- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#11527168 #46337 üzenetére
Ez egy Elite, amihez nem ad vinyót, hanem egy memóriakártyát. Ez már alapból gyanús, csak az adja el Elite mellől a vinyót, aki nem tudja használni, mert bannolták a gépet - szerintem.
Minden esetre téged is bannolnak, ha mókolt géppel mész Live-ra, szóval vagy Live, vagy mókolt.
Jasperben, ha arcade, benne van az 512 memória, nincs mellé memóriakártya.Amiket kérdezel a hirdetésben: HDMI csatlakozó kell hogy legyen rajt, ha már Jasperes, sőt a Falconon meg a Xenos-on is, csak a Zephyren nincs tudomásom szerint.
Emberünk 75 napja PH tag, már alapból nem választanám, ha lehet más embert is találni... Van a kivel üzleteljek topic, itt utána tudsz nézni embereknek. (használd ott a keresőt)
-
adalbert1
veterán
válasz
#11527168 #44456 üzenetére
Kösz srácok a segítséget, így akkor jövő hónapban jön is a Resident Evil 5!
Ugyan én is friss xbox-os vagyok, de a Fable II-t csak ajánlani tudom én is. Engem teljesen beszippantott a világa...
Ha Mass Effect 2, akkor az 1-et is próbáld ki, Bioshockból is (ha még nem játszottad volna őket PC-n), ezeket még PC-n játszottam, de nagyon jó játékok...Nekem ami nagyon megtetszett évekkel ezelőtt haveromnál játszva, az a Fight Night Round 3, iszonyat jó boxolós játék, nem csalódtam benne, haverokkal baromi jó szórakozás tud lenni. Kijött a 4 is, ha minden igaz a napokban a kezemben lesz, utána mondok véleményt róla (GTA IV dettó, egy csomagban jöttek, viszont anyámhoz rendeltem őket - hátha a vidéki postások kevésbé csapnak le rá
- így még nincsennek a kezemben).
Halo 3 szintén alapmű, habár engem annak idején az 1 jobban meggyőzött (ugye az újdonság varázsa).
Amiket én tervezek még beszerezni:
Fallout 3 Goty
The Elder Scrolls IV : Oblivion Goty
Resident Evil V Gold
Sega Mega Drive Ultimate Collection (Sonicok, Golden Axe-ok, Streets of Rage-ek)
Gears of Wars 1-2
Virtua Tennis 2009 (asszony szereti a teniszt, na meg az 1-2 még nagyon ott volt Dreamcasten)
Super Street Fighter IV
MK vs. DC
Dragon Age : Origins
Forza 2-3
Project Gotham Racing 3-4
GTA : Episodes from Liberty City
Batman : Arkham AsylumAmik még nincsennek kint, de marha kíváncsi vagyok rájuk:
Max Payne 3
Metal Gear Solid : Rising
Maffia II
Fable III
Red Dead Redemption
Aktív témák
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Nintendo 64 N64 játékok
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest