- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szergely001
csendes tag
Szia én 5 napig szórakoztam mire erre rájöttem és jól ment. Itt a lényeg az, hogy ha normálisan akarsz HD -ba játszani, akkor kell egy megfelelő VGA cabel, illetve ugye az 1920x1024 beállítás. Ez persze NEM HDMI minőség lesz, de közel az. Én így tolom, ha lenne hdmi csatlakozó a monitoron még szebb lenne, de ez is már szép.
Mindenképp egy minőségibb cabelt kell venned ehhez a felbontáshoz.Ezt ajánlom: [link]
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Ha több profil van, akkor az adott profil csak a saját mentéseit látja és módosíthatja, szerintem ez egyértelmű
Annyival foglal többet, mint amennyi a mentés amúgy is, tehát ha egy mentés 200kbyte, másik profillal ugyanaz 200 kbyte lesz és stb.
Tehát ha van 100 mentés egyiken, 100 másikon, igen, akkor 200-nak megfelelőt foglal, nyilván
-
Skynet258
veterán
Valószínüleg írtak egy kereső algoritmust, ami csekkolja a boxod által küldött adatok valamely részét. Ezáltal a flashelt box kódjából "ordít", hogy megváltoztatták a firmware-t. Ezután automatikusan felkerül egy blacklist-re a kód többi részéből (mely nem változik a flash miatt) kiolvasott serial szám. Valószínüleg ilyesmi lehet.
-
spammer
veterán
Kevés game van, amihez vinyó kell, konkrétan pár darab. Szerintem érdemes rádobni pénzt és Arcade-ot venni, akár használtat ha nem akarsz/tudsz újat. Arcade már újabb cucc, remélhetőleg megbízhatóbb.
Flasht megcsinálják neked konzolboltokban, de, és itt egy nagy DE:
én vásárlás előtt végigérdeklődtem szinte minden konzolboltot emailben, ebből 3 méltatott válaszra.
Személyesen ha bemész, nyilván kapsz választ, emailben nem mindig
Ha kell cím, küldj privit, leírom h kik válaszoltak nekem ilyen ügyben.
egyébként xbox360.lap.hu , itt megtalálod sok bolt címét.
-
nesh20
aktív tag
Aktív témák
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest