- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
newgamer #8526 üzenetére
Billt csak chatre tudod használni, játékra nem. Ahogy az egeret sem.
Vagy veszel egy XFPS sniper 3.0 nevű cuccot, amihez kell egy vezetékes kontroller, e kettő segítségével már tudod használni játékok alatt is a billt/egeret. XFPS sniper olyan 20 ezer ft. környéként kapható. Szerintem nem éri meg. Kontrollerrel is pár nap után tök jól meg lehet tanulni FPS-ezni is, kézre áll, kényelmes.xbox360.lap.hu, itt vannak konzolbolt címek, nézz árakat. Használtan 13 ezer körül kaphatók 20GB-os HDD-k.
-
Keksz
senior tag
válasz
newgamer #8434 üzenetére
Figyelj! Én PC fejlesztés helyett vettem egy fekete elite-et, Németországból jött és "flashelt". Több mint 1 hónapos már és többet játszom vele mint PC-n tettem és az a durva amikor fogod a játékot, beteszed és 3 perc múlva tolod neki. Nem kell installálni, crackelni, hellyel küzködni, felbontást állítani. Minden úgy megy ahogy a boxra meg lett írva. Grafika a játékokban tökéletes, játékélmény totál jó, a controllert meg PC után kb 3-4 óra míg megszokod, bár ez egyénfüggő. Nekem FPS-nél (Halo3) kb ennyi kellett. Én nem bántam meg, még azt sem h Elite lett belőle és nem 1 Arcade-ot szereztem be 55e-ért. Gépfejlesztésre költöttem volna alsóhangon 160ezret, és utána 3-5 hónaponta biztos még 30-40ezeret.
Az xboxnál meg ezt a pénzt eredeti/használt játékra is költheted (vagy extrákra, pl 2. controller, ha jön át vki és 2en nyomnátok), nagyon sok weboldal van ahol beszerezhetőek az eredeti játékok olcsóbban. Meg persze a havertól is el tudod kérni, én is azt szoktam ;) vagy természetesen a backup lemezek
, ahogy az nagyon sok PC-sre is igaz (csak itt azzal is kevesebb a gond).
Ja, és nem kell hozzá nagy LCD tévé sem, sima monitoron is tolhatod, vagy régi tipusú tévén.
De ha össze kellene hasonlítani a PC + 37" -es LCD és az XBOX + 37"-es LCD párost, akkor az xbox ebben is veri a PC-t részemről.
És az alap indok a váltásra az volt hogy a régen nagy pénzen vásárolt gépemben a jelenlegi videókártyám már nem vertex/pixel shader 3.0 kompatibilis, és 15 ezer forintot ér, azaz mindenképpen azt cserélni kellene, ami már minimum 50-60ezer forint lett volna (8800GT).
Ha van rá esélyed elötte azért próbáld ki, a controller lesz csak fura vagy minden, és h mennyire tudod megszokni. Nekem bejött.
-
Skynet258
veterán
válasz
newgamer #8431 üzenetére
Ez most nem komoly kérdés ugye?
Elsősorban neked kell eldöntened, hogy mire van szükséged, jobb videókártyával rendelkező gépre, vagy konzolra. Annyit segítségképpen mondhatok, hogy itt elég sokan beleuntak a gépfejlesztésbe, hogy az új játkok mellé új vas is kell, ezért vettek boxot.
Szerintem megéri, valószínűleg a többiek sem fognak lebeszélni... de dönteni neked kell.
Aktív témák
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest