- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
szkorhetz #15030 üzenetére
Gyenge nem lehet, mert megosztott képernyőn is fut rendesen, csak élvezhetetlen.
Ha már megy megosztott képernyőn akkor ennyi erővel mehetne 2 megjelenítő eszközön is.Max esetleg nem akarják megoldani, mert majd vesz a parasz még egy x360-at meg még egy halo3 példányt,+ ne adj isten előfizet mind2 a live-ra...ahh,de kár ....
De egy barominagytvé is jól jönne
-
bwoay
nagyúr
válasz
szkorhetz #13423 üzenetére
rengetegen vették így, sokan kénytelenek voltak előrendelni,
mert az aktuális készlet gyorsan kifogyott...
aztán volt, aki kb 2-3 hónapot várt, de gondolom végül nem bánta
és az EW becsületére váljon, hogy nem csupán kiszórtak akciós 100 db-ot
az egész országban, hanem rendesen felvették az előrendeléseket,
aztán meg is hozták a gépeket ennyiért.
Mondjuk közben forgatták a felvett előlegeket -
zsocy
őstag
válasz
szkorhetz #12336 üzenetére
Nekem ez a szutyok van, ami ugye szar mint állat. Annyi csak a bibi ezzel hogy egyáltalán nem szar. Ugyan az enyém 1 mérettel nagyobb, de a HD filmek, a box szerintem nagyon is rendben van rajta. Szépek a szinei, nem mosott a kép.
Nem védeném itt a cuccot mert minek, csak kiváncsi lennék hogy láttál-e már ilyet élőben, jól beállítva, rendes HD forrással?
-
Xelo
addikt
válasz
szkorhetz #12336 üzenetére
én nem próbáltam, de tényleg elég régi darab, én sem merem ajánlani. akinek kéne LG 32LG3000 135eFt itt. rohadtul megéri szvsz
van raktáron.
wá ez a hozzászólás nagyon tetszettilyen south parkos:
Cartman: ez milyen tévé?
Kenny: ........................... (lassan 4 éves konstrukció)
Stan: szar minta zzzzállat. vegyél ilyet vagy olyat
Kyle: azok tévék.. ez.. ez ez egy szutyok -
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szkorhetz #12021 üzenetére
Nekem van! Arra nagyon figyelj, ha utángyártottat veszel, akkor abba nem lesz Garder Charger tehát, ha monitorra kötöd, annak tűs a vége,viszont a vga kábelnak is tűs a vége, magyarán nem tudod összetudni. Az az átalakító meg két hüvelyes résszel rendelkezik, szóval azzal összetudod hozni. Viszont ha LCD TV-re kötöd, abba sztem van anyás csatlakozo, szoval abba belefog menni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szkorhetz #11886 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű. Gondold el, valakinek van elsőszériás gépe (2005 évvégi) és most beregeli, akkor innentől számolják a 3 év garit?
Ez azért eléggé......
A garit kb. gyártási időtől számolják természetesen. Beregeli telefonon is betudod, és még letudod kérni, hogy mennyi garid van még rá. -
bwoay
nagyúr
válasz
szkorhetz #11601 üzenetére
de nem szervizesek, hál' Istennek...
egyébként te mit tennél a gyártó helyében?
valszeg a leggazdaságosabbat.
ha javítható, akkor javítás, ha nem, akkor csere, ez a végső eset.
szóval olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy ha ne adj' Isten elromlik,
akkor pontosan mi lesz a baja -
desolator
senior tag
válasz
szkorhetz #11375 üzenetére
Én is ugyanebben a cipőben járok, és úgy néz ki kénytelen vagyok venni eredeti MS HDMI kábelt, azon ugyanis van rca audio kimenet is, így a kép megy a tv-re hdmi-n, az erősítőbe meg megy rca-n a hang. A gond csak az, hogy 14 rongy alatt még nem láttam sehol microsoft-os hdmi-t
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
szkorhetz #11375 üzenetére
Szia!
Van PC-d? Ha van a PC- n optika, akkor arra rádugod, és a PC- ből vissza a hangfalba. Egyetlen hátrány, hogy a PC- nek bekapcsolva kell lennie, ha Boxon akarsz játszani (itt a PC nagyjából az erősítőt helyettesíti). Vagy: vegyél egy occsó erősítőt (38k edigitalon és egész jónak tűnik).Üdv.
Mákos7észta -
scorpy02
aktív tag
válasz
szkorhetz #2072 üzenetére
Köszi! Hát fő a változatosság!
Mivel szükségem lesz arra a bizonyos overcool modra, így a consolecorner-ből fogom rendelni, ott meg 115k. (Wadarr oldala szerint ide kell küldeni a gépeket overcool modra, így meg legalább nem kell még ezzel is külön vesződnöm) Picit mondjuk fáj is a szívem az ára miatt azok után, hogy vannak akik 80k-ért jutottak hozzá az elmúlt napokban.
Mondjuk a vásárlás még csak tervbe van véve, meg az is lehet, hogy maradok a premiumnál, bár ennek kicsi az esélye.
Kell az a HDMI.
-
Djuree
félisten
válasz
szkorhetz #1603 üzenetére
jaja, sima cerka akksi.
legjobb a 2700-es mert az bírja a legtovább, persze azt is kell a legtovább tölteni, de hát úgyis este töltöd akkor meg tökmind1 az a +1óra töltési idő.
qpakcovboy:80k jó ár, én 78-ért vettem az electro worldben de mostmár ott is 90k lett.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
szkorhetz #1523 üzenetére
létrehozol 3 profilt.
1 európait, 1 ázsiait és 1 usa-t.
mindegyikhez hozzácsapja az 1 hó goldot.
vége a jó világnak gyerekek.
mindenkit bannolnak live-ről nemsoká aki mo.-ról tolja, mert itt még nincs hivatalosan live, talán karácsonykor talán hamarabb.
mostmár nem cím, hanem IP cím alapján nézik hogy honnan livezel, és az nem csal.
lehet már észrevettétek hogy a demókat nem engedi tölteni, nem jó régióra hivatkozva, már a bioshockot sem engedi sajna, pedig ki akartam próbálni
mostmár tökmind1 flashelsz-e vagy nem, ígyis-úgyis ban lesz.
asszem flashelek én is mostmár.
legalább olcsók lesznek a gémek... -
Torry
addikt
válasz
szkorhetz #1163 üzenetére
Nem tudom eldönteni vegyek-e vagy sem.
Mert úgy akarom, hogy gépet lebutítom filmnézésre, netezésre ilyesmire. Csak ugye ha ezt karácsonykor teszem kb már buktam is 10-15-20e forintot.
Amennyire olvasgattam, rendes hűtéssel nem nagyon lehet vele gond.
Amit továbbra sem tudok Core vs Premium. Nincs abban semmi ami nekem kellene.Liveról előbb-utobb ugyis kivágnak, fizetni meg nem fogok havi 10e-t, hogy játszhassak neten. Csak az zavar, hogy gondolom vinyora mennek a mentések és a core-hoz egy 64-es kártya 10e
forint.
Szóval nehéz az élet nah -
Partizan182
senior tag
válasz
szkorhetz #1150 üzenetére
82 centis LCD-n használom 720p-ben. A kép gyönyörű, ha ez a kérdés, látszik kb 5 centiről egy kis minimális képzaj (az analóg komponens miatt) de messzebbről (30 centi +) nem lehet észrevenni a grízesedést. Észrevehető Overscan, ill. a HDTV-k átka a hang minimális késése sem volt tapasztalható nekem (mondjuk a hang erőlködőből jön az 5.1-be).
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest