott dolgokról olvashattam. És még egy érdekesség, hogy miazhogy nincs civakodás és szitkozódás, ha új ember lép a szinre, hogy "mé nem tod Te segg" . És 100-adjára is leírjátok, hogy összefoglaló a fórum elején nyugodt hangvétellel. Beszarás
Így tovább 
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- INTEL Core i7-13700 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezelőtt PS4em volt kb fél évig, majd váltottam boxra, vhogy prémiumabbnak érzem az egészet bármily fura, vmint a Microsoft mostani hozzáállása a dolgokhoz szimpatikus. Mivel totál új vagyok Xbox fronton( nuku 360) ezért elköteleztem magam hogy nagyon belebújok egy fórumba felzárkózni
Így tovább 
l.skywalker
IntelKiller7