- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #39602 üzenetére
Megpróbálok vagy új arcade-t venni, vagy valami használt, de érintetlen elite-t venni. 45 körül tudok maximum rá szánni.
Mindenkitől kérdem, aki tudhatja:
Esetleg vegyek használt, de érintetlen, ergo garanciás arcade-t?
Ha igen, akkor a garanciát hogy intézzük? Úgy rémlik, hogy valamit kell vele csinálni az xboxoknál.Bár lehet hogy orbitális nagy marhaságot kérdeztem most, de inkább most tudjam meg, mint a megvétel után. -
rendiboy
tag
válasz
Mr.Grincs #39577 üzenetére
Újabb felfedezés a Forza 3-ban: csoda történt, World Championship egyik pályáján téptem, mikor véletlen félretoltam az elõttemlévõ kocsit és mit láttak szemeim? Hát ott tekerte a kormányt a vezetõ pilóta. Úgy látszik csak a Championsip- be ülnek be a pilóták a többinél távirányítással vezérlik
-
Don47
tag
válasz
Mr.Grincs #39405 üzenetére
Ezen mar en is gondolkoztam. Tobb ezer magyar van kulfoldre regisztralva... es ezzel a MS is teljesen tisztaban van. Szerintem megoldhatjak IP alapjan, es akkor mindegy lesz, hova vagy regisztralva, magyar IP-t magyar szerverre rak majd. Igy tunik logikusnak.
800 pontert csak a gamertagot lehet megvaltoztatni. En anno a gamertagomat az msn-es cimemhez csatoltam, igy mindkettohoz hozzarendelte Angliat. Miutan megvaltam a boxtol, a Live-szolgaltatasok (messenger) oldalain tobbszor is probaltam megvaltoztatni a helyet, de sehol nem talaltam erre lehetoseget... azota is Angliat jelez.
-
-
Tomics
addikt
válasz
Mr.Grincs #39294 üzenetére
igen hibátlant. most próbáltam a laptopomba, gond nélkül beolvassa, elindít egy videót hogy tegyem xboxba. most megnyugodtam kicsit és tanultam belőle...ki kell tömködni így van én is erre gondoltam. a magyar posta meg monnyon le...
megrendeltem konzolstúdiótól forza3mas packot
Thome: a csávónak van boltja, ebből él. gondolhatna ilyenre hogy kitömködi, biztos nem 1et küldött már el mert hajduszoboszlói...na mind1
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #39216 üzenetére
Hol olvastátok Ti, hogy kiküldik??
Unfortunately we are unable to ship orders weighing over 1kg (e.g. most hardware) overseas - please either select UK delivery, or delete hardware from your basket to enable an overseas delivery.
Mert a rendelés végén ez szerepel... alien kollega meg azt mondta, hogy pár kiló felett már nagyon megugrik a költség és kb. 7-10 ezerből hozza el a futár! -
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz
Mr.Grincs #39196 üzenetére
visszavittem az MW2packot, azt mondták rajtam kívül senki nem vitte vissza azért mert németnyelvű, lehet mert tegnap már újra és mégjobban megemelték az árát, érdekes hogy csak ha a részletekbe belépsz akkor látszik az árváltozás
Viszont találtam egy forza packot 70-ért itt a PH-n, de a Te esetedből tanulva nem merném csak kipróbálva személyesen átvenni, de debreceni az illető én meg Pest környéki -
SÜN!
tag
-
BaLee
addikt
válasz
Mr.Grincs #39158 üzenetére
És hogy működik ez a pack? Illetve hol lehet kérni? Tényleg ingyenes?
Én még nem vagyok bannolva ami nem jelenti azt, hogy ha felmennék Live-ra akkor nem lennék, de ugye ezt nem fogom kipróbálni.
Viszont ha a profilomat átmásolnám egy új gépre akkor semmi probléma mivel gép alapján bannol az MS nem profil alapján. Ezért is mondják, hogy a bannolt profillal új gépen minden probléma nélkül lehet tovább játszani. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #39094 üzenetére
Ez köztudott. Két éve folyik az adatgyűjtés!
Most már megéri kidobálni a gépeket. Bejött a lóvé, az emberek rákattantak. Csak nézd meg akit bannoltak annak a (megkockáztatom) 90%-a új gépet vett és szerintem min. a fele Elite-t valai pack-al és semmi gonoszkodás.
Nagyon pénzszaga van a dolognak! -
BaLee
addikt
válasz
Mr.Grincs #39094 üzenetére
Ez egyértelműen így működik.
Aki jót akar magának Live közelébe sem megy többet.Én töröltem is a Live-os profilomat. Hozzáteszem Liveon szinte nem is játszottam sosem de bannoltak olyan embert is aki csak annyira ment fel Silver Live-al, hogy frissítse a gépét...
Az updateket meg fel lehet rakni pendriveról is. Egyedül a játék updatek ugranak.
-
-
Prof01
veterán
válasz
Mr.Grincs #39035 üzenetére
Am. találtam is erről egy kis infót:
"The hard drive itself is left untouched - you can place it in another 360, even an unbanned one, and it will still work just fine. You do NOT need to reformat it to regain any kind of functionality. Any installed games will need to be reinstalled for the console you want to play them on. This is normal behaviour and happens when swapping HDDs on unbanned/legit 360's.
Maga a merevlemez érintetlen marad, ergo rárakhatod egy másik 360 –ra, még egy nem letiltott boxra is, és tökéletesen fog működni. NEM KELL újraformáznod ahhoz, hogy bármilyen funkcióját megtartsa.
Your Gamertag may be corrupted. This does not mean your gamertag has been banned, you can recover it using any live-capable 360, however ANY ACHIVEMENTS YOU HAVE EARNED SINCE BEING BANNED WILL BE LOST. Your gamertag will be corrupted EVERY SINGLE TIME it is used on a banned console. This means you cannot use your banned console to play backups offline just to get achievements - it wont work, the second you put your profile back on a good 360, it will be corrupted and all progress lost. There is no way around this.
A Játékosazonosítód elképzelhető, hogy korruptá válik. Ez nem azt jelenti, hogy letiltották, aktívvá teheted bármely live-ra képes 360 segítségével ( Recover Gamertag ) azonban bármely Achievement, amit megszereztél a bannolás után elvész. Minden alkalommal, amikor a Profilodat használod egy Letiltott gépen, korruptá válik."
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #39003 üzenetére
Én nagyon szeretnék egy ilyen cuccot. Egyszerűen nem esik kézre a kontroller akármit csinálok. Hülye béna fasz vagyok.
Ma is kutakodtam a game.co.uk -n és láttam 5 fontért Condomned 2 -őt. Mondom milyen fasza kis játék, ilyen áron. Meg is rendeltem aztán letöltöttem a demót, hogy milyen. Ebben a kevésbé pörgős de izgalmas játékban sem tudtam egyszerűen irányítani magam, az első ellenfél szarrá vert azt ki is purcantam.
Kipróbáltam még a Lost Planetet, az pl. tök jól megy. De ugye az nem fsp. Valszeg meg is rendelem. (Ez is 5 font)Elég sok fórumon olvasni, hogy mennyire várták a COD MW2 -őt és tök szar a tudat, hogy én is szívesen tolnám de hát szar vagyok. Nagyon sokszor próbálgattam, gyakoroltam de nem áll kézre akármit csinálok, viszont nem akarok lemaradni a rengeteg jó játékról sem. Nah, ezért akarok venni egyet.
-
StLui
veterán
válasz
Mr.Grincs #38904 üzenetére
kösz a telefon tippet, hétfőn lesz főnök és állítólag legrosszabb esetben visszaveszik, sokan döbbentek rá otthon és telefonáltak nekik, én németnyelvűvel biztos nem tartom meg, mert így már sokkal drágább mint egy sima elitt plussz a cuccok
most pont végeztem a gamertag helyreállítással meg mindennel, forza, mw2 is rajta (azt hittem majd nyelvet váltok) Witchert telepítettem(eredeti) pc-re legalább 10 nyelv volt rajta köztük magyar szinkron ÉS felirat ( a többi nyelvre is) -
sch_a
addikt
válasz
Mr.Grincs #38895 üzenetére
Az oldalukat megnéztem, ott ha rákattintasz a hirdetésre, kiírja, h német nyelvű standard mw2 jár hozzá. Mondta is a srác, h alpesi vidékről szedik a cuccot (gondolom ausztria), szóval nem meglepő.. De az is meg lehet, hogy tényleg kicserélik, ahogy te mondod. A kérdés már csak az, hogy rendelte, vagy személyesen vette a cuccot, mert ha személyesen, és nem szóltak neki, akkor rohadt nagy átbaszás...
StLui: Gondolom arra gondolsz, hogy Bundle copy.. Akkor viszont tényleg nem cserélték ki. Személyesen vetted? Am. vettem én már tőlük újonnan bundle copy lemezeket, mármint gép nélkül.
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest