- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
szégyen ami a wotban megy , emberek megbolondultak az elmúlt hétben. Itt már régóta nem nyerésre játszanak. Nulla mapkontroll. Sajnos arra szintre jutottam el hogy azt kell mondanom hogy sokszor a saját csapatom az igazi ellenség. Kezdő környékét nem tudom elhagyni a mecsek negyedében, mert kb. 20-40 mp-el a kezdés után elfogyott mindjárt két-három csapattárs. Jobbra-balra forgatom a csővet mert 2 oldalról lönnek vagy hárman- négyen. Nem beszélve hogy egy kupacban van a csapat három negyede és feleslegesen nyomkodom F7et továbbra is bokrokban és szikla mögött bujkálnak nehogy felfedezék őket. Ez nem wg hibája, de az igen hogy fullidiotának is szemet szúr ha egyik csapatban jól páncálozott, igazi heavyk vagy 4-5 en vannak mig én csapatomban, 2 igazi heavy van csak. Ledarálnak a picsába! Nos én azok táborába tartozom, aki fizet premium hónapokra, rendszeresen több premium tankom van mint sima. Szóval kurva jogosan vagyok felháborodva. Nos megint pár hónapra pihi lesz ha ez megy még pár napig. Leszarom a nyereménytankot, megveszem ha akarom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest