- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Balux
tag
Tudod azóta végigugliztam az egész internetet és azt találtam hogy
NEM támogatott az 1440*900, viszont remélhetőleg lessz rá megoldás
(mert azt tudjuk hogy hardveresen mennie kéne) mert elég sok embert érint.Úgyhogy nem értelek, szerinted megy 1400*900??
Bár ne lenne igazam, de sajnos ez a PETÍCIÓ
is erről árulkodik...Gyorsan alá is irtam az egész ország nevében
-
medvegy
aktív tag
hát ha ha flesselsz, így is úgy is szét lesz szedve... akkor már nem tart sokból a hűtésmod, de ha nem akarod flesselni, akkor ezért ne szedd szét, inkább a garira építs.
Nekem nincs rajta egyébként hűtésmod (meg nem is flesselt), kb öt hónapja van meg (tehát 90nm-es)... eddig jól bírta. Egy néhányszor már megfagyott, de ezen kívül semmi említésre méltó nem volt. Persze ez nem jelent semmit. Ki tuggya mit hoz a holnap...
-
F.B.I.
veterán
Mivel itt mindenki nagyon vágja a témát kivéve én- akinek majd 2 éve van X360-a és ez már az 5-ik - ezért megpróbálok neked segíteni.
A lényeg: a gépedet csak fektetve használd a lemez és a fej kapcsolata miatt ill. ezáltal komolyabb hűtst kap a gép. A fektetett használatnál ugyanis a jobb oldalon lévő szellőzőnyílások sokkal nagyobbak mint a fedélen és az aljon lévő 2 sor, ezáltal több levegő áramlik a házba. Lehetőleg ne tedd be szekrénybe a gépet és ne helyezd olyan helyre, ahol nagyn éri a napfény-hő. Nekem a számítógép asztalon a monitor állványra van feltéve.Felesleges bármiféle hűtésmodot kreálni bele, mivel ha a gép le akar halni akár vízzel is lehet 3 ledes és a garancia érvényesítésekor, ki kell szedni a kábeleket, ezáltal sérülhet a burkolat, aminel látható nyoma lesz ( he nem hozzáértő csinálja ). Az MS adott 3 év garit amit ki kell HASZNÁLNI és nem elbaxni mindenféle hülye moddolással. Aki komolyan lexarja a garit az nyomasson bele vizet 15K-ból megússza ha nem ért hozzá akkor kb. 25K szereléssel. A víznél sajnos tényleg ugrik a gari, mivel a csöveknek ki kell vágni a ház hátulját ( szerezettek még 1 burkolatot ) A nagyon komoly emberkék meg beszerelhetik az egészet egy PC házba. Röviden ennyit a hűtésről.
Remélem közérthető a hozzászólás?
-
Djuree
félisten
nekem egyszer volt már valami hasonló.
én pc moncsit használok a box-hoz és mindiog dugdosom a pc-ből a box-ba és fordítva. ezt naponta soxor. remélem bírja majd a csati
egyszer rádugtam a box-ra és nem jött be kép a moncsin, pedig bekapcsolt a moncsi. rádugtam pc-re utána vissza a box-ra és ment. de nagyon befostamkipróbálhatom majd a mocidat?
Aktív témák
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest