- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
YOZ
tag
válasz
sosperecek18 #42239 üzenetére
Kösz. Örök hála. Jövök egyel
-
YOZ
tag
Valaki tudna segíteni hogy a wirelles joyomat hogyan használjam pc-n? Vagy hozza akksi meg kábel. Progit felraktam és tölti, de nem igazán látja a gép. Ötlet?
-
YOZ
tag
Üdv.
Ünnepek előtt érkeznek xbox360-ak, flash-elve fél év garival 45.000.- /db
Ha valakit érdekel, előrendelést felveszünk.
ifjbarabasjozsef@gmail.com
yooz79@hotmail.com -
YOZ
tag
válasz
qpakcovboy #2879 üzenetére
Ja láttam de annyira nem fogott meg.
-
YOZ
tag
válasz
qpakcovboy #2875 üzenetére
Kameo
-
YOZ
tag
Természetes. Ráadásul ha olyan monitorod van, még az 1900-as felbontásba is nyomhatod a játékokat.
Csak mien monitorod van? Mert nekem Hanns-G HW191 D szélesvásznu monitorom van, és az a probléma, hogy ami vga kábelem van hozzá, túl hosszú. A monitor azt írja hogy túl távoli kapcsolat. Azaz a monitor érzékeli hogy rá van dugva, jelet is kap, csak a képet nem hajlandó közvetíteni. Szal nekem meg rövid kábellre lenne szükségem.
Mert állítólag a monitoromba nincs erősítő vagy mi?
Valami ilyesmi. És muszály most szirszar tv-n nyomnom a játékokat. -
YOZ
tag
1. Szal ha a geped, "így hallotam én" 1 hétnél tovább dekkol az MS-nál akkor kötelesek 1 db gyári játékot adni amit te kiválasztasz, kárpótlásul.
2. Ha az xbox ügyfélszolgálatot hívod, (0680/018-590) ez egy filléredbe se kerül, és ha normálisan, megértően beszélsz velük igen segítőkészek.
Én ezt vettem észre.
Szóval nem okoskodni akarok.
-
YOZ
tag
Olyasvalaki is mondhatná a véleményét akinek a gépén nincs hűtésmód, hogy hogy bírja a vas. Mert nemtom hogy tegyek e rá. Mert annyira nem forró a levegő amit nyomat magából a gép.
-
YOZ
tag
válasz
CooLM@$TeR #2794 üzenetére
Ismét küttem
-
YOZ
tag
válasz
CooLM@$TeR #2784 üzenetére
PÜ ment!
-
YOZ
tag
válasz
qpakcovboy #2772 üzenetére
Akkor mit ajánlasz? Rakjak rá? vagy a fene tudja?
-
YOZ
tag
Ha az x360 2. szériás, akkor is kell rá hűtésmod?
tehát nincs 1 éves a gép. -
YOZ
tag
Ja meg ha valakit érdekel, pc-hez Logitech kormány eladó. Ha valakit érdekel.
-
YOZ
tag
Eladó gamék: Battlefield 2, Enchanted Arms 7.000/db
karcmentes. -
YOZ
tag
Nem is érdekel hogy ki olvassa. De pl ha masodik tulaj vagy a boxnal akkor csak tudjon rola mindenki hogy meg lehet szivni a garanciat. Ami termeszetesen egyaltalan nem korrekt. Mert barmilyen uj termeket vasarolsz, es ugy gondolod hogy tuladsz rajta, nem veszik el a garanciat. (pl:auto) Nem vehetik el a garanciat. Magyarorszagon sajnos meg lehet tenni emberekkel.
Mondjuk azt hozzateszem hogy a vinyom megdoglott, es nem kellet elkuldenem hanem siman kaptam a masikat. Es allitolag a rosszat 10 rugoer meg lehet menteni. Szoval en nem szorakozasbol kertem masikat.
-
YOZ
tag
Ja ha bannolt gépről van szó ugysincs gari. De ha nem tört a gép akkor simán zokszó nélkül küldik a cumót.
-
YOZ
tag
válasz
(Kolombusz) #2655 üzenetére
Szal én hihetetlen, de nem Pesti vagyok. Szal se saturn se Media markt. Éppen ezért kérdem.
De legalább már valaki válaszolt
-
YOZ
tag
Hali.
Van egy vga kábelem a boxhoz, de ez 2,5 méter hosszú.
A problémám az hogy a monitorom azt mondja hogy a kábel túl hosszú.
Namost ha én fogom a kábelt és kivágok belőle mondjuk 1 métert, akkor az megoldás lehet? A monitorom Hanns-G HW191. Mert ha jól tudom amugy a vga kábelből 2 féle hosszúságu létezik. Tehát a szabdalással megoldható e a problémám?
Valaki tud mondani valamit ezzel kapcsolatban? -
YOZ
tag
Hali.
Van egy vga kábelem a boxhoz, de ez 2,5 méter hosszú.
A problémám az hogy a monitorom azt mondja hogy a kábel túl hosszú.
Namost ha én fogom a kábelt és kivágok belőle mondjuk 1 métert, akkor az megoldás lehet? A monitorom Hanns-G HW191. Mert ha jól tudom amugy a vga kábelből 2 féle hosszúságu létezik. Tehát a szabdalással megoldható e a problémám? -
YOZ
tag
Hali mindneki.
Xbox 360-amat rákötöttem Hanns-G TFT monitoromra, és nem jön be a kép.
Érzékeli a monitor, mert Kapcsol a monitor, csak nem jön be a kép.
Azt írja asszem hogy távoli eszköz? vagy ilyesmi.
Valakinek volt már ilyen problémálya? Tud valaki segíteni nekem?
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest