Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ki fogják cserélni, beszélj a supporttal, ahogy Psztm javasolta.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
simán felhívnám a supportot és kérnék cserét....szerintem mennie kellene....

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Graeme Boyd-al beszéltem múlt hétvégén épp erről, ő a Turtle Beachet használja és imádja, szuperlatívuszokban beszélt róla

Én valami olcsóbbat nézegetek, olyan 15-20 ezer környékén

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
myservice.xbox.com oldalon be van regisztrálva? mert akkor mindenre több mint 1 év jár....mondjuk én másfél hete cseréltettem éppen

-
Userlook
tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Vásároltam a hétvégén egy 25 eurós feltöltő kártyát az xbox live-hoz. És szerettem volna vele elofizetni a EA access - re de nem tudom ott felhasználni mivel ott folyton bankartyamat kéri és nem látja azt a 25 eurót. H tudnám megoldani h abból fizesek elő mert sajnos nincs olyan bankartyama ami jó lenne h eltudja fizetni.
-
bulikavagyok
nagyúr
A hétvégén az én headset-em is megadta magát (nyilván pont egy évesen, hogy még gariztatni se tudjam..
)
Úgy döntöttem veszek egy komolyabb fejest, és pár óra utánaolvasás után ezt a kettőt találtam:
Astro, Turtle Beach , mindkettő One-hoz lett tervezve. Leírom az előnyöket//hátrányokat, hátha valakinek később segít.
Astro: komolyabb minőség, kényelmesebb viselet, jobb hangzás, viszont drágább, sokkal rosszabb a mikrofonja (ezt nem értem miért), illetve kábel kell a chateléshez.
Turtle Beach: olcsóbb, nagyon jó mikrofon, teljesen vezetékmentes,viszont valamivel gyengébb hangminőség (nyilván nem számottevően), és állítólag sokkal kényelmetlenebb mint az Astro(ez az ami legjobban zavar).
Az Astro most akciós, kicsivel több mint 70 ezerért itthon van, a TB 50 ezer a KSZ-ben (ami a kinti 230 USD/EUR-hoz képest nagyon jó ár).
A kényelem miatt az Astro-hoz húz a szívem, viszont zavar a mikrofon minősége. Nem tudom melyiket válasszam..?
Visszaolvasva a hozzászólásokat van itt pár hozzáértő személy, szerintetek melyik a jobb választás? -
Mister_X
nagyúr
Neked mégis sikerül mindig mindenre megjegyzést tenned. De térjünk vissza az eredeti témára: ugyan miért lennének anomáliák játékok terén, ha kap a konzol DDR4-et, de a játékok továbbra is DDR3-at kellene használjanak.
Az alábbi sor cyberkindnak is:
Egy konzolt kifejleszteni pénz, idő és energia - de mindhárom leginkább pénzben mérhető. Megtervezni a hardvert, megírni az API-t és az operációs rendszert, felépíteni a gyártósorokat, összerakni a stabil SDK-t és fejlesztői gépeket, majd deficitesen/veszteséggel kidobni a piacra a vasat, mert majd a játékok után szedett licenszdijak bepótolják a veszteséget. És akkor még a marketingköltségek elő se kerültek. Egy konzolgyártónak egyszerűen nem áll érdekében egyáltalán bármilyen módosítást végrehajtani a gépen, hacsak az nem orvosol kritikus hibát (lásd.: Xbox 360 RRoD) vagy nem térül meg rövidebb távon (majdani csíkszélesség-csökkentés). Az első és legfontosabb pont egy revízió esetén, hogy ne tegye lehetetlenné a piacot a régebbi szériák számára, mert az userek nem fogják lenyelni a "bocs, ez a game csak S verzión fut" feliratot, nem fognak rohanni a boltba az új változatért - erős bevétel- és presztízscsökkenés. -
Zjunior
veterán
Nem
Ide
-
-
Mister_X
nagyúr
Neked lételemed mindenbe belekötni... hát még ha abba kötnél, amit le is írok. Ezt tanítani kellene

Egyelőre ez még csak pletyka, hogy kap DDR4-et a gép. Én azt írtam le, hogy miért nem valószínű. De ennyi erővel jöhet jövőre az Xbox TWO és mindenki kukázhatja a mostani gépét...
-
-
-
B3ny00
aktív tag
Titanfall os app jo valamire ? érdemes felrakni ?
-
Mister_X
nagyúr
Jobban belegondolva még az is kérdéses. Mivel ez nem PC, így a fejlesztőknek nagy valószínűséggel számolniuk kell (/érdemes) az órajelekkel és a késleltetéssel a lefutó algoritmusok és ciklusaik miatt - na ezt igen megkavarná, ha mind a 8GB átmenne DDR4-be. Ha nagyon be akar rakni a Xbox ONE S-be DDR4-et, akkor az plusz 1-2GB lesz a meglévő 8 mellé és azt csak a dashboard (és a Kinect?) fogja kihasználni.
-
spae
aktív tag
Üdv.
Megint lenne egy kérdésem?
A 2013 végén gyártott Xbox One-k különböznek valamiben a mostanában gyártott gépektől? -
n000rbi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Á és tényleg. Az vezetett félre, hogy amikor itt a legördülő menüben választottam a store-t, akkor egyből a "something went wrong..." fogadott és nem is néztem, hogy lapozni is lehet
Köszi! 
-
Krisz0630
senior tag
Titanfall Season Pass-t megéri 1200-ért behúzni?

Csak új multis pályákat ad az alapjátékhoz?
-
tDr1v3r
veterán
Titanfall-ban hogy lehet leggyorsabban fejlődni? Sajnos a PC-s profilomat nem migrálhatom át...
-
Tudtok valami jó lokál kooperatív játékot a most ingyenes Worms-on kívül?
És Fifan kívül. -
n000rbi
senior tag
-
Jovanny2
őstag
A multimédiáról jut eszembe. Lejátszik a One Blu-ray 3D-t? Ha igen, csak lemezről? Ha igen, csak eredetiről? Most vettem tesztre egy origi 3D Blu-ray lemezt, de nem tudom kipróbálni, amíg nem ér ide a gépem. Ja, kiderült, hogy újat kapok, kaptam tracking numbert és szériaszámot, és az nem egyezik a régivel. Ilyenkor a régi gép garija vonatkozik az újra, vagy újraindul?
-
eastone1
senior tag
Vajon mi lehet az oka annak a 8000ft os árkülönbségnek mindkét far cry4 esetében az us és magyar store között?

-
tunkiih
őstag
Ajánlom mindenkineka Titanfall Deluxe-ot 2500 forintért december 1-ig store-ba, akihez eddig nem jutott volna el.. kellemes csalódás ! Hajrá!

-
fityere
senior tag
Ma rendeltem meg a gépet két Assasins creed letöltő kóddal plusz ez melle választhattam egy játékot így lett a Dragon Age és külön rendeltem egy Gta V-öt. Valahogy mar engem sem érdekel a gamer pc inkább a kényelmes megoldás. Bízom benne hogy multimédiában is jó lesz a BOX
-
cyberkind
félisten
válasz
Because
üzenetére
Az akadás más mint ezek a kis grafikai butítások, és az se annyira zavaró nálam, és szintén pc-ről menekülök, filmre, netre tökéletes, életem egyik legjobb döntése volt hogy eladtam a gamer pc-t.
Én is Ps-t akartam, de a Driveclub annyira szar lett hogy botrány, nekem meg jó autós játék kellett, amikben a Forza-k magasan jobbak, + a kontroller is.
Majd lesz Ps is, de mivel a mostani exkluzívok annyira nem gyere be, ezért nem kell. -
Because
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
azért szerintem mindenki csőrét böki, hogy akadnak a játékok....
amikor next gent mentem venni PS-t akartam aztán szerencsére a boltban felvilágosítottak, hogy már annak is fizus a multija... így lett Xbox aminek a gamepadje kényelmesebb, menürendszere kívánatosabb számomra.
nem akartam asztali gépet, de már megbántam, hogy konzolt vettem.. ilyen ez a popszakma
-
cyberkind
félisten
Mit kell bevállalnom?
Nem zavar, ez tény, nem én vagyok akit zavar, az a másik topic, ahol olvastam azt is hogy végre megszabadult az Xbone-tól valaki jó nagy bukóval de megérte meg blabla.
Tudod nem árt felhívni a figyelmet a kis részletekre másoknál, mert a végén így járhat ő is, ha engem zavarna nem erre vennék meg mindent, hanem a másikra. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Ízlesek és pofonok én pont a két forza miatt vettem onet. Es mar csak miattuk is megérte valahogy nagyon el van találva mind a kettő számomra.
Fifa 15 egyébként nekem kicsit csalódás, motion capture ide vagy oda nekem meg mindig rohadt darabosnak tűnik a játékosok mozgása sokszor, szerintem baromi illúzióromboló tud lenne főleg lassításnál vagy visszajátszásnál látni nagyon.
PES ilyen téren valamivel jobb lett. Demoja fent van mind a kettőnek mindenesetre kipróbálni ki tudod.
Csak hat latszik hogy a fifanal van a lóvé a licenszdijak terén.
(PES be ugye Konami Stadion pl ) -
L_YKing
addikt
Na megvan mi lesz. Edigitalnal Xbox One Fifa 15 FM5 letöltőkódokkal meg mellé egy Kontrollert.

De a Forzát tuti eladom kell a rossebnek -
Neoteric
addikt
Forza Horizon 2 - £32.99
Ha esetleg erdekel vkit. -
atee73
csendes tag
melyik jatekmodot javasoljatok a titanfall-ban????
-
bulikavagyok
nagyúr
Durvul a helyzet. Jófiú90 feeling...

-
Alice90
aktív tag
Sziasztok érdeklödnék ,hogy más is tapasztalja ezt a hangot ?
-
adrian94
őstag
Van egy eladó vagy cserélhető Muredered Soul Suspect-em ! 1x végig játszott tökéletes állapotban ! akit érdekel az írjon ! csere érdekelhet de inkább kp !
-
Because
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
értem persze, ha kárára megy az embernek akkor a legapróbb betűt is meglátja. igazából akkor lenne az igazi ha ezekre nem lenne szükség, de ez még mindig a valóság...
utaztál-e már taxival úgy, hogy nem volt bekapcsolva az óra?

(#27014) adam014: nálam megy, mi szerint trial? nincs valami időkorlát, szintkorlát?
-
Alexios
veterán
Destiny trial ment valakinek? Nekem leszedte, és azóta lemezt kér, vagy hogy más profillal jelentkezzek be

-
Elderath
addikt
-
Grougon
tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
2x voltam bent náluk:
Először egy kontrollerért, 2000ft-al akarták drágábban adni mint amennyiért a weboldalon volt, másodszor egy éves goldra akartak egy ezrest rászámolni még...
Amikor felhívtam a figyelmüket rá hogy de ezt ennyiért hirdetitek akkor mondták hogy ja jó akkor csak annyi... -
cyberkind
félisten
Egy héttel azután, hogy a Sony konzolja átlépte a 14 milliós eladási számot, újabb rekordot sikerült megdöntenie: a november 22-vel lezárult héten, azaz a Black Friday előttin meglett a 15 millió is, egész pontosan 15 087 310 darabot értékesítettek, míg a dobozosan eladott játékok száma a VGChartz alapján 57 151 113 darab volt. Arról nincsenek adatok, hogy digitálisan hány játékot vettek, de alighanem az is többtízmillióra rúg.
Az Xbox One egy kicsit le van maradva, de ez többek között annak köszönhető, hogy kezetben lényegesen kevesebb piacon forgalmazták. November 22-éig több mint nyolcmilliót, 8 061 170 darabot adtak el belőle, játékokból pedig több mint 32 milliót vittek el. A Microsoft összesen 10 millió gépet szállított le.
Ezek szerint nem 10 milla az.
Én a pécés Gta 5-öt várom, öröm lesz olvasni a topicot hogy Lyézus szíve is álljon meg nem csak a Rockstaré.

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Krisz0630
üzenetére
Nekem sincs bajom velük, sőt. Eddigi legszimpatikusabb bolt. Csak tudni kell a dolgokat a konzolok világában.
Ők is pénzből élnek. Át nem vernek, max nem mondanak el minden lehetőséget. Itt ugye pl 14 ezer ft-tól estek volna el.Az egyik csávóka mindenképpen ajánlotta, hogy vegyem meg a 2. controllert a Play and Charge Kit-tel. Én mondtam neki, hogy örülök ennek. Viszont ha külön veszem meg tőletek a controllert és a PcK-t, akkor spórolok ezer ft-ot.
Erre csak mosolygott egyet és mondta hogy "és tényleg". 
Ettől függetlenül hozzájuk járok mindig. A szervizt MS intézi tehát ezzel nem tudnak lehúzni. Egyébként meg náluk a legolcsóbbak a dolgok. Használtat-buheráltat pedig nem adnak el "új" címen.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Az nem semmi, akkor pórul járt rendesen csávó.
Szerintem elég korrekt bolt, eddig minden ott vettem náluk, amióta megvan a ONE-om. Tény, hogy régebbi játékokat nem igazán szoktak leakciózni, de az előrendelt dolgokat elég korrekt árban szokták adni.
Még nyáron (június környéken) megrendeltem tőlük a kineckt nélküli alapgépet, ami akkor jött be. Nem kaptak belőle időben, ezért a kellemetlenség miatt 130-ért adtak nekem egy Titanfall bundle gépet kinect-el. Az még szerintem most is jónak számít, majd fél évvel később.

-
Jovanny2
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
En elvbol nem uzletelek veluk. Mocskos lehuzos, csalo banda. Egy baratomat csunyan atvertek meg annak idejen egy 360 javitassal. Mindig van jobb megoldas, mint ok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Visszaolvasva a hozzászólásokat van itt pár hozzáértő személy, szerintetek melyik a jobb választás?

Köszi! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7