Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
-
sting2
addikt
válasz
godzsy2
üzenetére
Melyik a jobb?
A TB 500 stealth tök új cucc, sok minden nincs róla.
Ebben az árfekvésben, DTS dekóderrel ellátott, zsinórmentes, kényelmes,- és gyanúm szerint, minőségi hangzást ígérő XO füles nincs is.
Ez most kb 50K, lehet kapni nálunk is.Az Astro ennél lényegesen drágább, sokak szerint már egy vallás, a Woodo maga, a non plus ultra, mindennel megy , akár egy macskába dugva is tolja az 5.1-et, a sajtó elájulva tőle, a gamerek szintén.
De, nem olcsó legalább és nem kapható hivatalosan nálunk és nem is biztos, hogy jobb mint a fent említett darab.Egyszer élünk, egy konzol mindenek felett, éljen a bankkártyák adta szabadság, in stock, péjpál, enter, gyerünk mire vársz, vedd meg őket, és ha megvagy velük , mond el a tapasztalataidat.
Előre is köszönjük...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jovanny2
őstag
Szerintem a boxon kell regisztrálni a livera, utána be tudsz jelentkezni az xbox.comon. Azért csak szerintem, mert én ezt már vagy 5-6 éve csináltam 360-on. Magát a gépet meg a szolgáltató központban kell beregisztrálni a gari miatt a sorozatszámmal. A két dolog teljesen más.
-
spae
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy pc-ről is be tudom regisztrálni a One-t? Ha igen, akkor csinálok egy Microsoft fiókot, megadom a sorozatszámot (sorozatszám kell?), és kész?
És utána ha indítom a One-t bejelentkezek ebbe a Ms fiókba és kész? Akkor ezzel a fiókkal kell használnom a One-t?
...remélem nem kérdezek sokat, és hülyeségeket...Előre is köszönöm!
-
Donibrasco
tag
Most olvasom face en,hogy jön One ra a windows 10 es dashboard tavasszal

-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi!
És egyébként mit takar ez a DTS Surround Sound? Mert magát a DTS-t értem, külön a Surround-ot is, de a kettőt együtt nem tudom értelmezni, hiába ott a leírásban a videó róla. Ez a DTS Surround Sound mennyivel jobb/rosszabb, mint mondjuk az Astro A50-es 7.1-e? Melyik a jobb játékra? Mert ha tényleg csak 50ezer lesz és van olyan jó, mint egy Astro, akkor én is veszek egyet, a TB XO4-et meg eladom.

-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
pff, jah. én kérek elnézést, hogy szarba sem veszem az előre időzített update -eket, amik olyan magaslatokba emelik a gépet, mint a módosítható háttér.
Szerintem ezek csak arra jók, hogy majornelson tudjon villogni az éves blogbejegyzésében, mennyi update volt idén és betömje a károgó befektetők és steven elop száját, hogy még egyszer fel ne merje hozni az xbox divízió eladását. 
Jó, aláírom a network forgalom számláló nagy ötlet volt.

-
Lefty
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz
Donibrasco
üzenetére
Gta Place-en van cikk hogy kell tőzsdézni, ajánlott elolvasni ha sok pénzt akarsz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Donibrasco
üzenetére
Tőzsde.
-
Donibrasco
tag
Valakinek van valami jó ötlete,hogy a GTA ba hogy lehetne 150millát összeszedni a golfklubra?! Ha leölöm az egész várost se lenne annyim

-
vg
veterán
Éppen kerestem Reset opciót aztán csak úgy rányomtam az update-ra és most valamit update-ol 220 mega, másnál is?
-
B3ny00
aktív tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Lottó számok? Az lett igen, a heti akciós gold a Metro.
-
fityere
senior tag
Lehet dobozos jatekot is megosztani massal vagy pontosan hogy müködik ez a jatek megosztas ?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nekem is úgy volt a gép esetében, hogy 4kg helyett 5-öt írtak az új gépre. Szóval nem biztos, hogy a controllered is benne van/lesz a csomagban..

(#27246) MunezXBK: Köszi a választ!
Akkor reménykedem, hogy a héten még nekem is megjön, múlthét csütörtökön küldtem el a gépet. Vicces, hogy kb. tovább oda van, mint a gépem. Megvettem ezt a fránya GTA-t és nem tudok vele játszani... 
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
hát igen, ez a legnehezebb kérdés konzolvásárláskor
"szerencsére" ami engem vonzott PS4-en (Last of us remastered) azt ki tudtam játszani így megnyugodott a kis lelkem [igaz hogy buktam a dolgon ~30 ezret, de a Last of Us talán meg is ért annyit, hihetetlen élményt nyújtott végig]
#barca0519951
XO-nál igazából mindegy, hisz 2 év gyári garit kapsz. Ha bontatlan a cucc, akkor jó. Egyébként a konzolvilág megbízható üzlet. Esély van. Kb 10 ezer ft-os árcsökkenés várható a jelenlegi bundlekra. Új bundle nem várható már idén. -
L_YKing
addikt
Konzolvilág mennyire megbízható? Mert úgy tűnik náluk fogom megrendelni az anyagot

Van esély valami faszányos akcióra karácsonykor? -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
köszönöm nagyon hasznos lista

PS-en ami megfogott az az Infamous, Order1886, Uncharted , meg majd az új Silent Hill PT (ez lesz boxra is?)
Xbox-on ami leyűgözött az a Forza sorozat, Titanfall és a Halo,
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Nem megzavarni akarlak, de ezt nézd még meg
Ez a legfontosabb konzolválasztáskor.A bal (PS4) és a jobb (XO) oszlopot nézd meg.
A középső mindkét konzolon elérhető játékokat mutatja. A bal és jobb pedig a konzol exkluzívakat.
Tehát ha több olyan van a bal oldali listában amivel mindenképp játszani akarsz, mint a jobb oldali listában, akkor PS4-et kell venned.
(persze lehet mindkettőt is venni, meg lehet olyat is hogy 3 év múlva veszel ps4-et és bepótolod az exkluzívakat)szerk:
A fenti lista nem mutat minden játékot.
XO
PS4Itt megtalálod kb az összeset.
Jó mazsolázást -
HELLAFLUSH
őstag
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget

akkor Xbox one-ra kelül majd a választás ha még ilyen akciós marad
-
adrian94
őstag
Ha Home-olva vagyok haverommal akkor offline (ha nincs net) live-on vásárolt játékokkal vagy letöltőkódos játékokkal nem lehet játszani ? valamelyikre azt írja, ki, hogy kell neki net (FH2) valamelyikre meg azt, hogy állítsam be Home-nak (Fifa 15) az én one-omat az én profilommal (de akkor ugrik ugye a home-olás a haverommal..) valamelyik meg elindul simán (Forza 5)...
ha ez így van, hogy csak online lehet játszani a live-on megvásárolt vagy letöltőkódos játékok nagy részével akkor az nem a legjobb... vagy kell neki a Home Xbox beállítás de az sem jó mert akkor meg a haver nem tud játszani a játékokkal...
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Véleményem szerint XO-val jobban jársz. Én jobban szeretem mint a PS4-et szerettem.
"letöltőkódos játékokat csak Xbox live előfizetéssel tudom letölteni?"
nem
le tudod anélkül is szerk: én gold előfizetésre gondoltam, hisz a livera nem kell előfizetni csak regelni egy accot"illetve, ha utána törlésre kerül a játék, akkor utánna újra meg kell vennem vagy az a játék örökre enyém marad?"
Megmaradnak örökre. Bármikor le tudod tölteni majd őket utána.""és egy alapgép játék nélkül újonnan megéri a 104k-t?
Igen
jelenleg igen. Néha (2 hete volt) vannak nagyon jó bundlek amik jobban megérik, de jelenleg 104-ért megéri. Veszel hozzá egy év liveot (11 ezer) + ea access (6 ezer 1 évre) és bőven megvan a kezdő játék pakkod is akár. (BATTLEFIELD 4, MADDEN NFL 25, FIFA 14, PEGGLE 2, NEED FOR SPEED RIVALS, PLANTS VS ZOMBIES GARDEN WARFARE + liveon ingyenes most a Worms XO-s verziója)"tudtok valami webáruházat ahol olcsóbbak a játékok a többi bolthoz képest?"
Legjobban használt játékokkal jársz. Illetve ha újonan akarsz (gamertech, konzolstudio, platinumshop, corvin konzol) ezek szokták a legolcsóbban adni őket. Ha van barátod akinek van XO-ja, akkor digitális játékokat tudtok úgy venni hogy elég egyszer megvenni és tudjátok mindketten használni. Digitálisakat találsz ebayen is. -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
olyan kérdésem lenne, hogy a letöltőkódos játékokat csak Xbox live előfizetéssel tudom letölteni?
igen, mivel máshogy nem engedne fel a rendszerre és játszani sem tudnál!illetve, ha utána törlésre kerül a játék, akkor utánna újra meg kell vennem vagy az a játék örökre enyém marad?
Örökre az accountodon marad a játék.egy alapgép játék nélkül újonnan megéri a 104k-t?
Szerintem ez jó ár!tudtok valami webáruházat ahol olcsóbbak a játékok a többi bolthoz képest?
Átlagban egy szinten vannak a konzolboltok, vagy 1-2 ezer forintos eltérés lehet max! -
Jovanny2
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Szia,
live mindenképp kell, de gold nem hiszem, anélkül szerintem tudsz vásárolni. Ha valamit megvettél, az a profilodhoz fog íródni, törölheted, aztán újra lehúzhatod ingyen. Ugyanígy az ingyenjáték, amit letöltesz Games with Golddal, örökre a tiéd marad, bármikor lehúzhatod újra.
@Krisz0630: Én múlt hétfőn küldtem, szerdán odaért. közben küldtem a boxot is, csak máshová (CZ), de a kontroller rendelésem eltűnt, csak 1 csomagom jön (a cserebox) Frankfurtból. Holnap ér ide elvileg, de a 4kg feladási súly helyett ez 5kg, tehát szerintem összecsapták a kontrollerrel, ha így van, akkor durván 1 hét.
-
Krisz0630
senior tag
Aki küldött már controllert szervizbe: Mennyi idő alatt jött meg neki az új? Múlthét csütörtökön vitte el tőlem a UPS, ahogy néztem már szombaton megérkezett Frankfurtba. Van esély, hogy még a héten visszaküldik?
-
HELLAFLUSH
őstag
üdv One-osok

nagyon elgondolkodtam egy one és egy ps4 mellett, de még nem tudok dönteni

olyan kérdésem lenne, hogy a letöltőkódos játékokat csak Xbox live előfizetéssel tudom letölteni? illetve, ha utána törlésre kerül a játék, akkor utánna újra meg kell vennem vagy az a játék örökre enyém marad?
és egy alapgép játék nélkül újonnan megéri a 104k-t? tudtok valami webáruházat ahol olcsóbbak a játékok a többi bolthoz képest?előre is köszönet

-
norbi2010
őstag
Konzolok szerviznél ha veszek egy játékot amihez van ingyenes szállítás, mellé pedig még egyet amihez nincs, akkor vajon kell fizetnem érte vagy nem? (Far Cry 4 + GTA 5)
-
vg
veterán
válasz
wannnabeees
üzenetére
Én ezt kipróbáltam mert egy másik profilom alól "vettem" pár hónapig mindig a gold-os ingyenes játékokat és amikor vettem one-t csináltam egy másikat, leszedtem a régi gold-os cuccokat majd a régi profilt letöröltem. Addig elindul a játék amíg nem kell nyomni start-ot vagy bármit, aztán kidob, hogy ez bizony másik profilhoz van kötve, így nem megy.
-
Alice90
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
hát pedig ismerösömmel megtudtuk csinálni és mükszik

de ti tudjátok.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
Nem hazudott, csak Csodaországban él!

#27225) bLaCkDoGoNe : Ilyen gonoszságok szóba sem jöhetnek!
-
pzstm
titán
válasz
wannnabeees
üzenetére
lásd: homeolás
Van ingyen sör, örök élet és MS-nél idióták dolgoznak és a fórumtárson kívül senkinek még nem jutott az eszébe az egész világon. Profilból kiléphetsz, de ha törlöd is akkor utána nem fog elindulni már a játék (törlődni vinyódról nem törlődik...)
-
wannnabeees
aktív tag
Tisztelt okos emberek! Segítsetek eloszlatni a kételyeimet. Van egy felvetés amit Alice hozott:
"Ez úgy müködne ,hogy megadod az adaidat én ráinportlátom az accodat az én xbox onem-ra
utánna letöltöm a sunset overdrive-t utánna letörlöm a profilod és nekem addig megmarad a játék mig le nem törlöm a játékok közül"Én azt hittem, hogy így működnek a dolgok:
"A játékok profilhoz vannak kötve. Ha letörlöd a profilomat, akkor a játék is törlődik.
Először is elsődlegessé kellene tenni a te xboxodat az én profilomra. Így tudnád csak a saját profilod alól letölteni a játékot. Ha ezt nem tennénk meg, akkor csak az enyémből lehetne letölteni a gépre. Viszont mindkét esetben a profilomhoz köti a játékot és ahogy fentebb írtam, törli a játékto ha a profil is törölve lesz. Sőt már akkor sem tudod elérni, ha vissza lenne vonva az elsődleges géppé tétel."és a végén az ő reakciója:
"tévedsz mivel ezt már megcsináltuk az ismerösömmel
és a játék nem törlödik csak a profilez az xbox 360-ra is igy volt "
A kérdésem: akkor ez most tényleg lehetséges? Mert így összeáll 10 ember. Csinálnak egy közös accot amire vásárolnak, a saját gépükön letöltik és így fityingekért veszik a játékokat.
szerk: igazából csak érdeklődés címén kérdezem, mert én jól elvagyok a 100%osan legális megoldásokkal :Đ homeolni sem homeolok senkivel. Viszont ez tényleg o.O kategória lenne, ha tényleg működne.
-
medvekutya
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
áhá
köszi 
megint lehet kapni
-
tunkiih
őstag
16500ért intéztem postával együtt ujonnan garival, csak egy darab volt, lekerült már az oldalról.
(#27224) bulikavagyok: nálam csakis ez jöhetett szóba, pont most akartam is venni, nem vártam tovább.. a másodlagos-vendég pedig a fekete.

-
Alice90
aktív tag
Azt nem tudja valaki hogy 2100 microsoft points ha beváltom mennyi pénzre váltodik át?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Vagy egy házmester mentalitású figura, aki rögtön felnyomja az illetőt a Microsoft-nál vagy ki tudja hol.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
medvekutya
üzenetére
Az az elődmodell. Külön kábel, és adapter kell a kontroller aljára ha chatelni akarsz. Az 500X az első (és egyenlőre egyedüli) teljesen vezetékmentes fejes One-hoz
tunkiih: Még árulják? Sajnálom, hogy én sima feketét vettem második joy-nak..
wannnabeees: Háromszoros hip hip hurrá!
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kiderült a turpisság vett használtan egyet ami nem zúg!
Most már őt is családtagként kell üdvözölnünk. 
(#27222) tunkiih - ha szabad kérdeznem mennyiért vetted és honnan? Én nekem ez van kinézve második kontrollernek. 5-6 ezerért tudnék venni P&C kitet így ha 16-ért beszerezhető lenne a titanfallos kontroller, akkor megérné nekem azt az 1-2 ezer felárat.
-
tunkiih
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Pont ma rendeltem meg ujonnan a Titanfall kontrollert nálam is ez az ász és amugy is akartam még egy gamepadot.. ha már Titanfall.. az Advanced Warfare-t is eladtam, ha már modern multi, akkor ez közelebb áll hozzám (tudom hogy neked már mondtam
) -
medvekutya
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
amit megrendeltél és a KVben kapható 510es modell között mi a külömbség ?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
Egyébkén nem mond hülyeséget..
Megveszed a játékot digitálisan, 100 ember letölti a gépére ezzel a módszerrel (nyilván mind fizet neked), és pikk-pakk megvan az uzsipénzed! 
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
az biza meglehet, a barátjáról elfelejtkezek mindig -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
Biztos a haverjának kell!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
B3ny00
üzenetére
Multiple Language Support
Don't speak English? Not a problem. The Witcher 3 will have the following languages:English
Polish
German
French
Russian
Brazilian Portuguese
Japanese (full voiceover)
Arabic
Italian
Spanish
Tradition Chinese
Czech
Hungarian
Latin American Spanish
Korean (subtitles)forrás
szerk: steam szerint is lesz magyar felület és felirat

-
B3ny00
aktív tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Most néztem 576ot ott is minden nap van akció 24ig. ha nem költöttem volna annyit venném is Gtat.
Valaki nem tudja a Witcherbe lesz magyar felirat?
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok valakinek nincs meg a sunset overdrive úgy ,hogy storeba vette meg vagy letöltötte kártyáról?
azért kérdezem mert ha a profilját letöltöm az enyémre utánna énsi tudok vele játszani a játékkal (persze utánna törlöm a profilját és a játék megmarad nekem)
(fizetnék érte)
-
wannnabeees
aktív tag
Nem tudom mennyire járkáltok a konzolboltok weboldalain, de gondoltam megosztom ezt veletek. Van egy platinumshop nevű boltocska.
Semmi extra igazából. Közepesen jó áraik vannak (nem ismerem őket megbízhatóság szempontjából! még sosem vásároltam itt!). Viszont elindult náluk az adventezés. Minden nap akciós valami. Itt az adventi naptár.
Mai akció: Grand Theft Auto V +1,000,000$ in-game cash DLC + ajándék poszter = 15 000 huf
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Havi elég.

-
fagee01
csendes tag
Ha most veszek 1 hónapos live gold előfizetést, akkor is le tudom tölteni a worms-t?
-
Zjunior
veterán
X1 Ben csak 1db USB bemenet van?
-
medvekutya
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
ha megvan képeket kérünk ám

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Az igen!
A titanfall-os az eddigi legszebb X1 kontroller szerintem. -
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jah, lesz cod-os kontroller, meg ugye van egy titanfallosom is :-)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
medvekutya
üzenetére
Köszi, bevásárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem ezek csak arra jók, hogy majornelson tudjon villogni az éves blogbejegyzésében, mennyi update volt idén és betömje a károgó befektetők és steven elop száját, hogy még egyszer fel ne merje hozni az xbox divízió eladását.

).

)

l.skywalker
IntelKiller7