- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12584 üzenetére
nem vagyok otthon, a geniuson hátul milyen 2 csatornás kimenetek vannak ? gondolom ugyanugy megy a TV csatlakozoján is mint a game n ami asszem csak 5000estől van benne,.....mintha AC3, DVD, TV, VCD/MP3 lenne, nem ?
Fishair, HD Ready tvn gondolom nem kell kábelt vagdosni, a hozzá kapott komponens kábel is tudja az 1360at, vagy 1080i t, vagy tévedek ?
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12579 üzenetére
nekem is csak erről nem találtam képet ....mint a hátuljárol
nem tod mennyibe lehet cserélni benne egy forgatómotort a potihoz ? vmiért lekzdett baromi hangosan búgni ha távvezérlem hangerőtFishAir : igen, premiumot szeretnék venni, ahhoz van komponens hd-av, arra gondoltam énis h így megoldható. Ha jól emlékszem nekem Game még nincs rajta, de sztem ugyanugy megy tv vel, vagy másikkal ha abba dugom. AC3, dvd, vcd/mp3 van rajtqa emg talán még vmi, msot nem otthon vagyok nem tom megnézni de talán válaszol a kolléga h mivan rajta
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12576 üzenetére
nekem elég lenne mondjuk 2.1 is, nem muszáj 5.1, csak a tv hangszóróját nem szeretem annyira, jobb az a kis régi genius
filmnél még ok az 5.1, játéknál annyira nem lényeg, sztereo vagy 2.1 menjen hogy élvezetesebb legyen
na lehet kicsit belekavarodtam
Van egy samu lcd tv, minden fajta ki-be menettel, HDMI, Dsub, analóg, illetve vannak audio out ok is rajta asszem
Van egy genius sw 5.1 ht - 3600 as régebbi kiadás, amire jeléenleg egy dvd lejátszó van kötve, analóg dd 5.1 csatlakozó - 6 rca - van rajta az 5.1 nek, szoval optika, dts nuku. Vannak különféle modok, tv, dvd, ac3, stb+majd lesz egy box
ezeket össze lehet bárhogy ugy hozni hogy a box 1360x768 as felbontáson menjen, a hang meg legalább sztereóban a hangfalszettről ?
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12571 üzenetére
nekem még a réhgi 3600as van
Előől vannak a panelen a gombok, TVm VCD, AC3 stb.....a megfelelőt kiválasztva lesz 5.1 a hang - pl Ac3 ha pcn, meg ha dvd t választasz----ilyen alapon ha mondjuk a boxot bekötöm hátra - mert van mág hátul többnekbemenet asszem, nekem jelenleg egy dvd lejátszo van rákötve analóg kábelezéssel - szóval ha a maradék likakba bekötöm a boxot és ha boxozok éás átkapcsolom mondjuk tvre akkor 2.1 nek kéne jönnie nem ?
Mákos - van egy samsung lcd tvm, meg egy analóg 5.1 csatlakozáású genius 5.1 em, nincs rajta dts, sem optikai. Ezekből ezek szerint lehetne ugy sztereó vagy 2.1 hangot kicsiholni, hogy a boxot rákötöm tvre (milkyen kábellel kell ekkor?) , a tvről meg a hangfal subwooferébe RCA kábelt löketek és ott a paneléon átváltom mondjuk tvre ? szóval így működne ? ill ha igen, mivel kéne rákötnöm boxot tvre ? tvn van minden, HDMI, D-Sub, analóg.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Tomekk. #12570 üzenetére
Várj? Te pontosan mit akarsz? Ha olyan cuccon játszol (megjelenítő), és van rajta DSub, akkor semmi akadálya, csak egy VGA kábel kérdése... Azon van 2 RCA csati, azokat bedugod a hangfalba, oszt készen volnánk
Ennyi és nem több. Ahhoz nem kell HDMi, hogy 2.1- ben játssz. Miért nem ezzel kezdted? Azt hittem kötöd az ebet az 5.1- hez, mert 5.1 csak optikán, de 2.1 megy a VGA kábelen keresztül
És ha mégis veszel egy erősítőt (házimozi, nem sztereo és van rajta optika), akkor a VGA kábel seggiben, az AV felőli részen van optikai bemenet az 5.1nek
Remélem tudtad követni, és segíthettem
-
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Tomekk. #12567 üzenetére
Hmm.. Az Elite- hoz van HDMI kábel, meg ahhoz egy AV - RCA- optika kábel, annak az optikai csatiját(négyszög fejű) bele egy optikai csatis erősítőbe, PC- be, bármibe amin van optika, és arról a kütyüről vissza RCA- n vagy jacken a hangfalba. Így megy az 5.1 az Xbox- nál. Ha elég a stereo, akkor RCA- n keresztül a hangfalba, oszt kész. Ez a két lehetőség van
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest