- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
Szerintem meg tök felesleges járatni. Ha 10percig járatod a DBon akkor sem fog jobban lehűlni a gép, illetve nem annyival, hogy az hasznos lehessen a 3led ellen. Max nyersz vele 1hetet, hónapot.
Az meg szvsz tök mind1, a szervíz viszi/javítja. Úgy is ez a dolgok rendje sajnos.
-
(jan)
őstag
meglett a hiba...
olyan xp-t használok amiben nem egy finomhangolás és biztonsági beálitás lett belöve...
engedélyezni kellet valamit (nemtom mit mindent engedélyeztem ész nélkül) és mostmár látja a wmp11 a boxot, csak a box nem látja a pc-t
amugy mielött valaki elkezdene hurrogni h milyen fos meg fika xp, annak elárulom hogy ez az eddig legstabilabb és gyorsabb winxp amivel dolgom volt... (fine tuned 2008 by fenyo)
-
p_milan
aktív tag
Netem nincs még csak, mert most költöztem!
Csak eredeti gameval dolgozom, úgyhogy amint lesz rá keret megy majd a LIVE. Addig meg akkor megleszek frissítés nélkül is, nem kell, hogy BANoljanak egyből ha felmegyek, és valamit fost találnak rajta. (Bár gondolom ez nem így működik M$nél
)
-
tiv83us
veterán
Egy kulon kiegeszitot kell venni hozza /ha MS HDMI kabelt vasarolsz, ahhoz adnak/, amin van egy opitikai kimenet es ket output ha csak stereo-t akarsz hasznalni. Igy nez ki. Az ez alatti dugaszba pedig megy a HDMI kabel.
-
_ak_
addikt
Az első és a második (2/b) megoldás még jó is lehet, ha kezelik a feliratokat is. Ez esetben az sem zavarna, h emiatt egy 3rd party programot kell telepítenem, de a második megoldás 2/a-hoz szükséged van egy HD tuner kártyához is, miáltal elintézhető a streamelés.
Mindenesetre köszi a linkeket, ha lesz időm / kedvem az első megoldást kipróbálom, ha az is befuccsol, akkor a köv. xboxig nem is érdemes ezzel foglalkozni. A második megoldás esetemben meg azért bukta, mert a vista buisnessbe nincs wmc.
-
_ak_
addikt
A win7es media center nem tudom, h mit produkálna, de anno a vista media centerével hiába valónak bizonyultak a próbálkozások, mármint az mkv ügyében. Feliratra nem emlékszek h volt-e vagy sem.
Az mkv lejátszásához is csak ezt a tutorialt találtam, de itt is csak azt írják le, h hogyan nyerjük ki az audio, video sávokat és gyűrjük bele pl egy mp4-be.
A fülhallgató témával kapcsolatban, meg vmi olyasmit találtam, h azokkal a fülesekkel lehet jó hangerőt elérni, amik kapnak vmi áramot, elemesek vagy még inkább az usbs megoldások a nyerőbbek. Persze a tehetősebbek vehetnek pl egy Ear Force X4-et is egyből. A wireless adaptere még a digitális jelet is kezeli, csak más kérdés, h ennyi pénzt még akkor sem szívesen adnék érte, ha lenne rá. (ha jól emlékszem nálunk a legkisebb testvér is 14k volt az uberkonzolnál)
Ezeknél a megoldásoknál is olcsóbb viszont, ha egy pc mikrofon bemenetét használjuk és arra kötjük a fülest, ehhez csak egy átalakító kell (rca-jack) ill hosszabbító vezetékek. -
Don47
tag
1080i -nél kaphatsz 50Hz-et is, attól függ, támogatja-e a tévéd.
Ez az 50-60 Hz váltás az xboxnál elég furcsa. Hasonló problémám volt HD-AV kábellel, én 60Hz-et akartam, végigmentem a metóduson ("letesztelte"), és a HDTV a bejövő jelet 60 Hz-nek írta, de a "60Hz only"-játék mégse indult el... Végül érdekesen sikerült megoldanom, HD-AV kábelen a kis kapcsolóval SD-re váltottam, -és mivel csak SD-módban van ilyen beállítás-, PAL50-ről átállítottam PAL60-ra, xbox ki, kapcsoló vissza HD módba, xbox be, felbontásbeállítás, le is tesztelte ahogy írtad, és lám, 720p, 60Hz lett.
Szerintem megoldhatták volna kicsit egyértelműbben is. -
_ak_
addikt
Az kéne, de idén másra költöm el a pénzt.
Illetve még fontolóra veszek egy 22"os tft-t, de előbb inkább kipróbálom a crtn. Ha kicsíkozza a felesleges részt akkor a torzítást is megúszom és ki tudok várni vmi tűrhető lcd-t.
Mr.Grincs: hmm mikor még egy régebbi falconos gépet szedtem szét akkor csak egy fényes matrica volt rajta, ha jól emlékszem, bent a házban max a dvd olvasóra tesznek még. persze erre mérget nem vennék, ki tudja mit talált ki az m$ azóta.
-
capafog23
őstag
Engem még nem vágtak ki, először akkor voltam live-on amikor megvettem a boxot, pár hónapja akkor még csak a gta4 volt a gépbe, dashboard frissítés miatt mentem fel, most felmentem megnézem bannoltak e(nem bannoltak), következőnek meg akkor megyek fel amikor kijön az új dashboard azt utána, majd ha lejár a gari.
-
HagaNRG
őstag
Barátom, ha látnád itt Londonban mi kínálat van BluRay filmekből, nem mondanál ilyet.
Okés, hogy nálunk még csak most szállingózik, azaz már szerencsére egyre jobban gyarapodik, de küldölfön már sorra jelennek meg igen kemény díszdobozok is és sorozatok is BR-en.
Szóval a kínálattl ne félj, két év és nem fogsz ilyet mondani.
Én is már szivesen cserélném a DVD gyűjteményem BR-re, dehát nekem csak képcsöves TV-m van (szerencsére új és széles és nagy és imádom), de néha mikor meglátok egy HD TV-n ftó játékot, vagy nagyfelbontású filmet, fáj értük a szivem nagyon.
A jövő egyértelmű, csak még én is várom, hogy népiesebb legyen az áruk. -
zsocy
őstag
-
Kasza08
őstag
Azért szerintem ilyen drasztikusan nem fog lecsökkeni az ára, de egy 5-ös min. lejön belőle, ha lefog jönni egyáltalán. Lehet, hogy ezt a gugli úgy gondolja, hogy "No, akkor innentől az Xbox360 gamekre is csinálunk reklámokat!"
Szóval nem biztos, hogy kvázi árcsökkenést is jelent, a "reklámos játék". -
Skynet258
veterán
A nagy warezellenesség ebben a topikban inkább azért van, mert k*rvára meguntuk/megunták, hogy minden második hsz arról szól, hol lehet és mennyiért flasheltetni, milyen dvd-re kell kiírni a szarokat...
Én mindig is azt vallottam, hogy aki még ennyire se tudja feltalálni magát, az menjen le a boltba, és vegye le a polcról, erre talán még képes lehet az illető.Egyébként ezt biztos te sem gondoltad komolyan, hogy warez=overclock...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Asztrofotózás
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest