- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Kasza08 #25662 üzenetére
Én most vettem a gépet, van sok játék is de ahogy elkezdtem a GOW2-t nem kel más. Nagyon király az videók is nagyon jók mert brutálisak a szörnyek. Most a hernyó szívét gyepálom, remélem még igen az elején vagyok.
A célzás még elég szar, 10 éve számitógépen nyomom, nehéz megszokni. -
-
eeXaa
addikt
válasz
Kasza08 #25581 üzenetére
...sztem egyszerű... böngészd át milyen játékok jönnek ki csak boxra, meg milyenek ps3-ra.... amelyiknél jobban tettszik a felhozatal.... és természetesen megér-e neked annyival többet fizetni a ps3-ért... de én azt is megkockáztatnám, akinek nincsen számítógépe, annak jobban megéri a ps....
-
Sanya
nagyúr
-
zsocy
őstag
válasz
Kasza08 #25581 üzenetére
Hát, ha sikerült szerintem ne állj meg, találd ki az örök élet titkát is
Szerintem ez az ami soha nem fog megoldódni. Mindenki saját indokai alapján jobbnak tartja azt amit ő is használ. Ami nekem jó, az lehet neked kifejezetten rossz, sosem lesz egyetértés hogy valamelyik jobb-e mint a másik.
Persze ha csak arra gondolsz amikor kérdezik a népek hogy mit vegyenek, akkor egyértelmű a válasz : xbox360!
-
Def26
félisten
válasz
Kasza08 #25561 üzenetére
Háát, én nem igazán tudnám ezt megfogalmazni. Szvsz bwoay jobban le tudná írni (neki is van mindkettő).
Xbox 360:
-olcsóbb játékok
-több exluzív cím,
-"igénytelen" gép (itt arra gondolok, hogy nem kényes a burkolat)
-nagyobb/kényelmesebb kontroller
-Xbox Live! (és ami mögötte van)
-nincs Install (legalábbis kihagyható)
-Fix HDD
-PC kompatibilis media center
-hangos, de ezt már ki lehet küszöbölni az installal
-3 ledes hiba (de ez is semmisnek mondható már szerintem)
-warezPlayStation 3:
-drágább játékok
-kevés exlizív cím
-iszonyat jól néz ki a nappaliban a gép (szvsz)
-kis kontroller (külön kiegészítő az R2 L2 -re... eszement)
-Store viszont egyre jobb (PS Home)
-mindent installálni kell (demo/full game)
-A gép elfogad szinte bármilyen notebook vinyót
-Operációs rendszer buherálóknak több lehetőséget tartogat, pl. Linux
-halk, megbízható nekem asszem egyszer fagyott le.
-Blu-rayNem a 1 hsz. -be való, csak egy rögtönzött gondolat.
-
guti86
tag
válasz
Kasza08 #25243 üzenetére
hali, hát igen bannolt de ha olcsón tudnám megszerezni akkor nekem az nem gond h csak offline megy akkor csak single játszanék, neten nem. ( bár erről nem tudtam h lehet a bannoltat is "javítani" )
PC-hez rendes microsoftos vezetékes xbox 360 kontroller van.
És így ennek tudatában mennyiért érdemes megvenni szted?
(még első generációs 20 gigás vinyóval kontroller nélkül.. asszem ennyi, van még olyan amit megkérdezzek a sráctól a hűtés módosításon kívül? )
köszi -
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #25016 üzenetére
Anyam most ert haza Magyarorszagrol a mostoha apammal, akivel Eszak-Karolinaban elnek, apam pedig 17 emelettel alattam lakik a mostoha anyammal
Szoval kivancsi vagyok kikkel talalkoztal
A dobom azota bovult egy ride cymbal-lal, de jovohonaptol hazba koltozunk es valtok akusztikusra. Persze az elektromosat meghagyom, mert akusztikussal nem megy a Rock Band -
p_milan
aktív tag
válasz
Kasza08 #24932 üzenetére
Én inkább ezt ajánlanám. A legtöbb idióta rövidítés megtalálható rajta.
-
-
ithomas
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #24573 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele ha addig nem lesz 3 ledes amíg garis akkor örülök neki de annak mégjobban örülnék ha 3 ledes lenne amíg garis
és akkor csere vagy javítják ingyen. Az biztos hogy utánna már nem csináltatom meg ha baja lesz, hanem a holdfényjavítást fogom alkalmazni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Kasza08 #24549 üzenetére
Én is megpróbáltam 2x nem ment elég is volt félre raktam.
Az nem kikapcsolódás hogy sík ideg leszek tőle.stalone: Ha azért akaord megemelni a venti fordulatszámát, hogy ne kapj 3 ledet akkor ez hülyeség! Mert attól lehet PROD hibás a géped.És ha garis az xbox-od, úgy is cseréli a microsoft.Mind e mellett a megemelt fordulatszámú venti előbb behalhat.
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #24515 üzenetére
"Eszméletlen jó, teljesen alád dolgozik a játék, nem tudsz meghalni, csak elájulsz, és 3mp múlva teljes erővel ébredsz fel." nekem éppen ezért nem tetszik, nincs benne kihívás
-kdM-: és miért baj az hogy virágbolti? nekem pc-re a játékaim 90%-a az
az meg hogy magyarul fog kijönni egy dolog, angolul már rég megjelent, játsz akkor azzal, de ha nem tudsz jól angulol kezedbe se vedd (habár az oblihoz is kellett a jó anglikán).
az meg hogy nagyobb a tv meg csak attól függ hogy honnan nézed. a fotelből a tv sem nagyobb mint a gép előtt ülve a monitorhabár kényelmes fotelből jóval kényelmesebb játszani az igaz mint a gép előtt görnyedni
-
p_milan
aktív tag
válasz
Kasza08 #24495 üzenetére
Mit kell megkérdezni tőle? Pihent agyával elfelejtette, hogy milyen néven regelt, így nem tudja sajnos megmondani. Ez van...
Egyébként MS, hogy számolja a garanciát? Mert most vettem a Boxot 2hete, és nem regeltem be. Valaki itt meg azt mondta, hogy számlát nem is kértek tőle, csak vitték is. Akkor honnan számolják pontosan a 2+1et? Vagy első körben elkérik a számlát?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #24321 üzenetére
Helyesbítek mert este vanXD
SZóval: Az mitől van hogy játszok a GTA 4 el és néha ma vagy 7 szer tapasztaltam eddig még soha, hogy beakad a játék mintha megfagyna kb 5 másodpercre, utánna megy tovább gond nélkül. Még tovább játszottam és megint jött a dermedés de nem kellett rezetelnem, mert helyrejött. -
-
-
Don47
tag
válasz
Kasza08 #23918 üzenetére
A technológia kiforrottságáról csak annyit, hogy mind az Intel, mind az AMD évek óta gyárt 45nm-en, sőt az Intel már 32nm-t is tud.
ToBeY: valami sántít. Nem ismerem a történeted részleteit, de 2008-ban már túlléptek a Zephyr gyártásán... Miből gondolod hogy Zephyrt kaptál?
-
fidor
csendes tag
válasz
Kasza08 #23918 üzenetére
Most írtatok annyi számot,azt se tudom mi micsoda:A tény megnéztem a hátulját úgy ahogy Prof01 a képen mutatta 16.5 A van rá írva.Maga az xbox HDMI-vel rendelkezik azt,hogy milyen alaplapos a menübe nem lehetne megnézni?Kicsit megilyesztettek mit jelent az,hogy RROD lesz ha valaki lefordítaná jó lenne.Fagyás vagy piros led még nem volt.
-
Don47
tag
válasz
Kasza08 #23915 üzenetére
Akkor összeszedem a dolgokat. Időrendi sorrendben.
Xenon - legelső alaplap, 90nm CPU, 90nm GPU, HDMI még nincs.
Zephyr - 90nm CPU, 90nm GPU, bejött a HDMI.
Falcon - 65nm CPU, 90nm GPU, HDMI.
Opus - 65 nm CPU, 90nm GPU, nincs HDMI. Az Opus verzió ugyanaz mint a Falcon, csak HDMI nélkül. Azért volt szükség rá, mert a rengeteg RRoD-val visszaküldött Xenon burkolatán nincs HDMI-hely, viszont az alaplapot muszáj volt megbízhatóbbra cserélni.
Jasper - 65nm CPU, 65nm GPU, HDMI.
Valhalla - valószínűleg az utolsó verzió. A korábbi 65nm-es CPU-t és a 65nm-es GPU-t egy nagyobb, közös chipbe építik - e chip neve a Valhalla. Ez lesz az eddigi legköltséghatékonyabb, és legkevesebb hőt termelő megoldás (2010-ben várható). Érdemes megjegyezni, hogy egyes források a Valhalla megjelenésével egy Xbox 360 Slim piacra dobására is számítanak. Ami biztos, hogy a következő generációs Xbox tervezésekor a Valhallát fogják alapnak tekinteni. -
fidor
csendes tag
válasz
Kasza08 #23862 üzenetére
Egyszer már feltettem ezt a kérdést de senki nem válaszolt jó lenne valaki tudna valami megoldást.A következőkről lenne szó adott egy xbox 360 és azt hiszem hűtésmodosítva van vagyis a fordulatszám valószínüleg meg van emelve mert baromi hangossan pörög.Ezzel lehetne valamit csinálni?Lejebb venni a fordulatot vagy valami mást mert rohadtul zavaró.Ha lejebb lehet venni ezt hol lehet megtenni,szét kell szedni a gépet?A másik kérdés mitől van az ki lett írva egy game demo verba lemezre CloneCD-vel az eggyik xbox 360 játsza a másik pedig nem?Azt hiszem az író amivel írták asus volt.Annyi még talán biztos,hogy amelyik nem játsza le az hitachi drive-os(ha ez számít valamit).
-
CosmoBacsika
tag
-
hdman
őstag
válasz
Kasza08 #23847 üzenetére
Picit már én is érzem,hogy felesleges ez a sok játék... Több mint a felével nem is játszom,sőt! (volt olyan,hogy egyszer beraktam, és azóta sem: pl cobra 11, új spidey)
Amivel viszont sokat - és a legfontosabb- folyamatosan játszom: GH (összes), RB1-2, COD4, Grid, AitD, meg újabban a Fable II. ha lesz időm,lassan a Bully-t akarom elkezdeni,eddig csak jókat hallottam róla.
Cod4 veteránon már elég nehéz
Párszor vörös a fejem
-
hdman
őstag
válasz
Kasza08 #23657 üzenetére
Hidd el az sem mindig jó, ha 50+ játékod van... Egy idő után az is a visszájára fordul. Mindig jönnek az újabbnál újabb játékok, töltöd őket ezerrel, aztán igazából szinte semmivel sem játszol. Mindegyiket elkezded,aztán amint kijön egy másik hagyod a fenébe... Amire esetleg visszatérnél rá addigra elfelejted a sztorit, meg az irányítást is
Főleg 2008 vége volt "parás" ebből a szempontból.
Valaki nem tudja,hogy lehet Alone in the Darkban futni? Már összenyomogattam mindent, de semmi
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest