- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
FefeeX #45382 üzenetére
Köszi szépen! Megkeresem azt a hsz-(eke)t!
Számomra instabil volt ez az adatmentés és nem is sikerült elsőre, így kaptam a hibaüzeneteket. Ezekre rákerestem a neten.
2 probléma volt:
- recover nem működött, mert a win live id-m Magyaro.-ra volt állítva....
- mikor már élt a gamertag-em, akkor meg folyton kidobta a játék indításkor, de megoldódott ez is egy újra-recover-rel.
Nem vagyok expert ezekben az MS furfangokban.
Lényeg hogy óriási tárhelyem lett és kímélhetem az optikai meghajtót!Mindenkinek jó játékot!
-
Throme
veterán
Sziasztok!
Most, hogy az MS engedélyezte a pendrive-al történő adat írást - olvasást beszereztem egy nagyobb vinyót. Fel is raktam a gamertag-ot és játékmentéseket a pendrive-ra.
A Gamertag-et és pár játék állásmentést nem is engedett másolni (copy) csak áthelyezni (move). Sajnos nem ellenőriztem pc-n hogy mindent jól átmásolt/áthelyezett az x360.Az új vonyót beraktam. Gép bekapcs, de a pendrive-on lévő adatokat nem tudta beolvasni a gép. Ehelyett megint konfigurálni akarja (ami ugye.teljes adattörléssel jár).. Ezúttal Pc-n megnéztem mi van a pendrive-on. Használhatatlan összevisszaság...
Lényegében elveszett így a gamertag-om, meg azok a mentések amiket csak move-olni lehetett (nem vagyok ideges....ááá).
Próbálom a recover gamertag opciót.
Megadom a gamertagot, a win live id email címet és jelszót, erre ezt írja ki:
"xbox live isn't currently available in the locale associated with this windows live id. please use a different windows live id".
Ezt a dumát le tudom fordítani csak nem értem mi baja! Elméletileg az MS-nek megvan az én Gamertag-em...
Nem elírásról van szó mert akkor más szöveget ír ( rossz email vagy password...).
Másfelől ezzel a win id-vel be tudok jelentkezni a weboldalon a win live id-be.Hívtam az MS ügyfélszolg-ot, de persze 7végén nincs ott senki...
Megtudnátok mondani ilyenkor mi a probléma? Vagy bye bye gamertag? Az elveszett mentéseknek már búcsút intettem, de jó lenne, ha nem kéne új gamertag-et létrehozni!Előre is köszi a válaszokat!
-
Throme
veterán
Készülj fel a legrosszabbra és akkor nem ér csalódás
Az usa-ból behozott NTSC-s játékok közül van ami fut van ami nem.
Személyes tapasztalat, 3 járékból 1 nem ment. Ez utóbbi egy EA játék.
Felhívtam az EA Hungary-t és bepróbálkoztam, végül is veszteni valóm nem volt...
Nagyon pozitívan álltak hozzá! Elmondtam az igazat és azt a választ kaptam, hogy juttassam el az NTSC verziót hozzájuk és küldenek helyette egy PAL-ost!!
Így is lett. Nem tudom más kiadók (ha egyáltalán van itthon képviseletük) hogyan viszonyulnak ilyen dolgokhoz.... -
Throme
veterán
Köszi a tippet, de sajnos nem működik nálam ez a megoldás. A cache-t töröltem (már van rá opció a box menüjében, így nem kell a linkelt oldalon olvasható billentyű kombináció) és a mentéseken kívül más nincs a fifa "könyvtárban".
kipróbáltam szimulációval és lenyomtam 1 rövid meccset is, de sajnos ugyan úgy lefagy, ugyan ott.
Esetleg valami más 5let?
Valszeg kezdhetek másik szezont... de mi a biztosíték, hogy nem fordul elő megint?!.. -
Throme
veterán
Helló!
Lenne egy nagy gondom a fifa 09-el.
Manager módban meccs után a szimulációs résznél, mindig ugyan annál a % értéknél lefagy az egész gép. Minden esetben ezt csinálja, tehát meccs végén, vagy ha nem játszom le a meccset, csak leszimulálom, és akkor is ha játék közben feladom a meccset. Akkor is ha nyerek akkor is ha veszítek ugyan az az eredmény: lefagy a gép. A játék eredeti és az x360 sem buherált!
Valaki tudna ebben segíteni?
köszi! -
Throme
veterán
Köszi a válaszokat!
20gb hdd-s gépem van és 120gb-ra lenne az upgrade.
Nem tudom minek ezt ennyire megbonyolítani az MS részéről....
A napokban felhívom az MS-t.A nyomtatványt már láttam valahol. Voltak benne hibák.
Az Internet korában levél és 3 hét, vicc!
Ezt simán lehetne kezelni live-on keresztül is vagy mail-ben....Azt se értem, hogy egy új hdd-hez miért nem jár alapból ilyen kábel!
T.
-
Throme
veterán
Helló!
Új HDD-re pendrive-al hogyan lehet átvinni a profil adatokat, mentéseket?
Bocs ha nagyon béna a kérdés!
Pendrive-ról meg tudok nézni képet, videót, be lehet állítani háttérképet, de profilt átrakni nem tudom, hogy kell.Erről esetleg valahol leírás létezik? Keresgéltem neten, de még nem találtam infót ezzel kapcsolatban. Amit vennék HDD-t ahhoz nincs áttöltő kábel.
Kösz!
T. -
Throme
veterán
Sziasztok!
Tervezem növelni x360-as konzolom tárolókapacitását a jelenlegi 20Gb-ról, 60 -120 Gb-ra.
Ha veszek egy új vinyót a géphez, hogyan tudom átmásolni a profilom és játékállás mentéseimet a régiről az újra? Milyen hardveres eszközök (kábel.. ilyesmi) szükséges hozzá? Ezeket kapom együtt az új vinyóval vagy jobb ha benézek valamely boltba?Van konkrét oldal ahol erről lehet informálódni?
Köszi!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest