- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
Mooka-Miki #45814 üzenetére
Lehet egyszerüen nem tud valamiért szellőzni,mert van benne 2 kiló por,tehát ha nem jutsz dűllöre akkor érdemes elvinni megnézetni.
Remélem megoldodik a problémád,és végre megtapasztalhatod az x box világát is. -
dunc
nagyúr
válasz
Mooka-Miki #45812 üzenetére
Talán javitható.
-
FefeeX
veterán
válasz
Mooka-Miki #45808 üzenetére
Ha 3 nap a megállapodás, akkor a negyediken nincs vissza-bolt. Ha 1 hét, akkor természetesen van. A dolog fontosabbik része természetesen nem ez volt, hanem a probléma. Ha RAM hibás, az sajnos SD felbontásnál nem derül ki feltétlen, mert alacsony felbontású textúrához negyedannyi memóriát használ a gép. Aztán, az is lehet, hogy a csatlakozó/kábel a hibás, mint írtam. Nem feltétlen kell egyből mocskolni ilyenkor a másikat, előbb érdemes körbejárni a témát, főleg, hogy ahogy láttam, a másik fél is hajlott rá. Legalábbis, amit én itt le tudtam vonni a dologból.
-
dunc
nagyúr
válasz
Mooka-Miki #45806 üzenetére
Igen ott kéne rendezni.
Köszi.
Aktív témák
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest