- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
nagyamte #930 üzenetére
Ha új az xboxod akkor 1 hónap live GOLD előfizetésed van utánna átvált SILVER-re ami annyit tesz hogy nem tudsz akkor már multizni a gamékkal meg pár tartalmat nem tudsz letölteni stb. Végig lehet vinni a játékokat de mindenhez idő kell azt vettem észre hogy kicsit hosszabb az x360-as játékok játékideje mint a pc-s társaiké azért dupla dvdre csak több anyag fér rá!
-
Partizan182
senior tag
válasz
nagyamte #924 üzenetére
A legújabb Flash-el el tudod érni az X-box live-ot, azok nincsenek kitiltva.
Flash vs nemflash: mindenki saját maga döntse el.
Szempontok: rengeteg játék jön x-re (ez nem pc), ha mindet lewarezolod soha életedben nem fogod tudni végigjátszani őket (tapasztalat). Mindnek fenn van a demója Live-on, így ki tudod próbálni mielőtt megvennéd. Mivel sok game már Platinum kiadásban is megvan, így rengeteg igazán remek játékhoz már 7-8 ezerért hozzá lehet jutni (sőt, vannak 3-4 ezres cuccok is).
A konzol legendásan megbízhatatlan, elég sok behal (rossz a hűtése). Ha nincs moddolva akor az Ms hozza viszi futárral garanciában, ha flashelt akkor lehet hogy javítgatni kell. Más kérdés hogy a javítás ált. kevesebbe kerül mint egy game. -
->Raizen<-
veterán
válasz
nagyamte #919 üzenetére
Jah a gta 4 nagyon süti játék lesz már csak azért is érdemes beruházni rá én pl a GEARS OF WAR-t akartam már nagyon megnézni az volt a húzóerő! Monitoron még jobban fog kinézni a játék mert valamennyire lehet állítani x360-ban a felbontást. Egy ''mezei'' tv 640-es felbontással rendelkezik ami nem valami sok. VGA kábelt kell venni külön a masinériához és össze lehet hozni lcd monitorral de úgy tudom crt-vel is megy. [link]
Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest