- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz
Krissz22 #2928 üzenetére
A 225bw, ha monitor mellett döntesz, igen jó választás, én 226bw-n tolom 1366*768-ban és megvok elégedve vele.
Egy jó nagy lcd tv márcsak a nagy mérett miatt is jobb mint egy 22-es tft monitor, viszont 100k körül sztem jó alternativa egy 24-es wide tft is, azon 1920*1080-ban is tudnál játszani míg egy 100-130 ezres lcd tv-n csak 1366*768-ban. Döntsd el, neked mi a fontosabb a nagyobb méret v a nagyobb felbontás. (Én a 24-es monitort venném.) -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Krissz22 #2925 üzenetére
1920*1080-at tud a box, de arra nem igazán optimalizálják a játékokat, így bizony előfordulhat, hogy azon a felbontáson szaggatni fog.
1368*760-on viszont tökéletes.proper: ez van, sajna kis ország vagyunk.
Nekem is magyar, mert nincs live-ra kötve a gép. Nagyon szép a játék, sdtv-n is, az élmény pedig szuper.
-
Ebit
addikt
válasz
Krissz22 #2925 üzenetére
Még pár kérdés ezzel a hűtés módosítás, fleshelt dologgal kapcsolatban. Sajnos csak futólag hallottam, ezért nem tudom. A hűtés módosításra miért is van szükség? A flashelt verziót tiltják ki a Live-ról?
Igen elvileg a flashelt gépeket tiltják le nagy többségében.
A kettő fogalmat azért használják együtt, mert a flashez, szét kell szedni a gépet, ebben az esetben ugrik a gyártói garancia, és igy már érdemes modositani a gyárilag alultervezett hútését a boxnak, további hibákat megelőzendő.
Ezután viszont a gép, még hangosabb lesz mert 40 db-s, ventik vannak benne, és ha a leállitás utáni múkődési idejüket nem modositják/relés- overrcool moding /, nem biztos, hogy túl nagy jelentősége van.A lényeg ezek után nagy valószinúséggel, a javitások a te pénztárcádat fogják terhelni.
-
Ebit
addikt
válasz
Krissz22 #2919 üzenetére
Átalakitóval tudod rákötni./ kúlön kell beszerezned /
hdmi, scart,rca-gyárilag
A felbontást azt az xbox állítja, vagy választható? Ha választható, akkor az xbox-nak jobban "megterhelő" a nagyobb felbontás, mint az alacsony?
Igen, gyakorlatilag ugyanugy múkődik, mintegy egy PC-c vga kártya, annyi külőnbséggel, hogy fixen az alapra forrassztották az elemeit.
-
Aktív témák
- Motoros topic
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest