- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
A plazmáknak nagyon jó a képük sd adással.
Egymás mellé volt kitéve az én Samu LE32R84B-m és egy ugyanekkora méretű Pana plazma, hát, a Pana szanaszéjjel alázta képminőségben, magyar 1 ment rajta.De végül a nagyobb felbontás miatt a Samut választottam. (1024*768 vs, 1360*768)
-
ez_meg_emaz
őstag
Az hogy elvisziti a fényerejét több helyen olvastam. Elvileg a technologia miatt. Aztán kitudja én se ezt tanulom. Olvasgatok csak. Asszem vhol itt ph-n is olvastam. De ezt nem 1 ember mondta. Én elhittem/elhiszem. Föleg ahogy elnézem bnöm tftjét...
Jo mondjuk az csak 1 tft amiböl nem általánosithatok. De ott tapasztaltam iet. Föleg hogy legnagyobb baja ezeknek a fényerö. Meg a betekintési szög.
Az hogy hányan dicsérnek egy moncsit nem tesz semmit. Sokaknak bnöm tft-je is messze jobban tetszene egy crt-nél, csak ne crt legyen.
Egy ien samut 40ért talán megfontolnék(ujonnan). Majd ha annyi lesz talán...Közbe olvasom itt a hszeket... akkor ezekszerint nem voltak helyesek az infoim. Ettöl függetlenül zavar még pár dolog a tft-kben. Persze a crt-nél is zavar pár dolog. Pozitiv ha tényleg nem gyengül a fényerö, igy nyugodtabban fogok majd váltani. Majd 1-2 év mulva.
alien_: Már volt
-
-
Def26
félisten
Live! sem lesz egyhamar, ezt ma olvastam az indexen (2 hetes cikk
):
"Kis piac vagyunk, és amíg olyan országok vannak előttünk az Xbox Live-ra várók listáján, mint Oroszország vagy Brazília, ne is várjuk, hogy máról holnapra megnyílik előttünk az Xbox360-as multiplayer csaták online birodalma" - vázolja a helyzetet Tóth Gábor a Microsoft Magyarországtól. Saját szerverpark, külön telefonos és internetes ügyfélszolgálat, a kártyás fizetés megszervezése az összes magyar bankkal; ez bizony nem kis befektetés a becslések szerint 10-15 ezer potenciális magyar Live-játékosért.
Akiknek nagyjából tizede már most is használja a rendszert, kamu címről regisztrálva. Bár ez illegális, a magyar Microsoft inkább tűri a jelenséget, mint tiltaná. A kerülőutat láthatóan mindenki ismeri, akit érdekel; erre utal, hogy a magyar Microsoftnak egyetlen fogyasztóvédelmi ügye sem volt még amiatt, hogy a konzol dobozán csak egy apró "az Xbox Live szolgáltatás nem érhető el minden országban" felirat figyelmeztet arra, hogy nem megy itthonról az online játék, legalábbis papíron. Kevés eladott konzol és játék, és nagyon magas kalózkodási arány - emiatt dobják vissza Redmondból a magyar Live-ot sürgető hazai próbálkozásokat.
-
K3NZO
senior tag
Igazad van , de remélem lesz valaki olyan kreatív, hogy valamihez hasonlítja? Pl egy gyári gép egy laptop-nál hangosabb? Vagy éjjel lehet fejhalgató nélkül játszani? Főleg ez utóbbi érdekelne mert amiket láttam, akarom mondani hallottam videókon hááát
-
tiv83us
veterán
Sok tevhittel ellentetben a moderatorok a PH!-n, semmifele anyagi reszesedest nem kapnak, kizarolag "hobby"-szeruen felugyeljuk a forumot, amikor lehetosegunk adodik ra. Nekunk is van csaladunk, munkank/iskolank, sot meg egyeb hobbink is a PH!-n kivul. No, de ne offoljunk tobbet.
-
tiv83us
veterán
Tudod, nem vagyok foallasu moderator /olyan ezen a forumon nem letezik/, napi 10-12 ora melo melett /most is a reggeli szunetemben forumozok a telefonomrol/ nem fogok 1100+ hszt atnyalazni, hogy idiotak utan kutassak. Amint latod a pofamat mar hiaba jaratom, mint ahogy irtad szarnak bele. Valami kemenyitest ki fogok talalni, de ahhoz egyedul keves vagyok/leszek.
-
Kobe
veterán
ezért van az ún. vásárlók könyve....onnan nem tudják kitörölni
általában ilyen eseteknél, ha utólagos döntés van, azt is csekkolják, van e bejegyzés benne az üggyel kapcsolatban..és ha jól tudom, fényképes felvételeket is elfogadnak, kamerás mobilok előnyben, exif infó stb....asszem volt már h így ítlték oda a a kaszinóban játékgépen 11 millás nyereményt, hogy lefényképezték a kijelzőt, h tényleg annyi a jussa a csapatnak aki játszott rajta.
-
Peat;)
veterán
Köszi és a patchelni kizárólag konzolon keresztül lehet, vagy van lehetőség arra hogy pc-n töltöm le és rakom rá konzolra? Ps3-nél tudok usb-ről így talán ott lehetne, x360-at ennyire még nem ismerem, de leginkább ennél érdekelne hogy meg-e oldható máshogy, pl premiumnál mert van wincseszter (arcade akkor nem is patchelhető egyébként?).
Lehet beállok a punnyados konzolosok sorába mert behalt crt tv-nk és ha lesz lcd akkor már rábólintok a "next gen" grafikára, wii meg eladásra kerül mert kettőhöz nem telik játékra, x meg olcsóbb mert könnyebb cserélni a programokat (wii-n totális a warez Mo-n
).
-
(Kolombusz)
veterán
Nem kell kössz, a lényeg az, hogy a kábelt nem tudom hova rakta, mert az box dobozát saját kezemmel dobtam ki a szelektiv hulladékgyűjtőbe, most jutott eszembe.
Közben már sikerült elérnem telefonon. A másikba mentettem el ezt a számát, úton van hazafelé, úgyhogy majd előkeressük.
-
sakeee82
aktív tag
Sztem jó game lesz a Grid, én kifejezetten élveztem a San Franciscoi száguldást. Igaz, hogy olyan messze van a valós vezetési élménytől, hogy az nem igaz, de sztem az ilyen gameknek van létjogosultsága. Könnyed, gyönyörű, gyors.
Én elsőre nagyon meglepődtem a stabil 60 frametől, iszonyat simán fut a játék még akkor is amikor telefüstölöm a kanyartTegnap kicsit játszottam Forzával, hát a hajam téptem, egyszerűen képtelen voltam 4 kört menni, mindig kireplütem a sóderágyba:S
-
(Kolombusz)
veterán
De honnan veszed, hogy fizetni kell?
Ha a garimatrica sértetlen, leszarják, hogy flesselve van-e, vagy sem.
Annyi 3ledes fut be az MS-hez, se kedvük, se erőforrásuk nincsen azt nézni, hogy flesselted-e.
Sokszor még a garimatricát sem nézik, arról nem is beszélev, hogy előfordul az is, hogy sérült matricát raknak rá!Def26: nem vagyok én öreg róka, csak kicsit többet olvastam a témáról, mint Te, úgy érzem.
-
FishAir
senior tag
Lemaradt a smiley a végéről, de gondoltam a szólhatna neki valakiből kiderül a vicc.
Egyébként, ha a háta nem nyitott a szekrénynek az nem túl jó, beszorul a meleg levegő. Mondjuk ezen nem fogunk összeveszni szerintem mert nem látszik.Szóval, ha van valakinek Horváth Ágnes tv állványának hátoldaláról fényképe, azt megköszönnénk.
-
desolator
senior tag
Hát nem tudom, nekem is sima HD ready-s tv-m van, és 1080i-ben használom, én se látok semmi különbséget 720p és 1080i között, sőt pl a GOW-ban nekem szebbnek is tűnik 1080i-ben. Amikor még vettem a tv-t feltettem ezt a kérdést több fórumban is, hogy melyikben lesz szebb a játék képe és szinte mindenhol azt mondták hogy játékfüggő.
-
-
Skynet258
veterán
Hát barátom, tudod, hogy én egyet értek veled, és hangot is szoktam adni ennek a véleményemnek. Szóltam már be kollégának is, de moderátornak is utaltam már arra, hogy kissé bugyuta dolog volt betenni a topikcímbe azt a bizonyos megjegyzést, ha semmi alapja nincsen.
Ezért általában megkapom, hogy nagy a szám, hogy kötözködöm, és hasonló megnyilvánulásokat, pedig igyekeztem mindíg értelmesen előadni a mondanivalómat.
Ha nem akarsz ugyanígy járni, inkább hagyd a francba az egészet, rájöttem már, nekem is azt kell tennem. A sok fogyatékos úgyis meg fogja magyarázni, hogy ami neki van, az nem warez, mert ezért, meg azért, és különben is, az ufók léteznek, mert ő hallotta.
Lassan a Ph szintje lecsökken a GS fórum szintjére, ami nem igazán jó dolog, de ez van.
Egyet nem ért meg itt a nagybecsű társaság: lehet warezolni, tudom, sok a szegény lurkó manapság, aki miután megvette az lcd tévéjét 120-ért és a boxát 50-ért, játékra már nem maradt pénze... Hiába na, kemény világot élünk. Persze, lehet warezolni. De akkor tegyük már csendben
A fentiekkel kapcsolatban: akinek nem inge, ne kapja föl. Beszólni lehet; már kezdem megszokni -
Vekiboy
tag
Teljesen igazad van! Én sem értem a dolgot, bár szerintem, ha sűrűbben járna moderátor akkor javulna a dolog, de magyarországon nagyon menő a warez.... Egyik unokatesóm amcsiban él, és ott azért osztják az embert ha nem eredeti cuccot vesznek/használnak, itthon meg azért cikiznek ha eredetire költessz.......
-
dunc
nagyúr
Szerintem az a probléma,hogy semmi következménye nincs ha valaki nyíltan warezol,és megsérti mind az alapelveket,mind a topik címében szereplő szabályokat. A Modik dolga az,hogy büntesenek talán ha egy jólbejáratott régi nevet bannolnak néhány napra akkor legközelebb meggondolja mit írkál,tehát szigorubb moderátori fellépés kell.
-
dunc
nagyúr
Szerintem az 576 konzol íztelen lett csilli-villi és nulla tartalom,amikor amigás leírások voltak benne élvezetes volt olvasni,de ettől függetlenül a boltba 600 ft be megveszem mert annyit megér,hogy munkahelyen legyen néhány jó percem miközbe végiolvasom a szép lakpapírra írt üres tartalamat,és megnézem a high felbontású képeket...
-
Vekiboy
tag
Hát igazándiból, a samsungokat nem szeressük' mert raklapszám kell őket bevinni javítani (pedig nekem kűlsőre samsung tetszik leginkább). Sonyból egy típust javasolt 82 centiben (nem tom már melyiket, de szívesen megkérdezem). Grundigokat dícsérte nagyon (gondolta volna a tököm, hogy azok jók) De pénteken megkérdezem nektek és írok konkrét típusokat.
-
misirulez
senior tag
Jól van akkor azt mondom sztrájkoljunk csendben
Ha valaki esetleg arra vetemedne, hogy feltegyen egy kérdést, akkor mi akik nem vagyunk lusták, de van egy kis eszünk is meg akaratunk affelé, hogy legyen egy jobb xbox topik, akkor, kikeresünk neki egy olyan hsz.-t, amiben már volt róla szó. belinkeljünk, és mellé egy ilyen:fejet teszünk.
nah ki van benne?
-
misirulez
senior tag
hát de most nem ez megy itt?
Régebben gyakrabban néztem errefelé, de mostmár csak héba hóba többnaponta egyszer benézek és szinte biztos, hogy éppen valamelyik alul említett kérdést vesézik ki már vagy 500-adszorra
Nem baj, ha nektek jó ez így...
Szerintem úgy ahogy van az első hsz.-t kéne NAGYON megoperálni olyanra, hogy frankón minden létező kérdésre ott legyen a válasz, és akkor csak játékokról dumálgatnánk, nap is kisütne eső is elállna.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest